vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
εγω σε αντιθεση με τους περισσοτερους γαυρους(φανατικα τυφλωμενους) εντος και εκτος σαιτ παραδεχομαι τις τυχον λαθος κρισεις μου ενιοτε σχετικα με οτιδηποτε εχει να κανει σχεση με την καθημερινοτητα μας.Τωρα σε οτι αφορα το πεναλτυ του κοβασεβιτς ομολογω πως δεν το ειδα γιατι με πηρε ο υπνος απο το ποδοσφαιρκο υπερθεαμα που εβλεπα και ξυπνησα γυρω στο 92 απο ενα τηλεφωνο.Θα το δω το βραδυ στις αμφισβητουμενες φασεις και θα σου απαντησω ευθεως..δεν εχω τετοια προβληματα,αντιθετα εγω θα περιμενω απαντηση σε ενα και μονο ερωτημα που σας εχω θεσει επι ταπητος αλλα προσπαθειτε να κρυφτειτε πισω απο το δακτυλο σας χαρακτηριζοντας με παναθηναικο ή αεκτζη ή τηλυκρατη λευκαδος κ.ο.κ.
Ειστε ευχαριστημενοι απο το θεαμα που βλεπετε ως ολυμπιακοι ολα τα τελευταια χρονια ή πατε γιατι δεν εχετε να κανετε τιποτα αλλο πιο εποικοδομητικο στη ζωη σας και δημιουργειτε μια ασχολια για να καλυψετε τα κενα της προσωπικης σας μελαγχολιας?Διοτι κουβεντες οπως "ο θρυλος ειναι θρησκεια" τα εκφραζουν ανθρωποι χαμηλου νοητικου επιπεδου και οχι ανθρωποι μιας σωστα δομημενης προσωπικοτητας.
Ειστε ευχαριστημενοι απο το θεαμα που βλεπετε ως ολυμπιακοι ολα τα τελευταια χρονια ή πατε γιατι δεν εχετε να κανετε τιποτα αλλο πιο εποικοδομητικο στη ζωη σας και δημιουργειτε μια ασχολια για να καλυψετε τα κενα της προσωπικης σας μελαγχολιας?Διοτι κουβεντες οπως "ο θρυλος ειναι θρησκεια" τα εκφραζουν ανθρωποι χαμηλου νοητικου επιπεδου και οχι ανθρωποι μιας σωστα δομημενης προσωπικοτητας.