podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Άντε ρε...που είσαι???καλα θα μας τρελλανεις εσυ μαλλον με αυτα που γραφεις.....δηλ. οποιος κοιμαται σαββατο απογευμα αποκλειεται να ειναι κουρασμενος και να θελει ξεκουραση?ελεος ρε ποδολαγνε!εσυ υπηρετεις τον αθλητισμο?πως?με το να φανατιζεσαι και να βλεπεις ονειρα οπως οτι ο ολυμπιακος ειναι καλη ομαδα και εχει προσφερει πολλα στο ελληνικο ποδοσφαιρο?για την αγγλια το φοβηθηκες να πεις για να μην πεις καμμια παρόλα αλλα θα σε προστατεψω και θα σου απαντησω εγω πρωτα για να σε βγαλω απο τη δυσκολη θεση....στα γηπεδα λοιπον της α,β,γ,δ,ε,στ'εθνικης κατηγοριας παει ο κοσμος στο γηπεδο γιατι?μήπως γιατι το ποδοσφαιρο στην αγγλια ειναι μια ξεχωριστη γιορτη για ολους τους φιλαθλους?μηπως γιατι ολα τα παιχνιδια εχουν ρυθμο?μηπως γιατι δεν σφυριζει ο κακος ο καζναγαυρος και ο κολοκυθας?και το τελευταιο που ειπες για τους 90000 κοσμο πραγματικα το καταλαβες αυτο που ειπες?για ξαναδιαβασε το και πες μας τί καταλαβες?οι οικογενειαρχες δεν πανε(τουλαχιστον οι περισσοτεροι) γιατι ειναι πορωμενοι,αλλα για να ξεσκασουν σε ενα θεαμα με την οικογενεια τους και το γηπεδο ειναι ενας ομορφος τροπος για να ξεσκασει μια οικογενεια...το ψυχολογικο προβλημα το εχουν παιδια που πανε στο γηπεδο και το βλεπουν σαν αυτοσκοπο της ζωης τους να υπηρετησουν τον θρυλο ή τον βαζελο ή την αεκ απο οποιαδηποτε θεση τους "χρησει" η ομαδα!Ειναι δυστυχες το οτι δεν καταλαβαινεις το πνευμα του λογου μου και μπαινεις σε αντιδικια λογοπαιγνιων μεταξυ μου χωρις να αντιλαμβανεσαι αυτα που λεω,αλλα τί να κανουμε?ετσι ειναι η ζωη και προχωραμε.
Υπηρέτησα τον αθλητισμό παίζοντας ποδόσφαιρο μέχρι και Γ' Εθνική.....αν θεωρείς ότι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με τους περισσότερους οπαδούς δεν έχει προσφέρει ΤΙΠΟΤΕ στην Ελλάδα....είναι γνώμη σου και θα την σεβαστώ...δεν θα την υιοθετήσω όμως...γιατί απλά δεν ισχύει...σου είπε κανείς πως όλοι πάνε στο γήπεδο για να σπάσουν?Σου είπε κανείς πως στο γήπεδο δεν πάνε οικογενειάρχες?Σου είπε κανείς πως στο γήπεδο δεν πάνε ζευγάρια?Για την Αγγλία συμφωνούμε...(μου αρέσει που θες να με προστατέψεις....λές να σου ανέφερα τυχαία την Αγγλία???)έτσι είναι...απλά και εδώ πολλοί το βλέπουν σαν γιορτή...τις μαλακίες τις κάνει ένα 2% και αν....τώρα αν μου πείς πως ακόμα και στην Αγγλία δεν υπάρχουν κακοί διαιτητές...σόρρυ αλλά δεν με πείθεις....για τους οικογενειάρχες που γράφεις ότι πάνε λές ότι το βλέπουν σαν διασκέδαση....άρα έρχεσαι στα λόγια μου....για τις 90.000 που έγραψα έτσι είναι...τόσα εισητήρια κόπηκαν την προηγούμενη αγωνιστική...χωρίς να υπολογίζονται τα παιδιά που δεν πληρώνουν...λές δεν καταλαβαίνω το πνεύμα του λόγου σου...ποιό πνεύμα ρε βάσο???Που πάς να βγάλεις όλους όσους πάνε γήπεδο...διανοητικά καθυστερημένους???Που ασχολούνται με κάτι που τους αρέσει???Ποιά λογοπαίχνια μας λές και ποιά πράσινα άλογα???Θα συμφωνήσω στο τελευταίο....ΤΕΛΟΣ και προχωράμε...........
ΥΓ--->Δεν σημαίνει ότι η γνώμη η δικιά μου ή η δικιά σου είναι σωστή....άρα...άσε την...αλήθεια...