EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.528
- Πόντοι
- 17.885
και τώρα πείτε μου: ΠΟΣΟΙ πήγατε κουβά????
A, ρε gastr...Δεν τα έτρωγες στα πορνεία καλύτερα;;;;και τώρα πείτε μου: ΠΟΣΟΙ πήγατε κουβά????
A, ρε gastr...Δεν τα έτρωγες στα πορνεία καλύτερα;;;;
Ας πρόσεχες, τώρα...
Ξύλο άνευ πούτσας δηλαδή;;;αυτός?? ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ και μόνο!
A, ρε gastr...Δεν τα έτρωγες στα πορνεία καλύτερα;;;;
Ας πρόσεχες, τώρα...
Ξύλο άνευ πούτσας δηλαδή;;;
Έλα gastr, θα κάνουμε μπανάνα!!!!!και πούτσα...
Έλα gastr, θα κάνουμε μπανάνα!!!!!
Έλα, μπανάνα!...Gastr!!
Έλα gastr, θα κάνουμε μπανάνα!!!!!
Έλα, μπανάνα!...Gastr!!
Τουλάχιστον μέχρι το επόμενο ή το μεθεπόμενο ματσάκι,θα περιμένει τ αρχίδι την επόμενη γκέλα!
Τουλάχιστον μέχρι το επόμενο ή το μεθεπόμενο ματσάκι,
ή όποτε δεν κερδίσουμε, θα έχουν ξεπρηστεί τ'αρχίδια μας.
Βάλε και για τον Τεντά, που έφτασε τελικό CL!!και λιγα λογια για τον ζικο,ως προπονητη(και οχι ως παικτη)
[move] [size=16pt]ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΟΙ [/size][/move]και τώρα πείτε μου: ΠΟΣΟΙ πήγατε κουβά????
[move] [size=16pt]ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΟΙ [/size][/move]
Κρατάμε τους 3 βαθμούς [size=1pt]και τα λεφτακια που κονομήσαμε σήμερα [/size] και πάμε παρακάτω
που εισαι μωρη ρομπα???ωραιο το διπλο σημερα με 3,30
ελα ρε σεσημασμενε φλωρε να μας διασκεδασεις με τις μαλακιες σου..τα μαγαζί σας πτώχευσε και ως μοντέλο και ως πρόεδρας και ως οπαδικό σύστημα.
Θείο, πρέπει να ανοίξουμε πάλι τα σχολεία λές??που εισαι μωρη ρομπα???
που εισαι ρε ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ της πουτσας???
που εισαι ρε κοκκινιστε αγαπουλη???
εξαργυρωσες το δελτιο με το διπλο μωρη καριολα & πηγες στα μπουζουκια???
που εισαι μωρη γκαστρωμενη λαγοπαπια να μας διασκεδασεις???τουλαχιστον παιξτε το διλπο 3,30 να οικονομηστε πραγμα που θα κανει βεβαια και ο τρομερος σας κροκους!
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε αλλα κατσε εκει που εισαι να μας ζαλιζεις τ' αρχιδια γιατι εδω,τωρα που ξυπνησε το θηριο(7) θα πεσει πολυ σφαλιαρα λεμε..Εντελώς βαρετό το ματς. Πώς την έκαναν έτσι την ομάδα φέτος; Σα να βλέπω το βάζελο είναι αυτή τη στιγμή η ομάδα μας. Το πιο ωραίο είναι ότι βλέπω το ματς στο Αλ Τζαζίρα σπορτς (δεν είμαι Ελλάδα τώρα). Που σημαίνει ότι μας βλέπουν και όλες οι αραβικές χώρες. ΕΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ- Β. ΑΦΡΙΚΉ-ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!