Διαφωνω καθετα σαυτο που λες για την διαφορα των 2 αθληματων στην διαιτησια.Στο μπασκετ και 2 φουλ να μην σου δωσουν εισαι μεσα στο παιχνιδι και δεν τρεχει μια.Στο ποδοσφαιρο αν σου δωσουν ενα μουφα πεναλτι κατα σου η αν σου ακυρωσουν ενα κανονικο γκολ την εχεις πουτσισει.Αυτη ειναι η αποψη μου.
Παμε τωρα στα 2 τελευταια χρονια στα πλειοφ.Αυτο που εχετε να λετε ειναι το προπερσινο φουλ του διαμαντιδη,στον τριτο τελικο στο οακα,πανω στον πεν.Αν θυμασαι το ματσακι στην ακριβως προηγουμενη φαση εχει γινει γαργαρα πεντακαθαρο φουλ πανω στον τσαρτσαρη.Δηλαδη θελω να σου πω οτι λαθη γινονται εκατερωθεν.Στα περσινα πλειοφ η διαιτησια ηταν μια χαρα.Δεν ξερω σε ποιον αγωνα αναφερεσαι οτι αδικηθηκες.Απλα για να ''ενισχυσω'' αυτο που σου λεω οτι λαθη γινονται και στις 2 πλευρες θα σου θυμησω μια φαση η οποια βγαζει ματια.Στον τεταρτο τελικο στο σεφ και με το σκορ ισοπαλο(και λιγοτερο απο 50 δευτερα να τελειωσει) ο μπουρουσης χτυπαει μονο το χερι του μπατιστ στην προαπθεια του για λει απ και δεν δινει τιποτα.Πολυ σημαντικη φαση για την εξελιξη του αγωνα και πανω απολα εξωφθαλμη.Με αυτο που σου λεω δεν εννοω οτι ο παναθηναικος αδικηθηκε.Απλα προσπαθω να κανω κατανοητο οτι οι διαιτητες στο μπασκετ κανουν συνεχως λαθος και στις 2 πλευρες του γηπεδου.Και δεν μπορω να καταλαβω την λογικη σας οτι οποιος μιλαει για διαιτησια στο ποδοσφαιρο ειναι βλακας ενω στο μπασκετ ειναι μαγκας.
ΥΓ:Οι φασεις στο μπασκετ ειναι πολλες και αν καθομαστε και κοιταμε 100 φασεις ξεχωριστα δεν θα βγαλουμε συμπερασμα.Απλα μπασκετικα σου λεω να μην ειστε τοσο αισιοδοξοι και να περιμενετε πρωτα να δειτε την ομαδα σας μεσα στο γηπεδο.Τα λεφτα δεν κανουν την ομαδα.Ειδικα αν εχεις αντιπαλο την ομαδα μπασκετ του Παναθηναικου.
στο μπασκετ υπαρχουν 100 σφυριγματα στη μπαλα 5
αρα οπως καταλαβαινεις γινεται το χειρουργειο πιο ευκολα
τες πα οτι και να σου πω κατι θα λες και εσυ,περσι στον τριτο τελικο με σφαξανε(οχι οτι την γλυτωσα στον πρωτο)
χωρια οι τιμωριες που εχω φαει
για πυροβολισμους κτλ εχεις φαει χρηματικο
εγω για ενα κερμα στον κορυδαλλο εχω φαει 3 αγωνιστικες και -2 την επομενη
ειναι ολοκληρες σελιδες και μπορω να γραφω ωρες για την βιλλα του π.ο.α στο μπασκετ
μου κανει εντυπωση ομως που βλεπετε παραγκα και δεν βλεπετε ολοκληρη βιλλα