Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τι μου θύμησε τώρα....
θυμάμαι που άμα γράφαμε καμιά τρομερή έκθεση στο σχολείο μας έβαζαν εύγε (για καλύτερο του Α)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.812
Πόντοι
22.785
τι μου θύμησε τώρα....
θυμάμαι που άμα γράφαμε καμιά τρομερή έκθεση στο σχολείο μας έβαζαν εύγε (για καλύτερο του Α)

κι όμως λατρεμένε μου φίλε ....... αύτο έκανες.

[size=30pt]έγραψες............[/size]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Το ρεπορταζ του Ολυμπιακου στα εν λογω μεσα, μοιαζει περισσοτερο με οιοκονομικο παρα με αθλητικο. Σε τετοιο μαλιστα βαθμο που αναρωτιεμαι αν απευθυνεται στο ποδοσφαιροφιλο κοινο ή σε υποψηφιους επενδυτες που θα αγορασουν την μετοχη της ΠΑΕ στο χρηματηστηριο. Απο κει και περα αν συνδυασουμε οτι η πλειοψηφια των αναγνωστων τους, αλλα και οι ιδιοι για μενα, δεν γινεται να ειναι εξοικιωμενοι με οικονομικους ορους οπως χρηματοδοτηση παγιων με δανεισμο κ.α. τρωνε ευκολα το παραμμυθακι των χελακηδων. Αποτελεσμα οπως ειπε και ο πλεζουρας, δημιουργουν κλιμα για το γηπεδο. Γι αυτο αδερφια ολοι το ΝΟΥ μας. Δεν προκειται να χαρισουμε ΤΙΠΟΤΑ στους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ. Ειναι δυνατον ο χελακης και ολοι αυτοι εκει μεσα να κοπτονται για το καλλο του Ολυμπιακου περισσοτερο απο μας? Θα τρελαθουμε τελειως δηλαδη? Οτι γραφουν ειναι εκ του πονηρου και απο ετσι θα κρινεται στο εξης..

ΥΓ Ρε Οττο , το παλικαρι τοσο καιρο καιει τους βαζελες και τον βριζουνε. Επρεπε να τον αφησεις να καψει και την εθνικη? Ενταξει ξερουμε οτι κι αυτος οπως και αλλοι πρεπει να δικαιολογησουν την παρουσια τους στον πολυτραγικο παιζοντας και στην ομαδα σου, αλλα οχι και σε τοσο κρισιμο ματς. Αφου το παιδι δεν μπορει, κι οι δικοι του τα ιδια και χειροτερα λενε. Τι να πεις, μας εκαψε λενε το κορακι, εγω θα ελεγα οτι αυτην την προθεση ειχε και απλα περιμενε τον Λουκα να κανει τη μαλακια. Το τραβηγμα μονο στο τζουντο επιτρεπεται αν δεν του το πει ο Τοπαλιδης ας το πει ο Παιτερης , κι αυτος βασικο τον εχει.

ΘΥΡΑ 7 ...ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ
γιατι ο αλλος ο μαλακας που πηγε και εκανε το εγκληματικο φαουλ στο 85 ;;;;
αν το εκανε ο αβρααμ θα μας ειχανε ζαλισει τωρα....
εδω ρε επαιζε με τον κομπλεξικο κοντο (και πως να μην ειναι αφου εχει κανει κεφτε στο κεφαλι απο 20 χρονων....αν ηταν ''κανονικος καραφλος ''δεν θα ετρεχε τιποτα αλλα ρε πουστη μου κεφτε;;;;και να μην ξυριζει το κεφαλι εν ετει 2009;;;;)αντι να βαλει τον μητρογλου που τρωει ζωντανους...και εβαλε μορα και παπασταθο αντι  αβρααμ....μιλαμε για καθαρες εντολες απο πιλαβιο....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
δε νομίζουμε. το ξέρουμε. το έχετε αποδείξει
ακου ρε παραξενε τυπε....γινε ολος ενα σφουγγαρι και ρουφα και το τελευταιο κομα απο το ποστ που διαβαζεις αυτη τη στιγμη.... ;) ;) ;)και αφου το χωνεψεις  και ξεπερασεις το σοκ απαντα με τιποτα ψευτομαγκιες και προσπαθα να κερδισεις στον ατυπο διαγωνισμο μαλακοατακας που συμμετεχεις μαζι με τους αλλους τους ομοιους σου......
εχετε ενα συνθημα που το εχευε κανει παντιερα και ειναι για σας κορωνιδα και ακρως αντιπροσωπευτικο.....
μιλαω για το περιφημο:''σηκωστε κεφαλι πρωταθλημα και παλι''
ακου λοιπον αθρωπακι.....μπορει εμεις οπως λες να ειμαστε ηλιθιοι,χαζοι η οπως αλλοως μας λες .....
να ξερεις ομως οτι οτι σκατα και ναμαστε ποτε δεν θα τραγουδαγαμε τετοιο συνθημα και ειδικα πιστευοντας οτι ετσι ''φτιαχνουμε τους παιχτες μας.....
και θα στο ριξω σε ταλληρα γιατι πιστευω δεν εκανες γκαγκα.....
για να σηκωσει καποιος κεφλι πρεπει πρωτα να το εχει σκυψει....
ε μαθε λοιπον γραφικο τυπακι οτι εμεις ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν σκυψαμε κεφαλι....
προσεξε τι λεω...ΔΕΝ ΣΚΥΨΑΜΕ ΚΕΦΑΛΙ......μπορει να βρεθηκαμε κατω (και οντως βρεθηκαμε),αλλα ποτε δεν σκυψαμε κεφαλι...Π Ο Τ Ε ....κοιταγαμε παντα ψηλα....γιαυτο και ΞΑΝΑγυρισαμε ακομα πιο δυνατοι και μια για παντα....
αυτες που σου λεω κακομοιρη ειναι διαφορες ''φυλης'' ,''ρατσας'' υφασματος που λενε στο χωριο σου  ;) ;)
γιαυτο και το 2003 ειχαμε ριζουπολη ενω το 2004 με τις ΙΔΙΕΣ συνθηκες ειχαμε τιμητικη ισοπαλια με Δουρο.... :2funny: :2funny: :2funny:
γιατι συγκρουστηκαν οι δυο κοσμοι....
ο ενας που συνηθιζει να γονατιζει και να σκυβει το κεφαλι και ο αλλος που δεν σκυβει Π Ο Τ Ε !!!!!!!!!!!!!!
και τα αποτελεσματα βεβαια γνωστα..... 3-0 και χεσμενα κιλοτακια ....και 2-2 με τεραστιο διαιτητικο εγκλημα....
με κοσμο εσυ χωρις κοσμο εγω.... ;) ;) ;)
αυτα τα λιγα ειχα να πω και παρακαλα το θεο που πιστευεις οταν  καταπιεις αμασητα αυτα που μολις διαβασες  να μην σου προκαλεσει κανενα εμετο και χασεις την ευκαιρια της ζωης σου..... ;) ;) ;)
περιμενω τωρα με αγωνια την επομενη σου ατακα.... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Hristidi Παναθηναικός είμαι αλλά αυτή η κλάψα με τη ριζούπολη για μένα είναι μαλακίες! Άμα έχεις @@ πας μέσα παίζεις μπάλα και τους γαμάς τα πέταλα! Όχι μας πείραξαν οι φωτοβολίδες, τα χαρτιά υγείας και τα @@ μου κουνιούντε! Και ναι όσο και να μαι Παναθηναικός, αυτά που γράφεις τα παραδέχομαι. Είναι θέμα DNA . Eμείς έχουμε άλλα καλά .

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Hristidi Παναθηναικός είμαι αλλά αυτή η κλάψα με τη ριζούπολη για μένα είναι μαλακίες! Άμα έχεις @@ πας μέσα παίζεις μπάλα και τους γαμάς τα πέταλα! Όχι μας πείραξαν οι φωτοβολίδες, τα χαρτιά υγείας και τα @@ μου κουνιούντε! Και ναι όσο και να μαι Παναθηναικός, αυτά που γράφεις τα παραδέχομαι. Είναι θέμα DNA . Eμείς έχουμε άλλα καλά .
και πολλοι αλλοι ειναι που τα δεχονται....
και δεν ειναι ποτε κακο οταν αξιολογεις τις καταστασεις και πατας στη πραγματικοτητα....αντιθετως ειναι καλο γιατι πιθανα ο μονος τροπος να λυσεις ενα προβλημα ειναι οταν αντιληφθεις οτι αυτο υπαρχει και το αντιμετωπισεις.....
κατι σαν την ζα η το αλκοολ....
το πρωτο και ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ προβλημα για το ζακι ειναι να παραδεχτει οτι εχει προβλημα....οσο βρισκει προφασεις και δικαιολογιες.....μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα.....
τωρα η τρομοκρατια ,ο πρακτορας ,ο γκαγκατσης(για τον νυν υπαλληλο του ΠΑΟΚ μιλαω  ;))κλπ ειναι δικαιολογιες για αδυναμα ανθρωπακια που δεν θελουν να δεχτουν πραγματικοτητες.....

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Δε βλεπόμαστε στο 1ο ημίχρονο. Λείπουν και 6-7 βασικοί βέβαια...
Για να δούμε αν ο Νικλητσιώτης θα να δείξει τα καλά του στοιχεία, όταν τον βάλει
και αν μπορέσει να αναπτυχθεί στοιχειωδώς η ομάδα με αυτόν.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Mε αμυντικους πυργους Μαρεσκα και Μπραβο ξεκινησαμε!! :grin:
Ωσπου τραυματιστηκε ο Ισπανος και τραβηχτηκε στην θεση του, οα αλλος αμυντικος ογκολιθος Ιερο :2funny: :2funny:

Ρε τι καθονται και κανουν αυτα τα φιλικα δεν μπορω να καταλαβω... Να βγαλουν συμπερασματα λεει οι προπονητες... :jerking: :jerking:

Τι συμπερασμα τωρα μπορει να βγαλει δλδ ο καραφλας? Οτι δεν μπορουν να παιξουν στοπερ ο Μαρεσκα και ο Στολτιδης? :jerking:

Καλυτερα να καθοντουσαν να κανανε μια προπονησουλα στου Ρεντη, παρα αυτο το καραγκιοζιλικι!! 

Αι στα διαλα πια!!

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ωσπου τραυματιστηκε ο Ισπανος και τραβηχτηκε στην θεση του, οα αλλος αμυντικος ογκολιθος Ιερο :2funny: :2funny:

Ρε τι καθονται και κανουν αυτα τα φιλικα δεν μπορω να καταλαβω... Να βγαλουν συμπερασματα λεει οι προπονητες... :jerking: :jerking:

Τι συμπερασμα τωρα μπορει να βγαλει δλδ ο καραφλας? Οτι δεν μπορουν να παιξουν στοπερ ο Μαρεσκα και ο Στολτιδης? :jerking:

Καλυτερα να καθοντουσαν να κανανε μια προπονησουλα στου Ρεντη, παρα αυτο το καραγκιοζιλικι!! 

Αι στα διαλα πια!!
Μια προπόνηση για Ντιόγκο και Νταρμπισάιρ είναι υποτίθεται...
Έχει κ'έναν 15χρονο μαζί. Να δούμε, λέει τίποτα ο μικρός...;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Αι στα διαλα πια!!
αυτά είναι για να μην βαριόνται οι παίκτες με προπόνηση στο ρέντη διαρκώς
και για να πάρουνε και λίγα λεπτά έστω και φιλικά έστω και σε άλλη θέση κάποιοι παίκτες που είναι ανενεργοί καιρό.
Ο Μπράβο τι έπαθε;;
Άσχετο, αλλά καταντήσαμε να ευχόμαστε (τρόπος του λέγειν) να τραυματιστούνε ντομί και Μπράβο,μπας και γυρίσει πίσω τον λεονάρντο και βάλει να παίξει ο Σόλε

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.812
Πόντοι
22.785
Συνχαρητηρια ΘΡΥΛΕ.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Αντε παρτε και μια θλαση Μαρεσκα για να τελειωσει καλα η βραδια...

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Καλά, πόσο αποτυχημένη ιδέα ήταν αυτό το φιλικό?
Και φάγαμε 4, και χτύπησε ο Μαρέσκα, και τραβήχτηκαν μέχρι την Κρήτη και συμπεράσματα δε βγαίνουν από τέτοια παιχνίδια.
Έλεος. :headbang:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ASTO.......... Θα κλαψης............ :knockinb: :knockinb:
σιγά μην κλάψω
λες και δεν έχω πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου...
αλλά περιέργια έχω...και μια και δεν είμαι γάτος...διαφωτίστε με

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Βαλε την ΝΕΤ προλαβαινεις...