alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλημερα Αλανια!!!!
καλημερα & καλη εβδομαδα αρχιπρακτορα..Καλημερα Αλανια!!!!
Εισαι καλα φιλαρακι?καλημερα & καλη εβδομαδα αρχιπρακτορα..
μια χαρα..θα τα πουμε την πεμπτη απο κοντα..Εισαι καλα φιλαρακι?
Ναι εννοειται !!! βεβαια να σου πω στα αρχιδια μου για την Πεμπτη .....εμενα η Κυριακη με Νοιαζει!!!.....Με "πιανεις"???μια χαρα..θα τα πουμε την πεμπτη απο κοντα..
σε πιανω αρχιπρακτορα..κριμα που θα λειπουν ο ρομπας,ο καλλικαντζαρος βδελλας & ο χεσμεντεν ζηκος..Ναι εννοειται !!! βεβαια να σου πω στα αρχιδια μου για την Πεμπτη .....εμενα η Κυριακη με Νοιαζει!!!.....Με "πιανεις"???
καλημερα κρυφογαυρε(εκ του κρυφοπουστα)..ο μπελουτσης αρχισε να δικαιολογει τα χρηματα του..οι ασσιστ που βγαζει ειναι λουκουμι..αν θα την βγαλει μεχρι το τελος ειναι οντως ενα ερωτημα..καλημέρα κωλόγαυροι αρχιπράκτορες αλήτες δολοφόνοι.....
Παρακαλώ κάντε εντατικά μαθήματα street-fighting στον Μπελλούτσι γιατί δεν τον βλέπω να βγάζει περπατώντας τη σεζόν.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κουφαλα περσονα παλι δουλεψατε στο παρασκηνιο στησατε το γαυρο στη κρητη και ειχατε κανονισει συναυλια με τη μαντονα απο περσι!!! α ρε καινουργια παραγκα βλεπω να ερχεται!!!καλημέρα κωλόγαυροι αρχιπράκτορες αλήτες δολοφόνοι.....
Παρακαλώ κάντε εντατικά μαθήματα street-fighting στον Μπελλούτσι γιατί δεν τον βλέπω να βγάζει περπατώντας τη σεζόν.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλημερα κρυφογαυρε(εκ του κρυφοπουστα)..ο μπελουτσης αρχισε να δικαιολογει τα χρηματα του..οι ασσιστ που βγαζει ειναι λουκουμι..αν θα την βγαλει μεχρι το τελος ειναι οντως ενα ερωτημα..
Υ.Γ μαστερ της μαλακιας,ελα να μας πεις για το πουλεν σου τον μενδρινο..
κουφαλα περσονα παλι δουλεψατε στο παρασκηνιο στησατε το γαυρο στη κρητη και ειχατε κανονισει συναυλια με τη μαντονα απο περσι!!! α ρε καινουργια παραγκα βλεπω να ερχεται!!!![]()
![]()
Σε ορισμενους δικους σου και δικους μας να τα πεις που απο περσι τον ειχαν βγαλει παλτο.η κίνηση που έκανε στη φάση που απέκρουσε στο Α' ο Μάλαρτζ είναι όλα τα λεφτά.......
Το παιδί ξέρει πολλά καντάρια μπάλλα. Θεωρώ ότι τεχνικά είναι εφάμιλλος του Τζιό. Εάν είχε 10 πόντους ακόμα και συνέχιζε έτσι, στο τέλος της σεζόν θα έπαιζε Αγγλοισπανία τσου λου..........
Ο γαύρος αυτή τη στιγμή έχει το καλύτερο δεξί εξτρέμ και το καλύτερο δεκάρι στην Ελλάδα.
Τελεία.
τώρα να ψάξω τα μηνύματα που έγραφα ότι οι Αργεντίνοι κρίνονται την επόμενη σεζόν της μεταγραφής δεν έχει νόημα.......Την καλημερα μου σε πρακτορες και υποπρακτορες.
Ρε ενα περιεργο πραγμα διαμαρτυρομανται οι 3 της αθηνας και δεν φωναζουν για διαιτησια η ομαδες της Θεσσαλονικης λετε να μας εχουν στημενους οι βορειοι?
Σε ορισμενους δικους σου και δικους μας να τα πεις που απο περσι τον ειχαν βγαλει παλτο.
ε καλα το παραχεσες και εσυ!!!!!κρύβε λόγια κωλοπασόκε......
![]()
![]()
![]()
![]()
έχω να δω τέτοιο χειρουργικό σφάξιμο στο γαύρο από την εποχή του Καπετάνιου............
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλημερα πρεζοχουλιγκανε..την καλημερα μου & στον βραγιδα..Την καλημερα μου σε πρακτορες και υποπρακτορες.
Ρε ενα περιεργο πραγμα διαμαρτυρομανται οι 3 της αθηνας και δεν φωναζουν για διαιτησια η ομαδες της Θεσσαλονικης λετε να μας εχουν στημενους οι βορειοι?
Σε ορισμενους δικους σου και δικους μας να τα πεις που απο περσι τον ειχαν βγαλει παλτο.
Μα και εγω τα ιδια ελεγα φετος θα τον κρινω τον Μπελουτσι, παντως ο Γκαλετι και στην κακη του μερα μπορει να σου βγαλει μια μπαλια ετοιμο γκολ.τώρα να ψάξω τα μηνύματα που έγραφα ότι οι Αργεντίνοι κρίνονται την επόμενη σεζόν της μεταγραφής δεν έχει νόημα.......
Εξακολουθώ πάντως να έχω κόλλημα με τον Γκαλέ....
Και κυρίως όχι γιατί είναι παικταράς, αλλά γιατί είναι και ηγέτης.......
Οταν όλοι οι άλλοι σέρνονται μόλις κάνει το μαγικό του πέρνετε τα πάνω σας....
Στην Ξάνθη το γκολ ανήκει σε αυτόν.
Την πρόκριση στη Ανόρθωση την πήρε απάνω του αλλά την πούλησαν τα ψυχολογικά του παιδιού "θαύματος".
Το Σάββατο ήταν ηπρώτη φορά που τον είδα σε κακή μέρα και πήρατε τον πούλο.......
χε χε ....ε καλα το παραχεσες και εσυ!!!!!![]()
ο μικρός έχει άριστη τεχνική κατάρτιση με τη μπάλλα στα πόδια, κάθετη συρτή λουκούμι, αριστοτεχνικό σούτ απ το ύψος της μεγάλλης περιοχής και έκρηξη τρελλή χωρίς την μπάλλα στα πόδια.....Μα και εγω τα ιδια ελεγα φετος θα τον κρινω τον Μπελουτσι, παντως ο Γκαλετι και στην κακη του μερα μπορει να σου βγαλει μια μπαλια ετοιμο γκολ.
χε χε ....
εχει παίξει ο γαύρος παιχνίδια με 11 εναντίον 10 με τραβήγματα φανέλλας........
καταλάβετέ το ολοι οι επί της γης άμπαλλοι......
Τα χειρουργεία δεν γίνονται με τα πέναλτυ και τα ακυρωθέντα....
Τα σωστά χειρουργεία γίνονται με τις κάρτες και τα οφσάιντ...............
κλαψε εσύ!
θα πάρουμε και φέτος πρωτάθλημα παλιολινάτσες έστω και με τέτοια διατησια!
και παράτα τα αθλητικά εσύ και έλα απο δω να τελειώσεις κάτι μερεμάτια στο λάπτοπ!
Αντε μπράβο!