Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
και είπες να κάνεις ένα break για κατούρημα και ήρθεςγαμαγα κλωνους-στρακια & περιεργους..
και είπες να κάνεις ένα break για κατούρημα και ήρθεςγαμαγα κλωνους-στρακια & περιεργους..
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεε..και είπες να κάνεις ένα break για κατούρημα και ήρθες
πως πηγε?γαμαγα κλωνους-στρακια & περιεργους..
ναι τον κλωνοποίησαν για να μη χαθεί η ράτσαενταξι , εμισ δεν πιστεβουμε ποσ ισε ο κανονικοσ, μαλλον κανενας κλονοσ ισε....
καλησπερα λαλακ αρχοντα..Καλως τον Pleasura !!!!
ρε δεν ειναι ο κανονικοσ κλονοσ ινε...Καλως τον Pleasura !!!!
τα 1.000 τα αγοραζει ο παπαριωνας σε ειδικη τιμη & τα μοιραζει δωρεαν μαζι με τον αρχιδοσπαστη στα μελη του κοτετσιου του..Ντερμπισαιρ κ Ντιογο ετοιμοι για σκισιμο ασπρομαυρων κωλων αυριο.
Ετσι να γουσταρουμε!
υγ δεν ντρεπονται οι πουθεναδες της σκορ λαιβ(2000 φυλλα ημερησιως)να κλαινε ακομα?
ρε κλαψομουνηνια ψοφηστε.
Η μοναδικη κωλοφυλλαδα που κλαει.
Σας εχει παρει στο ψιλο Ο ΠΡΩ-Κ-ΤΑΘΛΗΤΗΣ με την Πετρουλα ΚΩΣΤΕΤΣΕΣ!!!
Αίντε σπαμαρε κανενα άλλο thread με την αντιγραφή του βόθρου, κουραστικοί καταντήσατε και εσύ και ο amjik!ρε δεν ειναι ο κανονικοσ κλονοσ ινε...
οντως τελικα ο βοθρος εχει κανει τρομερη ζημια στο σαιτΑίντε σπαμαρε κανενα άλλο thread με την αντιγραφή του βόθρου, κουραστικοί καταντήσατε και εσύ και ο amjik!
Δεν είναι δύσκολο να βρείτε δική σας προσωπικότητα, προσπαθήστε λίγο!
παιχταρα welcome back!τα 1.000 τα αγοραζει ο παπαριωνας σε ειδικη τιμη & τα μοιραζει δωρεαν μαζι με τον αρχιδοσπαστη στα μελη του κοτετσιου του..
γιατρε , αν εχεις προβλημα να με αναφερεις στον αντισθενη,Αίντε σπαμαρε κανενα άλλο thread με την αντιγραφή του βόθρου, κουραστικοί καταντήσατε και εσύ και ο amjik!
Δεν τα έχω με τον βοθρο, με ηλίθιους έχω πρόβλημα που είναι ανίκανοι να έχουν την δικιά τους προσωπικότητα!οντως τελικα ο βοθρος εχει κανει τρομερη ζημια στο σαιτ
γαμαγα κλωνους-στρακια & περιεργους..
Eμενα για κανονικος μου φαινεται.κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Αίντε σπαμαρε κανενα άλλο thread με την αντιγραφή του βόθρου, κουραστικοί καταντήσατε και εσύ και ο amjik!
ναι , ριχνει το επιπεδο...οντως τελικα ο βοθρος εχει κανει τρομερη ζημια στο σαιτ
Δεν σε αναφέρω πουθενά, προσπάθησε να έχεις την δικιά σου σφραγίδα και μην αντιγράφεις άλλους!γιατρε , αν εχεις προβλημα να με αναφερεις στον αντισθενη,
μη μου σκοτιζετε αλλο τα αρχιδια...και εσυ και οποιος αλλος εχει προβλημα...
ναι ρε . πλακα κανω...Eμενα για κανονικος μου φαινεται.