Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
αν ετρωγε 5 ο βαζελος κ οχι εσυ,τι θα ελεγες?

Ειλικρινά σου μιλάω, δε θα έλεγα τίποτα για οποιαδήποτε ομάδα.
Θα έμπαινα στο θρεντ του βάζελου να διαβάσω καμια μαλακία που θα γραφόταν (καθαρά για χαβαλέ φαντάζομαι) και μέχρι εκεί. Δε ξέρω πως τα βλέπουν οι περισσότεροι τα φιλικά αλλά για 'μένα είναι καθαρά 2 ώρες αδιάφορης μπάλας όταν δεν έχει κάτι άλλο η τηλεόραση. Ήταν όντως μεγάλο σκορ, άμα με ρωτούσε κάποιος πριν κανα προγνωστικό θα έπεφτα τελείως έξω αλλά πλέον για 'μένα δεν έχει καμία μα καμία σημασία.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αυτο που πινω ρε μαγκα ειναι μια ομορφια και ειναι για μπερκετηδες που μαλλον δεν εισαι...
παρακατω...ξερω ...η πιο κομπλεξικη που υπαρχει,αυτη η ομαδα εισαι...
πιο παρακατω...γιατι εχει 2 κεφαλια σαν σημα η ομαδα σου ξερεις;;;αν οχι παρε τον τσουκαλα να μαθεις...αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
εισαι πολυ αστειος μαλακακος αλλα δεν πειραζει.μπορεις να χαρεις τα πετσινα πρωταθληματα σου.εγω δεν τα γουσταρω

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μ αρεσει γιατι εισαι δημοκρατικοτατος.δηλαδη αν δεν πω οτι εισαι η καλυτερη ομαδα με την αξια σου δεν εχω αρχιδια?να σε ρωτησω?ποσο χρονων εισαι παλικαρι μου?το γαλα σου το ηπιες?
θα μας πεις ποια θεωρεις την μεγαλυτερη ομαδα στην ελλαδα;;;;
και θα μας πεις αν εγω που ντρεπομαι για τα 5 σε αλλες περιπτωσεις πρεπει να ειμαι υπερηφανος;;;;
πως γινεται ρε μαγκα να ζαλιζω κατι που δεν υπαρχει;;;;;το ταγιερακι να φορεσεις σημερα γιατι εχει βοριαδακι....
θελεις και μαγκιες μωρη μοδιστρα.....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εισαι πολυ αστειος μαλακακος αλλα δεν πειραζει.μπορεις να χαρεις τα πετσινα πρωταθληματα σου.εγω δεν τα γουσταρω
τα παντα ολα χαιρομαι ρε...και ξερω οτι αυτο σε τρελλαινει και κανει την καβλα πιο δυνατη....
οσο πιο πολυ πονατε ολοι σας τοσο πιο πολυ γουσταρουμε....
συνεχισε να μας δειχνεις το ατελειωτο κομπλεξ ρε που σε επιασε ο πονος επειδη εφαγα 5...
συλλεκτη σφαλιαρας....

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μην μοθ πεις οτι δεν στα ειπα mister xristidis και τον μαη θαναι ωραια με τα ταλληρα παρεα.αρχισαν τα οργανα!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μοδιστρα τη μανα σου,οχι εμενα.....οκ?αν θες να μαθεις αν εχω αρχιδια ελα μια βολτα απο δω φλωροπουστρα
σε μενα μιλας ρε;;;και η μανα μου φετες σε κοβει ρε... ;) ;) ;) ;)
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
αμα ερθω απο κει θα κανεις τσιτσακια σου....δεν το αφηνεις για καποια αλλη φορα;;;;
ξανασκεψουτο....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μην μοθ πεις οτι δεν στα ειπα mister xristidis και τον μαη θαναι ωραια με τα ταλληρα παρεα.αρχισαν τα οργανα!
ελα ρε ανθρωπε μου που εισαι;;;;
σε αυτο εχεις δικιο...εισαι ο μοναδικος που το προβλεψε....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
σε μενα μιλας ρε;;;και η μανα μου φετες σε κοβει ρε... ;) ;) ;) ;)
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
αμα ερθω απο κει θα κανεις τσιτσακια σου....δεν το αφηνεις για καποια αλλη φορα;;;;
ξανασκεψουτο....
μηπως το σκεφτεσαι εσυ μωρη κουραδα?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
που θα με πεις κ κομπλεξικο?μια χαρα μιλουσαμε πριν αρχισεις να μαλωνεις με την οθονη του pc σου μαλακα.μετα τι ηθελες κ μπηκες?απο αυτο δειχνεις κ το μυαλο που κουβαλας.κ μιας κ θες ακομα απαντηση.μπορει να εισαι η δηθεν καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα,αλλα η μεγαλυτερη πουτανα της ευρωπης εισαι σιγουρα οπως κ πελατης μου επι 20 χρονια,κατι το οποιο δεν εχεις καταφερει να το κανεις ακομα κ τωρα που παιρνεις τα πρωταθληματα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
και πολλοι αλλοι ειναι που τα δεχονται....
και δεν ειναι ποτε κακο οταν αξιολογεις τις καταστασεις και πατας στη πραγματικοτητα....αντιθετως ειναι καλο γιατι πιθανα ο μονος τροπος να λυσεις ενα προβλημα ειναι οταν αντιληφθεις οτι αυτο υπαρχει και το αντιμετωπισεις.....
κατι σαν την ζα η το αλκοολ....
το πρωτο και ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ προβλημα για το ζακι ειναι να παραδεχτει οτι εχει προβλημα....οσο βρισκει προφασεις και δικαιολογιες.....μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα.....
τωρα η τρομοκρατια ,ο πρακτορας ,ο γκαγκατσης(για τον νυν υπαλληλο του ΠΑΟΚ μιλαω  ;))κλπ ειναι δικαιολογιες για αδυναμα ανθρωπακια που δεν θελουν να δεχτουν πραγματικοτητες.....

Φίλε πολύ μεγάλη κουβέντα είπες τώρα. Και αυτό προσωπικά πάντα το ακολουθώ στη ζωή μου. Ευγνωμονώ και χρωστάω χάρη σε αυτόν που με κράζει και μου επισημαίνει τα ελαττώματα και τα λάθη. Μου ανοίγει τα μάτια και τα διορθώνω. Αντίθετα δεν υπάρχει χειρότερος εχθρός από αυτόν που σε λιβανίζει και σε κολακεύει. Σε αποκοιμίζει και πας στο γκρεμό. Εκτός και αν είσαι τόσο ψυχολογικά καμμένος που έχεις ανάγκη τα νταντέματα. Αλλά εμένα η μαμά μου ήταν κακιά, δε μου έλεγε συνέχεια ότι είμαι το ομορφότερο και εξυπνότερο παιδάκι... Και εμείς σαν ομάδα το είχαμε ρίξει στη δικαιολογία. Τώρα αρχίζουμε να παίρνουμε χαμπάρι τι συμβαίνει και συνέβαινε. Και απλά αν έχεις τα @@ δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Μόνο η δική σου αδυναμία. Δες την και διόρθωσέ την! Απλά πράγματα!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μηπως το σκεφτεσαι εσυ μωρη κουραδα?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
που θα με πεις κ κομπλεξικο?μια χαρα μιλουσαμε πριν αρχισεις να μαλωνεις με την οθονη του pc σου μαλακα.μετα τι ηθελες κ μπηκες?απο αυτο δειχνεις κ το μυαλο που κουβαλας.κ μιας κ θες ακομα απαντηση.μπορει να εισαι η δηθεν καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα,αλλα η μεγαλυτερη πουτανα της ευρωπης εισαι σιγουρα οπως κ πελατης μου επι 20 χρονια,κατι το οποιο δεν εχεις καταφερει να το κανεις ακομα κ τωρα που παιρνεις τα πρωταθληματα
αγγιζεις τα ορια του γραφικου.....κλεινεις ραντεβου με νικ και κατηγορεις αλλους οτι το κανουν...
ανακατευεις μαναδες και δεν εχεις τα αρχιδια να το παρεις πισω.....(το εκανα και εγω μια φορα και το πηρα αμεσως πισω και ζητησα 20 φορες συγνωμη)...
ανθρωπακι.....αντε και γαμησου και συ και........ ;) ;) ;)(βαλε οτι γουσταρεις στα αποσιωπητικα...)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Φίλε πολύ μεγάλη κουβέντα είπες τώρα. Και αυτό προσωπικά πάντα το ακολουθώ στη ζωή μου. Ευγνωμονώ και χρωστάω χάρη σε αυτόν που με κράζει και μου επισημαίνει τα ελαττώματα και τα λάθη. Μου ανοίγει τα μάτια και τα διορθώνω. Αντίθετα δεν υπάρχει χειρότερος εχθρός από αυτόν που σε λιβανίζει και σε κολακεύει. Σε αποκοιμίζει και πας στο γκρεμό. Εκτός και αν είσαι τόσο ψυχολογικά καμμένος που έχεις ανάγκη τα νταντέματα. Αλλά εμένα η μαμά μου ήταν κακιά, δε μου έλεγε συνέχεια ότι είμαι το ομορφότερο και εξυπνότερο παιδάκι... Και εμείς σαν ομάδα το είχαμε ρίξει στη δικαιολογία. Τώρα αρχίζουμε να παίρνουμε χαμπάρι τι συμβαίνει και συνέβαινε. Και απλά αν έχεις τα @@ δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Μόνο η δική σου αδυναμία. Δες την και διόρθωσέ την! Απλά πράγματα!
ετσι.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Mια ερωτηση ρε παιδια...ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (Α-Β-Γ-Δ ΕΘΝΙΚΗΣ) ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ 5 ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ... εστω και σε ΦΙΛΙΚΟ...
Υ.Γ....αφηστε τις μανες σας απεξω...καποιοι ΑΛΛΟΙ τα κονομανε χοντρα και σας ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ...

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ηρεμηστε εδω ειμαστε για να κανουμε την πλακα μας,μην ξεφευγετε σε προσωπικα και ειδικα με ιερα θεματα οπως η μητερα του καθενος μας!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αγγιζεις τα ορια του γραφικου.....κλεινεις ραντεβου με νικ και κατηγορεις αλλους οτι το κανουν...
ανακατευεις μαναδες και δεν εχεις τα αρχιδια να το παρεις πισω.....(το εκανα και εγω μια φορα και το πηρα αμεσως πισω και ζητησα 20 φορες συγνωμη)...
ανθρωπακι.....αντε και γαμησου και συ και........ ;) ;) ;)(βαλε οτι γουσταρεις στα αποσιωπητικα...)
ειλικρινα τωρα αυτο θα εκανα,θα ζητουσα συγνωμη μονο για τη μανα που ειπα,για τιποτα παραπανω.αλλα δεν σε προλαβαινω ρε πουστη μου.το θεμα ειναι οτι δεν δεχεσαι οτι εχω αρχιδια χωρις να πω αυτο που θες να ακουσεις.μαλλον εσυ δεν εχεις τα αρχιδια για να παραδεχτεις οτι τα μισα απο αυτα που εχεις παρει κ κυριως τα κυπελα του 80 που επαιζε ο Παοκ τα 18 στην αθηνα,οτι ηταν πετσινα.δεν εχεις αρχιδια,εισαι κοτα γαζοτρια κ οτι αλλο λες.ειδες τι μαλακιες καθεσαι κ λες?κ μονο επειδη δεν εχουμε την ιδια αποψη

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ειλικρινα τωρα αυτο θα εκανα,θα ζητουσα συγνωμη μονο για τη μανα που ειπα,για τιποτα παραπανω.αλλα δεν σε προλαβαινω ρε πουστη μου.το θεμα ειναι οτι δεν δεχεσαι οτι εχω αρχιδια χωρις να πω αυτο που θες να ακουσεις.μαλλον εσυ δεν εχεις τα αρχιδια για να παραδεχτεις οτι τα μισα απο αυτα που εχεις παρει κ κυριως τα κυπελα του 80 που επαιζε ο Παοκ τα 18 στην αθηνα,οτι ηταν πετσινα.δεν εχεις αρχιδια,εισαι κοτα γαζοτρια κ οτι αλλο λες.ειδες τι μαλακιες καθεσαι κ λες?κ μονο επειδη δεν εχουμε την ιδια αποψη
οκ...δεκτο...τελος απο παρτη μου...
με το ραντεβου τι θα γινει;;;να ερθω τωρα να με σενιαρεις η να το αφησουμε για καποια αλλη στιγμη;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom