Ευτυχισμένοι στον Ολυμπιακό»
Λούα Λούα, Γκαλέτι και Ραούλ Μπράβο μίλησαν στο συνδρομητικό κανάλι της ΟΥΕΦΑ για τον Ολυμπιακό τη συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και την ζωή στην Ελλάδα.
Λούα Λούα: «Εχω βρει την ηρεμία μου»
«Αντιμετώπισα ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα στην Αγγλία και είχα δύο επιλογές. Ή να σταματήσω το ποδόσφαιρο ή να αλλάξω χώρα.
Από την Πόρτσμουθ έχω καλές αναμνήσεις, όμως, όπως είπα και πριν, έπρεπε να φύγω από την Αγγλία. Ετσι αποφάσισα να έρθω στον Ολυμπιακό, παρ' όλο που είχα και άλλες προτάσεις και σίγουρα δεν το μετάνιωσα.
Εδώ έχω βρει τη γαλήνη και την ηρεμία μου, απολαμβάνω το παιχνίδι και χαμογελάω ξανά. Χαίρομαι που αγωνίζομαι στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλω να είμαι παράδειγμα προς μίμηση για τα μικρά παιδιά. Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα. Είμαστε μια νέα ομάδα και ταιριάζουμε μεταξύ μας. Η νίκη στη Βρέμη ήταν πολύ σημαντική για εμάς.
Μπροστά μας, τώρα στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχουμε το παιχνίδι με τη Ρεάλ και ομολογώ ότι πάντα ήθελα να παίξω σε ένα γήπεδο σαν το "Μπερναμπέου". Η Ρεάλ είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος, όμως ανυπομονώ να παίξω και γιατί όχι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και στη Μαδρίτη».
Ραούλ Μπράβο : «Πολύ ευχαριστημένος»
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα, η οποία είναι μια πολύ ωραία χώρα. Επίσης είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους συμπαίκτες με τους οποίους κάνουμε καλή παρέα, περνώντας όλοι μαζί πολύ χρόνο στο γήπεδο.
Η νίκη που πετύχαμε πριν από λίγες ημέρες στη Βρέμη μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Οσον αφορά τον αγώνα με τη Ρεάλ που έρχεται, είναι κάπως περίεργο για μένα που θα βρεθώ στο "Μπερναμπέου" και αυτό γιατί είναι λίγος ο χρόνος που έχω φύγει από εκεί.
Δεν περιμένω κάποια ιδιαίτερη συμπεριφορά από τους φίλους της Ρεάλ, δηλαδή ούτε να με αποδοκιμάσουν ούτε να με χειροκροτήσουν. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνω, αν αγωνιστώ, ένα πολύ καλό παιχνίδι για να είμαι ικανοποιημένος. Η Ρεάλ είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα και ανά πάσα στιγμή οι ποδοσφαιριστές της μπορούν να σκοράρουν.
Στον επαναληπτικό που θα γίνει στο γήπεδό μας, σίγουρα η πρώην ομάδα μου θα έχει να αντιμετωπίσει μια πολύ θερμή ατμόσφαιρα, καθώς οι φίλαθλοί μας χειροκροτούν και ενθαρρύνουν την ομάδα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».
Λουτσιάνο Γκαλέτι : «Καλή ψυχολογία»
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ, πήρα δύναμη γιατί ήξερα ότι με ήθελε πολύ ο Ολυμπιακός. Ηθελα και εγώ να είμαι μέρος μιας νέας ομάδας, η οποία ήδη έχει κάνει καλό ξεκίνημα.
Εχει στο δυναμικό της πολύ ποιοτικούς και γρήγορους παίκτες. Ηταν για μένα πρόκληση το να αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ, μια και δεν είχα συμμετάσχει σε αυτή τη διοργάνωση έως τώρα.
Στον αγώνα με τη Λάτσιο, παρά το γεγονός ότι αγωνιστήκαμε σε ένα άδειο γήπεδο, ένιωσα πολύ όμορφα όταν πέτυχα το γκολ. Ομως δεν μας ενδιαφέρει μόνο να πάμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και το να συνεχίσουμε να κατακτάμε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα.
Σίγουρα η νίκη στη Βρέμη ήταν πάρα πολύ σημαντική, κυρίως γιατί, ενώ χάναμε 1-0, δεν τα παρατήσαμε. Εχουμε πολύ καλή ψυχολογία και περιμένουμε τώρα το ματς στο "Μπερναμπέου".
Η Ρεάλ είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα και χρειάζεται να έχουμε αυτοσυγκέντρωση, γιατί μπορεί το κάθε μας λάθος να το πληρώσουμε με γκολ. Ελπίζουμε σε καλό αποτέλεσμα.
Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο μας για την αγάπη που μου δείχνει».