Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.606
Πόντοι
42.697
με τόσους , όσους χρειάζεται  για να πλαντάξει στο κλάμα ο μαλέας ο περσόνας και να προσκυνήσει!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Γιατί μου το κάνατε αυτό ρε κωλόπαιδα βραδιάτικα? Γιατί θεέ μου? Γιατί σε εμένα? Γέμισαν με δάκρυα τα σκιστά γαλαζοπράσινα μου μάτια! Πως θα κοιμηθώ τώρα μετά απο τόσο κλάμα? :'(
Αι στο καλό συγκινήθηκα! :babycry:
ασε τα ποιηματα και αυτη ειναι η αληθεια οπως την αντιλαμβανομαστε εμεις.....
και μεγαλες κοντρες εχουμε με τον αρη και οργια εχουν γινει στο χαριλαου και διακοπες παιχνιδιων και και.....
και ποτε δεν εχει γινει συμμαχια ουτε τσατσιλικι ουτε τιποτα μεταξυ μας....
απλα αναγνωριζουμε την μαγκια του αρειανου και την''καθαροτητα'' του σε εποχες που ολοι διαλεγουν τον ευκολο δρομο για να κρυψουν την ανυπαρξια τους....
και αυτον με το λιγοτερο κοστος.... ;) ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης
και μεγαλες κοντρες εχουμε με τον αρη και οργια εχουν γινει στο χαριλαου και διακοπες παιχνιδιων και και.....
απλα αναγνωριζουμε την μαγκια του αρειανου και την''καθαροτητα'' του σε εποχες που ολοι διαλεγουν τον ευκολο δρομο για να κρυψουν την ανυπαρξια τους....
Μην του βάζεις άγνωστες λέξεις θα μπλοκάρει τελείως τώρα που είναι και συγκινημένος.

Επισκέπτης
Άκου λοιπόν την μεγάλη αλήθεια!
Στην παγκόσμια ιστορία του ποδοσφαίρου κάθε χώρα έχεις τις μεγάλες την ομάδες, όλες αυτές οι μεγάλες ομάδες μεταξύ τους έχουν έχθρα και σε συναγωνισμό και σε επίπεδο οπαδών, δεν μπορεί να υπάρξει αποδοχή μεταξύ οπαδών και αλληλοσεβασμός μεταξύ των οπαδών, δεν συμβαίνει σε καμιά χώρα του κόσμου και ούτε σε χώρες ανεπτυγμένες ποδοσφαιρικά, αν θεωρούσες τον Άρη απειλή δεν θα τον σεβόσουν, θα τον έβριζες τον οπαδό της άλλης ομάδας ή θα τον δούλευες όπως κάνεις με οπαδούς μεγάλων ομάδων(Σε ελληνικό επίπεδο)! Καλά και χρυσά όλα αυτά που λες με για τον Άρη και δεν το αμφισβητώ αλλά δεν τον θεωρείς πραγματικά μεγάλη ομάδα γιατί ποτέ μα ποτέ δεν σου στέρησε έστω 1 τίτλο!

Επισκέπτης
Μην του βάζεις άγνωστες λέξεις θα μπλοκάρει τελείως τώρα που είναι και συγκινημένος.
Ναι ξέρω πολύ καθαρή ομάδα, μετά το 1-2 με τον παο φέτος ξαφνικά πήρατε χορηγία απο cosmote με μετόχους Βγενό και Σωφέρ!
Είπαμε σε άλλους αυτά που δεν σας ξέρουν, όχι σε εμένα!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ακου φιλε....εμεις συμμαχιες δεν γουσταρουμε με κανενα....και γουσταρουμε να ανεβαινουμε στο χαριλαου και να συνανταμε ''κολαση'' (οπως και σε ολα τα γηπεδα...)
αλλα ειμαστε σιγουροι οτι ΑΚΡΙΒΩΣ οπως αντιμετωπιζει εμας ο αρης ετσι ακριβως αντιμετωπιζει και ΟΛΟΥΣ τους αλλους....
και οτι δεν εχει στις ταξεις του ''βωκολους''....
και αν τυχει καποια στιγμη να εχει τοτε θα τον κρεμασουν οι αρειανοι εξω απο το χαριλαου....
απλα....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Άκου λοιπόν την μεγάλη αλήθεια!
Στην παγκόσμια ιστορία του ποδοσφαίρου κάθε χώρα έχεις τις μεγάλες την ομάδες, όλες αυτές οι μεγάλες ομάδες μεταξύ τους έχουν έχθρα και σε συναγωνισμό και σε επίπεδο οπαδών, δεν μπορεί να υπάρξει αποδοχή μεταξύ οπαδών και αλληλοσεβασμός μεταξύ των οπαδών, δεν συμβαίνει σε καμιά χώρα του κόσμου και ούτε σε χώρες ανεπτυγμένες ποδοσφαιρικά, αν θεωρούσες τον Άρη απειλή δεν θα τον σεβόσουν, θα τον έβριζες τον οπαδό της άλλης ομάδας ή θα τον δούλευες όπως κάνεις με οπαδούς μεγάλων ομάδων(Σε ελληνικό επίπεδο)! Καλά και χρυσά όλα αυτά που λες με για τον Άρη και δεν το αμφισβητώ αλλά δεν τον θεωρείς πραγματικά μεγάλη ομάδα γιατί ποτέ μα ποτέ δεν σου στέρησε έστω 1 τίτλο!
εισαι εντελως λαθος σε αυτο που λες....
πιστευεις οτι αισθανομαι τον παοκ απειλη η την λαρισα;;;;;
η την αεκ (τωρα τελευταια) η ακομα και τον παο (επισης τα τελευταια χρονια...)
ΚΑΝΕΝΑΝ δεν αισθανομαι απειλη ....σου μιλαω γνησια προσπαθησε να το καταλαβεις (αν γινεται :grin: :grin: :grin:)
ο αρης ομως δεν δειχνει με τιποτα το κομπλεξ που δειχνουν ΟΛΟΙ οι αλλοι....
παιζει για παρτη του και κανει τα μεταξυ μας παιχνιδια κολαση αλλα αυστηρα για παρτη του και να εισαι σιγουρος οτι αυτο ειναι κατι που το καταλαβαινουμε ....

Επισκέπτης
εισαι εντελως λαθος σε αυτο που λες....
πιστευεις οτι αισθανομαι τον παοκ απειλη η την λαρισα;;;;;
η την αεκ (τωρα τελευταια) η ακομα και τον παο (επισης τα τελευταια χρονια...)
ΚΑΝΕΝΑΝ δεν αισθανομαι απειλη ....σου μιλαω γνησια προσπαθησε να το καταλαβεις (αν γινεται :grin: :grin: :grin:)
ο αρης ομως δεν δειχνει με τιποτα το κομπλεξ που δειχνουν ΟΛΟΙ οι αλλοι....
παιζει για παρτη του και κανει τα μεταξυ μας παιχνιδια κολαση αλλα αυστηρα για παρτη του και να εισαι σιγουρος οτι αυτο ειναι κατι που το καταλαβαινουμε ....
Σου έχει στερήσει ποτέ κάποιον τίτλο ο Άρης? :think:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Σου έχει στερήσει ποτέ κάποιον τίτλο ο Άρης? :think:
τι νοημα εχει αυτο?ο παοκ δηλαδη που μου στερησε 2 τον μισω για αυτο το λογο?η μηπως γιατι μαζευοντε μονο με αρη και ολυμπιακο στο γηπεδο?

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εννοειται οτι Βριζω οταν παιζουμε μαζι (με τον Αρη)
Εννοειται οτι ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ οταν Κερδιζω!!!
Εννοειται οτι ειναι ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ

τους Γουσταρω για τους λογους που ειπα πριν και για κατι ακομα...

Στους 2 τελικους που τους Κερδισαμε ...στο Τελος ΟΛΟΙ οι Αρειανοι μαζι ΦΩναξαν
ΑΡΗ ΘΥΜΙΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
και Εφυγαν απο το Γηπεδο...
ΔΕΝ τα εριξαν στην Διαιτησια
ΟΥΤΕ στην Κυβερνηση
ΟΥΤΕ στους Μακεδονες Υπουργους που δεν τους "προστατευουν"
ΟΥΤΕ στους Αμερικανους και ΝΑΤΟ

Εχασαν και Φωναξαν το Αυτνοητο ΑΡΗ ΘΥΜΙΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
Ουτε χειροκροτησαν ΣΑΝ μαλακες οπως κατι αεκτζηδες οταν ετρωγαν ΤΕΣΣΕΡΑ απο την Σεβιλη
Ουτε Ειπαν "Θρυλε Μαλακα σε παιζουμε για πλακα"
οπως κατι Ζμπαοκτζηδες οταν Ετρωγαν 3 μπαλακια....

Ειχαν ΝΟΡΜΑΛ συμπεριφορα ΦΙΛΑΘΛΟΥ που Αγαπα την ΟΜαδα του και Εχασε απο ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!!

Επισκέπτης
τι νοημα εχει αυτο?ο παοκ δηλαδη που μου στερησε 2 τον μισω για αυτο το λογο?η μηπως γιατι μαζευοντε μονο με αρη και ολυμπιακο στο γηπεδο?
Αυτό που λέω είναι ότι συμπαθείς μια ομάδα κάποιος πέρα από την δική του όταν την θεωρεί μικρότερη κατά πολύ από αυτόν και όταν δεν του έχει κάνει κακό, δεν μπορείς να συμπαθείς μια άλλη μεγάλη ομάδα!
Με το νου σου μαζεύονται μόνο με Άρη και Ολυμπιακό!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
+1.000.000.000
Exει την ιδια  Αντιμετωπιση/αντιδραση σε ΟΛΟΥΣ !!!
και ΔΕΝ ειναι Ρουφιανος/Τσατσος/Γιουσουφακι...
Οι Φιλαθλοι του ειναι ΜΟΝΟ ΑΡΗΣ και ΟΧΙ ΑΝΤΙ-Ολυμπιακοι!!!!!

εγώ που είμαι βάζελος φιλο-ολυμπιακός σε ποιά κατηγορία φιλάθλων ανήκω?

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom