Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (9 μέλη και 42 επισκέπτες)

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
δεν θα χαρώ να δω την φατσα του να φοράει την φανέλα αλλά στην τελική στον πούτσο μου!
αν είναι να βοηθήσει ας έρθει και ας τιμήσει τα φράγκα που παίρνει!
εδώ έπαιξε το μπάζο ο γεωργιάδης και δεν πρόσφερε και τίποτα
και εξωγήινος να είναι ας έρθει, πάνω απ'όλα η ομάδα

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
O xoντρος ειναι αν προπονηθει το νο1 στην θεση 4 στον κοσμο,αλλα προτιμα τη μασα και το ξενυχτι...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
δεν θα χαρώ να δω την φατσα του να φοράει την φανέλα αλλά στην τελική στον πούτσο μου!
αν είναι να βοηθήσει ας έρθει και ας τιμήσει τα φράγκα που παίρνει!
εδώ έπαιξε το μπάζο ο γεωργιάδης και δεν πρόσφερε και τίποτα
και εξωγήινος να είναι ας έρθει, πάνω απ'όλα η ομάδα

Μα τι λες αγαπητέ μου;;; :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot:
Εχει παίξει στον ΠΑΟ.
Αυτό σημαίνει
*μαστίγωμα κ ρίξιμο αλατιού στις πληγές του
*παλούκωμα
*φάλαγγα
*ακρωτηριασμός
*σκότωμα με συνοπτικές διαδικασίες όλων των μελών της οικογενειας του
*εξανδραποδισμός
*κάψιμο της συσκευής του dvd του.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Εχει παίξει στον ΠΑΟ.
Αυτό σημαίνει
*παλούκωμα
*φάλαγγα
*ακρωτηριασμός
*εξανδραποδισμός
καλά μην βγάζετε την ουρά σας απ'έξω! σας είδα όταν έπαιξε σε εσάς ο γεωργάτος  ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εγώ τον γούσταρα.Κ το τίμησε το ψωμί του που έφαγε στην ΑΕΚ.Ποιος σου είπε ότι δεν έχουμε μαλακισμένα κ εμείς;;

Επισκέπτης
παρακαλουνται οι "μερακληδες" να ποσταρουν στο θρεντ "τραβελια με προσοντα"..εδω δεν γαμαμε στρακια..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Νόμιζα ότι μπορεί να κάνουμε σοβαρή κουβέντα.Οσο για τα παιδάκια που έχετε κ γράφουν εδω μέσα,το χω ξαναπεί.Δεν είναι το site για ανήλικους.
Τέσπα κάντε ότι θέλετε με τον Κυργιάκο.Αν δεν τον θέλετε,τον παίρνω ευχαρίστως εγώ.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Νόμιζα ότι μπορεί να κάνουμε σοβαρή κουβέντα.Οσο για τα παιδάκια που έχετε κ γράφουν εδω μέσα,το χω ξαναπεί.Δεν είναι το site για ανήλικους.
Τέσπα κάντε ότι θέλετε με τον Κυργιάκο.Αν δεν τον θέλετε,τον παίρνω ευχαρίστως εγώ.
το σοβαρή κουβέντα πάει σε εμένα?

Επισκέπτης
"τον παιρνω ευχαριστως εγω".. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ρε καταντια..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εχει παίξει στον ΠΑΟ.
Αυτό σημαίνει
*παλούκωμα
*φάλαγγα
*ακρωτηριασμός
*εξανδραποδισμός
Και  ο  Αντωνάκης  πράσινη  φανέλα  δεν  φορούσε??? :think:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και  ο  Αντωνάκης  πράσινη  φανέλα  δεν  φορούσε??? :think:
Υπαρχει ΤΡΟΜΕΡΑ μεγαλη διαφορα αναμεσα στον κυργιακο και στον Αντωνη και στον Μιχαλη...
ΤΡΟΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ....
ο Αντωνης και ο Μιχαλης ΠΟΤΕ_ΠΟΤΕ δεν ειχαν προκαλεσει τον κοσμο του Ολυμπιακου...επαιζαν σε μια ομαδα και εκανα οσο καλυτερα μπορουσαν την δουλεια τους με τιμια μεσα....
ο κυργιακος χτυπησε εκτος φασης παιχτη του Ολυμπιακου "πουστικα" μας εκοψε πρωταθλημα με την ανοχη του δουρου....
αυτα τα ολιγα...

Επισκέπτης
Υπαρχει ΤΡΟΜΕΡΑ μεγαλη διαφορα αναμεσα στον κυργιακο και στον Αντωνη και στον Μιχαλη...
ΤΡΟΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ....
ο Αντωνης και ο Μιχαλης ΠΟΤΕ_ΠΟΤΕ δεν ειχαν προκαλεσει τον κοσμο του Ολυμπιακου...επαιζαν σε μια ομαδα και εκανα οσο καλυτερα μπορουσαν την δουλεια τους με τιμια μεσα....
ο κυργιακος χτυπησε εκτος φασης παιχτη του Ολυμπιακου "πουστικα" μας εκοψε πρωταθλημα με την ανοχη του δουρου....
αυτα τα ολιγα...
Με προλαβες.... Ακριβως το ιδιο θα ελεγα και εγω...Κανεις απο τους δυο δεν προκαλεσαν ο μονος που το εκανε ειναι ο Κυργιακος οποτε μην συγκρινουμε ανπμοια πραγματα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ΤΡΟΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ....
αυτα τα ολιγα...
Ε ναι , αλλά  τότε  έπαιζε  στον  Πάο ,  είναι  λογικό  να  κάνει  τα  πάντα  για  να  κερδίσει  η  ομάδα  του!Πάντως  και  εγώ  πιστεύω  ότι  έχει  χειρότερο  χαρακτήρα  από  τους  άλλους  2!Δεν  είναι  τυχαίο  ότι τώρα έχει  προβλήματα  και  στη  Γερμανία!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
το τι έκανε είναι γνωστό! δεν εξετάζω αυτό! απλά δεν βλέπω τον λόγο να μην έρθει
αν τιμήσει το συμβόλαιό του ας έρθει! οτι ποτέ δεν θα τον αγαπήσουμε είναι άλλο θέμα
στην τελική εδώ ο τζιο δήλωσε οτι δεν θα είχε πρόβλημα να ερχόταν, γιατί να έχουμε εμείς

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
O Kυριακος ειναι δυνατος αλλα αμπαλος και αργος
Για τον Θρυλο που ονειρευομαστε ο σεντερ μπακ πρεπει να ειναι δυνατος,γρηγορος και να ξερει μπαλα.

Επισκέπτης
Απλα ο ερχομος του Κυργιακου θα εχει ως αποτελεσμα να δημιουργηθουν εντασεις στους φιλαθλους και κατα συνεπεια στους παιχτες..Γιατι λοιπον να διακυνδινευσουμε το καλο κλιμα που εχει η ομαδα μας με τον ερχομο ενος παιχτη απο τη στιγμη που αν θελουμε μπορουμε να βρουμε καλυτερο απο αυτον..

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Ηθελα να ξερα τι ζορι τραβανε οι ΑΕΚτζηδες και υπερασπιζονται τον Κυργιακο.
Τωρα παλι αν δεν εισακουστει η αποψη μας και ερθει , εμεις δεν θα γινουμε σαν κι αυτους (περιπτωση Ντουσαν). Κακο στην ομαδα μας δεν θα κανουμε ΠΟΤΕ!!
Απλα θα προσποιουμαστε οτι δεν υπαρχει και φυσικα δεν θα μας ακουσει να φωναζουμε το ονομα του. Κατα τα αλλα η αποψη μας γνωστη,

ΚΥΡΓΙΑΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ !!!!!!!!!

[move]
ΚΟΛΟΤΣΙΝΙ ΟΕ ΟΕ ΟΕ !!!![/move]

Επισκέπτης
εσυ δεν εχεις λεφτα....οποτε δεν παιρνεις τπτ...

Απλα ο ερχομος του Κυργιακου θα εχει ως αποτελεσμα να δημιουργηθουν εντασεις στους φιλαθλους και κατα συνεπεια στους παιχτες..Γιατι λοιπον να διακυνδινευσουμε το καλο κλιμα που εχει η ομαδα μας με τον ερχομο ενος παιχτη απο τη στιγμη που αν θελουμε μπορουμε να βρουμε καλυτερο απο αυτον..
τι λες ρε φιλε....στην ομαδα δεν παιζουν οι φιλαθλοι....οποτε οποιος νευριαζει κλπ μαλακιες που θα παρουμε τον κυργιακο...απλα να καθεται σπιτι του...τις εχουμε δει τις μαλακιες των φιλαθλων...(βλεπε τσαμπιονς λιγκ κεκλεισμενων που αν ειχαμε φιλαθλους τουλαχιστον φετος θα παιρναμε τη λατσιο)...
Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ....ΠΡΟΣΩΠΑ Κ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ...γι'αυτο αλλωστε ζηταμε να ειμαστε ΟΜΑΔΑ....

οσο για καλυτερο παιχτη απ'τον κυργιακο....σιγουρα υπαρχουν πολλοι....αλλα αφενως ζητουν περισσοτερα λεφτα για συμβολαιο....κ αφετερου εχουν συμβολαια,οποτε πρεπει ν'αγοραστουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom