Επισκέπτης
Μια ομάδα στην Μάλτα είχε 27 συνεχόμενα πρωταθλήματα!νομίζω πρώτη φορα συνβαίνει από εποχή εφευρέσεις του ποδοσφαίρου να γνωρίζουμε τον πρωταθλητή πριν ξεκι ;)νήσει το πρωτάθλημα.
Μια ομάδα στην Μάλτα είχε 27 συνεχόμενα πρωταθλήματα!νομίζω πρώτη φορα συνβαίνει από εποχή εφευρέσεις του ποδοσφαίρου να γνωρίζουμε τον πρωταθλητή πριν ξεκι ;)νήσει το πρωτάθλημα.
τι πέναλτυ πάλι έδωσαν στον Ταμτάκο,ανύπαρκτο,για γέλια...
το ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ στη θύρα την 7,γιατί βγήκε?
ναι αλλα εγώ ρώτησα αν προτού ξεκινήσει το πρωτάθλημα να ξέρουμε με σιγουριά τον πρωταθλητή.είχα άνοιξη σκετικό θέμα στην άρχει του πρωταθλήματος ποιος θα κατάκτηση την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα,και πολύ γελάγανε κοροϊδεύανε και τέτοια.τώρα στην μέση του πρωταθλήματος μονο με μαθηματική ακρίβεια δεν τον βγάζουν πρωταθλητή.αυτό λέω.υπάρχει σχετικό θέμα στα αθλητικά με ψηφοφορία.Μια ομάδα στην Μάλτα είχε 27 συνεχόμενα πρωταθλήματα!
αυτό είναι ένα από τα καλύτερα εξώφυλλα που έκανε ο πρωταθλητής.
η πουτσα μου απο το στομα σου,γιατι βγηκε?το ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ στη θύρα την 7,γιατί βγήκε?
εσύ ακομα γράφεις εδώ μέσα;;είναι άχρηστες οι ποδοσφαιρικές αναλύσεις για την βρωμοομάδα του ελληνικού δημοσίου,αφού τα έχει όλα στημένα και αγορασμένα...γκέι με φούστες,ετοιμαστείτε να σηκώσετε ένα ακόμα κάλπικο ψευτοπρωτάθλημα...μέχρι το λαιμό βουτηγμένοι στο σκατό
τι πέναλτυ πάλι έδωσαν στον Ταμτάκο,ανύπαρκτο,για γέλια...
ειναι η δευτερη φορααυτό είναι ένα από τα καλύτερα εξώφυλλα που έκανε ο πρωταθλητής.
Βουλγαροσπερμα τι θα κανετε σημερα?το ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ στη θύρα την 7,γιατί βγήκε?
λοιπόν, μην το αγχώνετε το "παλικάρι" και είναι η τρύπα του μεγάλη...Βουλγαροσπερμα τι θα κανετε σημερα?
Πουτσα παλι...
αρρωστημενο σεναριολοιπόν, μην το αγχώνετε το "παλικάρι" και είναι η τρύπα του μεγάλη...
το καλύτερο σενάριο είναι να αρχίσουμε να χάνουμε βαθμούς στο τέλος και να βγει 2ος ο ΠΑΟΚ με διαφορά στον πόντο (ω, ναι, θα αρχίσουνε να μετρανε πάλι τους βαθμούς από τη διαιτησία - το οτι εκείνοι παίζουνε μόνο λόγω διαιτησίας δεν το λένε) και μετά να παίξουνε στα πλέυ οφφ και να βγούνε 4οι ....
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
μιλάμε για απίστευτο γέλιο....και μετά πάλι κλάααααααααααααααμα
Μαλακοβιόλη δες πι μι!ειναι η δευτερη φορα
το πρωτο ηταν πριν 2 βδομαδες με διαφορετικη διαφορα ομως
κανονικα για μενα επρεπε να βαλει πρωτοσελιδο την παραλλαγη της αλλης διαφημισης(tellas)
"παλι εχασε ο βαζελος απο τον κουτσιανικουλη,δεν χορταινεις να το ακους,(εργο)ΤΕΛΗΣ"
το εχω δει και εχω στειλει απαντηση εδω και 10 λεπταΜαλακοβιόλη δες πι μι!