amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.812
- Πόντοι
- 22.785
εγώ κατάλαβα...
τον χτύπησε απότομα η πραγματικότητα της Ελλάδας.
ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΥΤΟ.........
εγώ κατάλαβα...
τον χτύπησε απότομα η πραγματικότητα της Ελλάδας.
τι μου θύμησε τώρα....
θυμάμαι που άμα γράφαμε καμιά τρομερή έκθεση στο σχολείο μας έβαζαν εύγε (για καλύτερο του Α)
γιατι ο αλλος ο μαλακας που πηγε και εκανε το εγκληματικο φαουλ στο 85 ;;;;Το ρεπορταζ του Ολυμπιακου στα εν λογω μεσα, μοιαζει περισσοτερο με οιοκονομικο παρα με αθλητικο. Σε τετοιο μαλιστα βαθμο που αναρωτιεμαι αν απευθυνεται στο ποδοσφαιροφιλο κοινο ή σε υποψηφιους επενδυτες που θα αγορασουν την μετοχη της ΠΑΕ στο χρηματηστηριο. Απο κει και περα αν συνδυασουμε οτι η πλειοψηφια των αναγνωστων τους, αλλα και οι ιδιοι για μενα, δεν γινεται να ειναι εξοικιωμενοι με οικονομικους ορους οπως χρηματοδοτηση παγιων με δανεισμο κ.α. τρωνε ευκολα το παραμμυθακι των χελακηδων. Αποτελεσμα οπως ειπε και ο πλεζουρας, δημιουργουν κλιμα για το γηπεδο. Γι αυτο αδερφια ολοι το ΝΟΥ μας. Δεν προκειται να χαρισουμε ΤΙΠΟΤΑ στους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ. Ειναι δυνατον ο χελακης και ολοι αυτοι εκει μεσα να κοπτονται για το καλλο του Ολυμπιακου περισσοτερο απο μας? Θα τρελαθουμε τελειως δηλαδη? Οτι γραφουν ειναι εκ του πονηρου και απο ετσι θα κρινεται στο εξης..
ΥΓ Ρε Οττο , το παλικαρι τοσο καιρο καιει τους βαζελες και τον βριζουνε. Επρεπε να τον αφησεις να καψει και την εθνικη? Ενταξει ξερουμε οτι κι αυτος οπως και αλλοι πρεπει να δικαιολογησουν την παρουσια τους στον πολυτραγικο παιζοντας και στην ομαδα σου, αλλα οχι και σε τοσο κρισιμο ματς. Αφου το παιδι δεν μπορει, κι οι δικοι του τα ιδια και χειροτερα λενε. Τι να πεις, μας εκαψε λενε το κορακι, εγω θα ελεγα οτι αυτην την προθεση ειχε και απλα περιμενε τον Λουκα να κανει τη μαλακια. Το τραβηγμα μονο στο τζουντο επιτρεπεται αν δεν του το πει ο Τοπαλιδης ας το πει ο Παιτερης , κι αυτος βασικο τον εχει.
ΘΥΡΑ 7 ...ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ
ακου ρε παραξενε τυπε....γινε ολος ενα σφουγγαρι και ρουφα και το τελευταιο κομα απο το ποστ που διαβαζεις αυτη τη στιγμη.... ;) ;) ;)και αφου το χωνεψεις και ξεπερασεις το σοκ απαντα με τιποτα ψευτομαγκιες και προσπαθα να κερδισεις στον ατυπο διαγωνισμο μαλακοατακας που συμμετεχεις μαζι με τους αλλους τους ομοιους σου......δε νομίζουμε. το ξέρουμε. το έχετε αποδείξει
και πολλοι αλλοι ειναι που τα δεχονται....Hristidi Παναθηναικός είμαι αλλά αυτή η κλάψα με τη ριζούπολη για μένα είναι μαλακίες! Άμα έχεις @@ πας μέσα παίζεις μπάλα και τους γαμάς τα πέταλα! Όχι μας πείραξαν οι φωτοβολίδες, τα χαρτιά υγείας και τα @@ μου κουνιούντε! Και ναι όσο και να μαι Παναθηναικός, αυτά που γράφεις τα παραδέχομαι. Είναι θέμα DNA . Eμείς έχουμε άλλα καλά .
Μια προπόνηση για Ντιόγκο και Νταρμπισάιρ είναι υποτίθεται...Mε αμυντικους πυργους Μαρεσκα και Μπραβο ξεκινησαμε!!
Ωσπου τραυματιστηκε ο Ισπανος και τραβηχτηκε στην θεση του, οα αλλος αμυντικος ογκολιθος Ιερο
Ρε τι καθονται και κανουν αυτα τα φιλικα δεν μπορω να καταλαβω... Να βγαλουν συμπερασματα λεει οι προπονητες...
Τι συμπερασμα τωρα μπορει να βγαλει δλδ ο καραφλας? Οτι δεν μπορουν να παιξουν στοπερ ο Μαρεσκα και ο Στολτιδης?
Καλυτερα να καθοντουσαν να κανανε μια προπονησουλα στου Ρεντη, παρα αυτο το καραγκιοζιλικι!!
Αι στα διαλα πια!!
αυτά είναι για να μην βαριόνται οι παίκτες με προπόνηση στο ρέντη διαρκώςMε αμυντικους πυργους Μαρεσκα και Μπραβο ξεκινησαμε!!
Ωσπου τραυματιστηκε ο Ισπανος και τραβηχτηκε στην θεση του, οα αλλος αμυντικος ογκολιθος Ιερο
Ρε τι καθονται και κανουν αυτα τα φιλικα δεν μπορω να καταλαβω... Να βγαλουν συμπερασματα λεει οι προπονητες...
Τι συμπερασμα τωρα μπορει να βγαλει δλδ ο καραφλας? Οτι δεν μπορουν να παιξουν στοπερ ο Μαρεσκα και ο Στολτιδης?
Καλυτερα να καθοντουσαν να κανανε μια προπονησουλα στου Ρεντη, παρα αυτο το καραγκιοζιλικι!!
Αι στα διαλα πια!!
μια και απέχω εντελώς...τι σκατά φιλικό είναι αυτό και πόσο ήρθε;Ε. ρε γλέντια...
Που είσαι ρε Περσόνα τόση ώρα;;;
ASTO.......... Θα κλαψης............μια και απέχω εντελώς...τι σκατά φιλικό είναι αυτό και πόσο ήρθε;
σιγά μην κλάψωASTO.......... Θα κλαψης............