Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εγω σε αντιθεση με τους περισσοτερους γαυρους(φανατικα τυφλωμενους) εντος και εκτος σαιτ παραδεχομαι τις τυχον λαθος κρισεις μου ενιοτε σχετικα με οτιδηποτε εχει να κανει σχεση με την καθημερινοτητα μας.Τωρα σε οτι αφορα το πεναλτυ του κοβασεβιτς ομολογω πως δεν το ειδα  γιατι με πηρε ο υπνος απο το ποδοσφαιρκο υπερθεαμα που εβλεπα και ξυπνησα γυρω στο 92 απο ενα τηλεφωνο.Θα το δω το βραδυ στις αμφισβητουμενες φασεις και θα σου απαντησω ευθεως..δεν εχω τετοια προβληματα,αντιθετα εγω θα περιμενω απαντηση σε ενα και μονο ερωτημα που σας εχω θεσει επι ταπητος αλλα προσπαθειτε να κρυφτειτε πισω απο το δακτυλο σας χαρακτηριζοντας με παναθηναικο ή αεκτζη ή τηλυκρατη λευκαδος κ.ο.κ.

Ειστε ευχαριστημενοι απο το θεαμα που βλεπετε ως ολυμπιακοι ολα τα τελευταια χρονια ή πατε γιατι δεν εχετε να κανετε τιποτα αλλο πιο εποικοδομητικο στη ζωη σας και δημιουργειτε μια ασχολια για να καλυψετε τα κενα της προσωπικης σας μελαγχολιας?Διοτι κουβεντες οπως "ο θρυλος ειναι θρησκεια" τα εκφραζουν ανθρωποι χαμηλου νοητικου επιπεδου και οχι ανθρωποι μιας σωστα δομημενης προσωπικοτητας.

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
τα χαπια μου, τη μπυρα μου και ενα μουνι να σκισω :boobies: :headbang: :helpplea: :rockon:

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.567
Πόντοι
21.585
εγω σε αντιθεση με τους περισσοτερους γαυρους(φανατικα τυφλωμενους) εντος και εκτος σαιτ παραδεχομαι τις τυχον λαθος κρισεις μου ενιοτε σχετικα με οτιδηποτε εχει να κανει σχεση με την καθημερινοτητα μας.Τωρα σε οτι αφορα το πεναλτυ του κοβασεβιτς ομολογω πως δεν το ειδα  γιατι με πηρε ο υπνος απο το ποδοσφαιρκο υπερθεαμα που εβλεπα και ξυπνησα γυρω στο 92 απο ενα τηλεφωνο.Θα το δω το βραδυ στις αμφισβητουμενες φασεις και θα σου απαντησω ευθεως..δεν εχω τετοια προβληματα,αντιθετα εγω θα περιμενω απαντηση σε ενα και μονο ερωτημα που σας εχω θεσει επι ταπητος αλλα προσπαθειτε να κρυφτειτε πισω απο το δακτυλο σας χαρακτηριζοντας με παναθηναικο ή αεκτζη ή τηλυκρατη λευκαδος κ.ο.κ.

Ειστε ευχαριστημενοι απο το θεαμα που βλεπετε ως ολυμπιακοι ολα τα τελευταια χρονια ή πατε γιατι δεν εχετε να κανετε τιποτα αλλο πιο εποικοδομητικο στη ζωη σας και δημιουργειτε μια ασχολια για να καλυψετε τα κενα της προσωπικης σας μελαγχολιας?Διοτι κουβεντες οπως "ο θρυλος ειναι θρησκεια" τα εκφραζουν ανθρωποι χαμηλου νοητικου επιπεδου και οχι ανθρωποι μιας σωστα δομημενης προσωπικοτητας.

φιλε vasos
ναι πιστευω οτι εχεις εν μερη δικιο
κοιτα και την απαντηση που εδωσα παραπανω
αλλα μην ξεχνας στην ελλαδα ζουμε και οχι καπου αλλου
και με αυτο εννοω οτι ουτε υπομονη οι φιλαθλοι εχουμε
ουτε δαπανηρες μεταγραφες μπορουμε να κανουμε που να βγαινουν και οικονομικα
ουτε αξιολογοι προπονητες ερχοντε
οτι καναμε το 2004 δεν λειτουργησε οπως τα αντιστοιχα του μπασκετ
και αλλα πολλα που μονο στην ψωροκωσταινα συμβαινουν
ακομα και η τουρκια καλυτερα απο εμας πηγαινει

ΥΓ.δεν θα ξεχασω πριν πολλα χρονια νομιζω 11 που ημουν στο παλιο καραισκακη
και μερικες σειρες πιο πισω μου ηταν ο βενγκερ
ειχε ερθει να δει τον ολυμπιακο μηπως και αναλαβει

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
και σε οτι αφορα για την περιπτωση πο ανεφερες φιλτατε ποδολαγνε περι βερντερ κλπ...δεν υπαρχει το ενδεχομενο που λες για τον αλουστατο λογο οτι ο ολυμπιακος οσο συνεχιζει να ειναι ασοβαρο σωματειο σε ευρωπαικο επιπεδο νικη εκτος εδρας δεν προκειται να δει...και μαλλον ουτε και σοπαλια εκτος συγκλονιστικων απροοπτων!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Τωρα σε οτι αφορα το πεναλτυ του κοβασεβιτς ομολογω πως δεν το ειδα  γιατι με πηρε ο υπνος απο το ποδοσφαιρκο υπερθεαμα που εβλεπα και ξυπνησα γυρω στο 92 απο ενα τηλεφωνο.
Γκαντέμη...όταν φάγαμε το γκόλ......

Εγώ φυσικά και δεν είμαι....και φυσικά περιμένω πολλά περισσότερα....τα περί ''προσωπικής μελαγχολίας'', ''χαμηλού νοητικού επιπέδου'' και ''σωστά δομημένης προσωπικότητας'' τα ξεπερνάω....για 2 λόγους:
1ον:το ποδόσφαιρο είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο....άρα όσοι συμμετέχουν με τον τρόπο τους είναι κοινωνικοί....και φυσικά θα προτιμήσω να πάω στο γήπεδο ή να πάω για καφέ απ'ότι να κοιμάμαι το Σάββατο στις 6 το απόγευμα(αυτό για την προσωπική μελαγχολία)...για τα άλλα 2 απλά θα σου πώ πως είτε πάς στο γήπεδο είτε το παρακολουθείς απο την τηλεόραση συμμετέχεις...απλά στην τηλεόραση όχι ενεργά....άρα θα εννοείς 1 πολύ μεγάλο ποσοστό ανά την χώρα.....αλήθεια στην Αγγλία που πέφτουν ομάδες κατηγορία και τα γήπεδα των ομάδων αυτών είναι πάντα γεμάτα....πως το εξηγείς???
2ον:Στην ζωή μου έχω μάθει να στηρίζω κάποιον ΚΑΙ όταν δεν είναι στα καλά του....ΚΑΙ στα δύσκολα....και έτσι αμέσως έχεις την απάντηση....και 10 να φάω απο την Βέρντερ θα πάω...δεν είμαι απο αυτούς που θα πάω ΜΟΝΟ αν κερδίσω στην Γερμανία...αυτό πέστο όπως θές...εγώ θα το πώ απλά...στήριξη στα δύσκολα!!!!
Το αν υπάρχει το ενδεχόμενο ή όχι στην Βέρντερ...άσε να το δούμε την Τετάρτη....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
φιλε vasos
ναι πιστευω οτι εχεις εν μερη δικιο
κοιτα και την απαντηση που εδωσα παραπανω
αλλα μην ξεχνας στην ελλαδα ζουμε και οχι καπου αλλου
και με αυτο εννοω οτι ουτε υπομονη οι φιλαθλοι εχουμε
ουτε δαπανηρες μεταγραφες μπορουμε να κανουμε που να βγαινουν και οικονομικα
ουτε αξιολογοι προπονητες ερχοντε
οτι καναμε το 2004 δεν λειτουργησε οπως τα αντιστοιχα του μπασκετ
και αλλα πολλα που μονο στην ψωροκωσταινα συμβαινουν
ακομα και η τουρκια καλυτερα απο εμας πηγαινει

ΥΓ.δεν θα ξεχασω πριν πολλα χρονια νομιζω 11 που ημουν στο παλιο καραισκακη
και μερικες σειρες πιο πισω μου ηταν ο βενγκερ
ειχε ερθει να δει τον ολυμπιακο μηπως και αναλαβει

φιλε μου δεν θα διαφωνησω φυσικα μαζι σου διοτι αυτο που ειπες ειναι ενα σωστο γενικο συμπερασμα που δεν μπορει να αντικρουσει κανεις,αλλα ξεχνας κατι...το 98-99 γιατι ο ολυμπιακος επαιζε μπαλλα?το 93-94-95 γιατι η ΑΕΚ επαιξε μπαλλαρα?το 95-96-2000-2001-2002 ο βαζελος γιατι επαιζε μπαλλα και οχι κλωτσοσκουφι?μηπως δαπανησαν πολλα λεφτα?μηπως συνεβαινε κατι αλλο?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
τα περί ''προσωπικής μελαγχολίας'', ''χαμηλού νοητικού επιπέδου'' και ''σωστά δομημένης προσωπικότητας'' τα ξεπερνάω....για 2 λόγους:
1ον:το ποδόσφαιρο είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο....άρα όσοι συμμετέχουν με τον τρόπο τους είναι κοινωνικοί....και φυσικά θα προτιμήσω να πάω στο γήπεδο ή να πάω για καφέ απ'ότι να κοιμάμαι το Σάββατο στις 6 το απόγευμα(αυτό για την προσωπική μελαγχολία)

οσοι συμμετεχουν με τον τροπο τους?δηλ.πως?ανταλλαζοντας συνθηματα για μαναδες-πατεραδες-κορες κλπ...ή πεταγοντας κινητα,ευρω,τουβλα,cd κ.ο.κ.?
ετσι θεωρεισαι κοινωνικο ον?εκτος αν εννοεις απλα την ενισχυση της ομαδος με ωραια συνθηματα που προαγουν το αθλητικο πνευμα και την αισθητικη των θεατων,τοτε παω πασο.Σε οτι αφορα το θεμα της μελαγχολιας και του χαμηλου νοητικου επιπεδου ολοενα και περισσοτερο μου το πιστοποιεις αναφεροντας αυτα περι υπνου κλπ...ειναι εντελως "βαθυστοχαστα"

αλήθεια στην Αγγλία που πέφτουν ομάδες κατηγορία και τα γήπεδα των ομάδων αυτών είναι πάντα γεμάτα....πως το εξηγείς???

[/quote]

περιμενω να ακουσω τη δικη σου αποψη για αυτο...μην τα θες ολα στο πιατο..πες μας και εσυ την αποψη σου για αυτο και μετα σου υποσχομαι οτι θα σου πω και εγω.Αυτο το λεω γιατι πανω κατω καταλαβαινουν οι περισσοτεροι το τι θα πω,την δικη σου αποψη -πιστεψε με- ειναι πολλοι που αναμενουν με ιδιατερη προσμονη να διαβασουν

2ον:Στην ζωή μου έχω μάθει να στηρίζω κάποιον ΚΑΙ όταν δεν είναι στα καλά του....ΚΑΙ στα δύσκολα....και έτσι αμέσως έχεις την απάντηση....και 10 να φάω απο την Βέρντερ θα πάω...δεν είμαι απο αυτούς που θα πάω ΜΟΝΟ αν κερδίσω στην Γερμανία...αυτό πέστο όπως θές...εγώ θα το πώ απλά...στήριξη στα δύσκολα!!!!

[/quote]

η προσωπικη μελαγχολια συνεχιζει να αμβλυνεται διαβαζοντας απο σενα οτι εχεις μαθει να στηριζεις και στα δυσκολα τί?μια ποδοσφαιρικη ομαδα?και τι σου ειναι εσενα μια ποδοσφαιρικη ομαδα για να νιωθεις την αναγκη να την στηριξεις?ο ανθρωπος σου?το ετερον ημισυ σου?η οικογενεια σου?η δουλεια σου?το σπιτι σου?αρα με το να νιωθεις οτι εχεις την αναγκη να
στηριξεις στα δυσκολα μια ποδοσφαιρκη ομαδα τί σημαινει?οτι ως ανθρωπος εχεις πολλα συναισθηματικα κενα που θα επρεπε να προσπαθεις να τα καλυψεις με αλλους τροπους και οχι με την φανατισμενη ενασχοληση σου με ενα ποδοσφαιρικο σωματειο.Δυστυχως ή ευτυχως δεν εισαι ουτε ο κοκκαλης ουτε ο τζιγγερ ουτε ο ψωμιαδης ουτε ο αμπραμοβιτς.εισαι απλα ενας νεος ανθρωπος που στηριζει τα εισοδηματα αυτων των κυριων.Σκεψου το αυτο πιο βαθυα και αντιμετωπισε την πραγματικοτητα.Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι εγω δεν εχω κενα στην ψυχολογια μου επειδη δεν το βλεπω ετσι το θεμα οπως εσυ και παρα πολλοι οπαδοι,απλα το αναφερω ορμωμενος απο τα λεγομενα σου.

Το αν υπάρχει το ενδεχόμενο ή όχι στην Βέρντερ...άσε να το δούμε την Τετάρτη....
[/quote]

αστο καλυτερα...το εχουμε δει το εργο απο το 1997 εως σημερα με τα ιδια και τα ιδια αποτελεσματα,τί μπορει να αναστρεψει την κατασταση? ο λεντεσμα μηπως?ή το συνολο της ομαδαρας μας που τρεμουν στο ακουσμα της ολοι οι συλλογοι της ευρωπης?

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ο Θρυλος δεν εχει κεντρο,ο Πατσα μετα τον τραυματισμο δεν κανει πια για Ολυμπιακο,ο Τορο δεν κανει για αμυντικο χαφ(δεν πασαρει σωστα,και επιπλεον ειναι ντεφορμε),ο Στολτιδης ηταν παιχταρας αλλα δεν μπορει πια και τα 90λεπτα,ο Τζολε δεν μπορει πια να τρεξει και τον αβανταρουν ακομα οι δημοσιογραφοι,ο Λεντεσμα ειναι ολομοναχος και ειναι κοφτης,ο Γκαλλετι παιχταρας αλλα μονος απο δεξια,ο Νε λιγος,οποτε οι επιθετικοι δεν παιρνουν μπαλιες αρα λιγα γκολ!!!!

Επισκέπτης
Ο Θρυλος δεν εχει κεντρο,ο Πατσα μετα τον τραυματισμο δεν κανει πια για Ολυμπιακο,ο Τορο δεν κανει για αμυντικο χαφ(δεν πασαρει σωστα,και επιπλεον ειναι ντεφορμε),ο Στολτιδης ηταν παιχταρας αλλα δεν μπορει πια και τα 90λεπτα,ο Τζολε δεν μπορει πια να τρεξει και τον αβανταρουν ακομα οι δημοσιογραφοι,ο Λεντεσμα ειναι ολομοναχος και ειναι κοφτης,ο Γκαλλετι παιχταρας αλλα μονος απο δεξια,ο Νε λιγος,οποτε οι επιθετικοι δεν παιρνουν μπαλιες αρα λιγα γκολ!!!!
ήταν και το χόρτο ακούρευτο.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

ο στολτιδης παικταρας απο ποτε?την εποχη του κατενατσιο ηταν παικταρας..επι χερερα εποχης,αλλα τωρα που βλεπουμε Iniesta,fabregas,toure,makelele,obi-mikel,alonso,sissoko κλπ...ο στολτιδης ειναι παικταρας για τα σουρμενα,για την ανω αιγιαλεια,για τον διαγορα κλπ...οχι για ομαδα που συμμετεχει στην κορυφαια διασυλλογικη διοργανωση και μαλιστα πολυ περισσοτερο οταν ορεγεται και διακρισεις σε αυτην.

-Κακα τα ψεμματα οι πολυ μεγαλες ομαδες της ευρωπης πολλες φορες δεν εχουν την αναγκη ενος κουμανταδορου σε στυλ ριβαλντο κλπ...διοτι ολοι οι παικτες απο την μεση και κατω γνωριζουν πολυ καλα τα μυστικα της μπαλλας,ειναι ταχυτατοι στην σκεψη και στην εκτελεση της σκεψης τους οποτε δεν χρειαζονται κλασσικο δεκαρι...δειτε την αρσεναλ πως παιζει και την μπαρτσελονα με την μαντσεστερ γιουναιτεντ και την λιβερπουλ...δεν υπαρχει κλασσικο δεκαρι με την εννοια των περασμενων δεκαετιων.Αντιθετα δευτεροκλασσατες ομαδες οπως η βερντερ,η σαλκε κλπ...εχουν παντα δεκαρια λατινους κυριως ποδοσφαιριστες ως κουμανταδορους λογω ελλειψεως πολλων πρωτοκλασσατων ποδοσφαιριστων στις θεσεις του κεντρου και της επιθεσης.Ακομη και ο κακα στην μιλαν δεν λειτουργει τοσο ως δεκαρι οσο ως ο δημιουργος του παιχνιδιου της μιλαν απο ολες τις πιθανες πλευρες του γηπεδου κανοντας πολλες φορες κουρσες 40 μετρων ξεκινωντας πριν απο το κεντρο του γηπεδου.Το συγχρονο ποδοσφαιρο επιτασσει ολοενα και μεγαλυτερες ικανοτητες απο τους ποδοσφαιριστες και αυτο που βλεπουμε σημερα στα ευρωπαικα γηπεδα ειναι αποτελεσμα αυτης της επιταγης!Εμεις εδω στην ελλαδα ας μεινουμε με την ιδεα οτι ο στολτιδης ειναι παικταρας και ο μιχαλακης σπουδαιος επιθετικος!ε ρε κουνια που μας κουναγε!

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
arion1955 διακρίνω και στα 3 μηνύματα που έχεις στείλει μια δόση ειρωνίας. Εσύ τι είσαι ? ο ξερόλας της υπόθεσης που "την λέει" και κοροϊδεύει τους πάντες και τα παντα ? Και για πες μας από που αγόρασες την μαγκιά σου για να αγοράσουμε και εμείς λίγη... αν άφησες βέβαια καθόλου και δεν την πήρες όλη εσύ...

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
ακρατητος αστακου αιτωλοακαρνανιας!ικανοποιηθηκες?
[/quote]

Ναι, στο κατω κατω ο καθενας οτι γουσταρει ειναι.Μονο ασχολησου και λιγο με το ιστορικο αυτο σωματειο και ασε εμας τους Ολυμπιακους να αγχωνομαστε για τον Θρυλο.

Επισκέπτης
arion1955 διακρίνω και στα 3 μηνύματα που έχεις στείλει μια δόση ειρωνίας. Εσύ τι είσαι ? ο ξερόλας της υπόθεσης που "την λέει" και κοροϊδεύει τους πάντες και τα παντα ? Και για πες μας από που αγόρασες την μαγκιά σου για να αγοράσουμε και εμείς λίγη... αν άφησες βέβαια καθόλου και δεν την πήρες όλη εσύ...
ρε παλικάρι άκουσες την συνέντευξη του σερ Τάκη αυτός το είπε εσύ τι ζόρι τραβάς τώρα.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
οσοι συμμετεχουν με τον τροπο τους?δηλ.πως?ανταλλαζοντας συνθηματα για μαναδες-πατεραδες-κορες κλπ...ή πεταγοντας κινητα,ευρω,τουβλα,cd κ.ο.κ.?
ετσι θεωρεισαι κοινωνικο ον?εκτος αν εννοεις απλα την ενισχυση της ομαδος με ωραια συνθηματα που προαγουν το αθλητικο πνευμα και την αισθητικη των θεατων,τοτε παω πασο.Σε οτι αφορα το θεμα της μελαγχολιας και του χαμηλου νοητικου επιπεδου ολοενα και περισσοτερο μου το πιστοποιεις αναφεροντας αυτα περι υπνου κλπ...ειναι εντελως "βαθυστοχαστα"
αλήθεια στην Αγγλία που πέφτουν ομάδες κατηγορία και τα γήπεδα των ομάδων αυτών είναι πάντα γεμάτα....πως το εξηγείς???
περιμενω να ακουσω τη δικη σου αποψη για αυτο...μην τα θες ολα στο πιατο..πες μας και εσυ την αποψη σου για αυτο και μετα σου υποσχομαι οτι θα σου πω και εγω.Αυτο το λεω γιατι πανω κατω καταλαβαινουν οι περισσοτεροι το τι θα πω,την δικη σου αποψη -πιστεψε με- ειναι πολλοι που αναμενουν με ιδιατερη προσμονη να διαβασουν
η προσωπικη μελαγχολια συνεχιζει να αμβλυνεται διαβαζοντας απο σενα οτι εχεις μαθει να στηριζεις και στα δυσκολα τί?μια ποδοσφαιρικη ομαδα?και τι σου ειναι εσενα μια ποδοσφαιρικη ομαδα για να νιωθεις την αναγκη να την στηριξεις?ο ανθρωπος σου?το ετερον ημισυ σου?η οικογενεια σου?η δουλεια σου?το σπιτι σου?αρα με το να νιωθεις οτι εχεις την αναγκη να
στηριξεις στα δυσκολα μια ποδοσφαιρκη ομαδα τί σημαινει?οτι ως ανθρωπος εχεις πολλα συναισθηματικα κενα που θα επρεπε να προσπαθεις να τα καλυψεις με αλλους τροπους και οχι με την φανατισμενη ενασχοληση σου με ενα ποδοσφαιρικο σωματειο.Δυστυχως ή ευτυχως δεν εισαι ουτε ο κοκκαλης ουτε ο τζιγγερ ουτε ο ψωμιαδης ουτε ο αμπραμοβιτς.εισαι απλα ενας νεος ανθρωπος που στηριζει τα εισοδηματα αυτων των κυριων.Σκεψου το αυτο πιο βαθυα και αντιμετωπισε την πραγματικοτητα.Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι εγω δεν εχω κενα στην ψυχολογια μου επειδη δεν το βλεπω ετσι το θεμα οπως εσυ και παρα πολλοι οπαδοι,απλα το αναφερω ορμωμενος απο τα λεγομενα σου.
αστο καλυτερα...το εχουμε δει το εργο απο το 1997 εως σημερα με τα ιδια και τα ιδια αποτελεσματα,τί μπορει να αναστρεψει την κατασταση? ο λεντεσμα μηπως?ή το συνολο της ομαδαρας μας που τρεμουν στο ακουσμα της ολοι οι συλλογοι της ευρωπης?
Ειλικρινά με έστειλες με αυτά που γράφεις...εσύ τον αθλητισμό τον εκλαμβάνεις πετώντας τούβλα,κινητά :idiot: :idiot: :idiot:?Ή αν δεν πετάς έτσι νομίζεις πως είναι :helpplea: :helpplea: :helpplea:???Τώρα τα περί ''βαθυστόχαστα'' δεν θα τα σχολιάσω... :jerking: :jerking: :jerking:αλλά γιατί λές περί ''νοητικού επιπέδου'' και αναφέρεσαι στον...ύπνο που σου ανέφερα???Εγώ,π.χ θα έπαιρνα την γκόμενα και θα πήγαινα για καφέ.... :boobies: :boobies: :boobies:δεν θα την έπεφτα.... ;) ;) ;)αλλά δεν απαντάς....απαντάς με ερωτήσεις του στύλ ''πες μας εσύ για Αγγλία''...γιατί δεν απαντάς :think: :think: :think:?Οι περισσότεροι καταλαβαίνουν,όπως λές...πές μας και εμάς να το καταλάβουμε....γιατί φιλαράκι εγώ τον αθλητισμό τον έχω υπηρετήσει και τον αγαπάω...το νιώθω σαν γιορτή...και να μην τον είχα υπηρετήσει πάλι θα πήγαινα...και να ξέρεις πως,όπως έχω ξαναπεί,στο γήπεδο δεν έχω πετάξει ποτέ ούτε νόμισμα....στην ζωή μου στηρίζω πάντα στα δύσκολα τα πάντα που με αφορούν και με ενδιαφέρουν....από οικογένεια-φίλους έως και ομάδα....δεν επιλέγω...και αφού εσύ φίλε μου είσαι κατά του γηπέδου,του Ολυμπιακού και όλων των ''χαζών'' φιλάθλων γιατί μας ζαλίζεις :headbang: :headbang: :headbang:???Γιατί ασχολείσαι με κάτι που δεν σε ενδιαφέρει καθόλου και προτιμάς να κοίμάσαι???Μας βγάζεις πως έχουμε ''κενά'' επειδή πάμε γήπεδο....πάς καλά :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:????Τα πιστεύεις αυτά που λές...ή τα λές πάνω σε παροξυσμό????Θές να πείς πως 90.000 κόσμος που πήγαν στα γήπεδα την προηγούμενη εβδομάδα,άλλος με την γυναίκα του,άλλος με τα παιδιά του έχουν κενά :jerking: :jerking: :jerking:???Τα πιστεύεις ή απλά τα λές για να σε προσέξουν :jerking: :jerking: :jerking:????
ΥΓ--->Είπαμε...σε πάω...γελάω με αυτά που γράφεις....γελάει μαζί και όλο το site....αλλά μην το γαμάμε....εσύ θα μας στείλεις σε λίγο..... :helpplea: :helpplea: :helpplea:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Αλλιως ονειρευομαστε τον Ολυμπιακο!!!!
Θρυλος!!!

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
ήταν και το χόρτο ακούρευτο.

Κακοηθιες του Αριωνα...  :2funny:
Ο σερ ειπε κατα λεξη "Το χόρτο είχε 10... μέτρα ύψος κι αυτό δεν μας επέτρεψε να παίξουμε έτσι όπως θέλαμε."

Α ρε φανταστηκε Τακη. Παλι καλα που δε φυσαγε και ο Στρατηγος ανεμος.

Επισκέπτης
Κακοηθιες του Αριωνα...  :2funny:
Ο σερ ειπε κατα λεξη "Το χόρτο είχε 10... μέτρα ύψος κι αυτό δεν μας επέτρεψε να παίξουμε έτσι όπως θέλαμε."

Α ρε φανταστηκε Τακη. Παλι καλα που δε φυσαγε και ο Στρατηγος ανεμος.
προτείνω την τρίτη στην Γερμανία να κουρέψει το χόρτο  ο σερ Τάκης.

Επισκέπτης
Θυμάται κανείς ρε παίδες αυτόν τον απίθανο Παβλίσεβιτς που είχε προπονητή ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ πριν 15 χρόνια;

Αυτόν θυμήθηκα μόλις άκουσα τις δηλώσεις του σερ Τάκη όταν μετά από μια ήττα σε ντέρμπι είχε πει ότι έφταιγαν οι μπάλες που έχασε η ομάδα του, γιατί δεν ήταν αρκετά φουσκωμένες.
κάτι έλεγε κάποιος για μια παρέλαση.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ειλικρινά με έστειλες με αυτά που γράφεις...εσύ τον αθλητισμό τον εκλαμβάνεις πετώντας τούβλα,κινητά :idiot: :idiot: :idiot:?Ή αν δεν πετάς έτσι νομίζεις πως είναι :helpplea: :helpplea: :helpplea:???Τώρα τα περί ''βαθυστόχαστα'' δεν θα τα σχολιάσω... :jerking: :jerking: :jerking:αλλά γιατί λές περί ''νοητικού επιπέδου'' και αναφέρεσαι στον...ύπνο που σου ανέφερα???Εγώ,π.χ θα έπαιρνα την γκόμενα και θα πήγαινα για καφέ.... :boobies: :boobies: :boobies:δεν θα την έπεφτα.... ;) ;) ;)αλλά δεν απαντάς....απαντάς με ερωτήσεις του στύλ ''πες μας εσύ για Αγγλία''...γιατί δεν απαντάς :think: :think: :think:?Οι περισσότεροι καταλαβαίνουν,όπως λές...πές μας και εμάς να το καταλάβουμε....γιατί φιλαράκι εγώ τον αθλητισμό τον έχω υπηρετήσει και τον αγαπάω...το νιώθω σαν γιορτή...και να μην τον είχα υπηρετήσει πάλι θα πήγαινα...και να ξέρεις πως,όπως έχω ξαναπεί,στο γήπεδο δεν έχω πετάξει ποτέ ούτε νόμισμα....στην ζωή μου στηρίζω πάντα στα δύσκολα τα πάντα που με αφορούν και με ενδιαφέρουν....από οικογένεια-φίλους έως και ομάδα....δεν επιλέγω...και αφού εσύ φίλε μου είσαι κατά του γηπέδου,του Ολυμπιακού και όλων των ''χαζών'' φιλάθλων γιατί μας ζαλίζεις :headbang: :headbang: :headbang:???Γιατί ασχολείσαι με κάτι που δεν σε ενδιαφέρει καθόλου και προτιμάς να κοίμάσαι???Μας βγάζεις πως έχουμε ''κενά'' επειδή πάμε γήπεδο....πάς καλά :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:????Τα πιστεύεις αυτά που λές...ή τα λές πάνω σε παροξυσμό????Θές να πείς πως 90.000 κόσμος που πήγαν στα γήπεδα την προηγούμενη εβδομάδα,άλλος με την γυναίκα του,άλλος με τα παιδιά του έχουν κενά :jerking: :jerking: :jerking:???Τα πιστεύεις ή απλά τα λές για να σε προσέξουν :jerking: :jerking: :jerking:????
ΥΓ--->Είπαμε...σε πάω...γελάω με αυτά που γράφεις....γελάει μαζί και όλο το site....αλλά μην το γαμάμε....εσύ θα μας στείλεις σε λίγο..... :helpplea: :helpplea: :helpplea:

καλα θα μας τρελλανεις εσυ μαλλον με αυτα που γραφεις.....δηλ. οποιος κοιμαται σαββατο απογευμα αποκλειεται να ειναι κουρασμενος και να θελει ξεκουραση?ελεος ρε ποδολαγνε!εσυ υπηρετεις τον αθλητισμο?πως?με το να φανατιζεσαι και να βλεπεις ονειρα οπως οτι ο ολυμπιακος ειναι καλη ομαδα και εχει προσφερει πολλα στο ελληνικο ποδοσφαιρο?για την αγγλια το φοβηθηκες να πεις για να μην πεις καμμια παρόλα αλλα θα σε προστατεψω και θα σου απαντησω εγω πρωτα για να σε βγαλω απο τη δυσκολη θεση....στα γηπεδα λοιπον της α,β,γ,δ,ε,στ'εθνικης κατηγοριας παει ο κοσμος στο γηπεδο γιατι?μήπως γιατι το ποδοσφαιρο στην αγγλια ειναι μια ξεχωριστη γιορτη για ολους τους φιλαθλους?μηπως γιατι ολα τα παιχνιδια εχουν ρυθμο?μηπως γιατι δεν σφυριζει ο κακος ο καζναγαυρος και ο κολοκυθας?και το τελευταιο που ειπες για τους 90000 κοσμο πραγματικα το καταλαβες αυτο που ειπες?για ξαναδιαβασε το και πες μας τί καταλαβες?οι οικογενειαρχες δεν πανε(τουλαχιστον οι περισσοτεροι) γιατι ειναι πορωμενοι,αλλα για να ξεσκασουν σε ενα θεαμα με την οικογενεια τους και το γηπεδο ειναι ενας ομορφος τροπος για να ξεσκασει μια οικογενεια...το ψυχολογικο προβλημα το εχουν παιδια που πανε στο γηπεδο και το βλεπουν σαν αυτοσκοπο της ζωης τους να υπηρετησουν τον θρυλο ή τον βαζελο ή την αεκ απο οποιαδηποτε θεση τους "χρησει" η ομαδα!Ειναι δυστυχες το οτι δεν καταλαβαινεις το πνευμα του λογου μου και μπαινεις σε αντιδικια λογοπαιγνιων μεταξυ μου χωρις να αντιλαμβανεσαι αυτα που λεω,αλλα τί να κανουμε?ετσι ειναι η ζωη και προχωραμε.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ακρατητος αστακου αιτωλοακαρνανιας!ικανοποιηθηκες?

Ναι, στο κατω κατω ο καθενας οτι γουσταρει ειναι.Μονο ασχολησου και λιγο με το ιστορικο αυτο σωματειο και ασε εμας τους Ολυμπιακους να αγχωνομαστε για τον Θρυλο.

γιατι να ασχοληθω μονο με το ιστορικο σωματειο της αιτωλοακαρνανιας?μηπως γιατι δεν θες να ακους την αληθεια?σε πειραζει η αληθεια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom