Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο καθένας κρίνεται από αυτά που γράφει...

ο γάβρος ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ζητά από την Γαλατάσαράι να γαμήσει το βάζελο, την έτερη ομάδα της Ελλάδας.............

με απλά λόγια αν δεν αναρτούσαν και τυα αντίστοιχα πανώ για την Πόλη θα είχατε και αδελφοποιήσει τα σωματεία έτσι;

Υ.Γ.
Ασε τις παπαριές περί φασισταριών και λοιπών εθνικών μαλακίων....
Εγώ σου είπα ότι είσαι μέγιστος μαλάκας και καραγκιόζης όταν βάζεις την οπαδική σου αρρώστια πάνω από την εθνική σου ταυτότητα και ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΘΜΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
Από κει και πέρα σε γαμάω και σε ραντεβού και όπου θέλεις όχι επειδή είσαι γάβρος αλλά επειδή εγκεφαλικά αντιπροσωπεύεις την αρρώστια αυτής της φυλής.

ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Περσονα ξεκόλλα.ο ανθρωπος είναι αρρωστος.Δεν βλέπεις που κ οι γαύροι εδώ μέσα τον έγραψαν στις μαλακίες του;;;
ένας τόλμησε κ του την είπε πιο πάνω για το σκατομυαλό του και οι υπόλοιποι απλά σιώπησαν κ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ στην επίθεση πυο του κάναμε...όχι για τον Ολυμπιακό,αλλά για το εμετικό του ποστ.

Οι Ολυμπιακοί,μπορεί να είναι πρόβατα,αλλά έχουν αρχήδια κ τους ξέρω,γιατί μαζί τους ζω από τότε που γεννήθηκα.

΄΄αυτό΄΄ το υποκείμενο έχει ΄πάθει μετάσταση σκατών από τον βρωμόκωλό του στον εγκέφαλό του,και δεν έχει σχέση με Ολυμπιακό οπαδό.

Και μόνο που κανείς δεν τον ακολουθησε στο παραλήρημα του κ δεν τον υπερασπίστηκε ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

Πάψε να τον ακολουθείς.
ΕΓΩ ΣΙΩΠΗΣΑ...τον προβιβάζεις έτσι.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Περσονα ξεκόλλα.ο ανθρωπος είναι αρρωστος.Δεν βλέπεις που κ οι γαύροι εδώ μέσα τον έγραψαν στις μαλακίες του;;;
ένας τόλμησε κ του την είπε πιο πάνω για το σκατομυαλό του και οι υπόλοιποι απλά σιώπησαν κ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ στην επίθεση πυο του κάναμε...όχι για τον Ολυμπιακό,αλλά για το εμετικό του ποστ.

Οι Ολυμπιακοί,μπορεί να είναι πρόβατα,αλλά έχουν αρχήδια κ τους ξέρω,γιατί μαζί τους ζω από τότε που γεννήθηκα.

΄΄αυτό΄΄ το υποκείμενο έχει ΄πάθει μετάσταση σκατών από τον βρωμόκωλό του στον εγκέφαλό του,και δεν έχει σχέση με Ολυμπιακό οπαδό.

Και μόνο που κανείς δεν τον ακολουθησε στο παραλήρημα του κ δεν τον υπερασπίστηκε ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

Πάψε να τον ακολουθείς.
ΕΓΩ ΣΙΩΠΗΣΑ...τον προβιβάζεις έτσι.
Αφου Μεγαλωσες Μαζι τους εχεις Μαθει να σε Πηδανε απο μικρο....
Κλαψε μαλακακο φαντασιοπληκτε.....

rebel 7

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ο καθένας κρίνεται από αυτά που γράφει...

ο γάβρος ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ζητά από την Γαλατάσαράι να γαμήσει το βάζελο, την έτερη ομάδα της Ελλάδας.............

με απλά λόγια αν δεν αναρτούσαν και τυα αντίστοιχα πανώ για την Πόλη θα είχατε και αδελφοποιήσει τα σωματεία έτσι;

Υ.Γ.
Ασε τις παπαριές περί φασισταριών και λοιπών εθνικών μαλακίων....
Εγώ σου είπα ότι είσαι μέγιστος μαλάκας και καραγκιόζης όταν βάζεις την οπαδική σου αρρώστια πάνω από την εθνική σου ταυτότητα και ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΘΜΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
Από κει και πέρα σε γαμάω και σε ραντεβού και όπου θέλεις όχι επειδή είσαι γάβρος αλλά επειδή εγκεφαλικά αντιπροσωπεύεις την αρρώστια αυτής της φυλής.

ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ.

μιλας εσυ για εθνικη ταυτοτητα ρε σιχαμα??
εσυ ρε παλιο αριστερο κατακαθι;;;;
ουστ απο εδω παλιο ξεφτιλισμενο λιγουρι των φορουμ. :pipa2: :pipa2: :pipa2:

ισα μωρη φλομπα....
που το παιζεις ξερολας παντου....

[move]
μονο η 7 ρε μουνια!!![/move]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο παλέρμο μόνο συγκρίνεται σε εμετικά ποστ εθνικού περιεχομένου στο παρελθόν....
δεν είναι θέμα οπαδικής ταυτότητας.....
είναι θέμα ηθικής και σεβασμού.

Ούτε για πλάκα δε θα ποσταρα υπέρ τουρκικής ομάδας εάν έπαιζε με ελληνικη ομάδα.

μια φορά είχα ξεφύγει και σας είχα πει τουρκάλες αλλά ζήτησα δημόσια συγγνώμη.

Καμμιά φορά αρκεί να παραδέχεσαι το λάθος σου σε στιγμή παροξυσμού ή χαβαλέ.
Αλλά και πάλι τέτοιες συμπεριφορές ανεξαρτήτως ομάδας θα πρέπει να καταδικάζονται.

Αυτά για να θυμόμαστε ποιοί είναι οι Τούρκοι και ποιοί είμαστε εμείς....

Κυριακή, 30 Αύγουστος 2009
ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Είναι αλήθεια ότι πέρσι τον Οκτώβρη ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα από πλευράς φιλοξενίας στο «Αλί Σάμι Γεν», στην «Κόλαση» όπως την αποκαλούν οι ίδιοι οι Τούρκοι (πέρα από κάποια απαράδεκτα πανό, ένα από τα οποία μιλούσε για… ομοφυλοφιλική Ελλάδα). Παρόλα αυτά, η έδρα της Γαλατασαράι δεν παύει να είναι ένας χώρος «καυτός» για τις ομάδες που την επισκέπτονται, όπως άλλωστε συμβαίνει με τα περισσότερα γήπεδα της Τουρκίας.
Ο Παναθηναϊκός, εξάλλου, έζησε τον (και… πατριωτικό) φανατισμό των γειτόνων το 2002, στον επεισοδιακό αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ. Τότε ο Γιώργος Παπανδρέου (όντας υπουργός Εξωτερικών εκείνην την περίοδο), είχε δεχτεί καταιγισμό αντικειμένων, ενώ το ίδιο έγινε και με τον Τούρκο ομόλογό του Σουκρού Σινά Γκιουρέλ, στο πλάι του οποίου είδε τον αγώνα. Τα πανόΣτο γήπεδο αναρτήθηκαν πανό με προκλητικό περιεχόμενο ένα από τα οποία έγραφε «Ισταμπούλ από το 1453. Θάνατος για εσάς», κι ένα άλλο «δεν μπορείτε να είστε άνθρωποι». Αυτό από τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς. Γιατί με παρέμβαση άλλων, αλλά και παραγόντων της τουρκικής ομάδας, τα πλέον προκλητικά πανό μαζεύτηκαν, ενώ υπήρχε και πανό με παράσταση του Προφήτη τους, του Μωάμεθ.Επεισόδια έγιναν εκτός γηπέδου και την επόμενη μέρα στην πλατεία Ταξίμ, την ώρα που οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ετοιμάζονταν έξω από το ξενοδοχείο «Μάντισον», όπου διέμεναν, να αναχωρήσουν για την Ελλάδα. Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να απεγκλωβιστούν τα δύο πούλμαν των Ελλήνων φιλάθλων από τους Τούρκους οπαδούς.Το Αλι Σάμι ΓενΑλλά ας περάσουμε και στο «Αλι Σλάμι Γεν», εκεί όπου έπαιξε ο Ολυμπιακός πέρσι τον Οκτώβρη σε βάρος της Γαλατασαράι κι εκεί όπου καλείται φέτος ο Παναθηναϊκός να αντιμετωπίσει την ομάδα της Τουρκίας. Το 2000 η Γαλατά κατέκτησε το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, όμως η πορεία της στη διοργάνωση σημαδεύτηκε από την τραγωδία στον αγώνα της με τη Λιντς, στις 5 Απριλίου. Ήταν οι πρώτος ημιτελικός ανάμεσα τους και παραμονές τού αγώνα οι οπαδοί των δύο ομάδων προκάλεσαν μεγάλα επεισόδια στους δρόμους της Πόλης. Ο απολογισμός των άγριων συγκρούσεων ήταν δυο νεκροί, από πλευράς των Άγγλων. Έγιναν συνολικά 25 συλλήψεις και απελάθηκαν 16 Βρετανοί. Κολαστήριο Η ατμόσφαιρα που προκαλείται στο «Αλί Σάμι Γεν» είναι απερίγραπτη. Οι θεατές… κρέμονται πάνω από τον αγωνιστικό χώρο και δημιουργούν τρομακτική κατάσταση. «Τραντάζεται όλο το γήπεδο όταν σημειώνεται γκολ», λένε αυτοί που έχουν ζήσει αγώνα της Γαλατά στη φωλιά της. Κι ο κόσμος είναι λες και θέλει να… λιώσει με τις φωνές του τους αντιπάλους. Η ΕθνικήΠάντως, σε αυτό το γήπεδο ο Ελλάδα έχει πετύχει και μια μεγάλη νίκη. Στις 17 Οκτωβρίου του 2007 η Εθνική αντιμετώπισε την αντίστοιχη της Τουρκίας για τα προκριματικά του Euro 2008. Η ελληνική ομάδα νίκησε 1-0 με γκολ του Γιάννη Αμανατίδη και πήρε τη ρεβάνς για το για το απογοητευτικό 1-4 του Καραϊσκάκη, τον Μάρτη του ίδιου χρόνου.Στο «Αλί Σάμι Γιεν» είχε προηγηθεί η νίκη της εθνικής Ελπίδων με το ίδιο σκορ, για τα Προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2006, με σκόρερ τότε τον Παναγιώτη Λαγό.

Χριστόφορε να χαίρεσαι την ομάδα σου και να πανηγυρίζεις όταν αυτοί που δηλώνουν τη χώρα σου ομοφυλοφιλική πανηγυρίζουν που κέρδισαν ελληνική ομάδα....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μιλας εσυ για εθνικη ταυτοτητα ρε σιχαμα??
εσυ ρε παλιο αριστερο κατακαθι;;;;
ουστ απο εδω παλιο ξεφτιλισμενο λιγουρι των φορουμ. :pipa2: :pipa2: :pipa2:

ισα μωρη φλομπα....
που το παιζεις ξερολας παντου....

[move]
μονο η 7 ρε μουνια!!![/move]

γαμιέσαι και συ και όλη σου η ζωή ρε ανάρχιδο πουστράκι.

σου γαμώ και την 7 σου και την 8 σου και την κωλοτρυπίδα σου μουνόπανο.

rebel 7

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
γαμιέσαι και συ και όλη σου η ζωή ρε ανάρχιδο πουστράκι.
η δικη σου η ζωη γαμιεται παλιομαλακα εκει στη κυπρο...
σαλτα γαμησου τωρα παλιο αδερφη και παρε πιπες να γινεις μοντ...
[move]
[size=10pt]ΛΙΓΟΥΡΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΥΜ[/size][/move]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
[move]
η κύπρος σου γαμάει ότι έχεις και δεν έχεις αρχίδι.
και πέρισι σου γάμησε τον κώλο στον έκανε σούφρα πουσταρά.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.442
Πόντοι
22.785
[move]

Αγαπητε υπαρχη και η ευγενεια ........
που ειναι [size=25pt]καλήτερη!!!!!!!!!!![/size] απο την επιθεση........

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αφου Μεγαλωσες Μαζι τους εχεις Μαθει να σε Πηδανε απο μικρο....
Κλαψε μαλακακο φαντασιοπληκτε.....

Ναι ρε σκατόμυαλε με πηδάνε.
Αλλά τουλάχιστον δεν έχω κάψει τον εγκεφαλο μου σαν κ σένα χρόνιιιιιιιιιιιιιιιααααααααααααααααα τώρααααααααα.
Και ουτε με φτύνουν οι δικοί μου οπαδοι όπως έκλασαν εσένα όλοι οι γαύροι με αρχήδια.

Επισκέπτης
Ποιος τον έφτυσε ρε μαλάκα ?

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ?

Πάτε καλά ρε μαλάκες ?

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ....ΠΟΥΘΕΝΑ....

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
γι αυτο θα παρω τα παπαρια μου στο στοιχημα.
να παιζουν οι ομαδες μεταξυ τους το καταλαβαινω.
να παιζουν στην ευρωπη,
οπου κρινονται και αλλα πραγματα
τα οποια εχουν υφη κοινου συμφεροντος
και να θελει ο ενας να χασει ο αλλος,
ειναι μαλακια.
και το ξαναλεω, μπορουσαμε να εχουμε 2 ομαδες στους 16,
αλλα ειμαστε λακαμαδες, διοτι αντι να βριζουμε τον καθε παραγοντα
που φτιαχνει ομαδες για μια σεζον,
διοτι αν ηταν ετσι οι σοβαρες ομαδες κλαφτα Χαραλαμπη,
που αλλαζει προπονητες σαν τα πουκαμισα
διοτι ο κοσμος θεωρει τον ταδε ή δεινα κοουτς "βαμμενο",
που επεμβαινει στην προπονητικη χωρις να εχει τα αναλογα φοντα,
που βγαινει στην t.v και νομιζει οτι μιλαει στο τηλεφωνο ,
που εχει ριξει το επιπεδο εκει που
βρισκεται και ολοι μιλουν για στημενα ματς και πρωταθληματα,
που δεν εχει ποδοσφαιρικη παιδεια ,
που που που και χιλια δυο που ακομα...

rebel 7

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
η κύπρος σου γαμάει ότι έχεις και δεν έχεις αρχίδι.
και πέρισι σου γάμησε τον κώλο στον έκανε σούφρα πουσταρά.

μου κλανει ταρχιδια η σκατοκυπρος και ολα τα μεμετια σαν κιεσενα παλιο μπινε.
μια σφαλιαρα σε εχω μαλακα φλωρε..εχω μαθει για σενα πως εισαι..
αντε βλακα τρεχα να το παιξεις ειδημων τωρα στα πολιτικα βλακα ε βλακα..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ποιος τον έφτυσε ρε μαλάκα ?

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ?

Πάτε καλά ρε μαλάκες ?

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ....ΠΟΥΘΕΝΑ....

εκει που την ψάχνεις δεν υπάρχει.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Περσόνα ΞΕΚΟΛΛΑ ρε μαλάκα,γίνεσαι σαν τους γαύρους αν τους απαντάς όπως σου γράφουν.

ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΡΚ;;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
μου κλανει ταρχιδια η σκατοκυπρος και ολα τα μεμετια σαν κιεσενα παλιο μπινε.
μια σφαλιαρα σε εχω μαλακα φλωρε..εχω μαθει για σενα πως εισαι..
αντε βλακα τρεχα να το παιξεις ειδημων τωρα στα πολιτικα βλακα ε βλακα..

Καλά ρε ,δεν υπάρχει ένας μόντ για να σουτάρει το παλιοκαθήκι ,το σκατοσίχαμα.
Σάλτα κ γαμήσου ρε μουνόπανο που είδες ζωή καταλάθως που θα πεις την Κύπρο μεμέτια.
αντε ψάξε να βρεις ποιον έχεις πατέρα

Επισκέπτης
εκει που την ψάχνεις δεν υπάρχει.

δεν την ψάχνω μωρό μου...

με ξέρεις κ απο κοντά...

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ....ΜΕ ΓΡΑΦΕΙ Κ ΜΕ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ....Ε,ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΘΑ ΤΗ ΓΡΑΦΩ Κ ΘΑ ΤΗ ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ....

Απλά σταματήστε τις μαλακίες...περι εθνικοφροσύνης...κ αρχίδια στολισμένα με λουλούδια...

Ο καθένας βάζει μετά τον εαυτό του...ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ...δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να συμφωνούν όλοι μαζί του ?

Άλλος τα λεφτά...άλλος τις πουτάνες...άλλος τις ομάδες...άλλος τον πούτσο του...άλλος το καλοριφέρ του...κοκ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom