Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Θα έπρεπε;;;Γνωρίζεις κάποιον...Βάσο???
Θα έπρεπε;;;Γνωρίζεις κάποιον...Βάσο???
Έλα ρε μάγκα πολλά βαρύ...
Θα έπρεπε;;;
Μισό λεπτό να δω τι είχα γράψει ως "Βάσος"!! Μην κατηγορηθώ για κωλοτούμπα...Οχι φυσικά..απλά..αυτά που γράφεις...τον θυμίζουν...ποιά η γνώμη σου για τον Μενδρινό???
Χωρίς σχόλια...Εναν σοβαρο προπονητη μετα απο χρονια εφερε ο Κοκκαλης.
Μισό λεπτό να δω τι είχα γράψει ως "Βάσος"!! Μην κατηγορηθώ για κωλοτούμπα...
Τώρα που είδα : Έπρεπε να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, όπως και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ώστε να πάρουν ανάσες Ντουντού-Πάτσα.
Χωρίς σχόλια...
Ζητήσατε προστασία ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Προσεξτε μη κάνετε κακά στο μπευμπιλίνο σας την Κυριακή!!!!!
Ώπα και άλλος βαρύς και ασήκωτος.Γεια σου χουλιγκαν του ιντερνετ
σπαστε το πουλμαν των παικτων του Ολυμπιακου γιατι μονο μεχρι εκει μπορειτε να δειξετε τη μαγγια σασ
Ασπιδα του Ολυμπιακου ειναι ο κοσμοσ του που δυστυχωσ δεν θα ειναι μεσα ...
Οι VIP σασ να μαθουνε να μη βριζουν δνε ξερουν απο τροπουσ? τι VIP ειναι ?
Μπράβο είσαι μεγάλος. Εγώ λεω να τους κάψετε όλους ζωντανούς αφού πρώτα τους χαράξετε με ξυράφια και πασαλείψετε με αλάτι τις πληγές τους.Εμείς απο την μεριά μας δίνουμε συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για τον χαρακτήρα που έδειξε, απαιτούμε τη νίκη στο ερχόμενο ματς πρωταθλήματος για να μείνουμε μόνοι μας στη δεύτερη θέση και βέβαια υποσχόμαστε μοναδικές στιγμές φιλοξενίας σε όλη την αποστολή του δαφνοστεφανομένου (παίκτες, προπονητές, συνοδούς, γκόμενες παικτών, τον αρχιμπάτσο που παριστάνει τον υπεύθυνο ασφαλείας του Ολυμπιακού, τον πορνόγερο που ηγείται της αποστολής κτλ.). Επιπλέον περιμένουμε με ανυπομονησία τον τυχερό που θα έρθει να κάνει κόρνερ μπροστά στην 4 και υποσχόμαστε μία κατακόκκινη Κυριακή.
ΘΥΡΑ 4
Ώπα και άλλος βαρύς και ασήκωτος.
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Δεν το παιζω χουλιγκάνι και ούτε είμαι.
Αδερφάρες σας λέω (ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι το κάνω στα πλαίσια της αθλητικής κόντρας και τίποτα παραπάνω) για τον απλούστατο λόγο ότι ζητήσατε προστασία από κράτος, αστυνομία και σουπερλιγκ (καθαρά για λογους εντυπωσιασμού) ενώ θεωρείτε ότι κερδίσατε δικαιότατα. Μου φαίνεται λίγο οξύμωρο. Τωρα για το ξύλο που πέφτει και κυρίως έχει πέσει μεταξύ δικών μου και δικών σας νομίζω ότι η πλάστιγγα γέρνει συντριπτικά υπέρ ΠΑΟΚ. Αλλά δεν έχω καμία όρεξη να αναφερθώ παραπάνω σε τέτοια θέματα. Το θέμα είναι ότι πάλι με την κίνησή σας προκαλείτε για ακόμα μία φορά. Αυτός είναι και ο λόγος που σας θεωρώ πουστροομάδα.
ΥΓ: Φυσικά όσον αφορά εθνικά θέματα (κάποιο καλούδι σας μας θεωρεί βούλγαρους - ξέρει ποιος είναι αυτός) εύχομαι να μη χρειαστεί να πολεμήσουμε ποτέ για τη Μακεδονία. Τότε ίσως καταλάβει όποιος μας αποκαλεί βουλγαρους πόσο @@ είναι.
Μπορείτε να βρείτε και να βασανίσετε τις οικογένειές τους, τους γείτονές τους, να κουρέψετε τα σκυλιά τους κλπ. Η πολύ απλά να σταματήσετε να λέτε και κυρίως να κάνετε μαλακίεςΚΑΙ ΛΙΓΑ ΘΑ ΗΤΑΝ
Αλαμάνα...
Συμφωνείς μαζί μου δλδ;;;;
Πάντως για τις μαλακίες όλοι πρώτοι είστε. Για όλο το υπόλοιπο post το οποίο είναι και σοβαρότερο μόκο. Τι να πείτε άλλωστε;;;;;
Ενώ κάποιοι δικοί σου δεν έχουν καμία σχέση με την μαλακίαΕμείς απο την μεριά μας δίνουμε συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για τον χαρακτήρα που έδειξε, απαιτούμε τη νίκη στο ερχόμενο ματς πρωταθλήματος για να μείνουμε μόνοι μας στη δεύτερη θέση και βέβαια υποσχόμαστε μοναδικές στιγμές φιλοξενίας σε όλη την αποστολή του δαφνοστεφανομένου (παίκτες, προπονητές, συνοδούς, γκόμενες παικτών, τον αρχιμπάτσο που παριστάνει τον υπεύθυνο ασφαλείας του Ολυμπιακού, τον πορνόγερο που ηγείται της αποστολής κτλ.). Επιπλέον περιμένουμε με ανυπομονησία τον τυχερό που θα έρθει να κάνει κόρνερ μπροστά στην 4 και υποσχόμαστε μία κατακόκκινη Κυριακή.
ΘΥΡΑ 4
Ενώ κάποιοι δικοί σου δεν έχουν καμία σχέση με την μαλακία
Μπα στην ΤΟΥΡΚΙΑ θα τους δινεται....αφου οι μισοι απο εσας ειναι ΤΟΥΡΚΟΙ...Θα σας δίνουμε και 12 πόντους στην γιουροβίζιον μαλάκα νεοέλληνα κοιμισμένε...
Αντε μπραβο.ΟΛΑ τα ποστ που σχετίζονταν με την προηγούμενη μαλακία σβήστηκαν. Και οι απαντήσεις φυσικά έπρεπε να σβηστούν. Συμπεριλαμβανομένων και κάποιων ΔΙΚΩΝ μου ποστ. Καλή η καζούρα αλλά να μη ξεπερνιούνται τα όρια...
Ξέχασες κάποιες τούρκικες σημαίες και κάτι χάρτεςΟΛΑ τα ποστ που σχετίζονταν με την προηγούμενη μαλακία σβήστηκαν. Και οι απαντήσεις φυσικά έπρεπε να σβηστούν. Συμπεριλαμβανομένων και κάποιων ΔΙΚΩΝ μου ποστ. Καλή η καζούρα αλλά να μη ξεπερνιούνται τα όρια...
ΟΛΑ τα ποστ που σχετίζονταν με την προηγούμενη μαλακία σβήστηκαν. Και οι απαντήσεις φυσικά έπρεπε να σβηστούν. Συμπεριλαμβανομένων και κάποιων ΔΙΚΩΝ μου ποστ. Καλή η καζούρα αλλά να μη ξεπερνιούνται τα όρια...