Επισκέπτης
Γιατί ρε κάνεις έτσι, συγκινήθηκα πάρα πολύ την αλήθεια αλήθεια λέω! :'(Κοίτα μόνο μη στερέψεις από δάκρυα γιατί έρχεται και η Τετάρτη και θα σου χρειαστεί απόθεμα. :o >
Γιατί ρε κάνεις έτσι, συγκινήθηκα πάρα πολύ την αλήθεια αλήθεια λέω! :'(Κοίτα μόνο μη στερέψεις από δάκρυα γιατί έρχεται και η Τετάρτη και θα σου χρειαστεί απόθεμα. :o >
μπερδεψες τα θρεντ ρε πρεζακιαμε τόσους , όσους χρειάζεται για να πλαντάξει στο κλάμα ο μαλέας ο περσόνας και να προσκυνήσει!
ασε τα ποιηματα και αυτη ειναι η αληθεια οπως την αντιλαμβανομαστε εμεις.....Γιατί μου το κάνατε αυτό ρε κωλόπαιδα βραδιάτικα? Γιατί θεέ μου? Γιατί σε εμένα? Γέμισαν με δάκρυα τα σκιστά γαλαζοπράσινα μου μάτια! Πως θα κοιμηθώ τώρα μετά απο τόσο κλάμα? :'(
Αι στο καλό συγκινήθηκα!
πάλι ληγμένα μου πούλησες ρε μαφία?μπερδεψες τα θρεντ ρε πρεζακια
Μην του βάζεις άγνωστες λέξεις θα μπλοκάρει τελείως τώρα που είναι και συγκινημένος.ασε τα ποιηματα και αυτη ειναι η αληθεια οπως την αντιλαμβανομαστε εμεις.....
και μεγαλες κοντρες εχουμε με τον αρη και οργια εχουν γινει στο χαριλαου και διακοπες παιχνιδιων και και.....
και ποτε δεν εχει γινει συμμαχια ουτε τσατσιλικι ουτε τιποτα μεταξυ μας....
απλα αναγνωριζουμε την μαγκια του αρειανου και την''καθαροτητα'' του σε εποχες που ολοι διαλεγουν τον ευκολο δρομο για να κρυψουν την ανυπαρξια τους....
και αυτον με το λιγοτερο κοστος.... ;) ;) ;) ;) ;)
Άκου λοιπόν την μεγάλη αλήθεια!ασε τα ποιηματα και αυτη ειναι η αληθεια οπως την αντιλαμβανομαστε εμεις.....
και μεγαλες κοντρες εχουμε με τον αρη και οργια εχουν γινει στο χαριλαου και διακοπες παιχνιδιων και και.....
και ποτε δεν εχει γινει συμμαχια ουτε τσατσιλικι ουτε τιποτα μεταξυ μας....
απλα αναγνωριζουμε την μαγκια του αρειανου και την''καθαροτητα'' του σε εποχες που ολοι διαλεγουν τον ευκολο δρομο για να κρυψουν την ανυπαρξια τους....
και αυτον με το λιγοτερο κοστος.... ;) ;) ;) ;) ;)
ο πλε φταιει,μπερδεψε τις παρτιδεςπάλι ληγμένα μου πούλησες ρε μαφία?
Αν τα διαβάσει ο δίπλα θα φρικάρει!πάλι ληγμένα μου πούλησες ρε μαφία?
Ναι ξέρω πολύ καθαρή ομάδα, μετά το 1-2 με τον παο φέτος ξαφνικά πήρατε χορηγία απο cosmote με μετόχους Βγενό και Σωφέρ!Μην του βάζεις άγνωστες λέξεις θα μπλοκάρει τελείως τώρα που είναι και συγκινημένος.
ακου φιλε....εμεις συμμαχιες δεν γουσταρουμε με κανενα....και γουσταρουμε να ανεβαινουμε στο χαριλαου και να συνανταμε ''κολαση'' (οπως και σε ολα τα γηπεδα...)Μην του βάζεις άγνωστες λέξεις θα μπλοκάρει τελείως τώρα που είναι και συγκινημένος.
εισαι εντελως λαθος σε αυτο που λες....Άκου λοιπόν την μεγάλη αλήθεια!
Στην παγκόσμια ιστορία του ποδοσφαίρου κάθε χώρα έχεις τις μεγάλες την ομάδες, όλες αυτές οι μεγάλες ομάδες μεταξύ τους έχουν έχθρα και σε συναγωνισμό και σε επίπεδο οπαδών, δεν μπορεί να υπάρξει αποδοχή μεταξύ οπαδών και αλληλοσεβασμός μεταξύ των οπαδών, δεν συμβαίνει σε καμιά χώρα του κόσμου και ούτε σε χώρες ανεπτυγμένες ποδοσφαιρικά, αν θεωρούσες τον Άρη απειλή δεν θα τον σεβόσουν, θα τον έβριζες τον οπαδό της άλλης ομάδας ή θα τον δούλευες όπως κάνεις με οπαδούς μεγάλων ομάδων(Σε ελληνικό επίπεδο)! Καλά και χρυσά όλα αυτά που λες με για τον Άρη και δεν το αμφισβητώ αλλά δεν τον θεωρείς πραγματικά μεγάλη ομάδα γιατί ποτέ μα ποτέ δεν σου στέρησε έστω 1 τίτλο!
Σου έχει στερήσει ποτέ κάποιον τίτλο ο Άρης?εισαι εντελως λαθος σε αυτο που λες....
πιστευεις οτι αισθανομαι τον παοκ απειλη η την λαρισα;;;;;
η την αεκ (τωρα τελευταια) η ακομα και τον παο (επισης τα τελευταια χρονια...)
ΚΑΝΕΝΑΝ δεν αισθανομαι απειλη ....σου μιλαω γνησια προσπαθησε να το καταλαβεις (αν γινεται )
ο αρης ομως δεν δειχνει με τιποτα το κομπλεξ που δειχνουν ΟΛΟΙ οι αλλοι....
παιζει για παρτη του και κανει τα μεταξυ μας παιχνιδια κολαση αλλα αυστηρα για παρτη του και να εισαι σιγουρος οτι αυτο ειναι κατι που το καταλαβαινουμε ....
τι νοημα εχει αυτο?ο παοκ δηλαδη που μου στερησε 2 τον μισω για αυτο το λογο?η μηπως γιατι μαζευοντε μονο με αρη και ολυμπιακο στο γηπεδο?Σου έχει στερήσει ποτέ κάποιον τίτλο ο Άρης?
δυστυχως η δεν θελεις (μαλλον αυτο) η δεν μπορεις να με αντιληφθεις...Σου έχει στερήσει ποτέ κάποιον τίτλο ο Άρης?
Αυτό που λέω είναι ότι συμπαθείς μια ομάδα κάποιος πέρα από την δική του όταν την θεωρεί μικρότερη κατά πολύ από αυτόν και όταν δεν του έχει κάνει κακό, δεν μπορείς να συμπαθείς μια άλλη μεγάλη ομάδα!τι νοημα εχει αυτο?ο παοκ δηλαδη που μου στερησε 2 τον μισω για αυτο το λογο?η μηπως γιατι μαζευοντε μονο με αρη και ολυμπιακο στο γηπεδο?
+1.000.000.000
Exει την ιδια Αντιμετωπιση/αντιδραση σε ΟΛΟΥΣ !!!
και ΔΕΝ ειναι Ρουφιανος/Τσατσος/Γιουσουφακι...
Οι Φιλαθλοι του ειναι ΜΟΝΟ ΑΡΗΣ και ΟΧΙ ΑΝΤΙ-Ολυμπιακοι!!!!!
δυστυχώς σε σένα δε μπορώ να απαντήσω μου το απαγόρεψε ο στρέιτπάλι ληγμένα μου πούλησες ρε μαφία?
Ναι ξέρω όλη η ποδοσφαιρική ανθρωπότητα έχασε το επίπεδό της και το βρήκες εσύ όλο!δυστυχως η δεν θελεις (μαλλον αυτο) η δεν μπορεις να με αντιληφθεις...