Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
βρωμα-μποχα-ρουφιανια..
ειναι η γαμημενη η ατμοσφαιρα αυτης της ομαδας...αμα δεν εισαι ψευτης δεν γινεται να εισαι ζελας....
μιλωντας σοβαρα τωρα εχω γνωρισει δυο παλληκαρια δυναμη απο τον συνδεσμιακο τους χωρο...παλληκαρια γνησια και ξηγημενα ...σε ολα...αφου αμα δεν τους ξερεις δεν τους λες για ζελες....κιμπαρηδες...αλλα αμα ερχεται η κουβεντα στην μπαλλα γαμα τα....κοτευουν,δεν εχουν τα μπαλλακια να πουν αληθειες...και αρχιζουν το ποιμα με τον πρακτορα την παραγκα και τα ρεστα.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ειναι το υφασμα τετοιο ρε.... :headbang: :headbang: :banghead

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Ο Σωκράτης Κόκκαλης παίζει στο… μισό γήπεδο!
/ Γκαραγκάνης Λάμπρος

04/09/2009, 17:07 | Διαβάστηκε 14965 φορέςΑποστολή

Εφόσον αποτελέσει γεγονός η δημοσιογραφική πληροφορία, που θέλει την «Καραϊσκάκης Α.Ε», εταιρεία συμφερόντων του προέδρου του Ολυμπιακού, να μεταβιβάζει το 50% των μετοχών της στον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, θα έχουμε μπροστά στα μάτια μας την προσπάθεια για υλοποίηση της αέναης επιθυμίας του Σωκράτη Κόκκαλη να παραμείνει για πάντα απόλυτος άρχοντας στα της ΠΑΕ! Η διαδικασία αυτή για να ολοκληρωθεί, εφόσον δεν αφορά μία απλή μεταβίβαση από την πλευρά του προέδρου των «ερυθρολεύκων» ούτε μία απλή αγορά-επένδυση από τη μεριά του Λαυρεντιάδη, θα είναι επόμενα χρονοβόρος και δύσκολα να έχει ολοκληρωθεί πριν το πέρας των έξι μηνών. Οπότε θα μας επιτραπεί να μην αναφερθούμε σε συγκεκριμένα οικονομικά στοιχεία, τα οποία, ειλικρινά, ελάχιστη αξία έχουν μπρος στην ίδια την κίνηση του Κόκκαλη.

Η σχέση των δύο ανδρών, επιχειρηματικά, είναι δοκιμασμένη και σε συνεργασία τους και σε άλλους τομείς, μια κι έχουν πρωταγωνιστήσει και σε άλλες αγοραπωλησίες επιχειρήσεων. Είναι μίας μορφής συνεργάτες και μάλιστα καλοί, κάτι που δεν συμβαίνει στις περιπτώσεις των Μαρινάκη και αδελφών Αγγελόπουλων. Αυτόματα, σε οποιαδήποτε πιθανή εμπλοκή, μελλοντικά, στην ΠΑΕ ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης φαίνεται να έχει και τον πρώτο λόγο. Προσοχή: η πώληση του 50% των μετοχών της «Καραϊσκάκης Α.Ε», ουδεμία σχέση έχει με εμπλοκή του Λαυρεντιάδη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η εν λόγω εταιρεία είναι υγιής οικονομικά και εδώ φαίνεται η μεγάλη επιχειρηματική θυσία που κάνει ο Σωκράτης Κόκκαλης. Δελεάζει, όντας φαινομενικά οικονομικά στριμωγμένος και με περιορισμένη ρευστότητα, τον μελλοντικό συνεταίρο του, προσφέροντάς του απόσβεση επένδυσης σε λιγότερο από πενταετία (βάσει γνωστών οικονομικών στοιχείων).

Επειδή σε τόσο λεπτά ζητήματα «καιροφυλακτεί» η παρεξήγηση, κανείς δεν λέει, φυσικά, πως ο Κόκκαλης δεν έχει λεφτά! Απλά, μία επιχείρησή του (ο Ολυμπιακός) έχει πρόβλημα (χρέος 80 εκατομμυρίων ευρώ) και μέσω μίας άλλης δουλειάς του, προσπαθεί να ξεπεράσει τη δυσκολία αυτή, αποδεικνύοντας πως βασική του επιδίωξη είναι να μη βάλει… μπελά-συνεταίρο στην ΠΑΕ, συνεχίζοντας να είναι το απόλυτο αφεντικό στα του συλλόγου. Η σιγή ιχθύος που κρατείται από την ΠΑΕ έχει μεγάλη λογική, αφού κανείς που σχετίζεται με τον Ολυμπιακό, πέραν του Κόκκαλη, δεν μπορεί να φέρει λόγο για ένα προσωπικό του deal. Η «Καραϊσκάκης Α.Ε» έχει στην κατοχή της το νοικιασμένο για 49 χρόνια γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ο ιδιοκτήτης της πουλά το μισό… γήπεδο (και ό,τι το ακολουθεί) σ΄ έναν άλλο επιχειρηματία. Τόσο απλά!

Εφόσον ισχύει το 25 εκατομμύρια για το 50%, η τιμή πώλησης είναι άκρως δελεαστική για τον Λαυρεντιάδη. Επιχειρηματικά, ο Κόκκαλης χάνει λεφτά, αν και το κόστος κατασκευής της έδρας των Πειραιωτών (60 εκατομμύρια ευρώ) κάνει όπου νά΄ναι άμεσα απόσβεση! Άλλωστε μπρος στο να μη χειροτερέψει το οικονομικό κενό στον Ολυμπιακό, τι είναι ένα προσωρινό χάσιμο κάποιων εκατομμυρίων ευρώ; Όταν αναλογικά το… μισό «Καραϊσκάκη» κοστίζει, στην αγορά, το 1/4 του Κριστιάνο Ρονάλντο! Και πόσο κοστίζει η κίνηση αυτή για τον Σωκράτη Κόκκαλη; Τίποτα, όσο παίζει… εντός έδρας και μένει απόλυτο αφεντικό στην ΠΑΕ.

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..........ελεος ρεεεεεεεεεεεεεεε.............
το εμπεδωσαμε ...ο θρυλος ειναι η πιο προβληματικη ομαδα στην ελλαδα και σας ευχαριστουμε που με τον τροπο σας προσπαθειτε να βοηθησετε να λυθουν τα προβληματα μας....ειναι αδικια για τους αλλους ομως να ασχολειστε μονο με μας....
ενταξει το γνωριζω οτι οι αλλοι ΔΕΝ εχουν κανενα προβλημα αλλα καντε το για τα ματια του κοσμου ρε....να μην καρφωνομαστε και τοσο οτι μας αβανταρετε......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χριστογλου.....δεν μ'αρεσει το βιολακι που βαρατε ολοι εκει.... ;) ;) ;)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Δεν είναι μόνο ο sport-fm που γράφει τέτοια.
Τον τελευταίο καιρό, σε όλα τα αθλητικά sites βλέπεις άρθρα του ίδιου ύφους.
Αυτό διάβασα πριν λίγο στο κόντρα (θα παραθέσω μόνο την 1η & τελευταία παράγραφο για να δείτε τι είδους άρθρο ήταν και αυτό):

www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Olympiacos/249024.html]Μύθος και πραγματικότητα στον Ολυμπιακό[/url]

Για κάποια πράγματα στον εφετινό Ολυμπιακό αναρωτιέσαι που αρχίζει η πραγματικότητα και που τελειώνει ο μύθος - τα ερεθίσματα αρκετά. Πρώτα, το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου των "ερυθρολεύκων" που εξελίχθηκε σε... πονεμένη ιστορία, τόσο σε αριθμούς όσο και σε πρόσωπα.

...

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο κόσμος έχει κουραστεί και βρίσκεται σε σύγχυση. Θέλει απαντήσεις, να ξέρει τι παίζεται. Προς το παρόν, αυτό που παίζεται είναι... κρυφτούλι σε θολό τοπίο.

Έλεος δηλαδή, θα διαβάζει ο μέσος ενδιαφερόμενος ένα κείμενο για τον Ολυμπιακό και θα νομίζει ότι ο σύλλογος καταρρέει! :2funny: :2funny: :2funny:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Αυτό διάβασα πριν λίγο στο κόντρα (θα παραθέσω μόνο την 1η & τελευταία παράγραφο για να δείτε τι είδους άρθρο ήταν και αυτό):

www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Olympiacos/249024.html]Μύθος και πραγματικότητα στον Ολυμπιακό[/url]

Για κάποια πράγματα στον εφετινό Ολυμπιακό αναρωτιέσαι που αρχίζει η πραγματικότητα και που τελειώνει ο μύθος - τα ερεθίσματα αρκετά. Πρώτα, το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου των "ερυθρολεύκων" που εξελίχθηκε σε... πονεμένη ιστορία, τόσο σε αριθμούς όσο και σε πρόσωπα.

...

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο κόσμος έχει κουραστεί και βρίσκεται σε σύγχυση. Θέλει απαντήσεις, να ξέρει τι παίζεται. Προς το παρόν, αυτό που παίζεται είναι... κρυφτούλι σε θολό τοπίο.

Έλεος δηλαδή, θα διαβάζει ο μέσος ενδιαφερόμενος ένα κείμενο για τον Ολυμπιακό και θα νομίζει ότι ο σύλλογος καταρρέει! :2funny: :2funny: :2funny:

Αδικο θα εχει??? :think:

Εχω διαβασει τοσα πραγματα στις εφημεριδες και μια απαντηση σαφης δεν υπαρχει.

Επισκέπτης

φτιαχνουν κλιμα για να γινει βαβουρα στο γηπεδο..
μετα απο τοσα χρονια δεν εχουν καταλαβει οι μαλακες οτι οσο πανε να μας διασπασουν,τοσο εμεις συσπειρωνομαστε..

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Αδικο θα εχει??? :think:

Εχω διαβασει τοσα πραγματα στις εφημεριδες και μια απαντηση σαφης δεν υπαρχει.

Ρε φίλε, εγώ νομίζω ότι όλα τα άρθρα για Ολυμπιακό τον τελευταίο καιρό είναι ο ορισμός του "κάνω την τρίχα, τροιχιά". Δηλαδή, δε δικαιολογείται ο ντόρος που γίνεται για τα διοικητικά μας αναλογικά με το αντικείμενο που πραγματεύονται αυτά τα ρεπορτάζ. Θυμάμαι και από παλαιότερες περιόδους που ήταν στην επικαιρότητα διοικητικά θέματα άλλων ομάδων (πολυμετοχικοί σε ΠΑΟ, διοικητικά & αρθ.44 της ΑΕΚ, ομάδες της Θεσ/νικης κλπ) ότι υπήρχε να διαβάσεις και ένα ρεπορτάζ καθαρά αθλητικό ενώ για εμάς τώρα γίνεται της πουτάνας!!

Εγώ γενικότερα τη φάση με την "αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και ποιοι είναι οι ενδιαφερόμενοι" δεν την έχω πολυψάξει αλλά πιστεύω ότι όπως σε κάθε μεγάλη επιχείρηση, δε γίνονται οι συμφωνίες από τη μία μέρα στην άλλη. Θα γίνουν προσφορές, διάλογοι, προφορικές συμφωνίες, θα χαλάσουν, θα ξαναγίνουν και στο τέλος μπορεί να καταλήξουν κάπου αλλά μπορεί και όχι. Τώρα έχουν φαγωθεί όλοι να βγάλουν στη φόρα πόσα χρέη έχει ο Ολυμπιακός, γιατί έδωσε τόσα στις μεταγραφές, γιατί δεν πήρε χαφ, γιατί το ένα και γιατί το άλλο. Και η πλάκα είναι ότι ούτε αγωνιστική κρίση έχουμε, ούτε διοικητική, ούτε κόντρα με φιλάθλους-πρόεδρο-προπονητή-δε ξέρω τι, ούτε τίποτα! Και διαβάζεις όλα αυτά και νομίζεις ότι μας έχουμε πρόεδρο το μοντελοπνίχτη ή κάναν άλλον μυστήριο. Στο κάτω-κάτω στα παπάρια μου ποιος θα πάρει λεφτά και ποιος θα γλιτώσει χρέη, με χαλάει που μπαίνω σε αθλητικά sites να διαβάσω κανα ρεπορτάζ για την ομάδα μου και βλέπω μονάχα καταστροφολογίες & υπερβολές, σε υπερβολικά αδικαιολόγητο βαθμό!

μετα απο τοσα χρονια δεν εχουν καταλαβει οι μαλακες οτι οσο πανε να μας διασπασουν,τοσο εμεις συσπειρωνομαστε..

Αυτό ξαναπέστο. :rockon:

Και για να πω την αλήθεια, από το sport-fm περίμενα κάνα τέτοιο άρθρο. Έχουν μία τάση να παρουσιάζουν "και καλά" ψαγμένες πληροφορίες για μεταγραφικούς στόχους/εξελίξεις στα διοικητικά μας και αμέσως μετά, τρώνε κράξιμο μέσω ανακοινώσεων (αφού έχουν πέσει έξω παταγωδώς). Όμως για το λόγο ότι τα παραπάνω σκηνικά που έχουν επαναληφθεί αρκετές φορές, έχουν δημιουργήσει μία τάση να ασχολούνται συνέχεια με ΄μας, είτε για να "δικαιωθούν" κάποτε ή να πουλήσουν παραπάνω. Αλλά τώρα ασχολούνται και άλλα sites, μπαίνω να μάθω κανα αγωνιστικό νέο και βλέπω μονάχα παραφιλολογίες και τέτοιες παπαριές. Έλεος δηλαδή.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Ρε φίλε, εγώ νομίζω ότι όλα τα άρθρα για Ολυμπιακό τον τελευταίο καιρό είναι ο ορισμός του "κάνω την τρίχα, τροιχιά". Δηλαδή, δε δικαιολογείται ο ντόρος που γίνεται για τα διοικητικά μας αναλογικά με το αντικείμενο που πραγματεύονται αυτά τα ρεπορτάζ. Θυμάμαι και από παλαιότερες περιόδους που ήταν στην επικαιρότητα διοικητικά θέματα άλλων ομάδων (πολυμετοχικοί σε ΠΑΟ, διοικητικά & αρθ.44 της ΑΕΚ, ομάδες της Θεσ/νικης κλπ) ότι υπήρχε να διαβάσεις και ένα ρεπορτάζ καθαρά αθλητικό ενώ για εμάς τώρα γίνεται της πουτάνας!!

Εγώ γενικότερα τη φάση με την "αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και ποιοι είναι οι ενδιαφερόμενοι" δεν την έχω πολυψάξει αλλά πιστεύω ότι όπως σε κάθε μεγάλη επιχείρηση, δε γίνονται οι συμφωνίες από τη μία μέρα στην άλλη. Θα γίνουν προσφορές, διάλογοι, προφορικές συμφωνίες, θα χαλάσουν, θα ξαναγίνουν και στο τέλος μπορεί να καταλήξουν κάπου αλλά μπορεί και όχι. Τώρα έχουν φαγωθεί όλοι να βγάλουν στη φόρα πόσα χρέη έχει ο Ολυμπιακός, γιατί έδωσε τόσα στις μεταγραφές, γιατί δεν πήρε χαφ, γιατί το ένα και γιατί το άλλο. Και η πλάκα είναι ότι ούτε αγωνιστική κρίση έχουμε, ούτε διοικητική, ούτε κόντρα με φιλάθλους-πρόεδρο-προπονητή-δε ξέρω τι, ούτε τίποτα! Και διαβάζεις όλα αυτά και νομίζεις ότι μας έχουμε πρόεδρο το μοντελοπνίχτη ή κάναν άλλον μυστήριο. Στο κάτω-κάτω στα παπάρια μου ποιος θα πάρει λεφτά και ποιος θα γλιτώσει χρέη, με χαλάει που μπαίνω σε αθλητικά sites να διαβάσω κανα ρεπορτάζ για την ομάδα μου και βλέπω μονάχα καταστροφολογίες & υπερβολές, σε υπερβολικά αδικαιολόγητο βαθμό!

Και για να πω την αλήθεια, από το sport-fm περίμενα κάνα τέτοιο άρθρο. Έχουν μία τάση να παρουσιάζουν "και καλά" ψαγμένες πληροφορίες για μεταγραφικούς στόχους/εξελίξεις στα διοικητικά μας και αμέσως μετά, τρώνε κράξιμο μέσω ανακοινώσεων (αφού έχουν πέσει έξω παταγωδώς). Όμως για το λόγο ότι τα παραπάνω σκηνικά που έχουν επαναληφθεί αρκετές φορές, έχουν δημιουργήσει μία τάση να ασχολούνται συνέχεια με ΄μας, είτε για να "δικαιωθούν" κάποτε ή να πουλήσουν παραπάνω. Αλλά τώρα ασχολούνται και άλλα sites, μπαίνω να μάθω κανα αγωνιστικό νέο και βλέπω μονάχα παραφιλολογίες και τέτοιες παπαριές. Έλεος δηλαδή.

Αυτο ξανα πες το.

Σταματησα να διαβαζω εφημεριδα μεχρι να ξεκινησουν κανονικα οι αγωνιστηκες και δρομολογηθουν καποια πραγματα...
απλα να ξεκαθαρισει το τοπιο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
ετσι ακριβως  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
συν του οτι ειναι και μαλακες....το κανουν τοσο χοντροκομενα και ακομψα που καρφωνονται με την μια....δεν κρατανε και λιγο τα προσχηματα...τον μονο που λυπαμαι ειναι αυτος ο γραφικος ο 47χρονος απο το λαγοθρεντ που εχει επενδυσει ονειρα μιας ζωης στη φυγη του πρακτορα και φετος θα φαει πουτσα παντιοτροπως και σε ολα τα αθληματα ....... :2funny: :2funny: :2funny:
αν και δεν μασαει ....δεν ξενερωνει ποτε....οσο περισσοτερο τον γαμας τοσο πορωνεται....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ
εκει που εχετε ταξιδεψει ΜΟΝΟ εσεις.....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
συνεχιστε ρε σουργελα να μας διασκεδαζετε...... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446

ρε δουλευομαστε γαμω την τρελλα μου γαμω;;;; :headbang: :headbang: :headbang:εδψ βγηκε ευθεως ο ζελας και δηλωσε οτι δεν μπορει μονος του,μαζεψε 4 μεγαθηρια :2funny: :2funny: :2funny:για να τα βαλει με τον πρακτορα ,και αντι να τον γαμισουν οπως δια-δηλωνανε του κλασανε τα παριαπα και αντι να πιαστουνε ΟΛΟΙ μαζι απο το χερακι και να κλεισουνε το γαμαζι και να πανε να φουνταρουνε το ξεπερασνε ανωδυνα και.....
ξανα προς τη δοξα τραβανε  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
και αντι οι ''εγκριτοι'' να ασχολουνται με το μπουρδελομαγαζο που παει πιπα κωλο  ασχολουνται με τον προεδρο και αν και ποιον θα ανεβασει στο καραβι......
αλλα μαλλον νομιζουν απευθυνονται σε ηλιθιους...

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16

...

Το ρεπορταζ του Ολυμπιακου στα εν λογω μεσα, μοιαζει περισσοτερο με οιοκονομικο παρα με αθλητικο. Σε τετοιο μαλιστα βαθμο που αναρωτιεμαι αν απευθυνεται στο ποδοσφαιροφιλο κοινο ή σε υποψηφιους επενδυτες που θα αγορασουν την μετοχη της ΠΑΕ στο χρηματηστηριο. Απο κει και περα αν συνδυασουμε οτι η πλειοψηφια των αναγνωστων τους, αλλα και οι ιδιοι για μενα, δεν γινεται να ειναι εξοικιωμενοι με οικονομικους ορους οπως χρηματοδοτηση παγιων με δανεισμο κ.α. τρωνε ευκολα το παραμμυθακι των χελακηδων. Αποτελεσμα οπως ειπε και ο πλεζουρας, δημιουργουν κλιμα για το γηπεδο. Γι αυτο αδερφια ολοι το ΝΟΥ μας. Δεν προκειται να χαρισουμε ΤΙΠΟΤΑ στους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ. Ειναι δυνατον ο χελακης και ολοι αυτοι εκει μεσα να κοπτονται για το καλλο του Ολυμπιακου περισσοτερο απο μας? Θα τρελαθουμε τελειως δηλαδη? Οτι γραφουν ειναι εκ του πονηρου και απο ετσι θα κρινεται στο εξης..

ΥΓ Ρε Οττο , το παλικαρι τοσο καιρο καιει τους βαζελες και τον βριζουνε. Επρεπε να τον αφησεις να καψει και την εθνικη? Ενταξει ξερουμε οτι κι αυτος οπως και αλλοι πρεπει να δικαιολογησουν την παρουσια τους στον πολυτραγικο παιζοντας και στην ομαδα σου, αλλα οχι και σε τοσο κρισιμο ματς. Αφου το παιδι δεν μπορει, κι οι δικοι του τα ιδια και χειροτερα λενε. Τι να πεις, μας εκαψε λενε το κορακι, εγω θα ελεγα οτι αυτην την προθεση ειχε και απλα περιμενε τον Λουκα να κανει τη μαλακια. Το τραβηγμα μονο στο τζουντο επιτρεπεται αν δεν του το πει ο Τοπαλιδης ας το πει ο Παιτερης , κι αυτος βασικο τον εχει.

ΘΥΡΑ 7 ...ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Τι να πεις, μας εκαψε λενε το κορακι, εγω θα ελεγα οτι αυτην την προθεση ειχε και απλα περιμενε τον Λουκα να κανει τη μαλακια. Το τραβηγμα μονο στο τζουντο επιτρεπεται αν δεν του το πει ο Τοπαλιδης ας το πει ο Παιτερης , κι αυτος βασικο τον εχει.
Μην ξεχνάς και το Vyntra Shotokan Jiujitsu!!!!

Συνημμένα

• Vyntra_Shotokan_Jiujitsu.jpg
    Vyntra_Shotokan_Jiujitsu.jpg
    33,2 KB · Εμφανίσεις: 14

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

...

μα καταρεει..

μονο οι παικτες,προσπαθουν να κρατησουν την ομαδα και τα καταφερνουν μεχρι τωρα επειδη εχουν ποιοτητα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μα καταρεει..

μονο οι παικτες,προσπαθουν να κρατησουν την ομαδα και τα καταφερνουν μεχρι τωρα επειδη εχουν ποιοτητα.
ε, εντάξει.
αφού καταρρέει τι κόπτεσθε κύριε Πρέσβη μας;
μπορεί να πάρετε και πρωτάθλημα λοιπόν αφού καταρρέουμε.
Γιατί μόνοι σας, αρχιδάτα...αποκλείεται να το πάρετε.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.815
Πόντοι
22.785
Στις χαρες κ στις λυπες μαζι,στη ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΟΧΙ...τιτλος τιμης να εισαι παναθηναικος...ο κοσμος ειναι μικρος αλλα ο ΠΑΟ ειναι μεγαλος...

ειμαι ενα θλιβερο απομειναρι και σαλτιμπαγκος του σαπιου παρελθοντος...εξω οι "πρασινη"...ρουφιανοι................

το προφυλακτικο σκοτωνει τον ερωτα....

φανατικος οπαδος και πιστος ακολουθος του pierre woodman...λατρης της τσοντας...τελευταια και ανωμαλος γαρ...

Οι πραγματικοι φιλοι στη χαρα σου φαινονται...

ο βασιλιας του δασους ειπε................
ενας κοσμος που δεν μπορει να αλλαξει,δεν αξιζει ουτε να τον θρηνεις... :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Amjik είσαι καλά?  :-

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Στις χαρες κ στις λυπες μαζι,στη ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΟΧΙ...τιτλος τιμης να εισαι παναθηναικος...ο κοσμος ειναι μικρος αλλα ο ΠΑΟ ειναι μεγαλος...

ειμαι ενα θλιβερο απομειναρι και σαλτιμπαγκος του σαπιου παρελθοντος...εξω οι "πρασινη"...ρουφιανοι................

φανατικος οπαδος και πιστος ακολουθος του pierre woodman...λατρης της τσοντας...τελευταια και ανωμαλος γαρ...

ενας κοσμος που δεν μπορει να αλλαξει,δεν αξιζει ουτε να τον θρηνεις... :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2:

τι συμβαινει? πες μου.

τι επαθες?

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16

φιλαρακι δεν ξερω τι σου δωσανε, παντως ητανε λιγμενο. Εισαι καλλα?..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγώ κατάλαβα...
τον χτύπησε απότομα η πραγματικότητα της Ελλάδας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom