gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Την έκοψες όμως την υπογραφή "Μόνο η 7"...φτιάξε μας λίγο!εγώ δεν ντρέπομαι....το λέω...... όπως είπε και ο Χρηστίδης είμαι διχασμένη προσωπικότητα.....
Την έκοψες όμως την υπογραφή "Μόνο η 7"...φτιάξε μας λίγο!εγώ δεν ντρέπομαι....το λέω...... όπως είπε και ο Χρηστίδης είμαι διχασμένη προσωπικότητα.....
Την έκοψες όμως την υπογραφή "Μόνο η 7"...φτιάξε μας λίγο!
Γι αυτα μιλαω....Γιατί είπε κανείς από την ΑΕΚ ότι το ματς είναι κρίσιμο και θα κρίνει τον τίτλο?Και για εμάς θέμα γοήτρου είναι μόνο...
Ούτε είπε [size=20pt]κανείς μας ότι παίζουμε μπαλάρα[/size]...άσε που με το ποδόσφαιρο που έχουμε δει εμείς παλιότερα από την ομάδα μας μπορούμε να κρίνουμε καλύτερα ποιο είναι το ποιοτικό ποδόσφαιρο...
Ο Στελάρας δεν έχει πει ποτέ ότι δεν ξανασχολείται με την ΑΕΚ,άσε που δεν μπορεί να συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο...
για αυτα μιλαω...Από την φετινή χρονιά αμς έμενε μόνο το γόητρο,οι εμφανίσεις και το κύπελλο που είναι αλλού παππά ευαγγέλιο.
Χάσουμε -κερδίσουμε ουσιαστικά δεν αλλάζει τίποτα,αλλά μια νίκη κόντρα στον γαύρο,είναι θέμα γοητρου κ ψυχολογίας,ειδικά σε μια καμμένη χρονιά.
Καλημερα ρε Φιλε!!!χριστοφοράκο καλημέρα............
ο γαύρος σε μια βδομάδα παίζει 3 παιγνια... Με ΑΕΚ , μετά με Αρη, ή ΠΑΟΚ και μετά με Πανθρακικό όξω......
Με ένα επιθετικό τον Ντιόγκο και έναν ινδιάνο.................
Επειδή η μπάλλα είναι πουτάνα και επειδή η έπαρση είναι ένα από τα θανάσιμα αμαρτήματα θα ήθλεα να δω να ποστάρεις το ίδιο ποστ με 2 γκέλες με ΑΕΚ και Πανθρα και τον ΠΑΟΚ λχ στο -5......... Και τον ΠΑΟΚ στην ΤΟΥΜΠΑ...
Υ.Γ.
Για όσους γαύρους γελάνε.......επειδή η μπάλλα είναι πουτάνα θα τρους πω να δούνε τι έγινε στη Γαλλία με τη Λυών πρόπερσι.......που έπαιζε πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική ενώ το χειμώνα ήταν στο +10.............
Καλημέρα σε όλους.......
Καλημερα ρε Φιλε!!!
Δηλαδη οι αλλοι δεν χασουν ΠΟΥΘΕΝΑ?
ήταν η καλύτερη φετινή μας εμφάνιση...
Εδω θα εισαι και θα τα πουμε ...Λοιπον Ακου.όχι παλλίκαρε....
απλά θεωρώ ότι ο γαύρος δύσκολα θα παίρνει διαρκώς τα παίγνια με 1 γκολ διαφορά...
Ελλείψει επιθετικών ποιότητας δε, θεωρώ ότι εάν προχωρήσει στο ΟΥΕΦΑ θα παίξει για το πρωτάθλημα στο ΚΑραισκάκη με βάζελο......
Οχι ότι θα το χάσει....
μια πρόβλεψη για κάνα +2 έως +4 το κόβω......
Βεβαια ειναι να απορει κανεις γιατι ΔΕΝ εκανε ΠΟΤΕ τετοια με αντιπαλο τον βαζελο....Δεν θα ξεχάσω σ'ενα νικηφόρο ματς της ΑΕΚ,την χρυσή τριετία,που έπαιζε τότε κ ο Τασάρας ο Μητρόπουλος μαζί μας(γαμάει ο κωλόφαρδος την γειτόνισσά μου τη Νένα Χρονοπούλου τώρα),και όταν έληξε το ματς,τον πιάνει από πίσω αγκαλιά ο Στελάρας όπως παίρνουν αγκαλιά οι μπαμπάδες τα παιδάκια τους,και τον πήγε έτσι σηκωτό μέχρι τα αποδυτήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aλλα κουσούρια έχω αλλά δεν στα μαρτ'ράω...Αφού είσαι...γιατί ντρέπεσαι να το πεις?Όλοι έχουμε τα κουσούρια μας!
Ε και???τι +2,τι +4,τι +12???το αποτέλεσμα μετράει...!!!όχι παλλίκαρε....
απλά θεωρώ ότι ο γαύρος δύσκολα θα παίρνει διαρκώς τα παίγνια με 1 γκολ διαφορά...
Ελλείψει επιθετικών ποιότητας δε, θεωρώ ότι εάν προχωρήσει στο ΟΥΕΦΑ θα παίξει για το πρωτάθλημα στο ΚΑραισκάκη με βάζελο......
Οχι ότι θα το χάσει....
μια πρόβλεψη για κάνα +2 έως +4 το κόβω......
όσο και αν σου φαίνεται αστείο θεωρώ ότι ο μόνος που διεκδηκεί πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή ακόμα είναι ο ΠΑΟΚ.Εδω θα εισαι και θα τα πουμε ...Λοιπον Ακου.
1. Αν αποκλειστει στο Ουεφα(πιθανοτερο) η διαφορα θα ειναι +15 και ανω...
2. Αν συνεχισει 1 ακομα γυρο στο Ουεφα η διαφορα θα ειναι +4 ..+6
Μπορουμε να καταθεσουμε τα στοιχιματα μας!!!!
Και εχεις δικιο για το 1 γκολ διαφορα!
ναι αλλά θέλω να ακούω το ΣΚΟΤΕΙΝΟ να ωρύεται......Ε και???τι +2,τι +4,τι +12???το αποτέλεσμα μετράει...!!!
ναι αλλά θέλω να ακούω το ΣΚΟΤΕΙΝΟ να ωρύεται......
ΠΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
τους ΦΑΓΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Eίσαι μεγάλο νούμερο ΤΕΛΟΣ!!!!
όσο και αν σου φαίνεται αστείο θεωρώ ότι ο μόνος που διεκδηκεί πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή ακόμα είναι ο ΠΑΟΚ.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πες μας κι άλλα ανέκδοτα!!!!!!!!!!
1)αν η γιαγια μου ειχε αρχιδια θα ηταν τραβεστιόσο και αν σου φαίνεται αστείο θεωρώ ότι ο μόνος που διεκδηκεί πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή ακόμα είναι ο ΠΑΟΚ.
πρώτον γιατί έχει το γαύρο τούμπα και 2ον γιατί δεν έχει ευρώπη. Εάν ο γάυρος χάσειεκτός από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και έχει ο ΠΑΟΚ τη διαφορά στο -5, όλα θα κριθούν στο ΚΑραισκάκη με βάζελο για τον ΠΑΟΚ.... εάν ο βάζελος κόψεο βαθμούς εκεί θα [size=20pt]τρέχετε να γιομίσετε το Καραισκάκη στις τελευταίες 2-3 αγωνιστικές.....[/size]
Αλλά είναι μακριά ακόμα...
Αυτά θα τα δούμε συνολικά μετά το ντέρμπυ με ΠΑΟΚ........