Επισκέπτης
Τις σήκωσαν τις γυφτομύτες μόνο και μόνο επειδή φέτος εμείς μαλακιστήκαμε αγρίωςπροτιμω μπαοκ για να ριξω ξυλο και να το βουλωσουν λιγο
σηκωσαν πολυ ψηλα της γυφτομυτες τους
Που θα πάει όμως θα τους τις κόψουμε.
Τις σήκωσαν τις γυφτομύτες μόνο και μόνο επειδή φέτος εμείς μαλακιστήκαμε αγρίωςπροτιμω μπαοκ για να ριξω ξυλο και να το βουλωσουν λιγο
σηκωσαν πολυ ψηλα της γυφτομυτες τους
Α τον παπάρα τι πήγε και είπε!Συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα μάγκες
Εμείς τώρα θα τα πούμε στο κύπελο (αν και θα προτιμούσατε το μπαοκ λόγω δυναμικότητας)
στο κυπελλο θα εχουμε μετακινησεις?Τις σήκωσαν τις γυφτομύτες μόνο και μόνο επειδή φέτος εμείς μαλακιστήκαμε αγρίως
Ναι και τις 2 τελευταίες φορές που πέσατε στην Β τον ευνόησε τον παοκ!Τις σήκωσαν τις γυφτομύτες μόνο και μόνο επειδή φέτος εμείς μαλακιστήκαμε αγρίως
Α τον παπάρα τι πήγε και είπε!
Ποια δυναμικότητα? που σκοράρεις ανά 17 παιχνίδια? ή το ότι σε πιπώνει ο ολυμπιακός όπου σε βρει στο κύπελλο?
Αν δεν με απατά η μνήμη μου τι2 2 τελευταίες φορές που έπαιξε ο παοκ με τον ολυμπιακό στο κύπελλο του έριξε μια 4αρα στο κεφάλι στον τελικό το 2001 και τον απέκλεισε νικώντας τον μέσα έξω το 2003!
Ρε την προπαγάνδα σας μέσα βρε τους 8ους με το κύπελλο παπάρι!
http://[URL unfurl="true"]www.paok-kordelio.gr/Photo_Galleries/PAOK%20Asteia/images/Skoulikia%20Kypello%20PAPari_jpg.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τοτε ειχε ριξει και 5 γκολ στην μπαρτσα και 8 στη ρεαλ
α ρε παοκαρα :jerking: :jerking: :jerking:
Κύπελλο VODAFONE 2002-03τοτε ειχε ριξει και 5 γκολ στην μπαρτσα και 8 στη ρεαλ
α ρε παοκαρα
Κολημένη η βελονίτσα έτσι.Βαρετό.Ναι και τις 2 τελευταίες φορές που πέσατε στην Β τον ευνόησε τον παοκ!
Του χρόνου. Φέτος πρόλαβε ο Σωκράτης.Με το πριμ πρωταθλήματος τι έγινε? πότε θα το δώσει ο Λαμπρούκος?
κωθωνι εισαι εσυΚύπελλο VODAFONE 2002-03
26.2.03
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
3-1
Κύπελλο VODAFONE 2002-03
12.3.03
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
1-2
Τις παπαριές στα κωθώνια τους Αρειανούς που σε πιστεύουν!
Βαρέθηκα να σε κάνω ρόμπα, με κούρασες!κωθωνι εισαι εσυ
μετακινησεις θα εχει?
Αυτο ειναι στανταρντ?Ανάλογα με το τι θα συμφωνήσουν οι διοικήσεις, μόνο σε ημιτελικό είναι αναγκασμένοι να δώσει το 10%!
Ναι, το είχα ακούσει στην προηγούμενη κλήρωση! Παλιότερα έδινε αναγκαστικά αλλά εδώ και 2 χρόνια πριν τον ημιτελικό είναι μεταξύ διοικήσεων το θέμα!Αυτο ειναι στανταρντ?
Ναι όντως δεν είμαι σαν εσάς, μπεεε, υιός γκαγκάτση, ρουφιάνοι του βορρά!Κολημένη η βελονίτσα έτσι.Βαρετό.Του χρόνου..
Α τον παπάρα τι πήγε και είπε!
Ποια δυναμικότητα? που σκοράρεις ανά 17 παιχνίδια? ή το ότι σε πιπώνει ο ολυμπιακός όπου σε βρει στο κύπελλο?
Αν δεν με απατά η μνήμη μου τις 2 τελευταίες φορές που έπαιξε ο παοκ με τον ολυμπιακό στο κύπελλο του έριξε μια 4αρα στο κεφάλι στον τελικό το 2001 και τον απέκλεισε νικώντας τον μέσα έξω το 2003!
http://[URL unfurl="true"]www.paok-kordelio.gr/Photo_Galleries/PAOK%20Asteia/images/Skoulikia%20Kypello%20PAPari_jpg.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Έρχεται η τετέρτη κούκλα μου που θα ξαναφορέσεις το φερεντζέ και θα ξαναβρείς τον εαυτό σου.Πρόσεξε μόνο μην πνιγείς καταπίνοντας. :birdman:
Ωραιος ρε τρελλεΝαι, το είχα ακούσει στην προηγούμενη κλήρωση! Παλιότερα έδινε αναγκαστικά αλλά εδώ και 2 χρόνια πριν τον ημιτελικό είναι μεταξύ διοικήσεων το θέμα!
Ναι ρε συ.Μέτρησα τ'αρχίδια μου εκεί.Αλλά τι σου λέω άγνωστες λέξεις για σας γιουσουφάκια.Ναι όντως δεν είμαι σαν εσάς, μπεεε, υιός γκαγκάτση, ρουφιάνοι του βορρά!
Εσύ έλεγες ότι έζησες μεγάλες στιγμές στην Β θα κάτσεις να υποστείς την καζούρα τότε!
Ρε δεν με πείθετε εμένα σας ξέρω απο την καλή και την ανάποδη, την προπαγάνδα σας αλλού!Έρχεται η τετέρτη κούκλα μου που θα ξαναφορέσεις το φερεντζέ και θα ξαναβρείς τον εαυτό σου.Πρόσεξε μόνο μην πνιγείς καταπίνοντας.
Ναι έχεις δίκιο ότι πεις, άιντε γρήγορα τώρα να κολλήσεις κάνα αυτοκόλλητο σε κάδους και να στείλεις email!Ναι ρε συ.Μέτρησα τ'αρχίδια μου εκεί.Αλλά τι σου λέω άγνωστες λέξεις για σας γιουσουφάκια.
Ναι έχεις δίκιο ότι πεις, άιντε γρήγορα τώρα να κολλήσεις κάνα αυτοκόλλητο σε κάδους και να στείλεις email!
Λοιπον δωρητη,περσονα,bull και λοιπα κοπροσκυλα μην ακουσω ξανα καμια μαλακια για τον ταρατσα θα γαμηθουμε.Α τον παπάρα τι πήγε και είπε!
Αν δεν με απατά η μνήμη μου τις 2 τελευταίες φορές που έπαιξε ο παοκ με τον ολυμπιακό στο κύπελλο του έριξε μια 4αρα στο κεφάλι στον τελικό το 2001 και τον απέκλεισε νικώντας τον μέσα έξω το 2003!
Eγώ ρε???μέλι στάζει το στόμα μου για τη βρωμόπουστα...Λοιπον δωρητη,περσονα,bull και λοιπα κοπροσκυλα μην ακουσω ξανα καμια μαλακια για τον ταρατσα θα γαμηθουμε.