Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ!!!!!!!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Ειδατε σημερα εξωφυλλα? Πολυ αβαντα ρε παιδια. Δεν θυμαμαι να διαβαζα τα ιδια μετα απο αντιστοιχα περσινα δικα μας παιχνιδια.
απλά δεν πέτυχε η μανέστρα και περιμένουν την επόμενη στραβή να τα χώσουν στον κυρ τάκη!

μου κάνει εντύπωση που ο ρίμπο στραβομουτσουνιάζει όταν γίνετε αλλαγή και κανείς δεν το θίγει!
στον γαύρο θα ήταν "τεταμένες οι σχέσεις ρίμπο-λεμονή"
στην αρχή της σεζόν είπε στον Φερέρ τι σύστημα να παίζει, κι' αυτό πέρασε σαν κάτι θετικό!
στον γαύρο θα ήταν "παρέμβαση στο έργο του προπονητή?"
πέρυσι μέχρι και τον Βαρεμένο είδαμε στα παράθυρα να έχει γνώμη!
ρε πως τα φέρνει η ζωή

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Αδέρφια γαύροι....η ομάδα μετά από πάρα πολλά χρόνια δείχνει υγιής....με δυναμική και ομαδικό πνεύμα....το πρωτάθλημα θα παιχτεί μεταξύ και των 3 ομάδων του πρώην ΠΟΚ....μην ξεγράφετε τον βάζελο.....η ΑΕΚ πρός το παρόν παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει χωρίς να παίζει κάτι ιδιαίτερο...εμάς το έγκλημα ήταν στο Χαριλάου...αλλά είμαι αισιόδοξος καθώς βλέπω την ομάδα να είναι...ομάδα!!!!Μην αγχωνόσαστε...τον 2ο ψάξτε...ο πρωταθλητής είναι γνωστός......

Επισκέπτης
Αδέρφια γαύροι....η ομάδα μετά από πάρα πολλά χρόνια δείχνει υγιής....με δυναμική και ομαδικό πνεύμα....το πρωτάθλημα θα παιχτεί μεταξύ και των 3 ομάδων του πρώην ΠΟΚ....μην ξεγράφετε τον βάζελο.....η ΑΕΚ πρός το παρόν παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει χωρίς να παίζει κάτι ιδιαίτερο...εμάς το έγκλημα ήταν στο Χαριλάου...αλλά είμαι αισιόδοξος καθώς βλέπω την ομάδα να είναι...ομάδα!!!!Μην αγχωνόσαστε...τον 2ο ψάξτε...ο πρωταθλητής είναι γνωστός......
ποιος αγχωθηκε???απο ποιον να αγχωθει???απο τους πρωταθλητες της 3ης-4ης αγωνιστικης???δεν ειμαστε καλα..οσο για τον ακατανομαστο,φετος ουτε καν 3ος..οτι στοιχημα θελετε..

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ποιος αγχωθηκε???απο ποιον να αγχωθει???απο τους πρωταθλητες της 3ης-4ης αγωνιστικης???δεν ειμαστε καλα..οσο για τον ακατανομαστο,φετος ουτε καν 3ος..οτι στοιχημα θελετε..
Λές???Τού πόυστη...πόσο ποιό χαμηλά......

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
κι άλλο..να τερματίσουμε στην δέκατη θέση...γουστάρω....και το παρακαλάω κιόλας....να δω τότε πως θα αντιδράσουμε...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
κι άλλο..να τερματίσουμε στην δέκατη θέση...γουστάρω....και το παρακαλάω κιόλας....να δω τότε πως θα αντιδράσουμε...
χεχεχεχε....στην...Β' Εθνική καλύτερα.....για να τον τιμωρήσετε επιτέλους..... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
δεν θα αντιδρασετε..αν εξαιρεσεις 3 εως 5 χιλιαδες αρρωστακια σε πανελλαδικο επιπεδο,οι υπολοιποι εισαστε ΠΟΛΥ φλωρεξ για την οποια αντιδραση..μην μου πεις οτι διαφωνεις,γιατι πανω απ ολα θα κοροιδευεις τον εαυτο σου & σιγουρα δεν μπορεις να μεταπεισεις εμενα..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
να σου πω....γιατί αλλιώς μόνιμοι πρωταθλητές θα είστε....να παρακαλάτε να μείνει ο μπινές....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
δεν θα αντιδρασετε..αν εξαιρεσεις 3 εως 5 χιλιαδες αρρωστακια σε πανελλαδικο επιπεδο,οι υπολοιποι εισαστε ΠΟΛΥ φλωρεξ για την οποια αντιδραση..μην μου πεις οτι διαφωνεις,γιατι πανω απ ολα θα κοροιδευεις τον εαυτο σου & σιγουρα δεν μπορεις να μεταπεισεις εμενα..
το αν είμαστε φλωρέξ άστο φιλαράκι....ποτέ μην κρίνεις αν δεν δείς.....εμεις από τα δυτικά προάστια κάτι ξέρουμε.....και στο φινάλε ο τσαμπουκάς δεν είναι η μόνη αντίδραση..απλά είναι το τελευταίο μέσο που έχει κανείς σε τέτοιες περιπτώσεις...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Την  προηγούμενη  εβδομάδα  είμασταν  οι  πρωταθλητές  της  3ης  αγωνιστικής,αυτή  την  εβδομάδα  είμαστε  οι  πρωταθλητές  της  4ης  αγωνιστικής!Είδατε  τι  εύκολη  που  είναι  η  αριθμητική???
Ως την  Άνοιξη  θα  έχετε  μάθει  να  μετράτε  μέχρι  το  30!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
το αν είμαστε φλωρέξ άστο φιλαράκι....ποτέ μην κρίνεις αν δεν δείς.....εμεις από τα δυτικά προάστια κάτι ξέρουμε.....και στο φινάλε ο τσαμπουκάς δεν είναι η μόνη αντίδραση..απλά είναι το τελευταίο μέσο που έχει κανείς σε τέτοιες περιπτώσεις...
δηλαδη τοσα χρονια δεν βλεπω???συμφωνω οτι οσοι ειναι απο τα δυτικα προαστεια σιγουρα ξερουν αφου εχω γεννηθει & μεγαλωσει στην Νικαια μεχρι τα 16 & εχω ζησει αλλα 14 στον Πειραια..

Επισκέπτης
Την  προηγούμενη  εβδομάδα  είμασταν  οι  πρωταθλητές  της  3ης  αγωνιστικής,αυτή  την  εβδομάδα  είμαστε  οι  πρωταθλητές  της  4ης  αγωνιστικής!Είδατε  τι  εύκολη  που  είναι  η  αριθμητική???
τραβα ρε στο θρεντ σου..ποιος σου μιλησε εσενα???ποιος προκαλει???ενα σωρο παπαριες γραψατε σημερα στο κοτετσι σας..σας ειπα τιποτε???τι με τσιγκλας παλι???

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Κάπου έγραψες να μην ασχολούνται οι 1οι με τους τριτοτέταρτους....δεν σου απάντησα καθώς είχες ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ....το λέω ειλικρινά....και θα το λέω και σε λίγες αγωνιστικές....ελπίζω να συμφωνείς ΚΑΙ τότε.....

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Θα παρακαλέσω να μην προκαλούμε σε αντίπαλα thread. Ότι είναι στα της ομάδας του ο καθένας.

Επισκέπτης
Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα απλά μερικοί εκατέρωθεν δεν είναι εγκρατής και ξεκινάνε βεντέτες ;)
οταν με προκαλουν αντιδραω..δεν νομιζεις οτι ο χαρακτηρισμος  βεντετα ειναι πολυ βαρυς για το ιντερνετ???

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα απλά μερικοί εκατέρωθεν δεν είναι εγκρατής και ξεκινάνε βεντέτες ;)
Κοίτα....και εγώ ξέφυγα χθές...αλλά όσοι με ξέρουν θα γνωρίζουν ότι τουλάχιστον χούλιγκαν του...πληκτρολογίου ούτε είμαι ούτε θέλω να γίνω...απλά κάποιοι λέγοντας:''τί πίνεις''...''πόσα πίνεις''...''τί ηλικία έχεις'' έχοντας σκοπό μόνο την ειρωνία και τίποτε άλλο....δεν μπορείς να μην τους απαντήσεις...απλά χθές αποφάσισα να μην ξαναασχοληθώ με τέτοιες αντιπαραθέσεις...όποιος μου μιλάει με ειρωνίες και ζητάει αντιπαραθέσεις....θα τον γράφω....ήδη το έκανα με 2...χθές το έκανα σε άλλους 2...και έτσι θα συνεχίζω...και ειλικρινά...ακόμα και αύριο να μάθω ποιοί είναι (εννοώ κάπου εκτός pc)πάλι ''καλημέρα'' θα τους πώ....δεν τρέχει μία....έχω γράψει πως ο καθένας έχει την γνώμη του η οποία είναι σεβαστή...να την συζητήσω σωστά όμως....οι ειρωνίες και οι βλακίες πλέον δεν με καλύπτουν....δεν είμαι παιδάκι να ασχολούμαι με τέτοια....αυτά....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom