pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Είναι βαριά η πούτσα του τσολιάΜε ελληνάκια μιλάω εδώ μέσα, καλύτερο ύφος δεν σας αξίζει και πολύ σας είναι!
Είναι βαριά η πούτσα του τσολιάΜε ελληνάκια μιλάω εδώ μέσα, καλύτερο ύφος δεν σας αξίζει και πολύ σας είναι!
Dr.Jekil& Mr. Hyde...εδώ μας μιλαέι σαν γύφτος...στο άλλο θρεντ ως κλασσικός πούστης Βρεττανός...τώρα ομιλείς ως βούλγαρος, ή ως βρεττανός;
αποφάσισε....
τώρα ομιλείς ως βούλγαρος, ή ως βρεττανός;
αποφάσισε....
Να σου αφαιρεθεί και το διαβατήριο και τον ΠΟΥΛΟΟΟΟΔόξα τον θεό σε 2 μήνες περίπου θα μου έχει αφαιρεθεί και η ελληνική ιθαγένεια και θα είμαι πολύ καλύτερα!
Μην ασχολείσαι με τον πάνσοφο περσονα, έχει αυταπάτες μεγαλείου μην τον παρεξηγείς!αντρε σάλτα και... λακαμά, σου απαντάω και σοβαρά τιποτένιε...
Ε αυτό προσπαθώ, ούτε να θυμάμαι θέλω ότι κάποτε ήμουν Έλληνας!Να σου αφαιρεθεί και το διαβατήριο και τον ΠΟΥΛΟΟΟΟ
• Απογραφή 2001 10.964.020Δόξα τον θεό σε 2 μήνες περίπου θα μου έχει αφαιρεθεί και η ελληνική ιθαγένεια και θα είμαι πολύ καλύτερα!
αντρε σάλτα και... λακαμά, σου απαντάω και σοβαρά τιποτένιε...
Τελικά θα μας πεις τι έγινε με την διαστημική μπάλα του Τεν Κατε μετά τον Δεκέμβρη?σε παρακαλώ να μην επεμβαίνεις στον τρόπο που μιλάω μετην ταράτσα....
Είναι ο μοναδικός ελληνας που θέλει να του απευθύνεις το λόγο ΩΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ, Η ΕΓΓΛΕΖΟΣ.
Οι λοιποί να αγνοείτε τα συζυγικά μας καβγαδάκια..
εχω στείλει το κολούμπια να την βρει......Τελικά θα μας πεις τι έγινε με την διαστημική μπάλα του Τεν Κατε μετά τον Δεκέμβρη?
Ωραία περιμένουμε με αγωνία γιατί όλο το καλοκαίρι έλεγες στους γαυρους τώρα με τους πολυμετοχικούς θα τρέχετε και ακόμα δεν είδαμε τίποτα!εχω στείλει το κολούμπια να την βρει......
Ωραία περιμένουμε με αγωνία γιατί όλο το καλοκαίρι έλεγες στους γαυρους τώρα με τους πολυμετοχικούς θα τρέχετε και ακόμα δεν είδαμε τίποτα!
Πάλι το γυρίζεις αλλού σαν γνήσια κότα και παναθηναικακι!έκανα ένα λάθος....
τους τρέχει ο παοκ........ αλλά σιγά....
ιδιος ιδιοκτήτης και ένα γράμμα επιπλέον...
το παο τι παοκ..........
ΜΑΡΦΙΝ ρε και φτου και βγένο.....
+1.000.000 Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!φιλαράκι.....
καλημέρα....
είναι η πρώτη χρονιά που οι παίκτες του γαύρου (οι επιθετικοί) μου είναι περισσότερο αγαπητοί από όλους τους υπόλοιπους...
Παίζουν τη μπάλλα που ξέρουν και επειδή την κρύβουν από τους υπόλοιπους οι άλλοι μαλάκες προσπαθούν να σταματήσουν αυτούς γιατί έχουν αποδεχθεί ότι μπάλλα ΔΕ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ.
κλάψε......Πάλι το γυρίζεις αλλού σαν γνήσια κότα και παναθηναικακι!
Συνηθισμένος είσαι!
Μπααα άλλοι κλαίνε σήμερα!κλάψε......
η πολυμετοχικότητα φέτος έχει επεκταθεί και σε άλλες ΠΑΕ...
Αλυσίδα φτιάχνουμε....
νομίζω ότι η γραμμή του γαυρου από τη μέση και μπροστά είναι ό,τι πιο πλήρες έχεις να δείξει ομάδα ελληνική στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο......+1.000.000 Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!
και οπως εχω Ξαναπει θα ελεγα τα ιδια και για παιχτες ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΑΝ ΦΕΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ....
οπαδιλικη και καραγκοζιες.....
άλλοι εξαφανίστηκαν και άλλοι κωλοτουμπίζουνΜπααα άλλοι κλαίνε σήμερα!
νομίζω ότι η γραμμή του γαυρου από τη μέση και μπροστά είναι ό,τι πιο πλήρες έχεις να δείξει ομάδα ελληνική στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο......
Λέτο αριστερά, Γκαλέτι δεξιά, Ντιόγκο κορυφή, Μπελούτσι κρυφό δεκάρι και φορ, και Ντούντου ανασταλτικός......
Οποιοσδήποτε μαλάκας που βρίζει ή λέει αυτά που λέει, με αυτούς τους 5 βασικούς θα έχυνε κάθε Κυριακή στο γήπεδο, ή την τηλεόραση....
Η αλήθεια γεννά μίσος.
και η ποιότητα φθόνο.