επέτρεψέ μου να διατηρώ ισχυρές αμφιβολίεςσχετικά με αυτό φίλε.δεν μπορώ να πω πως "είμαι σίγουρος",μόνο επειδή δεν γνωρίζω τι ακριβώς έλεγες από τότε που ξεκινήσαμε να παίρνουμε τα Ευρωπαικά στο μπάσκετ.αλλά έχω την εντύπωση-από όλα όσα γράφεις,κατά τ'άλλα-πως ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ θα τα είχες παραδεχτεί.
μαλλον δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις
στο μπασκετ ασχετα απο διαιτησιες που εχεις υπερ σου και το αναφερω γιατι συμβαινει,αναγνωριζω την ανωτεροτητα σου και διαχρονικα και τα τελευταια χρονια
το οτι εχεις παρει και 4 ευρωπαικα δειχνει οτι δεν ειναι τυχαιο,ασχετα αν και εκει υπαρχουν θολουρες στο πρωτο που πηρες
με λιγα λογια στο μπασκετ ειμαι πολυ πισω απο σενα και το παραδεχομαι αν και δεν μ'αρεσει να χανω απο τον αιωνιο αντιπαλο μου
εν αντιθεσει εσεις δεν παραδεχεστε οτι ειμαστε καλυτεροι στην μπαλα και εχετε την καραμελιτσα της ευρωπης
βεβαια στην ευρωπη λογαριαζετε οτι θελετε και σας συμφερει
ολες οι ελληνικες ομαδες στην ευρωπη βραζουν στο ιδιο καζανι αλλα στον ολυμπιακο εξαιτιας του πονου που σας κερναει καθε χρονο συνωμοτειτε με τις τουρκαλες και τους αλλους αντιολυμπιακους για να ισοπεδωσετε τα παντα και να δικαιολογησετε την ανυπαρξια σας
χαρακτηριστικο παραδειγμα η φετινη χρονια(δεν χρειαζεται να παω πιο πισω αλλα αν θες θα το κανω)
εφαγα 3 απο την ανορθωση και ενω η ομαδα ηταν σαφως ανετοιμη(αυγουστο) και χαλασε ο κοσμος
εφαγες 3 απο την ανορθωση και ενω η χρονια ειχε προχωρησει,ησουν σαφως πιο ετοιμος και πιο προσεκτικος λογω του παθηματος μου,αλλα δεν εγινε τιποτα
εριξα 5 σε μπενφικα και 4 σε χερτα,αλλα μολις εφαγα 3 απο την σεντ ετιεν ξαφνικα εγινα ανυπαρκτος ευρωπαικα
δεν πιστευω οτι θα καταλαβεις τι σου λεω αλλα προσπαθησα να σου βγαλω τις πρασινες τσιμπλες