Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
o χειρότερος Ολυμπιακος που έχω δει τα τελευταία χρόνια.....

Χωρίς αρχή μέση και τέλος.

παλαιότερα πχ στο 7-0 η ομάδα απλά ήταν κοιμισμένη.
Αυτό που παρουσιάζει ο γάβρος φέτος από ποιοτικής πλευράς είναι απαράδεκτο.

Σημασία έχει να μαζέψουν πόντους για την Ελλάδα όλοι....
Διάβαζα τις δηλώσεις του ανθέλληνα Πλατινί.....
Νομίζω ότι εάν δεν είμασταν καν ως χώρα στους ομίλους θα ήταν τρισευτυχισμένος.....
Φέτος εάν δεν μαζευτούν αρκετοί πόντοι θα πάμε για 2 προκριματικούς πάλι και εάν δεν είναι κωλόφαρδη η κλήρωση γάματα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αδελφια Διαλυστε τους!!!

Erkek kardeşler onları çözer.

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.

σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα σε δικαιολογούσα.
Είναι απλά τραγικό με ΤΟύρκικες ομάδες έλληνες να ποστάρουν αυτό το πράμα.

Είσαι τραγικός.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε μαλάκες...ο Γκαλέτι θα παίξει φέτος ή απλά θα κάθεται;
τι είναι αυτό το πράγμα με τους τραυματισμούς ρε γμτ...κατάσταση Λεμονή μου θυμίζει...

μου αρέσει που λέγανε το καλοκαίρι πως ο Τιμούρης τους κάνει δυνατή προπόνηση γιατί θα είναι μακρά η αγωνιστική περίοδος και φοβότανε τραυματισμούς....χιχα

και μου αρέσει που τραυματίζονται παίκτες που ΔΕΝ παίζουνε (Σολε, Ντομί, Γκαλέτι) και ΔΕΝ τραυματίζονται παίκτες που παίζουν ακατάπαυστα (Λεντέσμα) και υποτίθεται πως είναι και επηρεπείς βάσει ιστορικού....
κουλουβάχατα....

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.

σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα σε δικαιολογούσα.
Είναι απλά τραγικό με ΤΟύρκικες ομάδες έλληνες να ποστάρουν αυτό το πράμα.

Είσαι τραγικός.
Κλαψε.......

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
48
Like
947
Πόντοι
6.755
Συγκλονιστικος ο ΚΟΣΜΟΣ,για την ομαδα αυτο που μπορουσαν αυτο καναν,Ο μονος που ΔΕΝ ηταν ο ΝΤΙΟΓΚΟ,για αυτο και στην αποχωρηση του ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΤΗΚΕ

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αυτή η νίκη ήταν επική, ανείπωτη. Αυτή η νίκη ήταν μοναδική. Αυτή η νίκη ήταν απερίγραπτη. Αυτή η νίκη ήταν του κόσμου. Αυτή η νίκη ήταν των παικτών. Αυτή η νίκη ήταν (ναι ήταν) του Κόκκαλη που είχε το σθένος να παραδεχτεί το λάθος του και να τονώσει την ψυχολογία της ομάδας πριν διαλύσει τα πάντα ο Κετσπάγια κι όταν ουδείς πίστευε πως θα άλλαζε έναν προπονητή πριν αρχίσει καλά καλά η χρονιά και με την πρόκριση στους ομίλους του τσάμπιονς λιγκ νωπή ακόμη. Αυτή η νίκη είναι πιο σπουδαία, πιο σημαντική, πιο τρανή, από κάθε άλλη σε πρεμιέρα τσάμπιονς λιγκ. Γιατί; Απλά γιατί η αλήθεια είναι πως αυτός ο "πληγωμένος" και καθ' όλα προβληματικός Ολυμπιακός, ό,τι κι αν έπαιρνε από την αναμέτρηση με την Άλκμααρ στο Καραϊσκάκη, καλό θα ήταν... Κι ενδεχομένως πολύ σε σχέση με την κατάσταση στην οποία πασιφανώς βρίσκονται όσοι παίκτες δεν έχουν τεθεί -ακόμα- εκτός μάχης με μυϊκούς τραυματισμούς...

Η ομάδα σε απλή γλώσσα «σέρνεται». Όχι φυσικά γιατί οι παίκτες δε θέλουν αλλά γιατί δεν μπορούν, δεν αντέχουν, έχουν βαριά πόδια και δεν έχουν καθόλου ανάσες. Ως εκ τούτου, οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν μπορούν να έχουν «καθαρό» μυαλό για να δημιουργήσουν στο παιχνίδι.

Είναι σαφές ότι ο Κετσπάγια είχε σ' αυτούς τους λίγους μήνες καταστροφικό έργο. Η ομάδα είναι εντελώς αδούλευτη σε τεχνικό επίπεδο (δεν παρουσιάζει κανενός είδους αυτοματισμούς) και από πλευράς φυσικής κατάστασης φαίνεται καταθλιπτική.

Ωστόσο, η ψυχή, το πάθος και η θέληση δεν αφαιρούνται ούτε αναιρούνται από εργομετρικούς ελέγχους και αποτελέσματα. Κι οι παίκτες του Ολυμπιακού απέναντι στην Άλκμααρ, έδειξαν τέτοιο πάθος που κατέθεσαν στον αγωνιστικό χώρο και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών τους. Εντάξει, αυτές οι λίγες δυνάμεις που είχαν δεν φαίνονταν να επαρκούν για πολλά. Ε, οι παίκτες του Θρύλου έκαναν πολλά περισσότερα από αυτά που μπορούσαν. Είμαστε περήφανοι γι' αυτούς.

Άλλωστε, όσο κι αν θες, δεν μπορείς να τους κάνεις σοβαρή κριτική γιατί ενώ ήσαν όλοι σκιές του εαυτού τους, προσπάθησαν να μην εκτεθούν και να μην εκθέσουν την ομάδα. Κι όχι μόνο τα κατάφεραν αλλά μας έκαναν περήφανους με μια μεγαλειώδη νίκη από το πουθενά. Μια νίκη βγαλμένη από τα όσια και τα ιερά της «ερυθρόλευκης» ψυχής των παικτών και του κόσμου. Διότι δεν μένει η εικόνα αλλά το αποτέλεσμα. Ο κόσμος «έσπρωξε» τους παίκτες κι αυτοί ανταποκρίθηκαν έστω κι αν δεν μπορούσαν. Με κορυφαίο τον Βασίλη Τοροσίδη που σαν Άγιος Βασίλης έκανε δώρο το γκολ και τη νίκη σε μία βραδιά που θα μπορούσε να μοιάζει μ' εκείνη του. Αγίου Βαρθολομαίου.

Ναι, ο Ολυμπιακός είχε παίκτες με ανυπέρβλητη ψυχή. Είχε τον Αντώνη να είναι ο γνωστός φύλακας άγγελος της εστίας και όλους τους άλλους να παλεύουν για να δείξουν ότι έχουν φιλότιμο κι ας μην είχαν δυνάμεις. Ναι το φιλότιμο του Θρύλου είναι κάποιες φορές πιο σημαντικό από τις δυνάμεις και την ουσία. Γιατί μπορεί να γίνει πιο ουσιαστικό από οτιδήποτε άλλο.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
ρε μαλάκες...ο Γκαλέτι θα παίξει φέτος ή απλά θα κάθεται;
τι είναι αυτό το πράγμα με τους τραυματισμούς ρε γμτ...κατάσταση Λεμονή μου θυμίζει...

μου αρέσει που λέγανε το καλοκαίρι πως ο Τιμούρης τους κάνει δυνατή προπόνηση γιατί θα είναι μακρά η αγωνιστική περίοδος και φοβότανε τραυματισμούς....χιχα

και μου αρέσει που τραυματίζονται παίκτες που ΔΕΝ παίζουνε (Σολε, Ντομί, Γκαλέτι) και ΔΕΝ τραυματίζονται παίκτες που παίζουν ακατάπαυστα (Λεντέσμα) και υποτίθεται πως είναι και επηρεπείς βάσει ιστορικού....
κουλουβάχατα....
Ο κυριότερος λόγος που άκουγε γαμωσταυρίδια ο καράφλας, τουλάχιστον απο 'μένα.
Κουτσουρεμένη ομάδα εξαιτίας του στην αρχή της περιόδου.
Γαμημένε καράφλα ούτε τα σύνορα να μην ξαναπεράσεις  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
άσε τι λέει
εσείς φροντίστε να νικήσετε κύριε Πρέσβη μας

δεν ασχολούμαι άλλο.
Εχετε χάσει κάθε ίχνος τσίπας ως λαός γενικότερα γι αυτό σας πουτσώνουν από παντού.......

Χώρα μπουρδέλο όπως ακριβώς είναι η ομάδα σου από την αρχή της σεζόν.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
48
Like
947
Πόντοι
6.755
Ακολουθει ΠΑΝΤΩΣ δυσκολο προγραμα δεν ξερω αν οι ομαδα εχει τις φυσικες αντοχες να ανταπεξερθει,εχει και αρκετους τραυματιες

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΦΤΗΝΟ μαθημα Εθνικοφροσυνης ΑΛΛΟΥ !!!
Εδω Γραφουμε για ΜΠΑΛΑ
Τραβα κλαψε!!!!!!

τσίμπα ένα αρχίδι τώρα για αρχη.
μπορείς να μου πεις ότι θες για βάζελο, αλλά εάν σε δω να πανηγυρίζεις γκολ τούρκου σε ελληνική ομάδα θα σου γαμήσω την κωλοτρυπίδα και θα σε στείλω στο νοσοκομείο ΟΤΙ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ. Γιατί απλά δεν σου έχει εξηγήσει κανείς τι σημαίνει να είσαι πρώτα Ελληνας και μετά ολα τα άλλα.
Το κατάλαβες ρε παπάρα;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν ασχολούμαι άλλο.
Εχετε χάσει κάθε ίχνος τσίπας ως λαός γενικότερα γι αυτό σας πουτσώνουν από παντού.......

Χώρα μπουρδέλο όπως ακριβώς είναι η ομάδα σου από την αρχή της σεζόν.
παρεκτρέπεσαι.
ευχή σου έδωσα να νικήσεις...
τη χώρα μπουρδέλο θα την αποτελειώσει τώρα το παιντί που έρχεται καβάλα στο άσπρο άλογο, αλλά δεν είναι εδώ χώρος για να το συζητήσουμε.

Κατά τα λοιπά, περιμένω απο εσάς κύριε Πρέσβη τα καλύτερα απέναντι στις χανούμες.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ακολουθει ΠΑΝΤΩΣ δυσκολο προγραμα δεν ξερω αν οι ομαδα εχει τις φυσικες αντοχες να ανταπεξερθει,εχει και αρκετους τραυματιες
δεν ξέρεις; να σου πω εγώ. Δεν έχει.
αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι σκατάπροετοιμασία έκανε αυτός...
τεσπα...θα δείξει. Τειρεσίας δεν είμαι.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
μπορείς να μου πεις ότι θες για βάζελο, αλλά εάν σε δω να πανηγυρίζεις γκολ τούρκου σε ελληνική ομάδα θα σου γαμήσω την κωλοτρυπίδα και θα σε στείλω στο νοσοκομείο ΟΤΙ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ. Γιατί απλά δεν σου έχει εξηγήσει κανείς τι σημαίνει να είσαι πρώτα Ελληνας και μετά ολα τα άλλα.
Το κατάλαβες ρε παπάρα;
Για αρχη κλασε μου Τα αρχιδια....
Στην Συνεχεια ΚΛΑΨΕ.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παρεκτρέπεσαι.
ευχή σου έδωσα να νικήσεις...
τη χώρα μπουρδέλο θα την αποτελειώσει τώρα το παιντί που έρχεται καβάλα στο άσπρο άλογο, αλλά δεν είναι εδώ χώρος για να το συζητήσουμε.

Κατά τα λοιπά, περιμένω απο εσάς κύριε Πρέσβη τα καλύτερα απέναντι στις χανούμες.

φιλαράκι όταν παίζει ελληνική ομάδα με τουρκική θέλω απλά αυτοί οι πουσταράδες να φεύγουν με κάτω το κεφάλι........
ΤΟ πανώ που αναρτούν με την Κωνσταντινούπολη το θυμάμαι χρόνια και εξοργίζομαι..
το 3-0 τυου γαβρου στους παλιόπουστες το θυμάμαι ακόμα και το χαίρομαι γιατί τους πόνεσε πολύ........

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το κατάλαβες ρε παπάρα;
πάντως μεταξύ μας τώρα....θυμάμαι αρκετά ποστ σου που έχεις δηλώσει κατεπαναληψη πως δεν είσαι Έλληνας πια εσύ. Είμαστε όλοι εμείς μόνο που μένουμε Ελλάδα.
Χαλάρωσε.
Πρώτα πρέπει να βρούμε τους εχθρούς της Ελλάδας εντός συνόρων και να τους φάμε λάχανο, όχι να τους ψηφίζουμε κιόλας. Οι Τούρκοι τουλάχιστον είναι φανεροί. Τους ξέρουμε καλά χρόνια τώρα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φιλαράκι όταν παίζει ελληνική ομάδα με τουρκική θέλω απλά αυτοί οι πουσταράδες να φεύγουν με κάτω το κεφάλι........
ΤΟ πανώ που αναρτούν με την Κωνσταντινούπολη το θυμάμαι χρόνια και εξοργίζομαι..
το 3-0 τυου γαβρου στους παλιόπουστες το θυμάμαι ακόμα και το χαίρομαι γιατί τους πόνεσε πολύ........
ναι αλλά δεν είδα αυτό να το βάζεις ποτέ στο θρεντ σας. Μόνο τις 7άρες θυμάσαι και τις 5άρες.
Δεν πειράζει, καλό είναι έστω που το θυμάσαι κι αυτό κι ας μην το γράφεις.

Σου είπα και πάλι πάντως. Δεν εξαρτάται από εμάς αν θα νικήσετε. Από τους παίκτες σας εξαρτάται κύριε Πρέσβη μας.
Εκείνοι έχουνε καταλάβει με ποιους πάνε να παίξουνε; Αν ναι, τότε όλα καλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom