Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Επισκέπτης
να κανω μια προβλεψη? ο καστιγιο μεσα στα επομενα 2 χρονια θα παιζει παλι στον γαυρο...
το μονο σιγουρο απο την στιγμη που εκανε παιδι με ελληνιδα..δεν μας χαλαει καθολου..βλεπε περιπτωση γεωργατου..2 φορες τον πουλησαμε & οποτε επαιξε για εμας εδινε ρεστα..επισης οταν επαιξε στο αρθρο44 γαμησε στην ν.σμυρνη(τιμωρημενη εδρα)τους λαγους ΜΟΝΟΣ του,βαζοντας τους 2 γκολ(ασε τα κωλοδαχτυλα που τους εριξε)..ιδια περιπτωση αρρωστου γαυρου ειναι & ο νερι..

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
λοιπον αδερφια σας καληνυχτιζω για αποψε,εχω και μια κοπελα που με περιμενει και ηδη εχω αργησει.Εσεις πειτε τα λιγο ακομη μεχρι τις 12 και μετα νανακια γιατι η αυριανη μερα εχει πολυ δυσκολο ξεκινημα για ολους μας...ξυπνημα στις 08.00 για περιπτερο καφεδακι και αναγνωση πρωταθλητη,σωστα?διορθωστε με αν κανω λαθος την εφημεριδα.Καλο βραδυ αδερφια!

Ρε vasos αντε καλλα να περασεις αλλα αφου εχεις κοπελα που ανεχεται τις κωλοτουμπες σου κανε μας τη χαρη κι ασε εμας τους κολλημενους και ποσταρε σε κανα αλλο θρεντ , πχ γραψε για σχεσεις που εισαι καλλος.Αν δεν ειμασταν κι εμεις μιζερα μπακουρια (ναι, ναι, μονο ΕΣΥ εχεις γκομενα) το ιδιο θα καναμε , δε θα διαβαζαμε πρωταθλητη αλλα ζωδια για να δουμε αν ταιριαζουμε με τη <<σχεση>> μας. Μαλλον ομως την βρισκεις με το να μας τη σπας και οχι με την  εν λογω κοπελα, να το κοιταξεις αυτο...
Αντε λοιπον κανε μας τη χαρη και ασχολησου με την κοπελα που σε περιμενει...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα μαγκες οπαδοι του Μεγαλυτερου Ελληνικου Συλλογου!!!!
τι γινεται?
εφυγε ο Ιλια για μεταγραφες γραφουν οι Εφημεριδες....
Ντεγκαδο -κυριακος σε πρωτη φαση
και κατι για κεντρικο χαφ ακουγετε....

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
καλημέρα σε όλους και στα αδέρφια, :grin: :grin: :grin:
σήμερα έρχεται και ο νεος ξένος στο μπάσκετ o Mark johnson :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Mark Jackson αν δεν κάνω λάθος Rodman λέγεται,όχι Johnson

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
Καλημερα μαγκες οπαδοι του Μεγαλυτερου Ελληνικου Συλλογου!!!!
τι γινεται?
εφυγε ο Ιλια για μεταγραφες γραφουν οι Εφημεριδες....
Ντεγκαδο -κυριακος σε πρωτη φαση
και κατι για κεντρικο χαφ ακουγετε....
θα δούμε τι θα γίνει πάντος ένα 10άκι για κάθετες πάσες χρειάζεται,για τον κυρίακο δε το σχολιάζω   :'(

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
εσυ που ξερεις απο μπασκετ
τι λεει ο Τζακσον??
στην περσινή σεζον είχε μέσο όρο 7,2 πόντους δεν ξέρω και πολλά στο γήπεδο θα τον δούμε , το πρόβλημα είναι ότι έχουμε 3 αμερικάνους και κάποιος θα παίζει ευρωπή μόνο και ο γόυντς που υποτίθεται ήρθε για ευρώπη στα φιλικά είναι απο τους καλύτερους πάιχτες..θα δούμε 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ευτυχισμένοι στον Ολυμπιακό»
Λούα Λούα, Γκαλέτι και Ραούλ Μπράβο μίλησαν στο συνδρομητικό κανάλι της ΟΥΕΦΑ για τον Ολυμπιακό τη συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και την ζωή στην Ελλάδα.

Λούα Λούα: «Εχω βρει την ηρεμία μου»

«Αντιμετώπισα ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα στην Αγγλία και είχα δύο επιλογές. Ή να σταματήσω το ποδόσφαιρο ή να αλλάξω χώρα.
Από την Πόρτσμουθ έχω καλές αναμνήσεις, όμως, όπως είπα και πριν, έπρεπε να φύγω από την Αγγλία. Ετσι αποφάσισα να έρθω στον Ολυμπιακό, παρ' όλο που είχα και άλλες προτάσεις και σίγουρα δεν το μετάνιωσα.

Εδώ έχω βρει τη γαλήνη και την ηρεμία μου, απολαμβάνω το παιχνίδι και χαμογελάω ξανά. Χαίρομαι που αγωνίζομαι στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλω να είμαι παράδειγμα προς μίμηση για τα μικρά παιδιά. Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα. Είμαστε μια νέα ομάδα και ταιριάζουμε μεταξύ μας. Η νίκη στη Βρέμη ήταν πολύ σημαντική για εμάς.

Μπροστά μας, τώρα στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχουμε το παιχνίδι με τη Ρεάλ και ομολογώ ότι πάντα ήθελα να παίξω σε ένα γήπεδο σαν το "Μπερναμπέου". Η Ρεάλ είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος, όμως ανυπομονώ να παίξω και γιατί όχι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και στη Μαδρίτη».

Ραούλ Μπράβο : «Πολύ ευχαριστημένος»

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα, η οποία είναι μια πολύ ωραία χώρα. Επίσης είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους συμπαίκτες με τους οποίους κάνουμε καλή παρέα, περνώντας όλοι μαζί πολύ χρόνο στο γήπεδο.

Η νίκη που πετύχαμε πριν από λίγες ημέρες στη Βρέμη μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Οσον αφορά τον αγώνα με τη Ρεάλ που έρχεται, είναι κάπως περίεργο για μένα που θα βρεθώ στο "Μπερναμπέου" και αυτό γιατί είναι λίγος ο χρόνος που έχω φύγει από εκεί.

Δεν περιμένω κάποια ιδιαίτερη συμπεριφορά από τους φίλους της Ρεάλ, δηλαδή ούτε να με αποδοκιμάσουν ούτε να με χειροκροτήσουν. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνω, αν αγωνιστώ, ένα πολύ καλό παιχνίδι για να είμαι ικανοποιημένος. Η Ρεάλ είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα και ανά πάσα στιγμή οι ποδοσφαιριστές της μπορούν να σκοράρουν.
Στον επαναληπτικό που θα γίνει στο γήπεδό μας, σίγουρα η πρώην ομάδα μου θα έχει να αντιμετωπίσει μια πολύ θερμή ατμόσφαιρα, καθώς οι φίλαθλοί μας χειροκροτούν και ενθαρρύνουν την ομάδα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Λουτσιάνο Γκαλέτι : «Καλή ψυχολογία»

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ, πήρα δύναμη γιατί ήξερα ότι με ήθελε πολύ ο Ολυμπιακός. Ηθελα και εγώ να είμαι μέρος μιας νέας ομάδας, η οποία ήδη έχει κάνει καλό ξεκίνημα.
Εχει στο δυναμικό της πολύ ποιοτικούς και γρήγορους παίκτες. Ηταν για μένα πρόκληση το να αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ, μια και δεν είχα συμμετάσχει σε αυτή τη διοργάνωση έως τώρα.

Στον αγώνα με τη Λάτσιο, παρά το γεγονός ότι αγωνιστήκαμε σε ένα άδειο γήπεδο, ένιωσα πολύ όμορφα όταν πέτυχα το γκολ. Ομως δεν μας ενδιαφέρει μόνο να πάμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και το να συνεχίσουμε να κατακτάμε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα.

Σίγουρα η νίκη στη Βρέμη ήταν πάρα πολύ σημαντική, κυρίως γιατί, ενώ χάναμε 1-0, δεν τα παρατήσαμε. Εχουμε πολύ καλή ψυχολογία και περιμένουμε τώρα το ματς στο "Μπερναμπέου".
Η Ρεάλ είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα και χρειάζεται να έχουμε αυτοσυγκέντρωση, γιατί μπορεί το κάθε μας λάθος να το πληρώσουμε με γκολ. Ελπίζουμε σε καλό αποτέλεσμα.
Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο μας για την αγάπη που μου δείχνει».

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Ετσι είναι ... Ο Ριβάλντο και ο Τζιοβάνι κλαίγανε όταν φεύγανε .... Ο Καστίγιος παρα τα φράγκα που έβαλε στην τσέπη ζορίστηκε, ακόμα και αλητάκια στο παρελθόν όπως ο Σαργκάνης και ο Γαλάκος δεν μπορουν να ξεχάσουν τον Θρύλο.

Επισκέπτης
καλημερα αδελφια..

[move]κυργιακο πουσταρα
ποτε στον πειραια
[/move]

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
to βραδυ βιντεκια και ηχους του θρυλου,για να φτιαχτουμε λιγο

εισαι η μαστουρα μου μεγαλη η καψουρα μου......... :rockon:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
*Ένα... αέρινο και θριαμβευτικό πέρασμα από την Βρέμη. Μια... διδασκαλία σύγχρονου ποδοσφαίρου, από μια ομάδα, που δεν περίμενε κανείς ότι μπορεί να το κάνει. Εκπληκτική εμφάνιση δευτέρου ημιχρόνου και εκπληκτικό αποτέλεσμα.

*Λίγα 24ωρα ακολούθως, οι πρωταθλητές "άλλαξαν τα φώτα" του Απόλλωνα. Δεν το λέμε εμείς, το φανερώνει η εικόνα και τα όσα έγιναν στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Το "φτωχό" 1- 0, δεν στάθηκε ικανό να "κόψει" την χαρά των φίλων της ομάδας.

Αυτά τα δυο λοιπόν, είχαν να κάνουν με την παρουσία του Ολυμπιακού. Ξημέρωσε Δευτέρα ωστόσο και η ποδοσφαιρική Ελλάδα, ασχολείται περισσότερο με την ΑΕΚ και το πέρασμά της από τη Νέα Σμύρνη, αλλά και με το στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη.

Τί πιστεύετε λοιπόν; Είναι καλό ή κακό, που ο Ολυμπιακός δεν είναι στον... αφρό; Σίγουρα είναι ασυνήθιστο. Ακόμη και έργα να γίνονται έξω από το προπονητικό κέντρο στου Ρέντη, πρώτο θέμα τα κάνουν, αφού ο Ολυμπιακός "πουλάει".

Αυτή την εποχή όμως, οι απανταχού ανιχνευτές ηρώων, έχουν αναγάγει την ΑΕΚ του Φερέρ, ως "ασυναγώνιστο σύνολο". Το 10-0 τερμάτων, είναι η εγγύησή τους και τα γκάλοπ έχουν χρώμα κιτρινόμαυρο. Παράλληλα, τα σκαμπανεβάσματα του ΠΑΟ, έχουν κι αυτά το μερίδιο στην ενασχόληση των ποδοσφαιρολόγων. Καιρός για ηρεμία στο λιμάνι, δε συμφωνείτε;

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Καλημερα αδερφια,(μαλλον καλησπερα)
Εχουμε και λεμε, ο Ιλια φευγει για μεταγραφες
χμ......
Πρωτον ,Ντελγκαδο = παιχταρας , μας χρειαζεται, παιζει και 10αρι.
Δευτερον , Κολοτσινι, επισης παιχταρας και ψηνεται να ερθει αυτην την εποχη.
Τριτον,

ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο Τζακσον ηρθε και περιμενουμε να τον δουμε. Οι Αμερικανοι τωρα ειναι τρεις αλλα οπως εγραψα και χτες μαλλον ο Γουντς θα παρει Βουλγαρικο διαβατηριο. Κατι μου λεει οτι θα δουμε και στο μπασκετ μαγαλα πραγματα.Βαζελακια, ερχεται... μην αντισταθειτε , απλα απολαυστε το. Απο του χρονου ολοι διαρκειας στην Ξιφασκια Μονο εκει μπορειτε να κοιμαστε ησυχοι, ο Θρυλος δεν εχει αντιστοιχο τμημα.

ΘΥΡΑ 7 RED ULTRAS
ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
αν επιστρέψει αγωνιστικά και ο big-sofo,πιστεύω ότι θα έχουμε απο τις καλλύτερες φροντ-λαιν στην ευρώπη :sunglasses: :sunglasses: :rockon:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
αν επιστρέψει αγωνιστικά και ο big-sofo,πιστεύω ότι θα έχουμε απο τις καλλύτερες φροντ-λαιν στην ευρώπη :sunglasses: :sunglasses: :rockon:
θα επιστρέψει ο χοντρός γμτ? κάτι μου λέει οτι θα πάει τσάμπα αυτός ο παίχτης! δεν βάζει μυαλό  :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom