Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
μια με τον Ψωμιάδη, μια με τον Ντέμη, μια με τον Γραννίτσα, μια με τον Μελισσανίδη
Και εσύ που χαλιέσαι?
Εσύ έναν είχες 30 χρόνια και λύσσαξες να τον διώξεις!Μέχρι και συλλαλητήρια έκανες!Εμείς τουλάχιστον έχουμε ποικιλία...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Και εσύ που χαλιέσαι?
Εσύ έναν είχες 30 χρόνια και λύσσαξες να τον διώξεις!Μέχρι και συλλαλητήρια έκανες!Εμείς τουλάχιστον έχουμε ποικιλία...
ουζομπιροπικιλια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Και εσύ που χαλιέσαι?
τουλάχιστον εγώ ήξερα τι μου έφταιγε...
Εσύ ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι εσύ φταις για όλα.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

Επισκέπτης
Χαμόγελα για Ντουντού..

Eυχάριστα ήταν τα νέα για τον Ντουντού τη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος Βραζιλιάνος μέσος υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό (σύσπαση στον μηριαίο δικέφαλο του αριστερού ποδιού του), κάτι που σημαίνει πως χάνει τη ρεβάνς με τη Νόρτζελαντ, όχι όμως το ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Ο Ντουντού θα κάνει αποθεραπεία και την Τετάρτη ή την Πέμπτη αναμένεται να μπει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Επισκέπτης
Μπελούτσι: "Σύντομα θα δείξω την πραγματική μου αξία"..

Αισιόδοξος για τη φετινή περίοδο εμφανίστηκε ο Μπελούτσι σε συνέντευξη του στο "ΕΘΝΟΣΠΟΡ". Ο Αργεντινός άσος του Ολυμπιακού υποσχέθηκε μεγάλες εμφανίσεις στον κόσμο των ερυθρολεύκων.

«Πέρσι ήρθα στην ομάδα, έχοντας κακή φυσική κατάσταση, καθώς ήταν το μέσον της αγωνιστικής περιόδου και είχα μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός προπονήσεων. Αντίθετα φέτος έκανα όλη την προετοιμασία με την ομάδα, έχει βελτιωθεί πάρα πολύ η φυσική μου κατάσταση, νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα ήθελα να παίξω λίγο περισσότερο για να μη χάσω τον ρυθμό μου. Πάνω απ όλα συνεχίζω τη δουλειά μου ήρεμος και ξέρω ότι μπορώ να προσφέρω πολύ περισσότερα, τουλάχιστον στο δημιουργικό και στο επιθετικό παιχνίδι του Ολυμπιακού. Πιστεύω ότι στους επόμενους μήνες ο κόσμος θα δει τον αληθινό Μπελούτσι», τόνισε ο πρώην παίκτης της Ρίβερ Πλέιτ.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για τον καθοριστικής σημασίας αγώνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ ενώ έθεσε ως στόχο και την καλή πορεία στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. «Αν κερδίσουμε την ΑΕΚ θα είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα και για τον φετινό τίτλο, αφού εκτός από βαθμολογικά θα μας βοηθήσει να ανέβουμε και ψυχολογικά», δήλωσε για το ντέρμπι ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «επιθυμία μας είναι να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν πιο πολύ στη διοργάνωση και να κάνουμε να φαίνονται σαν μια άσχημη παρένθεση τα δύο παιχνίδια με την Ανόρθωση. Κατ αρχάς, όμως, πρέπει να προκριθούμε στους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Να περάσουμε το εμπόδιο της Νόρτζελαντ, αφού έχουμε κάνει ήδη ένα σημαντικό βήμα, και μετά παιχνίδι με παιχνίδι να χτίσουμε μια καλή πορεία στον θεσμό και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Δεν ξέχασε τους Νούνιες και Λεντέσμα οι οποίοι διαπρέπουν στην Αργεντινή, έπλεξε το εγκώμιο των Γκαλέτι, Ντιόγκο και Κοβάσεβιτς, απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε Μπόκα Τζούνιορς, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, μίλησε για την επιθυμία του να παίξει σε Ιταλία η Ισπανία και αποκάλυψε ότι όνειρο του είναι να αγωνιστεί με την Εθνική Αργεντινής στο Μουντιάλ.

Τα κυριότερα αποσπάσματα της συνέντευξης του Μπελούτσι:

Ποια γεύση σου έχει αφήσει η φετινή χρονιά στο ξεκίνημά της;

«Η αλήθεια είναι ότι ξεκινήσαμε πολύ άσχημα τη χρονιά και μας στενοχώρησε όλους ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως πιστεύω ότι σταδιακά βρίσκουμε τον ρυθμό μας και την ταυτότητά μας ως ομάδα και είμαι σίγουρος ότι έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Κατά γενική ομολογία ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε ανέτοιμος και στα δύο παιχνίδια με την Ανόρθωση, παρά το γεγονός ότι γνωρίζατε από πέρυσι πως θα δώσετε τον Αύγουστο δύο ματς για τον γ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστεύεις ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι κάποιες μεταγραφές έγιναν αργά και δεν προλάβατε να «δέσετε» ως ομάδα ή μήπως υποτιμήσατε τον αντίπαλό σας;

«Για μένα η βασική αιτία του αποκλεισμού ήταν η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης της ομάδας. Δεν ξέρω αν έφταιξε το γεγονός ότι κάποιες μεταγραφές έγιναν αργά, αλλά πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έπρεπε να προκριθεί ακόμα και αν είχε κάποιες ελλείψεις. Όταν όμως δέχεσαι ένα γκολ με το που ξεκινάει το παιχνίδι και στο 15ο λεπτό το σκορ είναι 2-0 εις βάρος σου, είναι πολύ δύσκολο μετά να ανατρέψεις την κατάσταση και να βρεις τον ρυθμό σου. ΄Ηταν αλήθεια ότι στην Κύπρο βρεθήκαμε σε πολύ άσχημη μέρα και το πληρώσαμε με τον χειρότερο τρόπο».

Μπορεί το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ να «επουλώσει τις πληγές» για τον αποκλεισμό σας από το Τσάμπιονς Λιγκ;

«Αυτή είναι η επιθυμία μας, αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας, να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν πιο πολύ στη διοργάνωση και να κάνουμε να φαίνονται σαν μια άσχημη παρένθεση τα δύο παιχνίδια με την Ανόρθωση. Κατ αρχάς, όμως, πρέπει να προκριθούμε στους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Να περάσουμε το εμπόδιο της Νόρτζελαντ, αφού έχουμε κάνει ήδη ένα σημαντικό βήμα, και μετά παιχνίδι με παιχνίδι να χτίσουμε μια καλή πορεία στον θεσμό και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Αυτό το «ψηλά» μπορείς να το οριοθετήσεις. Μέχρι πού πιστεύεις ότι μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ;

« Πρώτα απ όλα πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να περάσουμε στους ομίλους του θεσμού, γιατί στο ποδόσφαιρο όταν απομένει ακόμα ένα ματς, ποτέ δεν μπορείς να νιώθεις ασφαλής. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε τους παίχτες που μπορούν να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό ψηλά. Αν συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και καταφέρουμε να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που ζητάει ο προπονητής μας, γιατί να μην φτάσουμε μέχρι τον ημιτελικό ή ακόμα πιο ψηλά. Πρώτα απ όλα, όμως, πρέπει την αξία μας να τη δείξουμε μέσα στο γήπεδο και όχι στα λόγια».

Εκτός από την κακή φυσική κατάσταση και τον χρόνο προσαρμογής που χρειαζόσουν, μήπως και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δαπάνησε 7,5 εκατ. ευρώ για να αγοράσει το 50% των δικαιωμάτων σου σε γέμισε με περισσότερο άγχος και δεν σου επέτρεψε να δείξεις την πραγματική σου αξία;

«Όχι, δεν είχα άγχος για τίποτα. Κυρίως η απόδοσή μου είχε να κάνει με τη φυσική μου κατάσταση. Είχα έναν τραυματισμό μέσα στη χρονιά και δεν μου επέτρεψε να κάνω την προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα και ένιωθα ότι είμαι πιο αργός στις κινήσεις μου. Παρότι ήθελα να παίξω όπως αγωνιζόμουν στην Αργεντινή, δεν με ακολουθούσε το σώμα μου. Τώρα νιώθω πολύ πιο δυνατός και μπορώ σιγά σιγά να δείξω την πραγματική μου αξία».

Ο κόσμος του Ολυμπιακού τι μπορεί να περιμένει στο μέλλον από τον Φερνάντο Μπελούτσι;

«Φυσικά μπορώ να προσφέρω πολύ περισσότερα, τουλάχιστον στο δημιουργικό και στο επιθετικό παιχνίδι του Ολυμπιακού. Η απόκτηση του Ντιόγκο με βοηθάει πάρα πολύ, γιατί είναι ένας επιθετικός ο οποίος με τον τρόπο που αγωνίζεται μπορεί να αξιοποιήσει τις πάσες μου, ενώ και ο Ντάρκο μέσα στην περιοχή είναι ιδανικός παρτενέρ για κάθε μέσο. Πιστεύω ότι στους επόμενους μήνες ο κόσμος θα δει τον αληθινό Μπελούτσι».

Ποια είναι η εικόνα που έχεις σχηματίσει για τον Ερνέστο Βαλβέρδε;

«Είναι ένας προπονητής ο οποίος έχει καταλάβει ότι βρίσκεται στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Έχει τη δική του φιλοσοφία, θέλει να παίζουμε επιθετικά και γρήγορα, να μπαίνουμε πολύ δυνατά σε κάθε παιχνίδι και όσο περνάει ο καιρός η ομάδα αρχίζει και υλοποιεί τις σκέψεις του».

Την Κυριακή δίνετε το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς με την ΑΕΚ. Αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς, πιστεύεις ότι με νίκη θα γίνετε το φαβορί για τον τίτλο;

«Ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο είναι φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως το κάνει άλλωστε την τελευταία 12ετία. Αν κερδίσουμε την ΑΕΚ θα είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα και για τον φετινό τίτλο, αφού εκτός από βαθμολογικά θα μας βοηθήσει να ανέβουμε και ψυχολογικά. Ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ μας έκανε όλους να νιώθουμε πολύ άσχημα και ήταν ένα πολύ σκληρό χτύπημα για το γόητρό μας».

Η άποψή σου για τον Παναθηναϊκό ποια είναι; Εχει ενισχυθεί φέτος στις μεταγραφές και έχει νέα διοίκηση με μεγάλες φιλοδοξίες.

«Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και η ΑΕΚ κάθε χρόνο είναι οι βασικοί αντίπαλοί μας για το πρωτάθλημα και σίγουρα τους σεβόμαστε, αφού πρόκειται για δύο μεγάλες ομάδες».

Με ποιον συμπαίχτη σου συνεργάζεσαι καλύτερα μέσα στο γήπεδο;

«Κυρίως με τον Γκαλέτι, γιατί έχω την τάση να κινούμαι περισσότερο προς τη δεξιά πλευρά. Ομως με την άφιξη του Λέτο και στη θέση που αγωνίζομαι τώρα, πίσω από τον επιθετικό, έχω αρχίσει να συνεργάζομαι καλά και με την αριστερή πλευρά. Οταν παίζω δίπλα στο αμυντικό χαφ έχω άψογη συνεργασία με τον Ντιόγκο και τον Κοβάσεβιτς»

Το καλοκαίρι έφυγαν δύο συμπατριώτες σου από την ομάδα, ο Νούνιες και ο Λεντέσμα, οι οποίοι διαπρέπουν στο πρωτάθλημα Αργεντινής. Τι έφταιξε και δεν μπόρεσαν να καθιερωθούν στον Ολυμπιακό;

«Και οι δύο είναι πολύ καλοί παίχτες και αυτό το αποδεικνύουν στην Αργεντινή. Ίσως δεν είχαν πολλές ευκαιρίες στον Ολυμπιακό για να δείξουν τι μπορούν να προσφέρουν. Αυτό ισχύει ειδικά για τον Νούνιες, ο οποίος δεν συμμετείχε σε πολλά παιχνίδια για να βρει τον ρυθμό του και να μπορέσει να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Ο Λεντέσμα είχε περισσότερες ευκαιρίες και στο Τσάμπιονς Λιγκ έκανε πολύ καλά παιχνίδια. Αυτές είναι αποφάσεις που αφορούν τον προπονητή και τη διοίκηση. Κάθε καλοκαίρι έρχονται νέοι παίχτες και φεύγουν κάποιοι παλιότεροι. Οπως φέτος ήρθαν ο Ντιόγκο και ο Ντουντού και ξεχνιούνται οι περσινοί. Ετσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Ελπίζω να πραγματοποιήσουν όλα τα όνειρά τους στις νέες ομάδες τους, γιατί και οι δύο είναι πολύ καλά παιδιά και πολύ καλοί ποδοσφαιριστές».

Οι δικές σου φιλοδοξίες ποιες είναι; Θέλεις κάποια στιγμή να αγωνιστείς σε ένα ισχυρότερο πρωτάθλημα;

«Πάντα θέλω να βελτιώνομαι, πάντα θέλω να πηγαίνω μπροστά και να διαπρέπω στον χώρο μου, στο ποδόσφαιρο. Αυτήν τη στιγμή στο μυαλό μου έχω μόνο να κατακτήσω ακόμα ένα πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Στο μέλλον θα ήθελα να αγωνιστώ σε ένα πρωτάθλημα όπως το ιταλικό ή το ισπανικό, τα οποία έχουν πολλά κοινά στοιχεία με το πρωτάθλημα της Αργεντινής».

Στην Μπόκα θα πήγαινες ποτέ;

«Όχι».

Στον Παναθηναϊκό ή στην ΑΕΚ;

«Όχι, όχι. Σέβομαι τον κόσμο του Ολυμπιακού, όπως σέβομαι και τους φιλάθλους της Ρίβερ Πλέιτ. Μου έχουν φερθεί πάρα πολύ καλά, μου έχουν δείξει την αγάπη τους όσο καιρό είμαι στην Ελλάδα και δεν θέλω να προδώσω αυτήν την αγάπη».

Ποιο είναι το μεγαλύτερο όνειρό σου;

«Να αγωνιστώ με την εθνική Αργεντινής σ' ένα Μουντιάλ. Αυτό είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή».

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Απόσπασμα απο τις δηλώσεις του Μπελούτσι:
Στον Παναθηναϊκό ή στην ΑΕΚ (θα πήγαινες);

«Όχι, όχι. Σέβομαι τον κόσμο του Ολυμπιακού, όπως σέβομαι και τους φιλάθλους της Ρίβερ Πλέιτ. Μου έχουν φερθεί πάρα πολύ καλά, μου έχουν δείξει την αγάπη τους όσο καιρό είμαι στην Ελλάδα και δεν θέλω να προδώσω αυτήν την αγάπη».

Σαν το Νικοπολίδη ένα πράγμα.    :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Απο χοληστερίνη πως πας;        :dancing:
μια χαρα,προχτες μιλισα με ενα γνοστο μου που σπουδαζη διαιτιτης στη Χαραοκοπιο  και μου πε οτι το κοτοπουλο μαζι με σαλατουλα εινε υγια,βιταμινες με προτεινη καθαρη
κρεασ δε πολι τροο μονο ΣΚ(αρνακικαι κοκορετσι)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Απόσπασμα απο τις δηλώσεις του Μπελούτσι:
Στον Παναθηναϊκό ή στην ΑΕΚ (θα πήγαινες);

Σαν το Νικοπολίδη ένα πράγμα.     :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
που κολλαει ο νικοπολιδης βρωμοπαπια?
αν θες να σε μπινελικωσουμε αρκει και ενα κενο σου μηνυμα,δεν χρειαζεται να κουραζεις τις μεμβρανες σου :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom