Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Εχεις πάρει χαμπάρι ότι οι "πάντες" δουλεύουμε όλοι εσένα...???Εγώ απο θέση ισχύος θα δουλεύω τους πάντες!
Σκέψου και προβληματίσου...
Εχεις πάρει χαμπάρι ότι οι "πάντες" δουλεύουμε όλοι εσένα...???Εγώ απο θέση ισχύος θα δουλεύω τους πάντες!
Ποιο Μιλάνο ρε Σουηδέ;Δεν ταμαθες;Στη Βρέμη θα πάνε και εκεί τους περιμένει ο Τζιόλης και η παρέα του!!!
[size=20pt]ΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΑ ΤΟΝ[/size]
Ομως αρκετα με τα off-topic ας αφησουμε τα αλανια να πανηγυρισουν με την ησυχια τους την προκριση στους 16 και να σχεδιασουν το ταξιδι στο Μιλανο.
Μεγαλε ΑλεξΠοιο Μιλάνο ρε Σουηδέ;Δεν ταμαθες;Στη Βρέμη θα πάνε και εκεί τους περιμένει ο Τζιόλης και η παρέα του!!!
Ειναι γλυκεια η πουτσα,δεν την αποχωριζεσαι ευκολα.κάθε χρόνο ξεφτύλα στην ευρώπη......δεν βαρέθηκαν?......
Είμαι πολύ μπροστά σε επίπεδο για να βράζει το αίμα μου με τον καραγκούνη και τον πατσατζόγλου!Ποιος το γαμαει το πουστονησι σου ρε μαλακα.
Εδω σε θελω,που βραζει το αιμα.
Αφού είστε κότες και εξαφανίζεστε όταν χάνετε κάποιος πρέπει να το κάνει!κάθε μέρα παίρνει τα κουβαδάκια του και πηγαίνει να μαλώσει στο θρεντ του άρη
Ναι καλά ρίξτο στην κωλοφαρδία τώρα...με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω...
Στη Γερμανία δεν υπήρχε Ολυμπιακός(μη μου πεις για πέρσι με τη Βέρντερ),έχω΄πάει και Γαλλία και Βέλγιο και Ισπανία και Ολλανδία...σε πληροφορώ...τα ίδια και χειρότερα...αλλά και πάλι τόσοι ξένοι έρχονται Ελλάδα δεν έχεις συνομιλήσει ποτέ με κανένα τους???
Κατά τ'άλλα πάρτα κι απ'τον Ταράτσα
για το μονο πραγμα που σεβοντε ποδοσφαιρικα την ελλαδα στην ευρωπη ειναι για την καυτη ατμοσφαιρα που δημιουργειταιΕχεις δικιο μεγαλε, κι εγω τις προαλες προσπαθησα να μιλησω με κατι Γαλλους και μολις τους ειπα οτι ειμαι Ολυμπιακος εφυγαν τρεχοντας και μου αφησαν κατι πρασσινα κασκολ που εγραφαν κατι στα γαλλικα... μαλλον δεν μας ηξεραν και δε μας εδωσαν σημασια.
Επισης κατι Γερμανοι φιλοι μου ηρθαν περυσι το Δεκεμβρη απο τη Βρεμη και τους ειπαν να μην κυκλοφορουν στους δρομους με πρασσινα κασκολ και φανελες.. Αυτοι μαλλον ηξεραν για τον πρεσβη και απο σεβασμο δεν ηθελαν να τους μπερδευουν με τους Ευρωπαιους.
Ακομη ο Ολυμπιακος ειναι παντελως αγνωστος στους Ιταλους που οταν ειδαν 10000 κοσμο στη Ρωμη και παλιοτερα στο Τορινο ρωταγαν, καλλα ο << Πανατινάικος >> δε φοραει πρασσινα?
Ε, ναι ειμαστε ανυπαρκτοι και παντελως αγνωστοι.. παλι καλλα που γνωριζομαστε μεταξυ μας γιατι αλλιως...
Αυτά που δείχνει η φωτό τα έκαναν στον εξωτερικό 30 χρόνια πριν, μην νομίζετε ότι ανακαλύψατε την Αμερική!για το μονο πραγμα που σεβοντε ποδοσφαιρικα την ελλαδα στην ευρωπη ειναι για την καυτη ατμοσφαιρα που δημιουργειται
ολοι η ευρωπη παραμιλαει με την γηπεδαρα της λεωφορου και το μισο αδειο οακα στις αναμετρησεις με την βαζελα και την κατατρεγμενη προσφυγοπουλα
ποιος ολυμπιακος?ποιος πυρινος λαος?
έλα ρε....Αυτά που δείχνει η φωτό τα έκαναν στον εξωτερικό 30 χρόνια πριν, μην νομίζετε ότι ανακαλύψατε την Αμερική!
έλα ρε....
ασε να διασκεδάσουμε.......
ο ενδοξότερος σύλλογος αποκλείστηκε γιατί δε θα έπαιζε με τη Μίλαν........
ρε μαλάκες να κλείσει την πόρτα ο τελευταίος στο κωλοχανείο σας.....
Μόνο που θα σας έχουν παρει και τα πόμολα....
Που είσαι εσύ ρε απάτη????έλα ρε....
ασε να διασκεδάσουμε.......
ο ενδοξότερος σύλλογος αποκλείστηκε γιατί δε θα έπαιζε με τη Μίλαν........
ρε μαλάκες να κλείσει την πόρτα ο τελευταίος στο κωλοχανείο σας.....
Μόνο που θα σας έχουν παρει και τα πόμολα....