Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ο κακος ο λυκος πεθανε και η κοκκινοσκουφιτσα εσωσε τη γιαγιακα.

το παραμυθι του κοκκαλη συνεχιζεται.

ενα εργο τοσο προβλεψιμο.. :cheesy:

μονο οι αφελεις το πιστευουν.

το καλυτερο σημερα που κερδισε ο ολυμπιακος. ;)
συνεχισε να μας διασκεδαζεις αλλα ετοιμασε την σουφριτσα σου για το οθωμανικο σημερα..

Επισκέπτης
Θείο, πρέπει να ανοίξουμε πάλι τα σχολεία λές??
Πολύ έχουν ξεφύγει οι πράκτορες μας τελευταία.
Για πελάτες δεν ανυσηχώ, γεμμάτο είναι το μαγαζί
[move] :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon:[/move]
ελειψα μερικους μηνες & πηραν αερα ολα τα πουστρακια..
περιεργο που δεν επαναλειτουργησε & το θρεντ "να φυγει ο κοκκαλης"..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
ελειψα μερικους μηνες & πηραν αερα ολα τα πουστρακια..
περιεργο που δεν επαναλειτουργησε & το θρεντ "να φυγει ο κοκκαλης"..
Κάνε υπομονή μα κοντά είναι η ώρα του.
Ξέρεις αυτό που έλεγε ο βάζελος σε χρειάζεται κλπ κλπ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εχω τρομαξει απο την φοβερη αποδοση του θρυλου και μαζι με μενα κλαιει και ο βενγκερ μαζι με ολους τους προπονητες τησ ευρωπης για το λιονταρι που θα βρουν μπροστα τους!τα κερδισμενα απο την ΚΑΒΑΛΑ επαιξα σημερα και υπαρχει και περισεμα για πολλα πορνεια οσα θελω!ολοι πισω,μηδεν πατημα περιοχης μια σεντρα και εγινε το γκολ!εγω εδω θαμαι να σας τα λεω η τουμπα και το emirates ειναι κοντα και ο γεναρης μακρυα!τελος τα γραφικα σας μην το ξαναλεω το πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται και ο παπας!μονοι σας τα λετε μονοι σας τα ακουτε!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τελικά το πήραμε το ματσάκιον;
άντε, καλή αρχή.
Από ό,τι κατάλαβα (γιατί δεν είμαι ελλάδα οπότε δεν το έβλεπα το ματς) παίξαμε ταμπούρι.
Όπως και πρέπει δηλαδή στο CL.
Τώρα αυτό που πρέπει να δούμε είναι να παίζουνε λίγο καλύτερη μπαλίτσα στο πρωτάθλημα...
άντε να δούμε τι θα κάνει ο Ζίκο(ς)....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εχω τρομαξει απο την φοβερη αποδοση του θρυλου και μαζι με μενα κλαιει και ο βενγκερ μαζι με ολους τους προπονητες τησ ευρωπης για το λιονταρι που θα βρουν μπροστα τους!τα κερδισμενα απο την ΚΑΒΑΛΑ επαιξα σημερα και υπαρχει και περισεμα για πολλα πορνεια οσα θελω!ολοι πισω,μηδεν πατημα περιοχης μια σεντρα και εγινε το γκολ!εγω εδω θαμαι να σας τα λεω η τουμπα και το emirates ειναι κοντα και ο γεναρης μακρυα!τελος τα γραφικα σας μην το ξαναλεω το πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται και ο παπας!μονοι σας τα λετε μονοι σας τα ακουτε!
ωραία έκανες την περιγραφή του παιχνιδιού του ΠΑΟ με τον Πανθρακικό...
ακριβώς έτσι έπαιξε...
Μην αλλάξεις μαξιλάρι, αυτό σου κάνει γλυκό ύπνο...

Επισκέπτης
σαλτα & ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ..
μεχρι να γινουν ολα αυτα που μας προφητευεις,σ' εχω με το καυλι στο στομα ανυπαρκτε λαγε..
τραβα να οργανωσεις την επομενη διαδηλωση στο πεδιο του αρεως & μην μας ζαλας τα παπαρια..

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τρια χρονια εχεις να κανεις αυτο που γραφεις.με τις βρισιες δεν ασχολουμαι τετοια ειναι η στανη τετοιο τυρι βγανει!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σαλτα & ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ..
μεχρι να γινουν ολα αυτα που μας προφητευεις,σ' εχω με το καυλι στο στομα ανυπαρκτε λαγε..
τραβα να οργανωσεις την επομενη διαδηλωση στο πεδιο του αρεως & μην μας ζαλας τα παπαρια..
άστονε ρε πλέζουρα, μπας και πάει πάλι να παίξει στοίχημα...
ο ΟΠΑΠ χρειάζεται ρευστο...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
13 χρονια σε πηγαινω πιπα-κωλο ρε κακομοιρε & ακομη μιλας???
ΧΟΥ μωρη λουγκρα..
άστονε σου λέω...εκεί που έχει πάει αυτός....ο ΠΑΟ είναι παγκόσμια δύναμη...και άλλα πολλά εχει πει...άστονε...
ποια πάπια μου λες τώρα...αυτός είναι καλύτερος

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΡΕ βλακα βαζελε σε πονεσε ο κουβας?? παιξε ρε χαμενε κ τον βαζελο στον ασο να σου δωσει μετα δανεικα ο <πατερας>. Κοιτα γιατι το οθωμανικο θα σε πονεσει αν κ δεν εχετε αναγκη τοσα χρονια σας την εχουμε κανει βαρελι! 37 εμεις κ 36 ολοι οι αλλοι βλακα βαζελε! μοκο ρε παπαρα!!!

Επισκέπτης
Πρόβλημα και με Αβραάμ
17 | 9 | 2009 - Ποδόσφαιρο

Τα προβλήματα δεν λένε να εγκαταλείψουν τον Ολυμπιακό. Το ένα διαδέχεται το άλλο και οι παίκτες μας βγαίνουν νοκ άουτ. Έτσι όπως πάμε στο τέλος δεν θα υπάρχει ποδοσφαιριστής για να αγωνιστεί. Μήπως να μπούμε εμείς μέσα; Δεν μας έφθανε ότι στις δύο τελευταίες προπονήσεις πριν το ματς με την Άλκμααρ βγήκαν νοκ άουτ οι Ντάρμπισιρ και Γκαλέτι η γκίνια συνεχίστηκε.

Λίγο πριν την έναρξη του ματς κι ενώ είχε δηλωθεί στην αρχική ενδεκάδα, ο Ντομί αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και τελικά έμεινε εκτός. Την θέση του πήρε ο Μπράβο, αφού ο Γάλλος ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο πέλμα. Η σοβαρότητα της κατάστασης του θα διαπιστωθεί την Πέμπτη που θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Πρόβλημα υπάρχει και με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού αποχώρησε χωλαίνοντας από το φαληρικό γήπεδο. Ο Αβραάμ ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στην ποδοκνημική και επίσης θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση του.α ρε πουστη καραφλα..

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Κατσικοποδαρος ο καραφλος..και τιγκα στις θλασεις φετος! Φταιει ομως σιγουρα η προετοιμασια;

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Γεια σας αδερφια,
Δε θα σταθω στο αγωνιστικο μερος, αναξιο λογου γαρ..
Η ομαδα απροπονητη απο τον γλομπο. Το θηριο ξυπνησε ομως καταθετοντας αυτο που ποτε δε θα λειψει απο οποιον φορα την ερυθρολευκη    ..παθος. Αυτο ηταν που καλυψε τα υπολοιπα.
Πιστευω οι "ολυμπιακαρες" να καταλαβαν γιατι σε αυτα τα ματς την ομαδα τη στηριζεις 90 λεπτα. Ας αρχιζαμε τη γιουχα στο 10λεπτο και επειτα τα λεγαμε..
Εμεις ολοι οι οργανωμενοι ζηταμε ταπεινα συγνωμη που αντι για να πεταμε κορνεδες καναμε οτι μπορουσαμε για νακερδισει η ομαδα. Θα μου πειτε κατοπιν εορτης τα λες? Δε νομιζω, το γκολ μπηκε στο 80 και η ατμοσφαιρα ηταν σταθερα η ιδια απο την αρχη..

ΥΓ Τι εγινε μαλακοπιτουρες, τα κονομησατε με το 3,30 της Αλκμααρ? Τοσα χρονια σας πηραμε το γελιο απο τα χειλη τωρα θα σας αφησουμε χωρις φραγκο στην τσεπη.. Και κεραταδες και δαρμενοι και αφραγκοι μουνακια.. Αντε φατε τωρα τα κερδη στις πουτανες  :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ2 Οι ολλανδοι σημερα εχασαν οπως εχανε ο ολυμπιακος απο αντιστοιχες ομαδες των δυνατοτητων του οταν ξεκινησε στο CL, για θυμηθειτε..

ΥΓ3 μονο η 7...

ΥΓ4 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΕ 'ΚΑΝΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!

[size=30pt]ATTACK NOW[/size]
[size=15pt]
AND MAKE YOUR OWN LUCK
[/size]

Επισκέπτης
Εμεις ολοι οι οργανωμενοι ζηταμε ταπεινα συγνωμη που αντι για να πεταμε κορνεδες καναμε οτι μπορουσαμε για νακερδισει η ομαδα. Θα μου πειτε κατοπιν εορτης τα λες? Δε νομιζω, το γκολ μπηκε στο 80 και η ατμοσφαιρα ηταν σταθερα η ιδια απο την αρχη.. [size=30pt]ATTACK NOW[/size]
[size=15pt]
AND MAKE YOUR OWN LUCK
[/size]
παιχταρα μου σημερα φωναζαν ολοι..
μην αδικεις τους υπολοιπους..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom