Επισκέπτης
+100.000.000.000Δεν τα έχω με τον βοθρο, με ηλίθιους έχω πρόβλημα που είναι ανίκανοι να έχουν την δικιά του προσωπικότητα!
+100.000.000.000Δεν τα έχω με τον βοθρο, με ηλίθιους έχω πρόβλημα που είναι ανίκανοι να έχουν την δικιά του προσωπικότητα!
ο βοθρος δεν με πειραξε,οι αντιγραφεις του με κουραζουνναι , ριχνει το επιπεδο...
κιτα να δισ , εγο εχο βρι αφτο τον κοδοκα σινενοσισΔεν σε αναφέρω πουθενά, προσπάθησε να έχεις την δικιά σου σφραγίδα και μην αντιγράφεις άλλους!
χαλασες,απο ποτε αρχισες να γαμας στρακια?θα στη κοψω την πολυ συναναστροφη με τον παπαγιωργημην κλαιτε μουνιτσες μου..
τωρα που γυρισα,θα σας παρω μια-μια με την σειρα..
μας κουραζει ομωςκιτα να δισ , εγο εχο βρι αφτο τον κοδοκα σινενοσισ
, δε θα μου το χαλασεις ...
το τι γραφω δε σε νιαζι?ο βοθρος δεν με πειραξε,οι αντιγραφεις του με κουραζουν
μην ασχολεισαι φιλε..παιχταρα welcome back!
Τους εχει κοπει η γλωσσα.Ακομα Μπαγιεβιτς παραμενει.Και πολυ περισσοτερο αεκακι..οσον αφορα τον αλλο τον παπαρα εφτιαξε ενα σαιτ γλοιωδες δημιουργημα πορνο-ηθικης κ μπαινει κ εδω με αλλα νικ,τοσα κιλα σκατα εχει στο κεφαλι του
εχουμε σειρα,να περιμενειςμην ασχολεισαι φιλε..
η ψωλαρπαχτρα η παπια που ειναι να της ριξω τα πουστριλικια της???
θα την εχουνε στριμωξει σε κανα κλουβι 1 επι 1 κ θα τρωει νυχθημερον ξεσκισμα κ ξεπουπουλιασμαμην ασχολεισαι φιλε..
η ψωλαρπαχτρα η παπια που ειναι να της ριξω τα πουστριλικια της???
ρε δεν ειναι ο κανονικοσ κλονοσ ινε...
κοίτα άλλος έχει πέσει στην πρέζα.κιτα να δισ , εγο εχο βρι αφτο τον κοδοκα σινενοσισ
, δε θα μου το χαλασεις ...
πλακα κανω!Tι λες βρε iblis ?
O Pleasur ξεχωριζει απο μακρια...
χαχαχαχαχα!!!κοίτα άλλος έχει πέσει στην πρέζα.
άλλος στον ολυμπιακό,παο,αεκ,etc
άλλος μαζεύει τα κροκοδειλια δακρυα μας
και
άλλος στην κόκα....
εσένα τουλάχιστον σου έρχετε πιο οικονομικά
να σου πάρω τα απομνημονεύματα του κόκκαλη... να σου φανούνε και πιο χρήσιμαμαγκες σας χαιρετω..
αρκετα για πρωτη ημερα..
μην παθω κανα overdose βραδυατικα..
καλη συνεχεια..
τσολια γραψε μας μια αναλυση για τον ελυτη να την διαβασω αυριο να μορφωθω σε παρακαλω..
συνεχισε μαλακακο να το παιζεις ανωτερου χωρις να με ξερεις..συνεχισε να αυτοξεφτιλιζεσαι..καθε παρεα εχει αναγκη απο κλοουν..να σου πάρω τα απομνημονεύματα του κόκκαλη... να σου φανούνε και πιο χρήσιμα
πλακα κανω!
η απουσια του ηταν αισθητη θα ελεγα...