κ γω με σαγιοναρες ειμαι.αν θες ελαοκ...δεκτο...τελος απο παρτη μου...
με το ραντεβου τι θα γινει;;;να ερθω τωρα να με σενιαρεις η να το αφησουμε για καποια αλλη στιγμη;;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
απο βδομαδα...γαμα το τωρα...θα στειλω πι μι...κ γω με σαγιοναρες ειμαι.αν θες ελα
ανεβα για την εκθεσηαπο βδομαδα...γαμα το τωρα...θα στειλω πι μι...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ενταξει ρε...δεν τρεχει τιποτα....ολοι μας λεμε μαλακιες...αρκει να το παιρνουμε χαμπαρι...το σβησα.....
ενταξει σε προκαλεσα και εγω λιγο...ολα καλα....
οκ....ολα καλα.ενας μου ελειψε,dimispagrati7 που εισαι ρε?μεσα εισαι,το ξερωενταξει ρε...δεν τρεχει τιποτα....ολοι μας λεμε μαλακιες...αρκει να το παιρνουμε χαμπαρι...
ενταξει σε προκαλεσα και εγω λιγο...ολα καλα....
Ένα απόγευμα που δεν θα ξεχάσω ποτέ
Έχει δίκιο ο Κώστας Κατσουράνης. Έχουν περάσει και κοντά δέκα χρόνια από εκείνο το απόγευμα της 3ης Μαΐου του 2000, όταν ο καλύτερος Παναθηναϊκός της δεκαετίας, έχασε τον τίτλο από την μέγιστη διαιτητική αλητεία, ενός «φαντομά» του χώρου που άκουγε στο όνομα, Νίκου.
Με το πέρας του χρόνου η μνήμη ασθενεί και όντας εκείνο το απόγευμα πρωταγωνιστής των νικητών και όχι του Παναθηναϊκού, δικαιολογημένα δεν θυμάται πολλά.
Να σου θυμίσω λοιπόν μερικά Κώστα μου, γιατί εγώ εκείνο το απόγευμα δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Απεσταλμένος της εφημερίδας SPORTIME έζησα ένα από τα χειρότερα ποδοσφαιρικά εγκλήματα από καταβολής του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένα έγκλημα για το οποίο ουδείς τιμωρήθηκε ποτέ, Κώστα μου.
Κι αν δεν θυμάσαι και πολλά πράγματα από το παιχνίδι, δεν μπορεί, θα θυμάσαι σίγουρα το «πριμ τίτλου» που εισέπραξες από τον πρόεδρο Λουκόπουλο, που ως εκείνο το απόγευμα σας είχε απλήρωτους για δυόμιση μήνες.
Αλλά αυτό ήταν το λιγότερο Κώστα μου. Ο άνθρωπος κέρδισε το λαχείο παραμονές του αγώνα, τι να κάνουμε… Αυτός που κέρδισε μία θέση στην ποδοσφαιρική αιωνιότητα, ήταν εκείνος που από λάθος φορούσε μπλε φανέλα αντί κοκκινόμαυρης, προφανώς λόγω των καθηκόντων του στο συγκεκριμένο παιχνίδι να ανακόπτει διαρκώς την κυκλοφορία προς την περιοχή της Παναχαϊκής, δίκην τροχονόμου.
Τι να σου πρωτοθυμίσω Κώστα μου; Να σου θυμίσω ότι μέχρι το μισάωρο η Παναχαϊκή δεν έχει περάσει τη σέντρα και ο Παναθηναϊκός έχει δεχθεί πέντε (!) κίτρινες κάρτες; Ο Νικοπολίδης, ο Νασιόπουλος, ο Σιπνιέφσκι, ο Μπασινάς και ο Καραγκούνης είδαν την κίτρινη κάρτα πριν το 40′ και με τον Παναθηναϊκό εγκατεστημένο στην περιοχή των Πατρινών.
Να σου θυμίσω μέχρι ποιος πήρε κίτρινη κάρτα σ’ εκείνο το παιχνίδι Κώστα μου; Ο Βαζέχα ρε μάγκα! Δεν θυμάμαι άλλη κίτρινη στην καριέρα του… Και έβαλε τα κλάματα, για να ξεσπάσει πριν σκοτώσει άνθρωπο. Ο Βαζέχα ρε μάγκα!
Έξι επιθετικά φάουλ του είχε σφυρίξει ο τροχονόμος, εκτός από τα δύο ανύπαρκτα οφσάιντ με τα οποία τον είχε σταματήσει ο Μαυρόπουλος και το γκολ που του ακύρωσαν…
Κι όταν συνήλθε στα αποδυτήρια, το μόνο που θέλησε να ρωτήσει τον διαιτητή, ήταν «πώς θα αντικρίσεις τα παιδιά σου το βράδυ που θα γυρίσεις σπίτι σου;»… Ο Βαζέχα ρε μάγκα!
Να σου θυμίσω τον Μπασινά να βαράει τις γροθιές του στον μαντρότοιχο των αποδυτηρίων και τους Αποστολάκη, Κιάσσο να προσπαθούν να τον συνεφέρουν με χαστούκια;
Να σου θυμίσω τον Ασάνοβιτς που βημάτιζε μόνος του στο χορτάρι, μισή ώρα μετά το παιχνίδι, μ’ ένα μόνιμο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του, θαρρείς κουσούρι από βαρύ εγκεφαλικό με όσα έζησε;
Τι να σου θυμίσω ρε Κώστα; Έχω βουρκώσει 2-3 φορές σε μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες, βλέποντας την υπερηφάνεια που πρόσφεραν αυτές στην ελληνική ομογένεια, αλλά εκείνο το βράδυ έκλαψα από θυμό.
Με αγκάλιασε ο Γιάννης ο Κυράστας μ’ ένα νευρικό γέλιο να συντροφεύει κάθε του λέξη. «Ηρέμησε ρε. Τι θα κάνουμε τώρα; Θα πεθάνουμε γι’ αυτούς τους αλήτες; Όχι ρε, δεν θα πεθάνουμε, θα πολεμήσουμε»…
Κάποτε έφυγε ο Γιάννης. Αλλά έφυγε ως πολεμιστής. Και τις μάχες του εκείνης της περιόδου ακόμη τις μνημονεύουμε, ως τις καλύτερες αναμνήσεις της δεκαετίας.
Εκείνο το βράδυ, με μία πινακίδα «Προς Αθήνα» όσο κι αυτό, το πούλμαν της ομάδας έφυγε για Τρίπολη, Κώστα μου. Κι από κοντά τα δύο δημοσιογραφικά αυτοκίνητα που το ακολουθούσαμε μέχρι να βγούμε στην εθνική. Χάθηκε η μπάλα. Αλλού γι’ αλλού Κώστα μου.
Γι’ αυτό σου λέω. Κάποια πράγματα δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Και καλό θα είναι να τα θυμάσαι κι εσύ. Θα σου φανούν χρήσιμα, όταν κάποια στιγμή χρειαστείς να αντλήσεις δύναμη από κάπου για να εκπληρώσεις τους στόχους. Και να τους αφιερώσεις σ’ εκείνους που δεν τους άφησαν να γευτούν τους κόπους των προσπαθειών τους…
>
Έχει δίκιο ο Κώστας Κατσουράνης. Έχουν περάσει και κοντά δέκα χρόνια από εκείνο το απόγευμα της 3ης Μαΐου του 2000, όταν ο καλύτερος Παναθηναϊκός της δεκαετίας, έχασε τον τίτλο από την μέγιστη διαιτητική αλητεία, ενός «φαντομά» του χώρου που άκουγε στο όνομα, Νίκου.
Με το πέρας του χρόνου η μνήμη ασθενεί και όντας εκείνο το απόγευμα πρωταγωνιστής των νικητών και όχι του Παναθηναϊκού, δικαιολογημένα δεν θυμάται πολλά.
Να σου θυμίσω λοιπόν μερικά Κώστα μου, γιατί εγώ εκείνο το απόγευμα δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Απεσταλμένος της εφημερίδας SPORTIME έζησα ένα από τα χειρότερα ποδοσφαιρικά εγκλήματα από καταβολής του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένα έγκλημα για το οποίο ουδείς τιμωρήθηκε ποτέ, Κώστα μου.
Κι αν δεν θυμάσαι και πολλά πράγματα από το παιχνίδι, δεν μπορεί, θα θυμάσαι σίγουρα το «πριμ τίτλου» που εισέπραξες από τον πρόεδρο Λουκόπουλο, που ως εκείνο το απόγευμα σας είχε απλήρωτους για δυόμιση μήνες.
Αλλά αυτό ήταν το λιγότερο Κώστα μου. Ο άνθρωπος κέρδισε το λαχείο παραμονές του αγώνα, τι να κάνουμε… Αυτός που κέρδισε μία θέση στην ποδοσφαιρική αιωνιότητα, ήταν εκείνος που από λάθος φορούσε μπλε φανέλα αντί κοκκινόμαυρης, προφανώς λόγω των καθηκόντων του στο συγκεκριμένο παιχνίδι να ανακόπτει διαρκώς την κυκλοφορία προς την περιοχή της Παναχαϊκής, δίκην τροχονόμου.
Τι να σου πρωτοθυμίσω Κώστα μου; Να σου θυμίσω ότι μέχρι το μισάωρο η Παναχαϊκή δεν έχει περάσει τη σέντρα και ο Παναθηναϊκός έχει δεχθεί πέντε (!) κίτρινες κάρτες; Ο Νικοπολίδης, ο Νασιόπουλος, ο Σιπνιέφσκι, ο Μπασινάς και ο Καραγκούνης είδαν την κίτρινη κάρτα πριν το 40′ και με τον Παναθηναϊκό εγκατεστημένο στην περιοχή των Πατρινών.
Να σου θυμίσω μέχρι ποιος πήρε κίτρινη κάρτα σ’ εκείνο το παιχνίδι Κώστα μου; Ο Βαζέχα ρε μάγκα! Δεν θυμάμαι άλλη κίτρινη στην καριέρα του… Και έβαλε τα κλάματα, για να ξεσπάσει πριν σκοτώσει άνθρωπο. Ο Βαζέχα ρε μάγκα!
Έξι επιθετικά φάουλ του είχε σφυρίξει ο τροχονόμος, εκτός από τα δύο ανύπαρκτα οφσάιντ με τα οποία τον είχε σταματήσει ο Μαυρόπουλος και το γκολ που του ακύρωσαν…
Κι όταν συνήλθε στα αποδυτήρια, το μόνο που θέλησε να ρωτήσει τον διαιτητή, ήταν «πώς θα αντικρίσεις τα παιδιά σου το βράδυ που θα γυρίσεις σπίτι σου;»… Ο Βαζέχα ρε μάγκα!
Να σου θυμίσω τον Μπασινά να βαράει τις γροθιές του στον μαντρότοιχο των αποδυτηρίων και τους Αποστολάκη, Κιάσσο να προσπαθούν να τον συνεφέρουν με χαστούκια;
Να σου θυμίσω τον Ασάνοβιτς που βημάτιζε μόνος του στο χορτάρι, μισή ώρα μετά το παιχνίδι, μ’ ένα μόνιμο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του, θαρρείς κουσούρι από βαρύ εγκεφαλικό με όσα έζησε;
Τι να σου θυμίσω ρε Κώστα; Έχω βουρκώσει 2-3 φορές σε μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες, βλέποντας την υπερηφάνεια που πρόσφεραν αυτές στην ελληνική ομογένεια, αλλά εκείνο το βράδυ έκλαψα από θυμό.
Με αγκάλιασε ο Γιάννης ο Κυράστας μ’ ένα νευρικό γέλιο να συντροφεύει κάθε του λέξη. «Ηρέμησε ρε. Τι θα κάνουμε τώρα; Θα πεθάνουμε γι’ αυτούς τους αλήτες; Όχι ρε, δεν θα πεθάνουμε, θα πολεμήσουμε»…
Κάποτε έφυγε ο Γιάννης. Αλλά έφυγε ως πολεμιστής. Και τις μάχες του εκείνης της περιόδου ακόμη τις μνημονεύουμε, ως τις καλύτερες αναμνήσεις της δεκαετίας.
Εκείνο το βράδυ, με μία πινακίδα «Προς Αθήνα» όσο κι αυτό, το πούλμαν της ομάδας έφυγε για Τρίπολη, Κώστα μου. Κι από κοντά τα δύο δημοσιογραφικά αυτοκίνητα που το ακολουθούσαμε μέχρι να βγούμε στην εθνική. Χάθηκε η μπάλα. Αλλού γι’ αλλού Κώστα μου.
Γι’ αυτό σου λέω. Κάποια πράγματα δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Και καλό θα είναι να τα θυμάσαι κι εσύ. Θα σου φανούν χρήσιμα, όταν κάποια στιγμή χρειαστείς να αντλήσεις δύναμη από κάπου για να εκπληρώσεις τους στόχους. Και να τους αφιερώσεις σ’ εκείνους που δεν τους άφησαν να γευτούν τους κόπους των προσπαθειών τους…
>
Επισκέπτης
τι βλεπω???
εσκασαν μυτη οι πρωταθλητες καλοκαιριου να πανυγηρισουν για την ηττα μας απο τον τελη???
δεν διορθωνονται με τιποτε τα μαλακισμενα ετσι???
τους εχω 13 χρονια στα 4 & ακομη μιλανε..
α ρε στρακια,πουτσα που θελετε..
παμε παλι λοιπον..
αντε κλαψτε τωρα παλιονουμερα..
εσκασαν μυτη οι πρωταθλητες καλοκαιριου να πανυγηρισουν για την ηττα μας απο τον τελη???
δεν διορθωνονται με τιποτε τα μαλακισμενα ετσι???
τους εχω 13 χρονια στα 4 & ακομη μιλανε..
α ρε στρακια,πουτσα που θελετε..
παμε παλι λοιπον..
αντε κλαψτε τωρα παλιονουμερα..
Επισκέπτης
ρε τους εχει δημιουργησει τοσα ψυχολογικα ο κροκους που δεν διορθωνονται με τιποτε..oi πρωταθλητες καλοκαιριου καλα θα κανουν
να κερδισουν πρωτα τον ολυμπιακο βολου και μετα να εχουν απαιτησεις.και υστερα κοιτανε και τους αλλους.
ο χειροτερος εχθρος του καθενος ειναι ο ιδιος του ο εαυτος.
καθε χρονο τα ιδια..
10 ημερες μετα απο την φιεστα που γινεται καθε χρονο στο καραισκακη,σηκωνουν την επομενη κουπα-κανουν φιεστες μεταγραφων-μασ πρηζουν τα παπαρια..
κατα τον νοεμβρη την κανουν γυριστη & αρχιζουν το παραμυθι περι παραγκας,7αρας,5αρας κλπ..
ανιατη η ασθενεια τους..
χειροτερα & απο γκομενα στην κλιμακτηριο λεμε..
εχουν καταντησει αηδια λεμε..
ιχνος ντροπης-αυτοσεβασμου..
τι να πω???
αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου..
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
καλά τί έκανε ο τιμούρ σήμερα?έβαλε τον μαρέσκα σέντερ μπάκ?
Επισκέπτης
δεν δινω σημασια σ' αυτο αλλα στο οτι επαθε θλαση,αρα θα ειναι 1 μηνα εξω..καλά τί έκανε ο τιμούρ σήμερα?έβαλε τον μαρέσκα σέντερ μπάκ?
καλά τί έκανε ο τιμούρ σήμερα?έβαλε τον μαρέσκα σέντερ μπάκ?
Για γέλια και για κλάματα…
«Μικρή» ομάδα ο Ολυμπιακός στο Παγκρήτιο, γνώρισε μια από τις πιο βαριές και ταπεινωτικές ήττες στην ιστορία του. Έχασε 5-0 από τον Εργοτέλη σε φιλική αναμέτρηση σκορπώντας αμφιβολία και προβληματισμό.Ποδοσφαιρική παράσταση από τους κρητικούς που γιόρτασαν 80 χρόνια ιστορίας.Φραγκουλάκης (5’),Λεάλ (45’) Μπέτο (52)’, Μπούντιμιρ (63’) και Καρέλης (92’) τα γκολ.Μήπως ήταν μήνυμα; αναρωτιέται ο «Βάλε με Μέσα».
Το ματς
Δεν ήταν μόνο τα νέα πρόσωπα που υπήρξαν στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, αλλά και οι πολλές δοκιμές σε θέσεις που έκανε ο Τιμούρ Κετσπάγια με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να παρουσιαστούν πολύ κακοί στο πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης. Από την άλλη, ο Εργοτέλης έχοντας λιγότερες απουσίες και με τον Νίκο Καραγεωργίου να παρατάσσει την ομάδα του με πιο ορθολογικό σχήμα, έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να παρουσιαστούν σαφώς ανώτεροι από το πρώτο κιόλας λεπτό. Γεγονός που μαρτυρά και οι δύο φάσεις που έκανε ο Εργοτέλης πριν καν συμπληρωθούν τρία λεπτά και ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 με τον Μιχάλη Φραγκουλάκη.
Μετά το πρώτο 20λεπτο, ο Ολυμπιακός ισορρόπησε το παιχνίδι, ο Ντιόγκο προσπάθησε να δημιουργήσει κάποιες φάσεις, αλλά οι αμυντικοί του Εργοτέλη τον ανέκοψαν και τις δύο φορές που προσπάθησε να γίνει απειλητικός. Στη συνέχεια και μέχρι τη λήξη του ημίχρονου, παρακολουθήσαμε παιχνίδι κέντρου με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν κάποια αξιόλογη φάση. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, η άμυνα του Ολυμπιακού έκανε ένα ακόμη τραγικό λάθος, μετά την φάση του πρώτου γκολ, ο Λεάλ το εκμεταλλεύτηκε και έκανε το 2-0 για τον Εργοτέλη.
Το ξεκίνημα του δεύτερο ημιχρόνου ήταν εξίσου κακό με αυτό του πρώτου για τον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα ο Εργοτέλης να συνεχίσει να πιέζει για το τρίτο γκολ, το οποίο ήρθε τελικά στο 51’ έπειτα από φάουλ του Μπέτο. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Εργοτέλης έκανε το 4-0 με τον Μάριο Μπούντιμιρ να εκμεταλλεύεται την απόκρουση του Πάρντο και με κεφαλιά να κάνει το 4-0. Όσο περνούσε η ώρα, ο Ολυμπιακός παρουσιαζόταν όλο και χειρότερος με τον Εργοτέλη να κάνει την μία φάση μετά την άλλη. Στη συνέχεια, Κετσπάγια και Καραγεωργίου έκαναν αρκετές αλλαγές με αποτέλεσμα ο ρυθμός του αγώνα να πέσει αισθητά. Υπήρξαν κάποιες ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά χωρίς μια από τις δύο ομάδες να γίνει ουσιαστικά απειλητική. Ο Εργοτέλης, όμως, κρατούσε το καλύτερο για το τέλος και με τον Καρέλη να βάζει το κερασάκι στην τούρτα, με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή γράφτηκε ο επίλογος και το τελικό 5-0…
Θλάση ο Μαρέσκα
Ο Έντσο Μαρέσκα τραυματίστηκε στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση. Ο Ιταλός μέσος θα υποβληθεί αύριο σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης και αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι, τότε ο 29χρονος μέσος θα μείνει εκτός από το πρώτο παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» για το Τσάμπιονς Λιγκ.
καλα τωρα το ειδα ρε παιδια!!
νομιζα οτι μου κανανε πλακα οταν μου το ειπανε. ειναι αληθεια ομως!
5ρα εφαγε ο ολυμπιακος??
τι στο καλο.εχασα πασα ιδεα.
τους πηδηξε κανονικα ο εργοτελης.
τι να πω.στο ποδοσφαιρο ολα τα βλεπεις τελικα.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
δεν δινω σημασια σ' αυτο αλλα στο οτι επαθε θλαση,αρα θα ειναι 1 μηνα εξω..
συμφωνώ διότι και χωρίς μαρέσκα και με μπράβο-γκαλέτι να προέρχονται απο τραυματισμούς με την αλκμάαρ ποιοί θα παίξουν στα χάφ?ο γιάννης παπαδόπουλος που προέρχεται απο κάκωση χιαστών,ο τοροσίδης που έρχεται απο αρθροσκόπηση?ο στολτίδης που έρχεται απο πολύμηνη αποχή?ο σοιλέδης που δεν του δίνει παιχνίδια ούτε με τη λάρισα?ποιός ρε πούστη μου θα παίξει?ο ντουντού με τον ζαιρί?και εν πάσει περιπτώσει,τί ήθελε να δοκιμάσει τοποθετώντας τον μαρέσκα έναν παικτη των χάφ στην άμυνα?δεν γίνονται αυτά ρε πλέζουρα,είναι ανήκουστα πράγματα και δυστυχώς δείχνουν μιζέρια και χαμηλώνουν πολύ το πρεστίζ της ομάδος.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
τεράστια μαλακία του νινιάδη που δεν έδωσε το οκ για την αγορά του λέτο.Αν είχαμε τον αργεντίνο είχαμε ελπίδες για να κάνουμε κάτι στον όμιλο.Σκεφτείτε τον ολυμπιακό όπως είναι με τις προσθήκες των λέτο,ριέρα και ενός παίκτη στύλ λούα λούα.Δηλ.είναι καλύτερα που δεν κρατήσαμε τον λέτο και πήραμε τον αργό μαρέσκα αντί για τον ριέρα στο κέντρο?Κρίμα γιατί θα είχαμε μεγάλη τύχη σε αυτόν τον όμιλο και θα δίναμε και πολλούς βαθμούς στη χώρα.
Επισκέπτης
ντομι-ζαιρι ειναι σαν να μην υπαρχουν καθοτι μουσουλμανοι σε περιοδο ραμαζανιου που μολις αρχισε..συμφωνώ διότι και χωρίς μαρέσκα και με μπράβο-γκαλέτι να προέρχονται απο τραυματισμούς με την αλκμάαρ ποιοί θα παίξουν στα χάφ?ο γιάννης παπαδόπουλος που προέρχεται απο κάκωση χιαστών,ο τοροσίδης που έρχεται απο αρθροσκόπηση?ο στολτίδης που έρχεται απο πολύμηνη αποχή?ο σοιλέδης που δεν του δίνει παιχνίδια ούτε με τη λάρισα?ποιός ρε πούστη μου θα παίξει?ο ντουντού με τον ζαιρί?και εν πάσει περιπτώσει,τί ήθελε να δοκιμάσει τοποθετώντας τον μαρέσκα έναν παικτη των χάφ στην άμυνα?δεν γίνονται αυτά ρε πλέζουρα,είναι ανήκουστα πράγματα και δυστυχώς δείχνουν μιζέρια και χαμηλώνουν πολύ το πρεστίζ της ομάδος.
τον καραφλα ετσι & αλλιως δεν τον γουσταρω γιατι πανω απ΄ολα ειναι yes men..
Επισκέπτης
δεν μπορω να βαδιζω με τα αν & τα αμα..τεράστια μαλακία του νινιάδη που δεν έδωσε το οκ για την αγορά του λέτο.Αν είχαμε τον αργεντίνο είχαμε ελπίδες για να κάνουμε κάτι στον όμιλο.Σκεφτείτε τον ολυμπιακό όπως είναι με τις προσθήκες των λέτο,ριέρα και ενός παίκτη στύλ λούα λούα.Δηλ.είναι καλύτερα που δεν κρατήσαμε τον λέτο και πήραμε τον αργό μαρέσκα αντί για τον ριέρα στο κέντρο?Κρίμα γιατί θα είχαμε μεγάλη τύχη σε αυτόν τον όμιλο και θα δίναμε και πολλούς βαθμούς στη χώρα.
αυτους εχουμε,με αυτους θα πορευτουμε & οτι κατσει στην ευρωπη..
εντος,αν χρειαστει θα το σηκωσει παλι η 7..
οι υπολοιποι καλο θα ηταν να μην μουρμουρανε στο γηπεδο,αλλα να υποστηριζουν την ομαδα με καθε τροπο..
σε οποιον δεν αρεσει να καθεται σπιτι του ειδαλλως θα εχουμε ενδοοικογενειακα παρτυ σε καθε αγωνα & δεν λεει να κανουμε το χατηρι στα στρακια που προσπαθουν με καθε τροπο να μας διασπασουν..
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
συμφωνώ σε όλα.δεν μπορω να βαδιζω με τα αν & τα αμα..
αυτους εχουμε,με αυτους θα πορευτουμε & οτι κατσει στην ευρωπη..
εντος,αν χρειαστει θα το σηκωσει παλι η 7..
οι υπολοιποι καλο θα ηταν να μην μουρμουρανε στο γηπεδο,αλλα να υποστηριζουν την ομαδα με καθε τροπο..
σε οποιον δεν αρεσει να καθεται σπιτι του ειδαλλως θα εχουμε ενδοοικογενειακα παρτυ σε καθε αγωνα & δεν λεει να κανουμε το χατηρι στα στρακια που προσπαθουν με καθε τροπο να μας διασπασουν..
αλλά και ο γλυστροκέφαλος να μην μας κάνει να συχτηρίσουμε...κριμα να χαλάμε τη ζαχαρένια μας για αυτούνου τις επιλογές.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις