Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Την  προηγούμενη  εβδομάδα  είμασταν  οι  πρωταθλητές  της  3ης  αγωνιστικής,αυτή  την  εβδομάδα  είμαστε  οι  πρωταθλητές  της  4ης  αγωνιστικής!Είδατε  τι  εύκολη  που  είναι  η  αριθμητική???
Ως την  Άνοιξη  θα  έχετε  μάθει  να  μετράτε  μέχρι  το  30!!!
:2funny: :2funny: :2funny:
Οποτε θα παρετε 30 πρωταθληματα μεχρι το τελος της χρονιας.
Αφηστε τα παιδια να χαρουνε εχουν παρει 4 συνεχομενα μεχρι τωρα. :2funny: :2funny: :2funny:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Κοίτα....και εγώ ξέφυγα χθές...αλλά όσοι με ξέρουν θα γνωρίζουν ότι τουλάχιστον χούλιγκαν του...πληκτρολογίου ούτε είμαι ούτε θέλω να γίνω...απλά κάποιοι λέγοντας:''τί πίνεις''...''πόσα πίνεις''...''τί ηλικία έχεις'' έχοντας σκοπό μόνο την ειρωνία και τίποτε άλλο....δεν μπορείς να μην τους απαντήσεις...απλά χθές αποφάσισα να μην ξαναασχοληθώ με τέτοιες αντιπαραθέσεις...όποιος μου μιλάει με ειρωνίες και ζητάει αντιπαραθέσεις....θα τον γράφω....ήδη το έκανα με 2...χθές το έκανα σε άλλους 2...και έτσι θα συνεχίζω...και ειλικρινά...ακόμα και αύριο να μάθω ποιοί είναι (εννοώ κάπου εκτός pc)πάλι ''καλημέρα'' θα τους πώ....δεν τρέχει μία....έχω γράψει πως ο καθένας έχει την γνώμη του η οποία είναι σεβαστή...να την συζητήσω σωστά όμως....οι ειρωνίες και οι βλακίες πλέον δεν με καλύπτουν....δεν είμαι παιδάκι να ασχολούμαι με τέτοια....αυτά....

εσυ δεν εισαι παιδακι?μαθε πρωτα να συζητας σοβαρα και μετα αρχιζεις να κλανεις οσο θες!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
εσυ δεν εισαι παιδακι?μαθε πρωτα να συζητας σοβαρα και μετα αρχιζεις να κλανεις οσο θες!
Εσύ είσαι ο ένας από τους 2 που ανέφερα....και όπως είπα...δεν ασχολούμαι...
ΥΓ--->Αλήθεια...εσένα ποιός σου μίλησε???

Επισκέπτης
Οποτε θα παρετε 30 πρωταθληματα μεχρι το τελος της χρονιας.
Αφηστε τα παιδια να χαρουνε εχουν παρει 4 συνεχομενα μεχρι τωρα. :2funny: :2funny: :2funny:
ελα μωρε τωρα..μιλανε & για αριθμητικη..ποιοι???αυτοι που εβαζαν τον ηλια στο ρολοι???αυτοι που τους εχω μαθει την προπαιδεια του 3 & του 6 απεξω & ανακατωτα???αυτοι που εχουν να σηκωσουν πρωταθλημα 14 χρονια???το τραινο που θα γινει το εξπρες του μεσονυκτιου δηλαδη..ΕΛΕΟΣ..ΗΜΑΡΤΟΝ..

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

Επισκέπτης
Εσύ είσαι ο ένας από τους 2 που ανέφερα....και όπως είπα...δεν ασχολούμαι...
ΥΓ--->Αλήθεια...εσένα ποιός σου μίλησε???
ρε τα ατομα ειναι μαζοχες..αν δεν ακουσουν τα μπινελικια τους δεν κοιμουνται καλα το βραδυ..μιλαμε για μεγαλη παρακρουση..γραψτους στα παπαρια σου..ειδικα τον υπερτατο αναλυτη & μεγιστο κωλοτουμπα..

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
σε πειραξε κατι που ειπα?δεν καταλαβαινω τί εννοεις! :rockon: :idiot:
Ότι και να πείς...είπα δεν ξαναασχολούμαι...μην με ρωτάς...απάντηση απο εμένα δεν ξαναπαίρνεις....απλά Ελληνικά:Δεν Ξαναασχολούμαι μαζί σου....είναι η τελευταία φορά που σου απαντάω....σχολιάζεις δεν σχολιάζεις post  μου δε θα με ενοχλεί πλέον....ΤΕΛΟΣ ;) :cheesy: :grin: :sunglasses:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ρε τα ατομα ειναι μαζοχες..αν δεν ακουσουν τα μπινελικια τους δεν κοιμουνται καλα το βραδυ..μιλαμε για μεγαλη παρακρουση..γραψτους στα παπαρια σου..ειδικα τον υπερτατο αναλυτη & μεγιστο κωλοτουμπα..

ναι ρε ειδα και εσας τους ορθολογιστες του ποδοσφαιρου,τους φανατικους οπαδους που αγαπουν την ομαδα τους ως ακουσον,ακουσον...ΘΡΗΣΚΕΙΑ!και μου τη δινουν περισσοτερο απο ολους οι ομοιδεατες μου(τροπος του λεγειν) γιατι ειναι οι πιο κολλημενοι απο ολους τους φανατικους και σαφως οι λιγοτεροι εξυπνοι απο ολους τους αλλους οπαδους(μαζι με τους παοκτζηδες παλευουμε για τα πρωτεια) ελληνικων ομαδων τουλαχιστον.Θα ειδατε ολοι σας πως συμπεριφερονται οι βαζελοι βλεποντας την κατρακυλα της ομαδας τους...ενω εμεις...και πισωκολλητα να μας επαιρνε ο κοκκαλης θα γυρναγαμε να του κανουμε και πιπα με CIM(ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΑΙΤ).Αλλα ειμαστε τυχεροι ολα αυτα τα χρονια που απο την ανυπαρξια των ανταγωνιστων μας εχουμε παρει ψηλα τον αμανε και δεν μπορουμε να αξιολογησουμε τιποτα καλο ή κακο με ηπιους τονους και με λιγη σοβαροτητα.Αυτο ειναι οι γαυροι ολυμπιακοι(γιατι υπαρχουν και μη γαυροι ολυμπιακοι),ξεροκεφαλοι και τυφλωμενοι απο μια "ΘΡΗΣΚΕΙΑ".Αντε παιδια να πουμε και την βραδυνη προσευχη μας?

Πατερ ημων ο εν τοις ολυμπιακοις.....

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ναι ρε ειδα και εσας τους ορθολογιστες του ποδοσφαιρου,τους φανατικους οπαδους που αγαπουν την ομαδα τους ως ακουσον,ακουσον...ΘΡΗΣΚΕΙΑ!και μου τη δινουν περισσοτερο απο ολους οι ομοιδεατες μου(τροπος του λεγειν) γιατι ειναι οι πιο κολλημενοι απο ολους τους φανατικους και σαφως οι λιγοτεροι εξυπνοι απο ολους τους αλλους οπαδους(μαζι με τους παοκτζηδες παλευουμε για τα πρωτεια) ελληνικων ομαδων τουλαχιστον.Θα ειδατε ολοι σας πως συμπεριφερονται οι βαζελοι βλεποντας την κατρακυλα της ομαδας τους...ενω εμεις...και πισωκολλητα να μας επαιρνε ο κοκκαλης θα γυρναγαμε να του κανουμε και πιπα με CIM(ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΑΙΤ).Αλλα ειμαστε τυχεροι ολα αυτα τα χρονια που απο την ανυπαρξια των ανταγωνιστων μας εχουμε παρει ψηλα τον αμανε και δεν μπορουμε να αξιολογησουμε τιποτα καλο ή κακο με ηπιους τονους και με λιγη σοβαροτητα.Αυτο ειναι οι γαυροι ολυμπιακοι(γιατι υπαρχουν και μη γαυροι ολυμπιακοι),ξεροκεφαλοι και τυφλωμενοι απο μια "ΘΡΗΣΚΕΙΑ".Αντε παιδια να πουμε και την βραδυνη προσευχη μας?
ποπο ρε μεγαλε εισαι μεγαλη περιπτωση τελικα....
τι θελεις παλι ρε φιλε?????
σου μιλησε κανεις???
αν δεν σου αρεσει η ομαδα ΤΡΑΒΑ δες τον βαζελο να τον γαμαει η Τριπολη....
στα ειπα και μετα το ματς με την Βερντερ....

Επισκέπτης

η κληση σας προωθειται..ο συνδρομητης που καλεσατε σας εχει συνδεσει προ πολλου..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ξεροκεφαλοι και τυφλωμενοι απο μια "ΘΡΗΣΚΕΙΑ".Αντε παιδια να πουμε και την βραδυνη προσευχη μας?
και σου εχω ξαναπει για ομαδα της οποιας ανθρωπος εχει ζητησει να ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ φοροντας την φανελα της
ΝΑΙ ειναι ΘΡΗΣΚΕΙΑ
μια θρησκεια που ξενερωτοι "ευρωπαιοι" σαν εσενα δεν θα καταλαβουν ΠοτΕ!!!!!

Επισκέπτης
ειπαμε ρε αλεξ..το πολυ το τακα-τακα..μην ασχολεισαι..την παρασκευη τι ωρα παιζουμε???

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
και σου εχω ξαναπει για ομαδα της οποιας ανθρωπος εχει ζητησει να ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ φοροντας την φανελα της
ΝΑΙ ειναι ΘΡΗΣΚΕΙΑ
μια θρησκεια που ξενερωτοι "ευρωπαιοι" σαν εσενα δεν θα καταλαβουν ΠοτΕ!!!!!

παιδια!υπαρχουν και αλου ειδους σχεσιες εκτος απο τον παθολογικο ερωτα του θρυλου....βγειτε λιγο εξω μπας και ξελαμπικαρετε απο την "θρυλιτιδα"!Αντε ντε....ακομη στο σαιτ ειστε?

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
απογευμα 7
θα ερθεις???
Διαρκείας ισχύουν,έτσι???Άντε να δούμε πάλι το Νέρι...αν και μα άλλη φανέλλα θα μας φανεί λίγο παράξενο....
ΥΓ--->Αλήθεια...γιατί όσοι ποδοσφαιριστές φεύγουν απο τον Θρύλο πάντα τον έχουν στην καρδιά τους και θέλουν επιστροφή :think:???
Μήπως φταίει η φανέλα :think:???
Μήπως ο κόσμος :think:???
Μήπως το ΜΕΓΑΛΕΙΟ αυτής της ομάδος :think:???
Μήπως και τα...τρία :think:??? :dancing: :rockon:

[move]Και αν δεν γίνει αυτό...
στα @@ μας τα δυό...
πάντα άρρωστοι με τον Ολυμπιακό!!!!![/move]

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
μονο ο θρυλος ειναι θρησκεια :rockon:αρρωστια :rockon:

Συνημμένα

• 19.jpg
    19.jpg
    182,1 KB · Εμφανίσεις: 40

Επισκέπτης
παρακρουση ειπα πριν???μπα..χειροτερα ειναι τα πραγματα..λες να???

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
:rockon:

Συνημμένα