Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ανικητη η βλακεια..παραιτουμαι..

σε λιγες ημερες θα σας μεταφερω και το "πιστευω" του καθε γαυρου θρησκευτικου οπαδου!Λιγο υπομονη και θα σας το ποσταρω για να μην κοιμαστε "γυμνοι" απο προσευχη,να ξερετε οτι ο θεος "ολυμπιακος" θα σας κοιμισει -αφου σας νανουρισει ο κοκκαλης- σαν πουλακια.. :2funny:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

εσυ αυτιστικο εισαι?δεν μπορεις να αρθρωσεις λεξη?πολυ εμοτικον βρε παιδι μου,πολυ....πως να κανεις καμακι μετα?οποτε μονο θρυλο το προγραμμα μας καθημερινα,σωστα?αν κανω λαθος διορθωσε με ,με ενα τί αλλο?εμοτικον!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Αφιερωμένο μπάς και το καταλάβεις τελικά....

[youtube=425,350]oXEjfF0fkek[/youtube]

Επισκέπτης
παρακαλουνται οι "μερακληδες" που ψαχνουν για δυνατα εργαλεια,να ποσταρουν στο θρεντ "τραβελια με προσοντα"..

Επισκέπτης
ναι ρε ειδα και εσας τους ορθολογιστες του ποδοσφαιρου,τους φανατικους οπαδους που αγαπουν την ομαδα τους ως ακουσον,ακουσον...ΘΡΗΣΚΕΙΑ!
και μου τη δινουν περισσοτερο απο ολους οι ομοιδεατες μου(τροπος του λεγειν) γιατι ειναι οι πιο κολλημενοι απο ολους τους φανατικους και σαφως οι λιγοτεροι
εξυπνοι απο ολους τους αλλους οπαδους(μαζι με τους παοκτζηδες παλευουμε για τα πρωτεια) ελληνικων ομαδων τουλαχιστον.
Θα ειδατε ολοι σας πως συμπεριφερονται οι βαζελοι βλεποντας την κατρακυλα της ομαδας τους...ενω εμεις...
και πισωκολλητα να μας επαιρνε ο κοκκαλης θα γυρναγαμε να του κανουμε και πιπα με CIM(ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΑΙΤ).
Αλλα ειμαστε τυχεροι ολα αυτα τα χρονια που απο την ανυπαρξια των ανταγωνιστων μας εχουμε παρει ψηλα τον αμανε και δεν μπορουμε να αξιολογησουμε
τιποτα καλο ή κακο με ηπιους τονους και με λιγη σοβαροτητα.Αυτο ειναι οι γαυροι ολυμπιακοι(γιατι υπαρχουν και μη γαυροι ολυμπιακοι),
ξεροκεφαλοι και τυφλωμενοι απο μια "ΘΡΗΣΚΕΙΑ".Αντε παιδια να πουμε και την βραδυνη προσευχη μας?

Πατερ ημων ο εν τοις ολυμπιακοις.....

για ξαναπες το...ελα...θρυλε θεε ολυμπιακε?και οταν γαμας αυτο δεν αναφωνεις?οποτε ελα παμε ολοι μαζι....
θρυλε θεε ολυμπιακε,θρυλε θεε ολυμπιακε,θρυλε θεε ολυμπιακε,βαζελοι λαγοι κρυμμενοι απο ντροπη,τουρκοι τουρκοι τον παιρνετε τσιμπουκι και αλλα παρεμφερη...
παμε ντε ολοι μαζι..ολη μερα να λεμε για τον θρυλο και να ζουμε γυρω απο τη θρησκεια μας....ε!ρε γλεντια! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ναι σαφως εχεις δικιο για το τελευταιο...παμε ομως πριν παμε για βολτουλα να πουμε την νυχτερινη προσευχη μας,τί λετε?

πατερ ημων ο εν τοις κοκκαλοις
αγιασθητω το γηπεδο σου
ελθετω το πρωταθλημα σου
ος εν ουρανω και επι της γης!

τον θρυλον ημων τον επιουσιον
δωσε ημιν σημερον
και αφες ημιν τα συνθηματα ημων
ος και ειμι αφιεμαι τοις βαζελετες ημων

και μη εισενεγκεις ημας τους γαυρους εις πειρασμον
αλλα ρυσαι ημας απο του χανουμιου.Αμην!

Επισης προτεινω(μιας και προκειται για θρησκεια) να περνα ο επιταφιος της οικειας εκκλησιας μεσα και γυρω απο το καραισκακη και μονο εις αυτον τον ιερο χωρο.

οπως το ειπες....απο την μοναξια σου γυρευεις κουπες για παρεα...κριμα και υπαρχουν τοσα γκομενακια εκει εξω...

σε λιγες ημερες θα σας μεταφερω και το "πιστευω" του καθε γαυρου θρησκευτικου οπαδου!
Λιγο υπομονη και θα σας το ποσταρω για να μην κοιμαστε "γυμνοι" απο προσευχη,να ξερετε οτι ο θεος "ολυμπιακος" θα σας κοιμισει
αφου σας νανουρισει ο κοκκαλης- σαν πουλακια.. :2funny:

εσυ αυτιστικο εισαι?δεν μπορεις να αρθρωσεις λεξη?πολυ εμοτικον βρε παιδι μου,πολυ....πως να κανεις καμακι μετα?
οποτε μονο θρυλο το προγραμμα μας καθημερινα,σωστα?αν κανω λαθος διορθωσε με ,με ενα τί αλλο?εμοτικον!

λοιπον αδερφια σας καληνυχτιζω για αποψε,εχω και μια κοπελα που με περιμενει και ηδη εχω αργησει.Εσεις πειτε τα λιγο ακομη μεχρι τις 12 και μετα νανακια γιατι η αυριανη μερα εχει πολυ δυσκολο ξεκινημα για ολους μας...ξυπνημα στις 08.00 για περιπτερο καφεδακι και αναγνωση πρωταθλητη,σωστα?διορθωστε με αν κανω λαθος την εφημεριδα.Καλο βραδυ αδερφια!

Τα λογια ειναι περιττα !!!
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

Υπογραφη: Λουα Λουα ο ΛΕΥΚΟΣ για μεγαλα γλεντια!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
λοιπον αδερφια σας καληνυχτιζω για αποψε,εχω και μια κοπελα που με περιμενει και ηδη εχω αργησει.Εσεις πειτε τα λιγο ακομη μεχρι τις 12 και μετα νανακια γιατι η αυριανη μερα εχει πολυ δυσκολο ξεκινημα για ολους μας...ξυπνημα στις 08.00 για περιπτερο καφεδακι και αναγνωση πρωταθλητη,σωστα?διορθωστε με αν κανω λαθος την εφημεριδα.Καλο βραδυ αδερφια!

Επισκέπτης
ρε ποδολαγνε ο χορταρεας εισαι???πως το ηξερες ρε μαγκιτη οτι θα παει να πλακωθει με τις δικεφαλες???εισαι πολυ μεγαλος αρχοντας..

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Μάλλον αυτό που μου είπες είναι...δεν μπορώ να βρώ άλλη εξήγηση....δεν μπορεί......
Τα βλέπεις??? ;) ;) ;)
όχι ρε...δεν ασχολούμαι με τέτοια...το αφήνω σε άλλους :boobies:....απλά...είπαμε...δεν έχει άλλη εξήγηση η περίπτωση αυτή.... :2funny: :2funny: :2funny:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ρε ποδολαγνε ο χορταρεας εισαι???πως το ηξερες ρε μαγκιτη οτι θα παει να πλακωθει με τις δικεφαλες???εισαι πολυ μεγαλος αρχοντας..
Κάτσε...έχουμε ακόμα...Βάζελοι,Παοκτζήδες,Αρειανά και Λαρισαίοι δεν μπήκαν ακόμα στο κόλπο...του πούστη.....κάτι θα γίνει στο ΤΕΛΟΣ.....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μπουα,χα,χα,χ,α,χα,χα,χα,χα,χα,χα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vasos:τα ανεξήγητα φαινόμενα του σύμπαντος.... :2funny: :2funny: :2funny:

σε καλό μου νυχτιάτικα :2funny: :2funny: :2funny:

Πάω στην Φρόσω πουμου φωνάζει.να στε καλά ρε γειτονάκια.Μου φτιάξατε το κέφι σήμερα....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
Γαματο συνθημα το "Εισαι στο Μυαλο"
ποση ωρα το τραγουδαγε η 7 το Σαββατο!!!!!
ΓΑΜΑΤΟ
τι?????????εσυ δηλαδη δεν το τραγουδαγες???αλλα μετα απο το "μασαζ" με τι προσοντα???να τα κοψεις αυτα πριν απο το παιχνιδι..ακους???ειδαλλως θα σου στειλω τον κωλοτουμπα να σε ανακουφιζει απαγγελοντας σου προσευχες..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
τι?????????εσυ δηλαδη δεν το τραγουδαγες???αλλα μετα απο το "μασαζ" με τι προσοντα???να τα κοψεις αυτα πριν απο το παιχνιδι..ακους???ειδαλλως θα σου στειλω τον κωλοτουμπα να σε ανακουφιζει απαγγελοντας σου προσευχες..
χαχαχαχαχα

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
να κανω μια προβλεψη? ο καστιγιο μεσα στα επομενα 2 χρονια θα παιζει παλι στον γαυρο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom