Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μάλλον ο Τσίλντρες...ΤΕΛΟΣ!!!
Έκανε δηλώσεις σε αμερικάνικη ιστοσελίδα ότι πρέπει να πάρει 1 σημαντική απόφαση και πως ο μάνατζέρ του μιλάει με ομάδες του ΝΒΑ...
Το είπε τώρα στην ΕΤ1...
εγώ λέω να πάρουμε ένα τρίποντο τριάρι γιατί μας βλέπω με την Ταουγκρές να τρώμε ένα κουλούρι άλλο πράμα...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
με περιμένουν όλη μέρα καρτερικά πότε θα ποστάρω για να απαντήσουν...bodos και lastmoican....σαν πιστά σκυλιά με ακολουθούν παντού,ό ένας γιαλαντζί οπαδός(μισός πανιώνιος-μισός παο),ο άλλος γνήσιος gayρος...

Επισκέπτης
και οι μισοι ηταν απο θεσσαλονικη,ο πιο αβανταρισμενος οχλος που θελει να δειχνει και λαος
ανυπαρκτοι ειναι ακομα και στην πολη τους,τα αρειανα τους εχουν τρεξει και μεσα στην τουμπα
η κοτομαγκια τους περιοριζεται σε μαχαιρωματα αντιπαλων οπαδων που ειναι σε καφε με τις γυναικες τους και σε ντου 15 με 1
Έτσι όπως τα λες είναι Στέλλα! :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
με περιμένουν όλη μέρα καρτερικά πότε θα ποστάρω για να απαντήσουν...bodos και lastmoican....σαν πιστά σκυλιά με ακολουθούν παντού,ό ένας γιαλαντζί οπαδός(μισός πανιώνιος-μισός παο),ο άλλος γνήσιος gayρος...
παρε τα μουτρα σου καβαλα το τρακτερ και περνα στη μερια που ανηκεις
www.imageshack.gr/view.php?file=1ehhqapohiabwrh8kpdy.jpg] [/URL]
ζμπαουγκαρα ναουμ

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ο κλασσικός μαλάκας παρουσιαστής:''δεν ξέρω τί θα κάνω όταν επιστρέψω'' είπε ότι και καλά ανέφερε ο Τσίλντρες...και ο Τσίλντρες μίλαγε για καλοκαίρι...

Επισκέπτης
ρε βλακα ολο το σαιτ σε δουλευει με τις μαλακιες που ποσταρεις!!!!! θα εθεις στη ν.σμυρνη με το λαο σου παλερμο; :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Έτσι όπως τα λες είναι Στέλλα! :rockon:
ψεμματα ειπα?
προχθες δεν ακολουθησαν 15 παοκια ενα πιτσιρικα αρειανο μεχρι το σπιτι του για να τον μαχαιρωσουν?
δεν επιτεθηκαν σε γυναικοπαιδα στις σερρες?
δεν μαχαιρωσαν σερβους που πινανε καφε με τις γυναικες τους?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ρε βλακα ολο το σαιτ σε δουλευει με τις μαλακιες που ποσταρεις!!!!! θα εθεις στη ν.σμυρνη με το λαο σου παλερμο; :2funny:
τραβα δες την πουτσα μεσα στο σεφ γατουλα ασε τον βουλγαρο,ειναι δικος μας

Επισκέπτης
ψεμματα ειπα?
προχθες δεν ακολουθησαν 15 παοκια ενα πιτσιρικα αρειανο μεχρι το σπιτι του για να τον μαχαιρωσουν?
δεν επιτεθηκαν σε γυναικοπαιδα στις σερρες?
δεν μαχαιρωσαν σερβους που πινανε καφε με τις γυναικες τους?
Καλά τους έκαναν! :rockon:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

αυτά τα πούστικα "όλο το σάιτ" να τα βάλεις στον πάτο σου...το μόνο που ποστάρω είναι ότι ο θρήνος είναι το πιο βρώμικο και συχαμερό σωματείο στην ελλάδα,διαφωνεί κανείς?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αυτά τα πούστικα "όλο το σάιτ" να τα βάλεις στον πάτο σου...το μόνο που ποστάρω είναι ότι ο θρήνος είναι το πιο βρώμικο και συχαμερό σωματείο στην ελλάδα,διαφωνεί κανείς?
κανεις
οταν καποιος γαμαει την πιο γυφτικη ομαδα των βαλκανιων(ελλαδα,βουλγαρια,σκοπια)λογικο ειναι να εξισωνεται
ναουμε

Επισκέπτης
μη μου ταραζεαι γιατι εχεις να κατεβεις πολλες φορες στη αθηνα και το κατεστημενο θα σου κανει το πατο κουλουρακι!!!! οσο γιαυτα που ποσταρεις ξαναδιαβασε τα γιατι εσυ θα μας τρελανεις ολους!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι ρε μαλάκα, την έννοια σου είχαμε.
Έχω να μπω 3 μέρες και μπήκα για εσένα μου λες;;; Χαχαχαχα...τι ηλίθιος θεέ μου.
Κρύψου στον κώλο του Βγενόπουλου...μόλις μιλάς νομίζουμε πως ακούμε αέρια...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
συνέχεια από κάτω μου σε βλέπω...αλλά άνοιξε σήμερα το θρεντ που παρακαλούσες,Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ!!!ασχολήσου εκεί,θα σ'αρέσει!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Άσε ρε μαλάκα κάποιον ψευτοηθικολόγο να μου κάνει κήρυγμα κατά της βίας! :tickedoff:
τραβα στο θρεντ των λαγων
εκει ειναι μαθημενοι σε αυτα,οταν προκαλουν και κανουν μαγκιες ειναι καλη η βια οταν γυρναει τουμπα αυτο και ειναι κατω στο δρομο η πανω σε κανα βουνο τοτε οι αλλοι ειναι δολοφονοι και κακουργοι

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

Αν διαφωνεί κανείς???''Όλο το σαϊτ''.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom