Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Επισκέπτης
προτιμω μπαοκ για να ριξω ξυλο και να το βουλωσουν λιγο
σηκωσαν πολυ ψηλα της γυφτομυτες τους
Τις σήκωσαν τις γυφτομύτες μόνο και μόνο επειδή φέτος εμείς μαλακιστήκαμε αγρίως :jerking:
Που θα πάει όμως θα τους τις κόψουμε.

Επισκέπτης
Συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα μάγκες :rockon:
Εμείς τώρα θα τα πούμε στο κύπελο (αν και θα προτιμούσατε το μπαοκ λόγω δυναμικότητας)
Α τον παπάρα τι πήγε και είπε! :2funny: :2funny: :2funny:
Ποια δυναμικότητα? που σκοράρεις ανά 17 παιχνίδια? ή το ότι σε πιπώνει ο ολυμπιακός όπου σε βρει στο κύπελλο? :2funny:
Αν δεν με απατά η μνήμη μου τις 2 τελευταίες φορές που έπαιξε ο παοκ με τον ολυμπιακό στο κύπελλο του έριξε μια 4αρα στο κεφάλι στον τελικό το 2001 και τον απέκλεισε νικώντας τον μέσα έξω το 2003! :rockon:
Ρε την προπαγάνδα σας μέσα βρε τους 8ους με το κύπελλο παπάρι! :2funny: :2funny: :2funny:
URL]]

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Τις σήκωσαν τις γυφτομύτες μόνο και μόνο επειδή φέτος εμείς μαλακιστήκαμε αγρίως :jerking:
στο κυπελλο θα εχουμε μετακινησεις?

Επισκέπτης
Ναι και τις 2 τελευταίες φορές που πέσατε στην Β τον ευνόησε τον παοκ! :2funny:
Με το πριμ πρωταθλήματος τι έγινε? πότε θα το δώσει ο Λαμπρούκος? :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ποια δυναμικότητα? που σκοράρεις ανά 17 παιχνίδια? ή το ότι σε πιπώνει ο ολυμπιακός όπου σε βρει στο κύπελλο? :2funny:
Αν δεν με απατά η μνήμη μου τι2 2 τελευταίες φορές που έπαιξε ο παοκ με τον ολυμπιακό στο κύπελλο του έριξε μια 4αρα στο κεφάλι στον τελικό το 2001 και τον απέκλεισε νικώντας τον μέσα έξω το 2003! :rockon:
Ρε την προπαγάνδα σας μέσα βρε τους 8ους με το κύπελλο παπάρι! :2funny: :2funny: :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.paok-kordelio.gr/Photo_Galleries/PAOK%20Asteia/images/Skoulikia%20Kypello%20PAPari_jpg.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τοτε ειχε ριξει και 5 γκολ στην μπαρτσα και 8 στη ρεαλ
α ρε παοκαρα :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
τοτε ειχε ριξει και 5 γκολ στην μπαρτσα και 8 στη ρεαλ
α ρε παοκαρα :jerking: :jerking: :jerking:
Κύπελλο VODAFONE 2002-03

26.2.03

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

3-1
Κύπελλο VODAFONE 2002-03

12.3.03

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

1-2
Τις παπαριές σου στα κωθώνια τους Αρειανούς που σε πιστεύουν! :birdman:

Επισκέπτης
Ναι και τις 2 τελευταίες φορές που πέσατε στην Β τον ευνόησε τον παοκ! :2funny:
Κολημένη η βελονίτσα έτσι.Βαρετό.
Με το πριμ πρωταθλήματος τι έγινε? πότε θα το δώσει ο Λαμπρούκος? :2funny:
Του χρόνου. Φέτος πρόλαβε ο Σωκράτης.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

Επισκέπτης
Κολημένη η βελονίτσα έτσι.Βαρετό.Του χρόνου..
Ναι όντως δεν είμαι σαν εσάς, μπεεε, υιός γκαγκάτση, ρουφιάνοι του βορρά!
Εσύ έλεγες ότι έζησες μεγάλες στιγμές στην Β θα κάτσεις να υποστείς την καζούρα τότε!

Επισκέπτης
Αν δεν με απατά η μνήμη μου τις 2 τελευταίες φορές που έπαιξε ο παοκ με τον ολυμπιακό στο κύπελλο του έριξε μια 4αρα στο κεφάλι στον τελικό το 2001 και τον απέκλεισε νικώντας τον μέσα έξω το 2003! :rockon:
http://[URL unfurl="true"]www.paok-kordelio.gr/Photo_Galleries/PAOK%20Asteia/images/Skoulikia%20Kypello%20PAPari_jpg.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Έρχεται η τετέρτη κούκλα μου που θα ξαναφορέσεις το φερεντζέ και θα ξαναβρείς τον εαυτό σου.Πρόσεξε μόνο μην πνιγείς καταπίνοντας. :birdman:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Επισκέπτης
Ναι όντως δεν είμαι σαν εσάς, μπεεε, υιός γκαγκάτση, ρουφιάνοι του βορρά!
Εσύ έλεγες ότι έζησες μεγάλες στιγμές στην Β θα κάτσεις να υποστείς την καζούρα τότε!
Ναι ρε συ.Μέτρησα τ'αρχίδια μου εκεί.Αλλά τι σου λέω άγνωστες λέξεις για σας γιουσουφάκια.

Επισκέπτης
Έρχεται η τετέρτη κούκλα μου που θα ξαναφορέσεις το φερεντζέ και θα ξαναβρείς τον εαυτό σου.Πρόσεξε μόνο μην πνιγείς καταπίνοντας. :birdman:
Ρε δεν με πείθετε εμένα σας ξέρω απο την καλή και την ανάποδη, την προπαγάνδα σας αλλού! :rockon:
http://[URL unfurl="true"]www.paok-kordelio.gr/Photo_Galleries/PAOK%20Asteia/images/Skoulhkia%20Afentika%20Tou%20Photoshop!%20Po%20Po%20Kosmos_jpg.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.paok-kordelio.gr/Photo_Galleries/PAOK%20Asteia/images/Skoulhkia%20Afentika%20Tou%20Photoshop!%20Gine%20Arhs%20Na%20Ton%20Pareis_jpg.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.paok-kordelio.gr/Photo_Galleries/PAOK%20Asteia/images/Skoulikia%20Mporw%20Na%20Paizw%20Sthn%20A_jpg.jpg[/img[/URL]]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Λοιπον δωρητη,περσονα,bull και λοιπα κοπροσκυλα μην ακουσω ξανα καμια μαλακια για τον ταρατσα θα γαμηθουμε. :rockon: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom