dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
τρεφεις ελπιδες?η ομαδα παραπεει...Αντε να δουμε τι θα κανουμε εμεις αυριο με την Σεντ Ετιεν.
Δυσκολα μεν τα πραγματα ,αλλα μπαλα ειναι και γυριζει...
τρεφεις ελπιδες?η ομαδα παραπεει...Αντε να δουμε τι θα κανουμε εμεις αυριο με την Σεντ Ετιεν.
Δυσκολα μεν τα πραγματα ,αλλα μπαλα ειναι και γυριζει...
Την Κυριακη εχει καρναβαλι απο τις 7 μεχρι τις 12 θα καψουμε τον πρασινο βασιλια καρναβαλο. μπουααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααα
μην ασχολεισαι με λαγουςΚαλησπερα αδερφια,
Ο Χατζηθεοδωρου δηλωσε πριν το χτεσινο ματς οτι θεωρει βεβαιο πως με αφετηρια τον αγωνα του πολο βλεπει μια εβδομαδα με συνεχεις κοκκινες επικρατησεις. Χτες μετα τον αγωνα ειπε οτι ο η ωθηση που δινει ο κοσμος , οδηγησε την ομαδα (αν και εδω που τα λεμε δεν αγχωθηκε και ποτε για το αν θα νικησει) στο να πνιξει τον αντιπαλο απο το 1ο 8λεπτο.
Αυτα τα λεει ο αρχηγος ενος ερασιτεχνικου τμηματος του Ολυμπιακου που ουδεποτε ειδε τον Παναθηναικο σαν πραγματικο αντιπαλο αλλα που ποτε δεν επαψε να καταλαβαινει τι σημαινουν για τον κοσμο αυτα τα ματς. Καλλο θα ηταν την Κυριακη να τα εχουν αυτα στο μυαλο τους οι αθλητες των αλλων τμηματων και να συμπεριφερθουν οπως και οι πολιστες μας στη βρωμια του ελληνικου αθλητισμου...
Διαβαζω σημερα τους υμνους για τον πρεσβη, για το Ευρωπαικο DNA, για τους πρασσινους παιχταραδες και για το ποσο αδικηθηκαν απο τον Αυστριακο διαιτητη.
Αληθεια μπορει κανεις να θυμηθει αν πανηγυριστηκε ποτε ισσοπαλια του Ολυμπιακου στην Ευρωπη? Ειναι πραγματικα θεμα βαριας φανελας (στην Ευρωπη γιατι εδω δεν ειναι βαρια αλλα... πολλακις <<λερωμενη>>) ή κωλοφαρδιας οτι ενω εχεις χασει το τοπι κανεις ενα σουτ και παει μεσα? Ικανοτητα ειναι να βαλει το τετ α τετ ο Ματζιος, ή να βαλει αλλα 5 τετοια ο Κωλοτουμπας. Επισης ικανοτητα ειναι να αποκρουσεις τετ α τετ, οχι να πεσεις στην αντιθετη γωνια και η μπαλα να παει στα ποδια σου. Κανω λαθος?
Οσο για την αδικια ας περιμενε ο Τεν-γυφτος τον Αυστριακο στη φυσουνα, γιατι δεν το εκανε?
Και ρωταω ποση ικανοτητα πια χρειαζεται για να παιξεις με 5 αμυντικους και 3 αμυντικους χαφ για να παρεις το χ εχοντας προηγηθει με τυχεροτατο γκολ, θα μας το πει αυτο καποιος αναλυτης? Θα μου πει κανεις ποτε εγινε πρωτο θεμα οταν ο ιδιος διαιτητης μας αφηνε με 9 απο το πρωτο ημιχρονο κοντρα στη νιουκαστλ? Οχι , εκει ειχαμε μια απο τα ιδια.. , ανικανοτητα.. κτλ.
Αλλα οτι εχουμε να πουμε με τον πρεσβη θα τα πουμε την Κυριακη, γιατι στο Ναο και με 10 σεντερ μπακ να ερθουν η τυχη τους δε τους γλιτωνει, οπως δεν τους γλιτωσε ποτε
Κυριακη κοντη γιορτη..
GATE 7 RED ULTRAS
FIGHT FOR RED AND WHITE
Ρε συ η λογική σου ώρες ώρες είναι απίστευτη...μην ασχολεισαι με λαγους
το ποσο βαρια φανελα εχουν στην ευρωπη τα ευρωπεη φανηκε απο την αποδοση που τους εδινε το στοιχημα σε ολη την ευρωπη,φανηκε απο τις δηλωσεις της βιγιαρεαλ(προπονητης,παικτες)τις οποιες τις εκαναν γαργαρα οι "αντικειμενικες" φυλλαδες
κατα τ'αλλα στο οακα λεγανε οτι παιξαμε αμυντικα χωρις αλλαγη του συστηματος μας απλα με διαταξη πιο σφιχτη και λιγο πιο πισω
χθες η ευρω παναθα τι επαιξε?φουλ επιθεση?με 9 αμυντικους?
στους 8 πως θα πανε?τελειωσε η ρεβανς?ο βαζελος μας εχει συνηθισει σε εκτος εδρας κωλοφαρδιες(πορτο,αγιαξ)και σε εντος εδρας πουτσες σφαλιαρες στους επαναληπτικουςΡε συ η λογική σου ώρες ώρες είναι απίστευτη...
Καλά κάτσε εσύ από τον καναπέ να τους βλέπεις να παίζουν στους 8(για πολλοστή φορά) κι εσύ μετά κάντους καζούρα για το ότι τον άσο της Στ.Ετιέν εναντίον σου τον έδιναν (2.20) και της Βιγια με τον βάζελο μόνο 1.50
Ε λοιπόν εγώ σου λέω ότι έξω η μόνη Ελληνική ομάδα,την οποία σέβονται έστω και στο ελάχιστο είναι ο Παναθηναϊκός.-
Ναι καλά ρίξτο στην κωλοφαρδία τώρα...με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω...στους 8 πως θα πανε?τελειωσε η ρεβανς?ο βαζελος μας εχει συνηθισει σε εκτος εδρας κωλοφαρδιες(πορτο,αγιαξ)και σε εντος εδρας πουτσες σφαλιαρες στους επαναληπτικους
το αλλο το συμπερασμα σου δεν το σχολιαζω καν εκτος και αν εχεις ζησει σε ολη την ευρωπη
Στην Αγγλία έχει καλύτερη φήμη ο βάζελος αλλά χωρίς να είναι και κάτι ιδιαίτερο!
Για τον Ολυμπιακό δεν λέω τίποτα, τα είπε όλα ο Φέργκι!
ιδια δηλωση εκαναν και στην ισπανιαΣτην Αγγλία έχει καλύτερη φήμη ο βάζελος αλλά χωρίς να είναι και κάτι ιδιαίτερο!
Για τον Ολυμπιακό δεν λέω τίποτα, τα είπε όλα ο Φέργκι!
βρε μαλακα το εχω παει δεν λεει τιποτα,ο ταρατσας η αποψη που λεει στεκει γιατι εζησε εκει περα χρονιαΝαι καλά ρίξτο στην κωλοφαρδία τώρα...με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω...
Στη Γερμανία δεν υπήρχε Ολυμπιακός(μη μου πεις για πέρσι με τη Βέρντερ),έχω΄πάει και Γαλλία και Βέλγιο και Ισπανία και Ολλανδία...σε πληροφορώ...τα ίδια και χειρότερα...αλλά και πάλι τόσοι ξένοι έρχονται Ελλάδα δεν έχεις συνομιλήσει ποτέ με κανένα τους???
Κατά τ'άλλα πάρτα κι απ'τον Ταράτσα
Κι εγώ στη Γερμανία έζησα πολλά χρόνια τρόμπα...βρε μαλακα το εχω παει δεν λεει τιποτα,ο ταρατσας η αποψη που λεει στεκει γιατι εζησε εκει περα χρονια
στη γερμανια θα σου πω για χερτα θα σου πω για λεβερκουζεν(εξακολουθεις να μου λες οτι στη γερμανια δεν μας ηξεραν?)
εγω οταν πηγα παντως ειδα την ιδια περιπου φημη και ηταν το 2004
[size=18pt]στην ισπανια ειμαι σιγουρα πιο αναγνωρισιμος η τουλαχιστον το ιδιο[/size]
ενταξει μπουλ μας επεισες,αν θεωρεις οτι οι ξενοι ξεχωριζουν τις ελληνικες ομαδες στο εξωτερικο εισαι γελασμενοςΚι εγώ στη Γερμανία έζησα πολλά χρόνια τρόμπα...
Αναγνωρίσιμος είσαι κι εσύ αλλά καλό είναι να ξέρεις για ποιο λόγο είσαι εσύ αναγνωρίσιμος...
ενταξει μπουλ μας επεισες,αν θεωρεις οτι οι ξενοι ξεχωριζουν τις ελληνικες ομαδες στο εξωτερικο εισαι γελασμενος
κανεις δεν θυμαται στο εξωτερικο αν ο παναθηναικος πηγε στους 8 μια χρονια η στους 4 αλλη μια
το μονο που ξερουν στη γερμανια ειναι πως πηγε ο βαζελος στο γουεμπλει,ειχαν βουιξει οι εφημεριδες στη γερμανια τοτε
αν εννοουσες αυτο τοτε παω πασο,σιγουρα ο βαζελος ειναι πιο αναγνωρισιμος στο εξωτερικο ως η πιο βρωμικη και πουστικη ομαδα
Ο Μουρίνιο θες να πειςΓια τον Ολυμπιακό δεν λέω τίποτα, τα είπε όλα ο Φέργκι!
Αυτός βλέπει φαντάσματα, νομίζει με τις ίδιες μαλακίες ασχολούνται έξω!
Δεν παλεύεσαι με τίποτα...νίπτω τας χείρας μου...
πες μου ρε ξυπνιε ποιες ομαδες πηγαν στους 8 το 99(χωρις γκουγκλ)
Δεν παλεύεσαι με τίποτα...νίπτω τας χείρας μου...
ενταξει μπουλ μας επεισες,αν θεωρεις οτι οι ξενοι ξεχωριζουν τις ελληνικες ομαδες στο εξωτερικο εισαι γελασμενος
κανεις δεν θυμαται στο εξωτερικο αν ο παναθηναικος πηγε στους 8 μια χρονια η στους 4 αλλη μια
το μονο που ξερουν στη γερμανια ειναι πως πηγε ο βαζελος στο γουεμπλει,ειχαν βουιξει οι εφημεριδες στη γερμανια τοτε
αν εννοουσες αυτο τοτε παω πασο,σιγουρα ο βαζελος ειναι πιο αναγνωρισιμος στο εξωτερικο ως η πιο βρωμικη και πουστικη ομαδα
Εισαι βλάκας τέλος....πες μου ρε ξυπνιε ποιες ομαδες πηγαν στους 8 το 99(χωρις γκουγκλ)
ποιες πηγαν στους 4 το 91?
δεν ξερεις οπως και δεν ξερει κανεις,αυτος ειναι ο ευρωπεος παναθηναικος
μια ομαδα γινεται γνωστη και υπολογισιμη οταν εχει σταθερα καλη και συνεχομενη παρουσια
(πορτο,λυων) ολα τα αλλα ειναι για εσωτερικη καταναλωση και παραμυθιασμα των βαζελων