Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Πρεπει το Ματζικ να αναβαθμιστει και να γινει σαν το Ρεαλ Τv,απο μπαλα μεχρι φορμουλα!!!!

Φιλε οταν ο Κοκκαλης ειχε παρει το ματζικ λεγοταν οτι ηθελε απλα τη συχνοτητα για να δημιουργησει το Θρυλος TV κατα τα προτυπα του καναλιου της Μαντσεστερ (τοτε μονο αυτοι ειχαν καναλι, μετα εγινε μοδα). Τελικα αυτο δεν εγινε ποτε αλλα ποιος το αποκλειει στο μελλον, ισως μασ δωσουν λογο να βαλουμε ΝΟΒΑ.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Oταν δεν εχειs τι να πειs  τη κανειs ετσι εχετε μαθει τοσα χρονια με το λαμογιο το προεδρο σου σαs τα περνει χοντρα για να παρετε αυτο που περνατε και με το Σκουνα   σε παραμυθιαζει με οραμα ευρωπη 11 χρονια και εσυ παs san koytabi. Aυτο ειναι το επιπεδο σου οποτε εχειs δικιο δεν ασχολουμε αλλο.Α και καλη επιτυχια στη σημερινη επετειο.
Το αν μας τα παίρνει ή όχι είναι δικό μας θέμα...αν σου ζητήσω δανεικά να μην μου δώσεις...ρεγουλατόρο στα αρχίδια μου δεν είχα ποτέ....και ούτε θα έχεις εσύ την τιμή να γίνεις....το επίπεδο μου είναι αρκετά καλό...αλλά δεν μπορώ να μιλάω με κάποιον που δεν ξέρει τί του γίνεται....που του παραθέτεις στοιχεία και λέει άλλα των άλλων...Εσύ παλικάρι μου αδικείσαι...άντε ξεκουβάλα μας....και το που θα δίνω τα λεφτά μου είναι δικό μου θέμα.....

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπερα μαγκες
μμολις γυρισα απο γηπεδο
εμενα μου αρεσε η ομαδα αν και κουρασμενη...
επρεπε να εχουμε βαλει περισσοτερα
ΜΠΡΑΒΟ στον κοσμο που πηγε γηπεδο!!!!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Η ομάδα πολύ κουρασμένη...βλέπεις εμείς παίξαμε Τετάρτη στην Γερμανία...με βροχή και μας έβαλαν Σάββατο....άλλοι έπαιξαν Τρίτη και παίζουν αύριο...και μετά φωνάζουν οι βάζελοι για τον...Τζίγγερ....

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Ωραια μπαλιτσα επαιξε η ομαδα αν και κουρασμενη.
Οσο για τον προγραμματισμο του σοφερ και των ρουφιανων του στη ΣΟΥΠΕΡ ΜΟΥΦΑ και την Πεμπτη να παιζαμε παλι σημερα θα μας εβαζαν να παιξουμε. Επισης ο διαιτητης ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ εδωσε συνεχεια στις τραγικες διαιτησιες σε βαρος της ομαδας μας φετος. Οπως και να 'χει ομως η διαφορα κλασης απο τους αλλους ειναι εμφανης και δεν θα εχουμε προβλημα.

Υ.Γ. Ρε Τσακιρη ασε τους ΑΕΚτζιδες να πανε αυριο γηπεδο, μην εχουνε να λενε μετα... Ετσι κι αλλιως ουτε που θα τους ακουσετε.Θα βρισουν λιγο τον κοντο και τελος.

Υ.Γ.2 Μαλακια τα διαχωριστικα στην 7. Φαγαμε τα χερια μας...

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
άρχισα να σκέφτομαι οτι θα γίνει του χαριλάου πάλι, αλλα τέλος καλό ολα καλά!
αυτός ο λεοζίνιο μήπως είναι καλός ρε παιδιά? δανεικός για 1 χρόνο αν θυμάμαι καλά! πάλι γκολάκι έβαλε σήμερα

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
άρχισα να σκέφτομαι οτι θα γίνει του χαριλάου πάλι, αλλα τέλος καλό ολα καλά!
αυτός ο λεοζίνιο μήπως είναι καλός ρε παιδιά? δανεικός για 1 χρόνο αν θυμάμαι καλά! πάλι γκολάκι έβαλε σήμερα
εχω ακουσει Οφητζιδες οτι πηγαινουν στην προπονηση και τον χαζευουν με τα κολπα που κανει...
απλα του λειπει ογκος οπως του Αρτσουμπι

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.526
Πόντοι
2.306
Ωραια μπαλιτσα επαιξε η ομαδα αν και κουρασμενη.
Οσο για τον προγραμματισμο του σοφερ και των ρουφιανων του στη ΣΟΥΠΕΡ ΜΟΥΦΑ και την Πεμπτη να παιζαμε παλι σημερα θα μας εβαζαν να παιξουμε. Επισης ο διαιτητης ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ εδωσε συνεχεια στις τραγικες διαιτησιες σε βαρος της ομαδας μας φετος. Οπως και να 'χει ομως η διαφορα κλασης απο τους αλλους ειναι εμφανης και δεν θα εχουμε προβλημα.

Υ.Γ. Ρε Τσακιρη ασε τους ΑΕΚτζιδες να πανε αυριο γηπεδο, μην εχουνε να λενε μετα... Ετσι κι αλλιως ουτε που θα τους ακουσετε.Θα βρισουν λιγο τον κοντο και τελος.

Υ.Γ.2 Μαλακια τα διαχωριστικα στην 7. Φαγαμε τα χερια μας...
Αδερφέ για τα διαχωριστηκά που γράφεις εγώ έχω σιχτηρήσει με το διαρκείας που πήρα και θα πάρω τηλ. στην ΠΑΕ να το αλλάξω αν δεν γίνει κάτι. Είμαι στη 2 χαμηλά και εκεί που κάθομαι μπαίνει ένα καγκελο όπως βλέπω μπροστά, από αυτά που στηρίζουν τα πλέξιγκλας και κάνω το κεφάλι μου συνέχεια δεξιά-αριστερά!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Roberto76

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Η ομάδα σήμερα έκανε αυτό που έπρεπε, πήρε τους βαθμούς, προσπάθησε -αν μη τι άλλο- να παίξει μπάλα παρά την κούραση & προχωράμε...
Η ομάδα που δεν τα βρίσκει ούτε με το ερασιτέχνικο της τμήμα, δεν θα έπρεπε να έπαιζε σήμερα?

Το σίγουρο είναι ότι έχουμε να δούμε πολλά φέτος, ελπίζω να τα δούμε όλα...
Μετά την 10ετία στην Ελλάδα, μήπως έφυγε & η 10ετία της Ευρώπης?
Και τότε πάντως ήταν το '97 η χρονιά που σηκώσαμε το 1ο μετά την "κατάρα" στην Ελλάδα, μακάρι το ΄07 να είναι η χρονιά που θα κάνουμε το παραπάνω βήμα & στην Ευρώπη.

παιδια μην παιρνουν τα μυαλα μας αερα... με ρεαλ εχω ακουσει ξενερα... τους βαζουνε ψηλα και δεν βλεπεις γηπεδο...
Η....φωνή δεν...φυλακίζεται φίλε επιχειρηματία......

Την πρώτη χρονιά που παίξαμε στο Μπερναμπέου το ΄97, μας είχανε βάλει στο Θεό, ανεβαίναμε σκάλες & δεν φτάναμε...
Είχαμε μπει 2 ώρες νωρίτερα & χοροπηδάγαμε φωνάζοντας το επίκαιρο τότε "Στην Ρώμη & τον τελικό...", οι ισπανοί μας έβγαζαν φωτό...
Μετά το goal του Νταμπίζα όπου προηγηθήκαμε περίπου στο 30΄, αλλάξαμε το σύνθημα στο "Θρύλε παίξε γερά, παίξε με τσαμπουκά...", μέχρι το τέλος του αγώνα.
Σε αυτό το παιχνίδι φάγαμε 5, - το πώς είναι άλλη ιστορία- αλλά δεν σταματήσαμε να φωνάζουμε ούτε λεπτό.
Ο ισπανικός τύπος έγραψε ότι ήταν η καλύτερη εξέδρα που έχει γίνει ποτέ στο Μπερναμπέου από ξένους οπαδούς!

Πάντως την τελευταία φορά, πριν 2 χρόνια μας είχανε πιο κοντά στον αγωνιστικό χώρο.

Όσο για τον κόσμο που έχουμε "κατεβάσει" αυτά τα 10 χρόνια στα εκτός έδρας του C.L. δεν νομίζω ότι συγκρίνεται με καμία ομάδα στην Ευρώπη.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Λογικο να μην συκρινεται με καμια ομαδα αφου αυτος ο λαος δεν συγκρινεται με καμιας ομαδας. Οι μεγαλυτεροι συλλογοι στην Ευρωπη δεν μπορουν με καμια δυναμη να μετακινησουν τοσο κοσμο (εκτος αν προκειται για τελικο). Η 7 ηταν παντα παντου. Ποιος μπορει να ξεχασει το Τροντχαιμ, το Μολντε, ακομη και με -10 στο Ζαγκρεμπ. Οσο για Τορινο ,απλα ανεπαναληπτες στιγμες. Οταν πετυχαινω στο ιντερνετ βιντεακια πραγματικα ανατριχιαζω και πραγματικα στεναχωριεμαι που ημουν πολυ μικρος για να παω κι εγω. Τωρα που να δειτε τι εχει να γινει στη Ρωμη που θα παρουμε οσα εισητηρια και να ζητησουμε, ολα αυτα θα μοιαζουν σχολικες εκδρομες.Αν δωσει ποτε ο Θεος και παμε τελικο πραγματικα δεν μπορω να φανταστω ποσοι απο εμας θα ειναι εκει οχι για να μπουν μεσα , αλλα απ'εξω χωρις εισητηριο.Κουβαλαμε πολυ τρελα πανω μας μαγκες . . .

Επομενο ραντεβου της κοκκινης αρμαδας
                                . . . η αποβαση στη ΜΑΔΡΙΤΗ

Η ΓΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ Σ'ΑΦΗΣΩ

[move]ΘΥΡΑ 7 ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ
ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ
ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΝΤΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΥ
[/move]

Επισκέπτης
στο βολευ χασαμε 0-3 σετ(23-25,23-25,24-26)..εχασα το πρωτο σετ αφου ημουν & εγω στον ναο..η ομαδα ηταν ασυνδετη..θελει υπομονη,πολυ δουλεια & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ρε μαγκες..

Ολυμπιακός-Μακάμπι 81-95

Η πρώτη φορά που ο Πίνι Γκέρσον τέθηκε αντιμέτωπος με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ γεύτηκε...πίκρα.Στη 2η ημέρα του τουρνουά "Νίκος Γκάλης - Μπασκετόραμα" που διοργανώνεται στη Λευκωσία,ο Ολυμπιακός,καλός μόνο στην πρώτη περίοδο,ηττήθηκε από τους πρωταθλητές Ισράηλ με 95-81 και έδειξε πως ακόμη χρειάζεται αρκετή δουλειά,κυρίως στο αμυντικό κομμάτι.
Διότι στην επίθεση έχει γίνει πλέον ξεκάθαρο πως οι Κίντελ Γουντς και Άρβιντας Ματσιγιάουσκας θα αποτελούν τους άξονες.Ήταν σε ένα ακόμη παιχνίδι της προετοιμασίας οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας και...υπεύθυνοι για το 35-21 στο τέλος του πρώτου δεκάλεπτου.Η άμυνα όμως δεν λειτούργησε καθόλου και οι Ισραηλινοί βρήκαν...πάτημα για να ισοφαρίσουν και εν συνεχεία να πάρουν ασφαλή διαφορά.

Τα δεκάλεπτα:35-21,51-51,64-77,81-95
Ολυμπιακός:Μπλάκνεϊ,Παπαμακάριος,Γουντς 29(4τρ, 8ρ),Ματσιγιάουσκας 16(3),Μπουρούσης 14(9ρ),Τσακαλίδης 1,Μαυροκεφαλίδης,Πρίντεζης 7(7ρ),Τεόντοσιτς 5(1),Γκριρ 9(1)

Μακάμπι:Χαλπερίν 11(1),Φάιζερ 14,Σαρπ 5(1),Ελιγιάχου 11,Μόρις 14,Ντα Ρόζα 4,Σκβέρερ,Μπλούθενταλ 17(3),Κάμινγκς 14(2),Κάσπι 5(1)

να μην ξεχναμε τους αποντες..

Ο Κώστας Βασιλειάδης διεγνώσθη πως ταλαιπωρείται από πελματιαία απονεύρωση και ως εκ τούτου θα απέχει της αγωνιστικής δράσης για τέσσερις εβδομάδες..Προηγήθηκαν οι Βασιλόπουλος(ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου),Καυκής (κάκωση στον αχίλλειο),Σεϊμπούτις (επέμβαση στη μέση) και Σχορτσιανίτης (ατομικό πρόγραμμα)..

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εγώ είδα χθές πως ο Νούνιες σε 7' περίπου που έπαιξε έκανε αισθητή την παρουσία του...είναι καλός ο μικρός....θα του δωθούν ευκαιρίες...πάντως σε επίπεδο πιτσιρικάδων υπάρχουν καλοί παίχτες....Νούνιες,Μήτρογλου,Ματσούκας,Παπαδόπουλος,Παναγόπουλος,Σηφάκης(ποιό μεγάλος αυτός),Λεοζίνιο(βγάζει μάτια),Αρτσούμπι(θέλει δουλειά),2 πιτσιρικάδες από την 2η ομάδα που έπαιξαν στο φιλικό με τον Αστέρα(μου διαφεύγουν τα ονόματά τους) και φυσικά να μην ξεχνάμε και παίχτες που δεν έχουν ξεπεράσει τα 28 όπως Γκαλλέτι,Λούα(2),Τόρο,Μπράβο,Λεντέσμα....θεωρώ πως το μέλλον είναι λαμπρό.....

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα και σημερα μαγκες χαζευοντας τα πρωτοσελιδα
ειδα αυτο...
κοιταξτε ποιοι προαγουν την βια....
οι κοπριτες..

Συνημμένα

• athlitiki_l.jpg
    athlitiki_l.jpg
    17,7 KB · Εμφανίσεις: 23

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
ολα καλα...........συνεχιζουμε  φωτια στο μπερναμπεου θρυλε ολε..... :rockon:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ειδα αυτο...
οι κοπριτες..
Άλεξ...μην ασχολείσε με τους...τελειωμένους.....οι άνθρωποι είναι σε παράκρουση και πανικό.....άστους να βαδίζουν στον δικό τους μοναχικό δρόμο....ας βγάλουν και τα dvd τους μπάς και πιστέψουν και οι ίδιοι πως τόσα χρόνια που δεν παίρνουν πρωτάθλημα φταίει η διαιτησία.....κοπρόσκυλα.....ούσττττττ ρεεεεεεεε.......

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
στο βολευ χασαμε 0-3 σετ(23-25,23-25,24-26)..εχασα το πρωτο σετ αφου ημουν & εγω στον ναο..η ομαδα ηταν ασυνδετη..θελει υπομονη,πολυ δουλεια & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ρε μαγκες..

Ο Κώστας Βασιλειάδης διεγνώσθη πως ταλαιπωρείται από πελματιαία απονεύρωση και ως εκ τούτου θα απέχει της αγωνιστικής δράσης για τέσσερις εβδομάδες..Προηγήθηκαν οι Βασιλόπουλος(ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου),Καυκής (κάκωση στον αχίλλειο),Σεϊμπούτις (επέμβαση στη μέση) και Σχορτσιανίτης (ατομικό πρόγραμμα)..
Στο μπάσκετ, δεν ξέρω ρε παιδί μου, έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Έχει πολύ καλούς παίκτες. Μια  πεντάδα με Γκριρ, Μάτσε, Γουντς , Τζάκσον ,Τσακαλίδη και πάγκο τους Τεόντοσιτς, Μπλάκνει, Σεϊμπούτις, Βασιλόπουλο, Μπουρούση , Βασιλειάδη , Μαυροκεφαλίδη , Πρίντεζη τη θεωρώ υπερπλήρη! Άπλά το θέμα Γιασικεβίτσιους ήταν επικοινωνιακή ήττα και δημιουργεί εντυπώσεις.
Στο βόλεϊ τί εμμονή ήταν αυτή με το Δρίκο για προπονητή δεν την καταλαβαίνω!  >:(
Αλήθεια, ο Σεϊμπούτις πότε επιστρέφει ?

Επισκέπτης
ειδα αυτο...
οι κοπριτες..
ποιος τους γαμαει μωρε τους φαιδρους???ουτε οι βαζελοι δεν τους πιστευουν..αστους να γινονται ρομπες ξεκουμπωτες με αυτα που γραφουν..

Υ.Γ εχτες σε επερνα τηλ κατα τις 6 αλλα το ειχες κλειστο..

Επισκέπτης
Στο μπάσκετ, δεν ξέρω ρε παιδί μου, έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Έχει πολύ καλούς παίκτες. Μια  πεντάδα με Γκριρ, Μάτσε, Γουντς , Τζάκσον ,Τσακαλίδη και πάγκο τους Τεόντοσιτς, Μπλάκνει, Σεϊμπούτις, Βασιλόπουλο, Μπουρούση , Βασιλειάδη , Μαυροκεφαλίδη , Πρίντεζη τη θεωρώ υπερπλήρη! Άπλά το θέμα Γιασικεβίτσιους ήταν επικοινωνιακή ήττα και δημιουργεί εντυπώσεις.
Στο βόλεϊ τί εμμονή ήταν αυτή με το Δρίκο για προπονητή δεν την καταλαβαίνω!  >:(
Αλήθεια, ο Σεϊμπούτις πότε επιστρέφει ?
θα δειξει & το μπασκετ & το βολευ..
οπως & να εχει εμεις πρεπει να στηριζουμε ολα τα τμηματα οσο το δυνατον περισσοτερο..
αληθεια που ηταν εχτες οι ολυμπιακαρες που κανουν μονιμα αρνητικη κριτικη στο ποδοσφαιρικο τμημα???
μετα απο τον θριαμβο της γερμανιας επιτρεπεται να μην εχει γεμισει ο ναος???
27 χιλ ηταν ο κοσμος εχτες..
που ηταν οι κατοχοι των ακριβων???
οξω ρε φλωρουμπες καναπεδατοι..

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ είδα χθές πως ο Νούνιες σε 7' περίπου που έπαιξε έκανε αισθητή την παρουσία του...είναι καλός ο μικρός....θα του δωθούν ευκαιρίες...πάντως σε επίπεδο πιτσιρικάδων υπάρχουν καλοί παίχτες....Νούνιες,Μήτρογλου,Ματσούκας,Παπαδόπουλος,Παναγόπουλος,Σηφάκης(ποιό μεγάλος αυτός),Λεοζίνιο(βγάζει μάτια),Αρτσούμπι(θέλει δουλειά),2 πιτσιρικάδες από την 2η ομάδα που έπαιξαν στο φιλικό με τον Αστέρα(μου διαφεύγουν τα ονόματά τους) και φυσικά να μην ξεχνάμε και παίχτες που δεν έχουν ξεπεράσει τα 28 όπως Γκαλλέτι,Λούα(2),Τόρο,Μπράβο,Λεντέσμα....θεωρώ πως το μέλλον είναι λαμπρό.....
και τον πιτσιρικά τον Ούγγρο που δώσαμε στον λεβαδειακό! παιδομάζωμα καναμε φέτος, του πούστη κάποιοι θα μας βγουν
για τον λεοζίνιο, αν είναι καλός όσο λένε ελπίζω να μην τον αξιολογήσουμε λάθος και τον πουλήσουμε για 2 σουβλάκια

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
και τον πιτσιρικά τον Ούγγρο που δώσαμε στον λεβαδειακό! παιδομάζωμα καναμε φέτος, του πούστη κάποιοι θα μας βγουν
για τον λεοζίνιο, αν είναι καλός όσο λένε ελπίζω να μην τον αξιολογήσουμε λάθος και τον πουλήσουμε για 2 σουβλάκια
Για τον Λάτσκο δεν πιστεύω πως είναι τόσο καλός παίχτης...επιπέδου Ολυμπιακού....μακάρι να κάνω λάθος....εντάξει...και να τον αφήσουμε ελεύθερο υπάρχει ομάδα να πάει.....ο Λεοζίνιο βγάζει όντως μάτια...μόνο μην μας βγεί κανένας...Παππάς,που στην Καλαμαριά έβγαζε μάτια και σε εμάς και ΑΕΚ είναι εξέδρα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom