Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Καλησπερα αδερφια,
Φαινεται πως οσων αφορα τις μεταγραφες οι αρμοδιοι κανουν τους Κινεζους, και για μενα καλλα κανουν. Δεν γινεται Οκτωβρη μηνα και ενω η ομαδα εχει μολις 6 επισημα ματς να μιλαμε για μεταγραφες. Πιστευω παντως πως ολο το σκηνικο μονο τυχαιο δεν ειναι καθως οι εγκριτοι δεν αναφερονται μονο σε πιθανους στοχους αλλα και σε αναχωρησεις, π.χ. μιλανε για τους πιθανους μνηστηρες του Κωνσταντινου σε περιπτωση που συνεχισει να μην ειναι βασικος. Φαινεται λοιπον πως φετος κατι εχει αλλαξει με τα στεγανα των αποδυτηριων και η μη ελευση ειδησεων εκ των εσω στα γνωστα κεντρα προκαλει αναστατωσεις που με τη σειρα τους δημιουργουν σιριαλ οπως αυτο του Κυργιακου.Δεν νομιζω να θεωρει κανεις τυχαιο οτι ξαφνικα ολες οι φυλλαδες θυμηθηκαν τι καλλος ειναι ο Σωτηρης απο τοτε που σταματησαν τα δελτια τυπου απο τα αποδυτηρια(δεν θελω να αναφερθω σε παιχτες που κατα τα αλλα τιμησαν τη φανελα) . Μηπως ψαχνουν για νεο παπαγαλακι? μηπως αυτο το σπρωξιμο αποβλεπει σε καποια ανταποδωση? λεω εγω τωρα...

Γιατι ολοι οι αντικειμενικοι δεν ασχολουνται με τον πραγματικο πρασινο εμφυλιο και ψαχνουν να βρουν πολεμο στο εσωτερικο του μπασκετικου Ολυμπιακου?

Αλλα να το ξερετε σας εχουμε μαθει πλεον, οι Ολυμπιακοι δεν τρωνε κουτοχορτο.
Γι' αυτο μη φατε...
θα 'χουμε γλαροσουπα

Στα ψιλα των εφημεριδων διαβασα για παρεμβασεις απο την Ελλαδα με σκοπο την παρεμποδιση εκδοσης Βουλγαρικου διαβατηριου στον Γουντς. Εχουνε χεστει πανω τους οι κοντοι λεμε...
Ο ΕΣΑΚΕ αρνηθηκε να δεχτει οτι η εκκινηση του πρωταθληματος καθυστερει λογω των φιλικων του ΠΑΟ στο ΝΒΑ. Μαλιστα η προταση καποιων ομαδων,και του Ολυμπιακου, για αναβολη μονο των αγωνων του Παναθηναικου δεν περασε καθως υπηρξε ισοψηφια. Ο προεδρος εκ του Πανιωνιου (ναι αυτων που εδωσαν με χειροτερη προσφορα τον Περπερογλου στον ΠΑΟ)
αν και ψηφισε κατα, τουλαχιστον δεν εκανε χρηση του δικαιωματος του για διπλη ψηφο και το θεμα θα επανελθει σε 10 μερες, χωρις ουσιαστικα να υπαρχει τοτε λογος.Ο εκπροσωπος του Παναθηναικου δεν παρεβρεθει, δεν υπαρχει φαινεται λογος καθως οι αποφασεις ειναι ηλλημενες.
Αυτα και για το Μπασκετ.

Σκουνι Πεν στην ΑΕΚ? Εμπρος στον δρομο που χαραξε ο Ντεμης ,
Δεν μπορει ο Θρυλος τον ειχε, καλος θα 'ναι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΜΑΔΡΙΤΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!

[move]ΡΩΜΗ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ :rockon: :rockon:[/move]

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
gp07...κάτι έλεγε για...δικαστήρια ο Τζίγγερ.....μάλλον εννοούσε τα...λαϊκά!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καλησπερα αδερφια,
Φαινεται πως οσων αφορα τις μεταγραφες οι αρμοδιοι κανουν τους Κινεζους, και για μενα καλλα κανουν. Δεν γινεται Οκτωβρη μηνα και ενω η ομαδα εχει μολις 6 επισημα ματς να μιλαμε για μεταγραφες. Πιστευω παντως πως ολο το σκηνικο μονο τυχαιο δεν ειναι καθως οι εγκριτοι δεν αναφερονται μονο σε πιθανους στοχους αλλα και σε αναχωρησεις, π.χ. μιλανε για τους πιθανους μνηστηρες του Κωνσταντινου σε περιπτωση που συνεχισει να μην ειναι βασικος. Φαινεται λοιπον πως φετος κατι εχει αλλαξει με τα στεγανα των αποδυτηριων και η μη ελευση ειδησεων εκ των εσω στα γνωστα κεντρα προκαλει αναστατωσεις που με τη σειρα τους δημιουργουν σιριαλ οπως αυτο του Κυργιακου.Δεν νομιζω να θεωρει κανεις τυχαιο οτι ξαφνικα ολες οι φυλλαδες θυμηθηκαν τι καλλος ειναι ο Σωτηρης απο τοτε που σταματησαν τα δελτια τυπου απο τα αποδυτηρια(δεν θελω να αναφερθω σε παιχτες που κατα τα αλλα τιμησαν τη φανελα) . Μηπως ψαχνουν για νεο παπαγαλακι? μηπως αυτο το σπρωξιμο αποβλεπει σε καποια ανταποδωση? λεω εγω τωρα...

Γιατι ολοι οι αντικειμενικοι δεν ασχολουνται με τον πραγματικο πρασινο εμφυλιο και ψαχνουν να βρουν πολεμο στο εσωτερικο του μπασκετικου Ολυμπιακου?

Αλλα να το ξερετε σας εχουμε μαθει πλεον, οι Ολυμπιακοι δεν τρωνε κουτοχορτο.
Γι' αυτο μη φατε...
θα 'χουμε γλαροσουπα

Στα ψιλα των εφημεριδων διαβασα για παρεμβασεις απο την Ελλαδα με σκοπο την παρεμποδιση εκδοσης Βουλγαρικου διαβατηριου στον Γουντς. Εχουνε χεστει πανω τους οι κοντοι λεμε...
Ο ΕΣΑΚΕ αρνηθηκε να δεχτει οτι η εκκινηση του πρωταθληματος καθυστερει λογω των φιλικων του ΠΑΟ στο ΝΒΑ. Μαλιστα η προταση καποιων ομαδων,και του Ολυμπιακου, για αναβολη μονο των αγωνων του Παναθηναικου δεν περασε καθως υπηρξε ισοψηφια. Ο προεδρος εκ του Πανιωνιου (ναι αυτων που εδωσαν με χειροτερη προσφορα τον Περπερογλου στον ΠΑΟ)
αν και ψηφισε κατα, τουλαχιστον δεν εκανε χρηση του δικαιωματος του για διπλη ψηφο και το θεμα θα επανελθει σε 10 μερες, χωρις ουσιαστικα να υπαρχει τοτε λογος.Ο εκπροσωπος του Παναθηναικου δεν παρεβρεθει, δεν υπαρχει φαινεται λογος καθως οι αποφασεις ειναι ηλλημενες.
Αυτα και για το Μπασκετ.

Σκουνι Πεν στην ΑΕΚ? Εμπρος στον δρομο που χαραξε ο Ντεμης ,
Δεν μπορει ο Θρυλος τον ειχε, καλος θα 'ναι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΜΑΔΡΙΤΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!

[move]ΡΩΜΗ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ :rockon: :rockon:[/move]
+100.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
O ΘΡΥΛΟΣ που ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ δεν εχει αναγκη απο Κυριακους,Μπασιναδες αλλα απο Γκαλετιδες φερτε παιχταραδες απο αμπαλους,αβανταδορους,παπαγαλακια και καλα παιδια εχουμε χορτασει,ο Θρυλος δεν ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα.
ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ,το χρωσταμε στα αδερφια μας 8-2-1981!!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ο Βαζελος στο μπασκετ ξετιμωρηθηκε!!!

Επισκέπτης
O ΘΡΥΛΟΣ που ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ δεν εχει αναγκη απο Κυριακους,Μπασιναδες αλλα απο Γκαλετιδες φερτε παιχταραδες απο αμπαλους,αβανταδορους,παπαγαλακια και καλα παιδια εχουμε χορτασει,ο Θρυλος δεν ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα.
ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ,το χρωσταμε στα αδερφια μας 8-2-1981!!!!
μπραβο ρε μαγκα..τα ειπες ολα..

Συνημμένα

• aderfiazeite.jpg
    aderfiazeite.jpg
    15,5 KB · Εμφανίσεις: 19

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Μπραβο για το αρχειακι με γιουβε τρομερο.
Ακουστε ενα που μου ηρθε χτες..

ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ
ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
gp07...κάτι έλεγε για...δικαστήρια ο Τζίγγερ.....μάλλον εννοούσε τα...λαϊκά!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτα ειναι τα χειροτερα ,ε ρε φαπες που θα πεσουνε...
Σοφερ προλαβαινεις, το ειπε κι ο Σαββας στο ΔΣ προχτες σε θελουμε για οδηγο στην φορμουλα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Μην γίνεσαι σαν τον...Λούα-Λούα του site.... :jerking:μόνο φωτό,βίντεο με τραμπουκισμούς είδες εσύ σε αυτά που πόσταρε ο bigpipis :idiot: :uglystupid:???Μόνο ξύλο βλέπεις εσύ εδώ μέσα :huh:???
με δουλευεις ρε ποδολαγνε? απο την τελευταια φουρνια που ανεβασε ο μπιγκπιπις ηταν μια φωτογραφια χωρις πλακωματα κ αλλες 4 με πλακωματα! τι να του πω δλδ οτι εκτιμω το εργο του στις προηγουμενες σελιδες του thread? για τις τελευταιες φωτο μιλουσα που ηταν απαραδεκτες... αν εσυ μιλουσες για προηγουμενα πραγματα που ειχε ανεβασει μπραβο σου παντως το πολυ ωραιο αρχειο το ειπες μετα απο τις φωτο με το ξυλο σε παναθηναικους κ αρειανους....

Επισκέπτης
με δουλευεις ρε ποδολαγνε? απο την τελευταια φουρνια που ανεβασε ο μπιγκπιπις ηταν μια φωτογραφια χωρις πλακωματα κ αλλες 4 με πλακωματα! τι να του πω δλδ οτι εκτιμω το εργο του στις προηγουμενες σελιδες του thread? για τις τελευταιες φωτο μιλουσα που ηταν απαραδεκτες... αν εσυ μιλουσες για προηγουμενα πραγματα που ειχε ανεβασει μπραβο σου παντως το πολυ ωραιο αρχειο το ειπες μετα απο τις φωτο με το ξυλο σε παναθηναικους κ αρειανους....
οι οποιες δεν υπαρχουν(ουτε εγω τις εχω δει)..

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ανέβασε και κάτι ωραία συνθήματα live καθώς και βίντεο απο κερκίδα.....και ήταν εντελώς τυχαίο που έπεσε μετά απο φωτό για ξύλο το μήνυμά μου...όπως ξέρεις,αν την ώρα που γράφεις,κάποιος γράψει μήνυμα σε σταματάει και σε ρωτάει αν θές κάποια νέα απάντηση σε αυτό που δημοσιεύθηκε....ελπίζω να με καταλαβαίνεις.....

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ειλικρινά σε θεωρώ καλό συνομιλητή....αλλά μην λέμε κιόλας πως επιβραβευουμε την βία.....μου κάνει απλά εντύπωση που με τόσα αρχεία που ανέβασε ο φίλος κάποιοι σύνδεσαν το δικό μου μήνυμα με συγκεκριμένα αρχεία του εν λόγω φίλου....για σένα ειλικρινά πιστεύω πως ήταν άθελά σου...για τον κωλοτούμπα όμως είμαι σίγουρος.....

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
οκ κατα τυχη τοτε επεσε το μηνυμα σου μετα τις συγκεκριμενες φωτο κ σορρυ για την παρεξηγηση αλλα φανταζομαι αντιλαμβανεσαι πως φανηκε! πλεζουργκιβερ δεν τις εχεις δει γιατι προφανως τις εβγαλαν οι mods!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
o Βαζελος στο μπασκετ ηταν τιμωρημενος με 3 αγωνιστικες
(παιζανε με εμας χωρις κοσμο) και εγιναν σημερα στα κουφα 1

Επισκέπτης
οκ κατα τυχη τοτε επεσε το μηνυμα σου μετα τις συγκεκριμενες φωτο κ σορρυ για την παρεξηγηση αλλα φανταζομαι αντιλαμβανεσαι πως φανηκε! πλεζουργκιβερ δεν τις εχεις δει γιατι προφανως τις εβγαλαν οι mods!
ε αυτο το καταλαβα..τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται..

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
o Βαζελος στο μπασκετ ηταν τιμωρημενος με 3 αγωνιστικες
(παιζανε με εμας χωρις κοσμο) και εγιναν σημερα στα κουφα 1
Αίσχος...για άλλη μία φορά...ίσως είναι και...καλύτερα όμως....με κόσμο τους πήραμε πέρσι...με κόσμο χάσαμε τον 3ο τελικό με την διαιτησία στον πόντο.....
ΥΓ--->Δείτε στην φωτί τί έχουν κάνει τα...''καλά παιδιά''.....

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
φίλτατε και σιχαμερέ αεκτζή faxanadu  ;)
ξεκαθαρίζω οτι δεν αναφέρομαι σε εσένα ούτε σου κάνω κριτική αλλά με αφορμή οτι έγραψες
δεν είδα τις φωτο να έχω άποψη και δεν θα γούσταρα να τις δω γιατί τέτοια μουνόπανα μου έκοψαν το γήπεδο απο 20 χρονών μετά απο κάποιο περιστατικό!
δεν ξέρω αν ο κάθε πίπης γουστάρει χουλιγκανιές ή οχι και δεν θα κατηγορήσω ή υπερασπίσω κανέναν ανάλογα με τι ομάδα υποστηρίζει.
σε ενα φόρουμ θα βρεις γκρινιάρηδες, μαλάκες, χούλιγκαν του καναπέ, ξερόλες, τα πάντα! (βάλε με σε όποια κατηγορία θες δεν έχω πρόβλημα)
τους προτιμώ όμως! γιατί? γιατί ξέρω με τι έχω να κάνω οπότε επιλέγω αν έρθω σε αντιπαράθεση μαζί τους!
είναι πολύ πιο αντρίκιο να δείχνεις αυτό που είσαι άσχετα αν η πλειοψηφία σε κατακρίνει, παρά να φέρομαι σαν κυρα-κατίνα, να ανάβω φυτιλιές σε διάφορα θρεντ ξέροντας οτι κάποιος που δεν έχει εγκράτεια θα τσιμπίσει, θα με βρίσει και μετα θα το παίξω υπεράνω "μην ασχολειστε με τον μαλάκα" ή να κλαψομουνιάζω "μα τι έκανα"!
δεν υπάρχει λόγος να πούμε ονόματα, και αν κάποιος μυγιάστικε να δώσει την μύγα πίσω αμέσως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom