doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεΑυτά που δείχνει η φωτό τα έκαναν στον εξωτερικό 30 χρόνια πριν, μην νομίζετε ότι ανακαλύψατε την Αμερική!
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεΑυτά που δείχνει η φωτό τα έκαναν στον εξωτερικό 30 χρόνια πριν, μην νομίζετε ότι ανακαλύψατε την Αμερική!
δεν ξανακανω διαλογο με ασχετουςΠου είσαι εσύ ρε απάτη????
Πρόσεχε πως μιλάς για την ομάδα που έκανε όλη την Ευρώπη να παραμιλάει με τον πύρινο λαό της
Οταν δεν μας συμφέρει το γυρίζουμε στο ποιος έχει τον πιο φανατικό λαό...
Α ρε δωρητη κωλοτούμπα
τραβα μωρη κοτα στο θρεντ πρεμιερ λιγκ,να μας πεις για την βαθμολογιατώρα είδα την ψηφοφορία...
πόσο πονάει όταν ο Θρύλος ψωλιάζεται
Εγώ έβγαλα άχρηστη τη Μίλαν???δεν ξανακανω διαλογο με ασχετους
εδω βγαλατε αχρηστη την μιλαν,εχετε αναγαγει την πορεια στην ευρωπη το απολυτο κριτηριο
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μουναρες μια ζωη στη πουτσα
Εσύ έκανες την σύγκριση, όχι εγώ!Εγώ έβγαλα άχρηστη τη Μίλαν???
με μπερδεύεις με την Ταράτσα άμπαλε...
Και δεν έχω αναγάγει καμιά ευρωπαϊκή πορεία σε απόλυτο κριτήριο...συγκεκριμένη άποψη εξέφρασα για συγκεκριμένο θέμα...χαλβά ε χαλβά
αστον ρε ταρατσα εδω προπερσι μας ελεγε οτι ο πας ειναι ο γαμιας του ολυμπιακου επειδη μας απεκλεισαν στο κυπελλοΕσύ έκανες την σύγκριση, όχι εγώ!
Ποια σύγκριση ρε βλακέντιε???Εσύ έκανες την σύγκριση, όχι εγώ!
Σε γάμησα σε διπλούς αγώνες και με κόντρα διατησία ΝΑΙ ή όχι???αστον ρε.... εδω προπερσι μας ελεγε οτι ο πας ειναι ο γαμιας του ολυμπιακου επειδη μας απεκλεισαν στο κυπελλο
Στον μέσο όρο έκανα πλάκα, εγώ είπα πως τα τελευταία 5 χρόνια σε σύγκριση με το ρόστερ που έχει δεν παίζει και την ανάλογη μπάλα!Ποια σύγκριση ρε βλακέντιε???
Ρώτησα τον γάτο πως τα κατάφεραν και αποκλείστηκαν απο τη Βέρντερ???εσύ μίλησες για μέσο ορο ηλικίας 76 και τα συναφή...
Δες πμ!Σε γάμησα σε διπλούς αγώνες και με κόντρα διατησία ΝΑΙ ή όχι???
κλαψεεεεεεεε και δες πμ ζωονΣε γάμησα σε διπλούς αγώνες και με κόντρα διατησία ΝΑΙ ή όχι???
Αστα αυτά σε μένα...κανα εισιτήριο παίζει για μεθαύριο???κλαψεεεεεεεε και δες πμ ζωον
εχω αλλο ενα για πισω απο τον παγκο του ποαΑστα αυτά σε μένα...κανα εισιτήριο παίζει για μεθαύριο???
Και τι σημαίνει αυτο?Σε γάμησα σε διπλούς αγώνες και με κόντρα διατησία ΝΑΙ ή όχι???
Διπλα δίπλα θα καθόμαστε???εχω αλλο ενα για πισω απο τον παγκο του ποα
50 ευρω
οτι ο πας ειναι ανωτερος απο την ρεαλ που ειχαμε νικησειΚαι τι σημαίνει αυτο?
ναι για αυτο κοιτα να κανεις μπανιο,δεν μπορω την τραγιλαΔιπλα δίπλα θα καθόμαστε???
Ωραία,να σου πιάνω και λίγο το κολαράκι Λούσυ...άσε τα σάπια αφου γουστάρεις βαρβατίλα :-*ναι για αυτο κοιτα να κανεις μπανιο,δεν μπορω την τραγιλα