gp07
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
αδερφε αυτο που εγινε ηταν δωρο.τωρα το ειδα ρε αδερφι....
τα ιδια ειπα και εγω....
κοζαρεις βλεπω... ;) ;) ;) ;) ;)
τωρα κοζαρουν ολοι! ;)
αδερφε αυτο που εγινε ηταν δωρο.τωρα το ειδα ρε αδερφι....
τα ιδια ειπα και εγω....
κοζαρεις βλεπω... ;) ;) ;) ;) ;)
σορι, αν ειναι ετσι ανασκευαζω:αστονε ρε ειναι ο τζανετακος του σαιτ,εχει πλακα,γελαμε,μην τον ξενερωνεις,δυσκολα να βρουμε αλλον τετοιο τζανετακο αμα την κανει αυτος.....
τωρα μαλλον ειναι αργα την εκανε....σορι, αν ειναι ετσι ανασκευαζω:
Ξαναβγες απ' την φωλια σου ρε πουθενα!![]()
![]()
ειναι γνωστό πάντως πως στην Ελλάδα έχουν δικαίωμα να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία όλοι εκτός από τον Ολυμπιακό. Και όταν τους λες πως η διατησία είναι χάλια γιατι όλοι έχουνε παράπονα, αυτοί ξεκινούνε το τροπάρι πως ο Ολυμπιακός δεν αδικείται ποτέ.Γιατι ρε μεγαλε, εσυ πιστευεις οτι χθες ο Μαζαρακος μας ευνοησε;;;;Η μηπως αδικησε τον ΟΦΗ;;;; Που η πουστοομαδα τους , ανοιξε τα σκελια της με τον ΠΑΟΚ και χθες με τον Ολυμπιακο επαιζαν ..καρατε!!!!
Αδερφια ειπαμε ΜΟΝΟ Η 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα λεμε παω καφενειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δε παω για Θαναση...(να δο μπαλα παο και να δω τη παλιοπαρεα)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα γινω ρουφ και θε σε δωσω στο γυναικακι οτι πας για θαναση....
Τωρα ανακαλυψες την Αμερικη?(Mετάφραση από τα τονισμένα γράμματα στην μέση της σελίδας)
"Κάποια παιχνίδια απαγορευόταν να τα κερδίσουμε από την άλλη μεριά βεβαια όταν κερδίζαμε τον Ολυμπιακό μετά τη λήξη περίμενε όλους τους παίχτες ένας χοντρός φάκελος. Αποστολέας; Ο Παναθηναϊκός."
Gaston Taument, διεθνής Ολλανδός ποδοσφαιριστής, παίχτης του OΦH τη σαιζόν 1999-2000 στο Voetbal International του Φεβρουαρίου 2008
Το εγραψε ο Sexpeare in Luv στο λαγοθρεντ.Απλα ΣΩΣΤΟΣ![]()
![]()
![]()
Απλως για να μην ξεχναμεΤωρα ανακαλυψες την Αμερικη?
προτιμουσα το προηγουμενο αβαταρΘεε μου σε ευχαριστώ που έζησα το να φωνάζουν οι γαύροι για την διαιτησία!![]()
καλα συγνωμη ρε φιλε δεν θα ξαναγινει.....ρε παιδια να φωναζετε και εσεις για την διαιτισια,που 12 χρονια τωρα σας δινουνε πεναλτυ απο την σεντρα,και σας σπρωχνουν με πυραυλους,ειναι αρωστο..μωκο καντε ρε παιδια...ημαρτον δηλαδη.
Σωστο περσι τα εκαναν σκατα στον οφη φετος πανε συμφωνα με το προγραμα.κλάμαααααααααααααααααααααααααα
πίκραααααααααααααααααααααααααα
δάκρυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ......
άκου κήρυξαν τον πόλεμο......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πέρσυ νούμερα φάγαμε τέσσερα από το υποκατάστημα και χάσεαμε πορωτάθλημα....
Φέτος απλά το υποκατάστημα έκανε αυτό για το οποίο υπάρχει.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν μπορεις κανε και αλλιως.καλα συγνωμη ρε φιλε δεν θα ξαναγινει.....
Εσυ ποτε γεννηθηκες ρε το 97?Θεε μου σε ευχαριστώ που έζησα το να φωνάζουν οι γαύροι για την διαιτησία!![]()
Ποια πουτσα??Πολυ αισιοδοξοι ειστε στο μπασκετ,κρατηστε πισινες γιατι παλι στην πιπα σας βλεπω.www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=76776]http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=76776[/url]
πλησιαζει η πουτσα και εγκαταλειπουν σαν τα ποντικια