Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Αυτη ειναι απλη ερωτηση.Η αλλη ηταν ερωτηση με συγκριση.Η αποψη μου ειναι οτι δεν την ελεγχει.Η τουλαχιστον για να ειμαι πιο σαφης δεν εχει παρει κανενα πρωταθλημα λογω διαιτησιας,αν το ''ελεγχω'' σημαινει οτι μου δινει πρωταθληματα.
ενταξει φιλε,ηταν ερωτηση παγιδα  για να διξεις την ''διαγωγη'' σου....
και την εδειξες....τωρα να μην περιμενεις  απο εδω και περα να δινει κανεις αξια σε αυτα που λες... ;) ;) ;) ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ότι και να πείτε το ΣΚ οι βάζελοι έβλεπαν μαντόνα και οι γαυροχάνουμοι έπαιρναν τ αρχιδια μου.........
Οι λίγο Αεκτζήδες ας ασχολούνται καλύτερα με ξένα πρωταθλήματα.
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ενταξει φιλε,ηταν ερωτηση παγιδα  για να διξεις την ''διαγωγη'' σου....
και την εδειξες....τωρα να μην περιμενεις  απο εδω και περα να δινει κανεις αξια σε αυτα που λες... ;) ;) ;) ;)
Εγω σου ειπα πολυ απλα οτι τα λαθη γινονται και στις 2 πλευρες στο μπασκετ.Αν εσυ εχεις διαφορετικη αποψη δεν μπορω να στην αλλαξω εγω.Αν εσυ νομιζεις οτι τοσα χρονια δεν παιρνεις πρωταθληματα λογω της διαιτησιας ειναι δικαιωμα σου, συνεχισε να το κανεις.Απλα σου θυμιζω αυτο που εγραψα απο την αρχη.Η στρατηγικη σας να κατακρινετε οποιον μιλαει για διαιτησια στο ποδοσφαιρο ενω στο μπασκετ αθωωνετε τους εαυτους σας στερειται λογικης.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Εγω σου ειπα πολυ απλα οτι τα λαθη γινονται και στις 2 πλευρες στο μπασκετ.Αν εσυ εχεις διαφορετικη αποψη δεν μπορω να στην αλλαξω εγω.Αν εσυ νομιζεις οτι τοσα χρονια δεν παιρνεις πρωταθληματα λογω της διαιτησιας ειναι δικαιωμα σου, συνεχισε να το κανεις.Απλα σου θυμιζω αυτο που εγραψα απο την αρχη.Η στρατηγικη σας να κατακρινετε οποιον μιλαει για διαιτησια στο ποδοσφαιρο ενω στο μπασκετ αθωωνετε τους εαυτους σας στερειται λογικης.
ρε μαλάκα είναι δυνατόν να συνδιαλλέγεσαι με άτομο του οποίου μέχρι και ο υπολογιστής είναι ψυχοπαθής;

Επισκέπτης
ότι και να πείτε το ΣΚ οι βάζελοι έβλεπαν μαντόνα και οι γαυροχάνουμοι έπαιρναν τ αρχιδια μου.........
Οι λίγο Αεκτζήδες ας ασχολούνται καλύτερα με ξένα πρωταθλήματα.
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Το αβαταρ μου είναι μόνο για την πάρτη σου! :boobies:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
εγω απλα σου ειπα οτι εδειξες ενα ''φανατικο''προσωπο.....
αφου δεν παραδεχεσαι αυτο το αυτονοητο εκτεθηκες....
ουτε να σου αλλαξω την γνωμη θελω ουτε τιποτα,,,,
απλα αυτα που λεμε ειναι και αυτα που μας χαρακτηριζουν

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρε μαλάκα είναι δυνατόν να συνδιαλλέγεσαι με άτομο του οποίου μέχρι και ο υπολογιστής είναι ψυχοπαθής;
και που να δεις τι μου εκανε σημερα...δεν στο λεω γιατι θα με ....πλακωσεις....
πρεπει να ειμαι ο μοναδικος που εχω ζωντανο πι σι  :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
και που να δεις τι μου εκανε σημερα...δεν στο λεω γιατι θα με ....πλακωσεις....
πρεπει να ειμαι ο μοναδικος που εχω ζωντανο πι σι  :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
να δω πισί να λέει:
"Είμαι του χρηστίδη και είμαι καλά"
και τι στον κόσμο.......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
γερα μωρη αρειαναρααααααα
με τον παοΓ παιζεις......

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
εγω απλα σου ειπα οτι εδειξες ενα ''φανατικο''προσωπο.....
αφου δεν παραδεχεσαι αυτο το αυτονοητο εκτεθηκες....
ουτε να σου αλλαξω την γνωμη θελω ουτε τιποτα,,,,
απλα αυτα που λεμε ειναι και αυτα που μας χαρακτηριζουν
Που τον ειδες τον φανατισμο?Σε κανενα ποστ δεν εβρισα ουτε αρχισα τις ειρωνιες ουτε τιποτα.Συζητηση εκανα και μονο και παντα σε ηρεμα πλαισια.Δεν περιμενω να συμφωνησεις μαζι μου,αλλωστε κατι τετοιο δεν θα ηταν λογικο απο την στιγμη που υποστηριζουμε διαφορετικες ομαδες.Απλα καθε διαφορετικη απο την δικια σας αποψη ειναι φανατικη ενω εσεις ειστε οι αντικειμενικοι της υποθεσης.Οσο για την κωλοτουμπα που κανετε για την διαιτησια τουμπεκι.Προφανως ειστε διαφορετικοι οπαδοι στο μπασκετ και διαφορετικοι στο ποδοσφαιρο.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Που τον ειδες τον φανατισμο?Σε κανενα ποστ δεν εβρισα ουτε αρχισα τις ειρωνιες ουτε τιποτα.Συζητηση εκανα και μονο και παντα σε ηρεμα πλαισια.Δεν περιμενω να συμφωνησεις μαζι μου,αλλωστε κατι τετοιο δεν θα ηταν λογικο απο την στιγμη που υποστηριζουμε διαφορετικες ομαδες.Απλα καθε διαφορετικη απο την δικια σας αποψη ειναι φανατικη ενω εσεις ειστε οι αντικειμενικοι της υποθεσης.Οσο για την κωλοτουμπα που κανετε για την διαιτησια τουμπεκι.Προφανως ειστε διαφορετικοι οπαδοι στο μπασκετ και διαφορετικοι στο ποδοσφαιρο.
φανατισμο στις αποψεις οχι στην συμπεριφορα...

Επισκέπτης
Βρε παπαρα κατσε δες την ομαδα σου και ασε τις μαλακιες.Εφοσον δεν εχεις επαφη με το αθλημα τι πεταγεσαι σαν την τσαπου?

Nαι το είδαμε όλοι! :2funny:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Μην μπερδεύετε το μπάσκετ γιατί θα παίξουν ξυλιές.  :bottom: :bottom: :bottom:

Ο μπασκετικός :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Nαι το είδαμε όλοι! :2funny:
Mονο σε σενα μιλησα ετσι επειδη πεταχτηκες απο το πουθενα για να πεις κατι χωρις να εχεις επαφη με το αθλημα.Πραγμα που το παραδεχτηκες μονος σου.Μην μπερδευεσαι και μην γραφεις κατι μονο και μονο για να το γραψεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Mονο σε σενα μιλησα ετσι επειδη πεταχτηκες απο το πουθενα για να πεις κατι χωρις να εχεις επαφη με το αθλημα.Πραγμα που το παραδεχτηκες μονος σου.Μην μπερδευεσαι και μην γραφεις κατι μονο και μονο για να το γραψεις.
ρε έτσι κάνει αυτή μη σκιάζεσαι....
Ολες οι αγάμητες έτσι πετάγονται σα σφηνόπουτσες....

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
φανατισμο στις αποψεις οχι στην συμπεριφορα...
Καλως.Εγω μονο να σου πω οτι τα ''αυτονοητα'',οπως τα χαρακτηρισες,δεν ειναι αυτονοητα για ολους μονο και μονο επειδη εσυ εχεις αυτην την αποψη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom