You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
ρε οργιο μας τα εχεις πρηξει ολη μερα μετην συγκεκριμενη μαλακια!!Παλι πουτσα θεε μου...
Τι ξεχειλωμα εχει πεσει στα οπισθια των γαυρων τις τελευταιες δεκα μερες...
ΠΟΥΤΣΑ στο βολλευ,ΠΟΥΤΣΑ στο μπασκετ,ΠΟΥΤΣΑ απο τον 17ο της Γαλλιας (πρασινα φορανε και αυτοι),ΠΟΥΤΣΑ απο τον τελη,
ΠΟΥΤΣΑ με το αποτελεσμα του Παναθηναικου στο τσουλου (ολοταχως για τους 8),ΠΟΥΤΣΑ και σημερα...
Ουτε ο Εθνικος Γαυροσταρ ( ,) Ευαγγελοπουλος δεν εχει φαει τοσες ψωλιες μαζεμενες...
Μιλαμε για ΤΟ ΞΕΧΕΙΛΩΜΑ...
Καποιος καλος χειρουργος να ραψει τους γαυρους γιατι ηδη τους φευγουν τα κακακια λογω χαλασης του σφιγκτηρα...
την εχεις κανει copy paste σε ολα τα θρεντ!!
ξεκολλα !!!
βρηκες μια μαλακια και την κολλας παντου!!!
Spartan_King
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ενω ο ολυμπιακος περισυ δεν τις εκανε τον κωλο να ε?
παντως πολυ εχεις ανοιχτει σημερα, και σε βλεπω οπως παντα σε τετοιες περιπτωσεις την κυροακη το βραδυ και για καμια βδομαδα να σε χανουμε...
οκ κουκλε?
μην μου χαθεις οπως τοσοι και τοσοι εδω μεσα...
Προς το παρον αραξε στον κοκκινο καναπε σου σαν καλος γαυρος οπως ο ΟΜΟΙΔΕΑΤΗΣ σας στην φοτο και παρακαλα να μην (ΞΑΝΑΜΑΝΑ)περασει ο Παναθηναικος στους 8 του τσουλου...
Αν δεν το πηρες χαμπαρι να σου πω οτι μολις εγραψες ακομα μια χρυση σελιδα στην ...ευρωπαικη ιστορια σου. :2funny
Συνημμένα
Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.1984web.com/img/funny/posters/countries/france.jpg[/img[/URL]]
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Επισκέπτης
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
ολοι οι εξυπνοι εδω μαζευτηκανε σημερα!!παιδια ο θρυλος προκριθηκε? αν θυμαμαι καλα ειχε κερδισει 3-1 στο καραισκακη
Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 866
- Πόντοι
- 96
Ναι ρε προκριθηκε,2-1 την υπερδυναμη της Γαλλιας,μεσα στην εδρα τηςπαιδια ο θρυλος προκριθηκε? αν θυμαμαι καλα ειχε κερδισει 3-1 στο καραισκακη
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
φιλαρακι να στο πω οσο πιο ξεκαθαρα γινεταιΠρος το παρον αραξε στον κοκκινο καναπε σου σαν καλος γαυρος οπως ο ΟΜΟΙΔΕΑΤΗΣ σας στην φοτο και παρακαλα να μην (ΞΑΝΑΜΑΝΑ)περασει ο Παναθηναικος στους 8 του τσουλου...
Αν δεν το πηρες χαμπαρι να σου πω οτι μολις εγραψες ακομα μια χρυση σελιδα στην ...ευρωπαικη ιστορια σου. :2funny
στα αρχιδια μου και η βιγιαρεαλ στα αρχιδια μου και η σ.ετιεν!!
εγω σε περιμενω την κυριακη, να σου κανω τον κωλο να!!
και να σου υπενθυμισω ποιος ειναι εδω ο επιβητορας σου
γκε γκε??
NightStalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Προς το παρον αραξε στον κοκκινο καναπε σου σαν καλος γαυρος οπως ο ΟΜΟΙΔΕΑΤΗΣ σας στην φοτο και παρακαλα να μην (ΞΑΝΑΜΑΝΑ)περασει ο Παναθηναικος στους 8 του τσουλου...
Και συ χαιρεσαι με τις ηττες του Ολυμπιακου ρε μαγκιτη ?
Αυτο δειχνει τι λαγουδοοπαδοι ειστε ...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
www.freesmileys.org] [/url]Προς το παρον αραξε στον κοκκινο καναπε σου σαν καλος γαυρος οπως ο ΟΜΟΙΔΕΑΤΗΣ σας στην φοτο και παρακαλα να μην (ΞΑΝΑΜΑΝΑ)περασει ο Παναθηναικος στους 8 του τσουλου...
Tσουρέκια μας τα'κανές καθυστερημένο...
Αντε αμόλα τώρα
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Μην τσιμπάς ρε...φιλαρακι να στο πω οσο πιο ξεκαθαρα γινεται
γκε γκε??
ε ναι αφου στο πρωτο παιχνιδι 3-1 δεν ειχαμε κερδισει?Να κάνω μια ερώτηση: Αν έβαζε άλλο ένα γκολ ή Σεντ, το ματς θα πήγαινε στην παράταση;;;
Επισκέπτης
Καλά σου λέει στρατηγέ, χαλάρωσε!Μην τσιμπάς ρε...
adamantidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δεν υπάρχει άλλη ομάδα που να δίνει ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΑΡΕΣ στο πανελλήνιο.Χαλάλι στους πούστηδες!!!
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
πεναλτυΝα κάνω μια ερώτηση: Αν έβαζε άλλο ένα γκολ ή Σεντ, το ματς θα πήγαινε στην παράταση;;;
lougros yasaitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Να κάνω μια ερώτηση: Αν έβαζε άλλο ένα γκολ ή Σεντ, το ματς θα πήγαινε στην παράταση;;;
και αν εβαζε και 4ο θα περναγε ο θρυλος!
Στρατηγέ μου,μ'όλο το θάρρος,δεν πας και με την καλλίτερη ψυχολογία την Κυριακή!Βέβαια,ντέρμπυ είναι,όλα πιθανά είναι,αλλά έρχεσαι με 2 ήττες από την τελευταία του Championnat(πάρε και το γαλλικό σου ;) ενώ εγώ με το μισό πόδι στους "8".φιλαρακι να στο πω οσο πιο ξεκαθαρα γινεται
γκε γκε??
Και μια και είπα ντέρμπυ,να δεις που την Κυριακή,ο καλλίτερος παίχτης θα είναι ο...Ντέρμπυσιρ!!!!!!!!!
μας εκανε ολπυς περηφανουςΔεν υπάρχει άλλη ομάδα που να δίνει ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΑΡΕΣ στο πανελλήνιο.Χαλάλι στους πούστηδες!!!
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
παντα χαλαρος ειμαι!!Καλά σου λέει στρατηγέ, χαλάρωσε!
αλλα ολη τη μερα αυτην την παπαρια βαζει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83