Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (7 μέλη και 22 επισκέπτες)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
O Kυριακος ειναι δυνατος αλλα αμπαλος και αργος
Για τον Θρυλο που ονειρευομαστε ο σεντερ μπακ πρεπει να ειναι δυνατος,γρηγορος και να ξερει μπαλα.
Μετά απο αυτή τη δήλωση ακόμα ψάχνεστε?????
Να κάτσει εκεί που είναι.

Επισκέπτης
τι λες ρε φιλε....στην ομαδα δεν παιζουν οι φιλαθλοι....οποτε οποιος νευριαζει κλπ μαλακιες που θα παρουμε τον κυργιακο...απλα να καθεται σπιτι του...τις εχουμε δει τις μαλακιες των φιλαθλων...(βλεπε τσαμπιονς λιγκ κεκλεισμενων που αν ειχαμε φιλαθλους τουλαχιστον φετος θα παιρναμε τη λατσιο)...
Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ....ΠΡΟΣΩΠΑ Κ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ...γι'αυτο αλλωστε ζηταμε να ειμαστε ΟΜΑΔΑ....

οσο για καλυτερο παιχτη απ'τον κυργιακο....σιγουρα υπαρχουν πολλοι....αλλα αφενως ζητουν περισσοτερα λεφτα για συμβολαιο....κ αφετερου εχουν συμβολαια,οποτε πρεπει ν'αγοραστουν...
Η ομαδα οπως ολοι ξερουν ομως επηρεαζεται απο τους φιλαθλους...Φαντασου λοιπον ολους αυτους που θα πανε στο γηπεδο (και δεν θα κατσουν στο σπιτι τους) μονο για να βρισουν τον Κυργιακο....Τι κλιμα θα δημιουργηθει. Ξερω οτι ολοι αυτοι που βαζουν πανω απο ολα τον εαυτο τους και δεν σκεφτονται την ομαδα ειναι μαλακες αλλα ποιος μπορει να τους απαγορευσει την εισοδο στο γηπεδο ....Ετσι ολο αυτο θα εχει επιπτωσεις στη ομαδα..Και εγω μαζι σου ειμαι να φερει οποιον παιχτη πιστευει οτι ειναι καλυερος για την ομαδα απλα σκεφτομαι και τους μαλακες των γηπεδων ...

Επισκέπτης
Ηθελα να ξερα τι ζορι τραβανε οι ΑΕΚτζηδες και υπερασπιζονται τον Κυργιακο.
Τωρα παλι αν δεν εισακουστει η αποψη μας και ερθει , εμεις δεν θα γινουμε σαν κι αυτους (περιπτωση Ντουσαν). Κακο στην ομαδα μας δεν θα κανουμε ΠΟΤΕ!!
Απλα θα προσποιουμαστε οτι δεν υπαρχει και φυσικα δεν θα μας ακουσει να φωναζουμε το ονομα του. Κατα τα αλλα η αποψη μας γνωστη,

ΚΥΡΓΙΑΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ !!!!!!!!!

[move]
ΚΟΛΟΤΣΙΝΙ ΟΕ ΟΕ ΟΕ !!!![/move]
+100.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ηθελα να ξερα τι ζορι τραβανε οι ΑΕΚτζηδες και υπερασπιζονται τον Κυργιακο.
Τωρα παλι αν δεν εισακουστει η αποψη μας και ερθει , εμεις δεν θα γινουμε σαν κι αυτους (περιπτωση Ντουσαν). Κακο στην ομαδα μας δεν θα κανουμε ΠΟΤΕ!!
Απλα θα προσποιουμαστε οτι δεν υπαρχει και φυσικα δεν θα μας ακουσει να φωναζουμε το ονομα του. Κατα τα αλλα η αποψη μας γνωστη,

ΚΥΡΓΙΑΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ !!!!!!!!!

[move]
ΚΟΛΟΤΣΙΝΙ ΟΕ ΟΕ ΟΕ !!!![/move]
Δεν  τραβάμε  κανένα ζόρι  ρε  φίλε!Απλά  τη  γνώμη  μας  είπαμε,εννοείται  ότι  μπορείτε  να βρείτε  καλύτερο  παίχτη  στην  θέση  αυτή!Τώρα αν  βλέπεις  ομοιότητες  στην  ενδεχόμενη  μεταγραφή  του  Κυργιάκου  στην  ομάδα  σου  και  στην  επιστροφή  του  Ντούσαν  στον  πάγκο  της  ΑΕΚ  είναι   αυτό  που  λέμε "μπέρδεψες  την  βούρτσα  με  την..." !!!!!!!  :idiot:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Αν είναι να έρθει(Κυργιάκος)...ας έρθει...αρκεί να είναι...τίμιος!!!Η άποψή μου είναι ότι αν έρθει σαν 100% επαγγελματίας θα είναι κάτι καλό....η ομάδα είναι πάνω απ'όλα....δεν τρελλαίνομαι αλλά αν είναι να μην πάρουμε καθόλου αμυντικό...ας έρθει...δεν κολλάω αν έπαιξε ΠΑΟ...τί έκανε...αρκεί σε εμάς να είναι σωστός....και να βοηθήσει την ομάδα....

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Τώρα αν  βλέπεις  ομοιότητες  στην  ενδεχόμενη  μεταγραφή  του  Κυργιάκου  στην  ομάδα  σου  και  στην  επιστροφή  του  Ντούσαν  στον  πάγκο  της  ΑΕΚ  είναι   αυτό  που  λέμε "μπέρδεψες  την  βούρτσα  με  την..." !!!!!!!  :idiot:
Απόλυτα σωστό...εμείς δεν θέλουμε(όχι εγώ...αδιάφορο μου είναι...αν βοηθήσει....ας έρθει...) κάποιον μου μας έκανε κακό...και εσείς δεν θέλατε κάποιον που σας έκανε καλό......αλλά στην τελική στην ομάδα κάνατε κακό...θυμάσαι τα πανό με την ένωση 1924,αν θυμάμαι καλά...και τις σφαίρες της Ορίτζιναλ....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Απόλυτα σωστό...εμείς δεν θέλουμε(όχι εγώ...αδιάφορο μου είναι...αν βοηθήσει....ας έρθει...) κάποιον μου μας έκανε κακό...και εσείς δεν θέλατε κάποιον που σας έκανε καλό......αλλά στην τελική στην ομάδα κάνατε κακό...θυμάσαι τα πανό με την ένωση 1924,αν θυμάμαι καλά...και τις σφαίρες της Ορίτζιναλ....
Αυτά  είναι  γνωστά  φίλε και  τα  περισσότερα  από  αυτά  δεν  τα  επικροτώ!!!Ο  Ντούσαν  για  εμάς  όμως  ήταν  σύμβολο,τον  είχαμε  σαν  Θεό και  έγινε  ότι  έγινε,ήταν  λογικό  να  νοιώσουμε  προδομένοι!Για  εσας  ο  Κυργιάκος  τι  ήταν ???Βλέπεις  ομοιότητες?Να  είσαι  σίγουρος  ότι  αν  είσασταν  εσεις  στη  θέση  μας  θα  κάνατε  πολύ  χειρότερα...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Αυτά  είναι  γνωστά  φίλε και  τα  περισσότερα  από  αυτά  δεν  τα  επικροτώ!!!Ο  Ντούσαν  για  εμάς  όμως  ήταν  σύμβολο,τον  είχαμε  σαν  Θεό και  έγινε  ότι  έγινε,ήταν  λογικό  να  νοιώσουμε  προδομένοι!Για  εσας  ο  Κυργιάκος  τι  ήταν ???Βλέπεις  ομοιότητες?Να  είσαι  σίγουρος  ότι  αν  είσασταν  εσεις  στη  θέση  μας  θα  κάνατε  πολύ  χειρότερα...
Απόλυτα σωστό είπα ρε μαγκάκο.....έχεις δίκιο έγραψα.....εμάς δεν φεύγουν πλέον εύκολα...τους παρακαλάμε να φύγουν και αυτοί...εκεί.....

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
εγώ το βλέπω αλλιώς! έπαιζε σε μια μεγάλη ομάδα της ελλάδας, αν έρθει θα παίζει στη μεγαλύτερη!

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
ΟΛΟΙ ρε!!!!!!!!!!!!!!!

bigpipis7