Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χιχιχιχιχι....άρχισαν τα τάλαρα.......απο τα φιλικά....ε ρε γλέντιαααααααα.............. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ελα ρε ...
ο εργοτέλης είναι ομαδάρα...
κοτζάμ βάζελο νίκησε πέρσι δυό φορές...

Στο γάβρο θα κόλλαγε;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ASTO.......... Θα κλαψης............ :knockinb: :knockinb:
σιγα ρε μην κλαψει ο γαμιας με την υπερκαβλιτιδα επειδη εχασε σε φιλικο που γιορταζε ο τελης την ιδρυση του....
ρε κανετε πλακα ;;;;;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ελα ρε ...
ο εργοτέλης είναι ομαδάρα...
κοτζάμ βάζελο νίκησε πέρσι δυό φορές...

Στο γάβρο θα κόλλαγε;
βεβαια....πως το ξεχασαμε.φετος ομως ο βαζελος τον εκανα πλακα.αλλα οπως κ να εχει εχει φανελα ο εργοτελης κ επαιξε με αυτην
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
ο γαυρος που ονειρευεστε,γιατι δε ειμαι γαυρος,θελει ενισχυση στα ακρα του.τα τελευταια χρονια δινετε χρηματα για την πρωτη 11αδα κ απο κ περα το χαος.θα το δεις κ στην πορεια αυτο,μολις ερθουν οι πρωτοι τραυματισμοι κ παιζετε με τα δευτερα γιατι εχετε εχετε υποχρεωσεις πολλες.φιλικο ξεφιλικο,δεν τρως 5 απο τον τελη ρε φιλε.ρουφα τον σημερα κ ψαξε βρες τι σου φταιει

Στο πρώτο κομμάτι έχεις δίκαιο και συμφωνώ απόλυτα.
Στο υπόλοιπο διαφωνώ γιατί με τα φιλικά δε βγάζεις συμπεράσματα. Τέτοια ματς γίνονται για να μη χαλαρώνουν τελείως οι παίχτες, όχι για να δει κάποιος επίπεδα ετοιμότητας. Με τη λογική που χρησιμοποιείς θα έπρεπε να μαθαίνουμε και το τι γίνεται στα οικογενειακά διπλά και φιλικά με τα τσικό για να ξέρουμε ποιοι αξίζουν να είναι βασικοί για να μην κράζουμε τζάμπα. Οποιοσδήποτε προπονητής δε συμπεραίνει τίποτα από τέτοια φιλικά είτε ρίξει 6, είτε φάει 5, τα πάντα κρίνονται μονάχα στις επίσημες αναμετρήσεις.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Στο πρώτο κομμάτι έχεις δίκαιο και συμφωνώ απόλυτα.
Στο υπόλοιπο διαφωνώ γιατί με τα φιλικά δε βγάζεις συμπεράσματα. Τέτοια ματς γίνονται για να μη χαλαρώνουν τελείως οι παίχτες, όχι για να δει κάποιος επίπεδα ετοιμότητας. Με τη λογική που χρησιμοποιείς θα έπρεπε να μαθαίνουμε και το τι γίνεται στα οικογενειακά διπλά και φιλικά με τα τσικό για να ξέρουμε ποιοι αξίζουν να είναι βασικοί για να μην κράζουμε τζάμπα. Οποιοσδήποτε προπονητής δε συμπεραίνει τίποτα από τέτοια φιλικά είτε ρίξει 6, είτε φάει 5, τα πάντα κρίνονται μονάχα στις επίσημες αναμετρήσεις.
συμφωνω,αλλα μην ξεχνας οτι δεν ειπα πως βγαλαμε συμπερασματα.ειπα απλα οτι δεν καθεσαι να φας 5 εστω κ σε φιλικο.οσο πλακα κ να κανεις,οσο κ χαβαλε να το δεις το παιχνιδι,ποτε εφαγες 5 σε φιλικο,θυμασαι?

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
την πενταρα την ειδατε. τους 6 ποντους  απο το πρωταθλημα τους ειδατε;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μην εισαι κολλημενος ρε φιλε.εχεις παραδωσει την ομαδα που αγαπας σε εναν ανθρωπο ο οποιος μπορει να την παρατησει σε 5 χρονια κ να μην ξαναδεις χαρα γιατι εισει μεσα στα χρεη.σου πουλαει το μισο γηπεδο,ασχετα αν ειναι κρατικο κ δεν λες τιποτα.τρως 5 για πλακα απο τον εργοτελη,μπορει να εκανες πλακα στο γηπεδο αλλα ειναι κ θεμα γοητρου,εισαι απλα απαραδεκτος.δηλαδη αν φας 5 στους ομιλους τι θα λες?ελα μωρε,εκανε 50 χαρτια περισσοτερο η ομαδα αυτη απο τη δικη μου?
ναι ....και για λεγε....μιλα με μενα που ειμαι ξεκολημμενος....ισχυουν οσα ειπες...και;;;;
πως πρεπει να ξηγιεμαι;;;;δεν πρεπει να σας βλεπω ΟΛΟΥΣ σα μυγες;;;;
που εχετε ΚΑΙ εσεις ολοι τα ιδια (αν ισχυουν για μενα αυτα που λες) με την μονη διαφορα οτι εχετε και ΜΗΔΕΝ (ο!!!!!!!)
κουπες;;;;
δηλ. τι λες να σε βλεπω σαν ισο μου;;;τραβα παραπερα ρεεεεεεεεεεεε........

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
συμφωνω,αλλα μην ξεχνας οτι δεν ειπα πως βγαλαμε συμπερασματα.ειπα απλα οτι δεν καθεσαι να φας 5 εστω κ σε φιλικο.οσο πλακα κ να κανεις,οσο κ χαβαλε να το δεις το παιχνιδι,ποτε εφαγες 5 σε φιλικο,θυμασαι?
ναι...και δεν μας λες την τελικη....τι γινεται διαλαμε;;;να μην κατεβουμε στο πρωταθλημα;;;ε;;;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ναι ....και για λεγε....μιλα με μενα που ειμαι ξεκολημμενος....ισχυουν οσα ειπες...και;;;;
πως πρεπει να ξηγιεμαι;;;;δεν πρεπει να σας βλεπω ΟΛΟΥΣ σα μυγες;;;;
που εχετε ΚΑΙ εσεις ολοι τα ιδια (αν ισχυουν για μενα αυτα που λες) με την μονη διαφορα οτι εχετε και ΜΗΔΕΝ (ο!!!!!!!)
κουπες;;;;
δηλ. τι λες να σε βλεπω σαν ισο μου;;;τραβα παραπερα ρεεεεεεεεεεεε........
ξερεις κατ αρχην τι ομαδα ειμαι κ μιλας για δηθεν κουπες?γαυρος δεν εισαι?γιατι μπερδευεσαι παλικαρακι μου?τι πινεις κ δεν μας δινεις?ποσα δηθεν εχεις παρει?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ναι...και δεν μας λες την τελικη....τι γινεται διαλαμε;;;να μην κατεβουμε στο πρωταθλημα;;;ε;;;
ρε παλικαρι μου,διαβασες τι ειπα απο την αρχη?μη ζαλιζεις αρχιδια αν δεν εχεις να πεις κατι σε παρακαλω.δεν εχουμε ολοι την ορεξη σου.μιλησα με βαση τα οσα ειδα.οτι ησουν ανυπαρκυος κ σε ειχε για πλακα ο εργοτελης.κ χεστηκα αν ησουν με τα δευτερα,παικτες του ροστερ σου ειναι.εχεις αδυναμιες,μπορεις να το καταλαβεις?αυτο ειπα.κ το να τρως 5 απο αυτην την ομαδα ειναι ντροπη ρε στην τελικη.αν εβαζες 5 τι θα ελεγες ρε παπαρα?για πες?πετουσε η ομαδα κ πιπες μεντολες.αντε γεια λοιπον

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66

Μα αυτό σου εξηγώ, δεν έχει την παραμικρή σημασία πόσα έφαγα.
Σε 1-2 μέρες θα το έχουμε ξεχάσει και εμείς, και ο τέλης και όλοι σας. Σε φιλικά δε βγαίνουν συμπεράσματα. Θα μπορούσαμε ξύνοντας τα παπάρια μας να τρώγαμε 7 ή να ρίχναμε 12 αλλά δεν έχει σημασία. Σήμερα ξύνοντας τα παπάρια μας, φάγαμε 5. Ωραία και? Τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή, να πάμε να γιουχάρουμε τη ομάδα στο αεροδρόμιο ή να τους περιμένουμε στου Ρέντη?

Πρέπει να αποσυρθούμε όσο είναι καιρός. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αν ετρωγε 5 ο βαζελος κ οχι εσυ,τι θα ελεγες?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε παλικαρι μου,διαβασες τι ειπα απο την αρχη?μη ζαλιζεις αρχιδια αν δεν εχεις να πεις κατι σε παρακαλω.δεν εχουμε ολοι την ορεξη σου.μιλησα με βαση τα οσα ειδα.οτι ησουν ανυπαρκυος κ σε ειχε για πλακα ο εργοτελης.κ χεστηκα αν ησουν με τα δευτερα,παικτες του ροστερ σου ειναι.εχεις αδυναμιες,μπορεις να το καταλαβεις?αυτο ειπα.κ το να τρως 5 απο αυτην την ομαδα ειναι ντροπη ρε στην τελικη.αν εβαζες 5 τι θα ελεγες ρε παπαρα?για πες?πετουσε η ομαδα κ πιπες μεντολες.αντε γεια λοιπον
για να μην σου ζαλιζω τα αρχιδια θελω να μου πεις κατι....
εγω επειδη εχω αρχιδια σου δηλωνω οτι ντρεπομαι που εφαγα 5 σε φιλικο απο τον τελη...σωστος;;;;ομορφα...
παμε τωρα να δουμε αν εχεις εσυ τα 2 στρογγυλα σε σχημα αυγου που λεγονται αρχιδια...
οπως σωστα μου υπαγορευεις να ντρεπομαι για την σημερινη ηττα ,αντιστοιχα με προτρεπεις να αισθανομαι υπερηφανος για την εν γενει παρουσια μου στο ελληνικο ποδοσφαιρο σαν η μαγαλυτερη ομαδα και ειδικα τα τελευταια χρονια;;;;
ε κυριε ακεραιε και ακριβοδικαιε;;;;;
η θα μου μιλησεις για στημενα,κατεστημενα κλπ...
αν ξηγηθεις ετσι εισαι τζαμπα μαγκας ...μονα ζυγα δικα σου;;;ωραιος εισαι...
για δειξε λοιπον αμα εχεις αυτα που λες οτι σου ζαλιζω....κανε ρε μαγκα την εκπληξη και διεψευσε με...δειξε μας τον αντρισμο σου ;) ;) ;) ;)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
για να μην σου ζαλιζω τα αρχιδια θελω να μου πεις κατι....
εγω επειδη εχω αρχιδια σου δηλωνω οτι ντρεπομαι που εφαγα 5 σε φιλικο απο τον τελη...σωστος;;;;ομορφα...
παμε τωρα να δουμε αν εχεις εσυ τα 2 στρογγυλα σε σχημα αυγου που λεγονται αρχιδια...
οπως σωστα μου υπαγορευεις να ντρεπομαι για την σημερινη ηττα ,αντιστοιχα με προτρεπεις να αισθανομαι υπερηφανος για την εν γενει παρουσια μου στο ελληνικο ποδοσφαιρο σαν η μαγαλυτερη ομαδα και ειδικα τα τελευταια χρονια;;;;
ε κυριε ακεραιε και ακριβοδικαιε;;;;;
η θα μου μιλησεις για στημενα,κατεστημενα κλπ...
αν ξηγηθεις ετσι εισαι τζαμπα μαγκας ...μονα ζυγα δικα σου;;;ωραιος εισαι...
για δειξε λοιπον αμα εχεις αυτα που λες οτι σου ζαλιζω....κανε ρε μαγκα την εκπληξη και διεψευσε με...δειξε μας τον αντρισμο σου ;) ;) ;) ;)
μ αρεσει γιατι εισαι δημοκρατικοτατος.δηλαδη αν δεν πω οτι εισαι η καλυτερη ομαδα με την αξια σου δεν εχω αρχιδια?να σε ρωτησω?ποσο χρονων εισαι παλικαρι μου?το γαλα σου το ηπιες?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ξερεις κατ αρχην τι ομαδα ειμαι κ μιλας για δηθεν κουπες?γαυρος δεν εισαι?γιατι μπερδευεσαι παλικαρακι μου?τι πινεις κ δεν μας δινεις?ποσα δηθεν εχεις παρει?
αυτο που πινω ρε μαγκα ειναι μια ομορφια και ειναι για μπερκετηδες που μαλλον δεν εισαι...
παρακατω...ξερω ...η πιο κομπλεξικη που υπαρχει,αυτη η ομαδα εισαι...
πιο παρακατω...γιατι εχει 2 κεφαλια σαν σημα η ομαδα σου ξερεις;;;αν οχι παρε τον τσουκαλα να μαθεις...αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom