Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Και χτυπάει και 50άρια στις εκλογές !!!για αυτόν οι απόκριες δεν τελειώνουν ποτέ..
Και χτυπάει και 50άρια στις εκλογές !!!για αυτόν οι απόκριες δεν τελειώνουν ποτέ..
Είναι λογικό στον μαλακοφασιστονομό και την μαλακοφασιστούπολη που ζούμεΚαι χτυπάει και 50άρια στις εκλογές !!!
Αν είναι δυνατόν ρε πούστη μου.Είναι λογικό στον μαλακοφασιστονομό και την μαλακοφασιστούπολη που ζούμε
Αυτό , μαζί με το τρίγωνο των Βερμούδων και το τεράστιο σουξέ που έχουν οι ελληνίδες είναι τα τρία μεγαλύτερα μυστήρια της ανθρωπότητας!!! :'(ΠΩΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ?
Μη ρωτάς εμένα. Καλύτερα να μου ξεριζώσουν και τα δυο χέριαΑν είναι δυνατόν ρε πούστη μου.
Τι είναι αυτός ρε συ.Μια κατηγορία μόνος του!!
[size=30pt]ΠΩΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ?[/size]
Σας είχα πάντα για πιο προοδευτικούς από εμάς(νοοτροπία-μουσική κτλ.)Μη ρωτάς εμένα. Καλύτερα να μου ξεριζώσουν και τα δυο χέρια
γελας με τον εαυτο σου δηλαδηEπειδή δεν είμαι μουνάκι να "εξαφανίζομαι" όταν η ομάδα μου μαλακίζεται και ξεφτιλίζεται, παραδέχομαι ότι εχτές ο παναθηναϊκός ξεπέρασε σε ξεφτίλα και τις χειρότερες στιγμές του γαύρου. Kαι γελάω 10 φορές περισσότερο να ξέρετε με τους μαλάκες της ομάδας μου, παρά όσο γελάω με τους μαλάκες τους δικούς σας. Aυτά για να αποκαταστήσω την τάξη.
ωραιο πρωτοσελιδο,γενικα πεταει ενα φωτομονταζ και το αφηνει ελευθερα στο λιγο μυαλο του καθε παοκτζη να συμπληρωσει τι αδικια εγινεΤα πάντα όλα!
γελας με τον εαυτο σου δηλαδη
Για ποιον Λες για αυτον????Αν είναι δυνατόν ρε πούστη μου.
Τι είναι αυτός ρε συ.Μια κατηγορία μόνος του!!
[size=30pt]ΠΩΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ?[/size]
. . .της πουτσαςΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ Μωρη Χαμουρα !!!!!!
Μην Ξαναπιασεις στο Στομα σου τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ....
"Μακεδονα"
Ο Ερνέστο 1 πράγμα πρέπει να κάνει εν όψη Κυριακής...
ΟΛΑ τα παιδάκια βασικούς...για να ξενερώσουν ακόμα οι μπουγάτσες...άντε γιατί ΚΑΙ πολύ ασχοληθήκαμε....
ένα αυτό και άλλο ένα να φύγει το Καλοκαίρι!
Ναι να φύγει...και να έρθει ο...Ντούσκο!!!
Άσε μας ρε φίλε.... :S :S :S :S
Σας χαλάει και ο προπονητής τώρα....
μόνο εμένα χαλάει? Anyway γούστα είναι αυτά!