doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
περιμενωέφυγα....
έρχομαι να σε γαμήσω......
περιμενωέφυγα....
έρχομαι να σε γαμήσω......
Ότι πεις, οι πούτσες που έτρωγες τα προηγούμενα χρόνια δεν έχουν καμία σχέση και σου απάντησα αλλά δεν το πήρες χαμπάρι!εκανες γαργαρα το μηνυμα μου
το οτι ο αρης εχει κανει βηματα μπροστα
το οτι καποτε στο χαριλαου πεφτανε μαρμαρα απο πισω και τωρα δεν γινεται τιποτα ειναι βελτιωση
το οτι δεν τρεχουν να γινουν αλλες ομαδες οταν παιζουν με τον ολυμπιακο κατι λεει και αυτο
εχω δει γριες να κοπανανε παοκια που πηγαν να μπουνε στο γηπεδο σε ματς με ολυμπιακο
για αυτο τους αντιπαθω γιατι ειναι κομπλεξικοι και δεν ξερουν μεχρι που φτανει η δυναμη τους
ειναι ενοχλητικες για το λιονταρι οι σκατομυγες που νομιζουν οτι εκαναν κωλο
Ναι ειδικά εσύ ξέρω γιατί συμπαθείς τον Άρη!
Και στα καφριλίκια που έκαναν δεν μπορείς να μιλάς εσύ που σαν οπαδοί πριν σας μαζέψει ο Κόκκαλης ήσασταν τρις χειρότεροι και όταν την Ριζούπολη την έχετε για καμάρι!
η ριζουπολη ηταν επιστημονικο εργο δεν μπορεις να το καταλαβεις ακομη
οι αρειανοι κατι πηγαν να κανουν χθες αλλα θελουν δουλεια ακομη
ασχετο αλλα για τα επεισοδια στο χαριλαου φταιει αυτη η καριολα ο ταλως
ολοι φοραγαν μπουφαν με το ονομα του και συνοδευαν τον σκορδα που ξεσηκωσε την κερκιδα
Ωραίο αβατάρ Ντέμη...αλλά ο Στελάρας πήγε να κάνει τον μάγκα στον κοντοπούτανο το Νινιάδη...πωπω βαρβατίλααααααα,ανατρίχιασαΓιατί είπε κανείς από την ΑΕΚ ότι το ματς είναι κρίσιμο και θα κρίνει τον τίτλο?Και για εμάς θέμα γοήτρου είναι μόνο...
Ούτε είπε κανείς μας ότι παίζουμε μπαλάρα...άσε που με το ποδόσφαιρο που έχουμε δει εμείς παλιότερα από την ομάδα μας μπορούμε να κρίνουμε κάλύτερα ποιο είναι το ποιοτικό ποδόσφαιρο...
Ο Στελάρας δεν έχει πει ποτέ ότι δεν ξανασχολείται με την ΑΕΚ...
Ναι ενώ με τους υπόλοιπους έκανε την κότα!Ωραίο αβατάρΝτέμη...αλλά ο Στελάρας πήγε να κάνει τον μάγκα στον κοντοπούτανο το Νινιάδη...πωπω βαρβατίλααααααα,ανατρίχιασα
Εσύ γι'αυτό όμως περηφανεύεσαι...Ναι ενώ με τους υπόλοιπους έκανε την κότα!
Άσε μας ρε κρυφόγαυρε!Εσύ γι'αυτό όμως περηφανεύεσαι...
Ή μήπως τόλμησε ποτέ να κάνει τέτοια κίνηση στον Τ.Μητρόπουλο...
Καλημερα Αλανια Οπαδοι του Θρυλου!
Καταρχην θα πω την Γνωμη μου Τωρα για το παιχνιδι με την αεκ για να μην λενε καποιοι οτι κανω Κωλοτουμπες μετα....
Θελω να κερδισει ο Ολυμπιακος το Συγκεκριμενο Παιχνιδι ΜΟΝΟ για λογους Γοητρου....ΔΕΝ εχει να κερδισει ΤΙΠΟΤΑ αλλο απο αυτο το παιχνιδι ...Αντιθετα ΠΡΕΠΕΙ Να κοιταξει την Υγεια των παιχτων γιατι Οι επομενες 50 Μερες ειναι Πολυ δυσκολες και ο Ολυμπιακος Χρειαζεται ΟΛΟΥΣ τους Ποδοσφαιριστες του και στα επομενα Παιχνδια Κρινονται Τιτλοι ΟΧΙ σε αυτο που παιζουμε με ενα ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ αντιπαλο ΕΚΤΟΣ στοχων που χρειαζεται να κανει ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ δικο του το παιχνιδι για να "αναστηθει" σαν νεκρος που ειναι
...
Αν ειμουν Εγω προπονητης του Ολυμπιακου ΔΕΝ θα διαλεγα Γκαλετι, Μπελουτσι, Ντιογο για το συγκεκριμενο παιχνιδι ...αλλα τα πιο "Δυνατα" ;) παιδια.....
Αυτη ειναι η Γνωμη μου για το προσεχες παιχνιδι και ΤΕΛΟΣ με αυτο....
Παμε τωρα
Στην Ελλαδα του 2009 υπαρχει το εξης Φαινομενο....
Διαβαζοντας το ΣΥΝΟΛΟ του "Αντικειμενικου" τυπου παρατηρουμε το εξης :
ο Ολυμπιακος των +12 +11 +14 απο τους διωκτες του ... Των Δωδεκα Σερι .... Του Κοκκαλη.... του Γκαλετι του Ντιογο του Μπελουτσι του "ΔΑΝΕΙΚΟΥ" εν ενεργια ΔΙΕΘΝΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΥ Λεντεσμα ...ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ
Αντιθετα η αεκ του "ο Τελευταιος να κλεισει την Πορτα" ,....του "ο Πριγκηπας που εγινε Βατραχος Και τουμπαλιν" του Δεν ξανασχολουμαι με την Αεκ - Στελακη "Ψαρα" Μανωλα ...Του εχω 15 Χρονια να δω κουπα και ειμαι απο τον Σεπτεμβρη ΕΚΤΟΣ στοχων....
Βρισκεται σε "Ψυχικη Αναταση " και " Παιζει Μπαλαρα"
Θα Τρελαθουμε ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!!!
Χωρις παρεξηγηση απο τους φιλους Αεκτζηδες αλλα επρεπε να το πω.....
Ετσι έτσι...όποτε δεν σου αρέσει κάτι που γράφω αρχίζεις τις γνωστές παπαριές...Άσε μας ρε κρυφόγαυρε!
Αφού είσαι...γιατί ντρέπεσαι να το πεις?Όλοι έχουμε τα κουσούρια μας!Ετσι έτσι...όποτε δεν σου αρέσει κάτι που γράφω αρχίζεις τις γνωστές παπαριές...
Κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Καλημέρα περσονάκο κωλόγαυρε
Ναι δικιο εχεις,θα ησασταν 2οι και σας κοψαμεΤις σήκωσαν τις γυφτομύτες μόνο και μόνο επειδή φέτος εμείς μαλακιστήκαμε αγρίως
Που θα πάει όμως θα τους τις κόψουμε.
Αφού είσαι...γιατί ντρέπεσαι να το πεις?Όλοι έχουμε τα κουσούρια μας!