Επισκέπτης
καλημέρα σε όλους απ το αβατάρ μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλημέρα θείε.....ακόμα μαστουρωμένος είναι ο τυπάς ???? :o :o :o :o
καλημέρα κ στα αλάνια τους θρυλιμπαν.... ;) ;) ;)
***Θέλω ότι πίνει κ κρατιέται τόσες ώρες σε ντάγκλες....
καλημέρα σε όλους απ το αβατάρ μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για να θυμάσαι την Ανόρθωση στις 5.30 το πρωί, πάει να πει οτι πολύ σε πονάει και σένα.
Και πούσαι, μη νομίζεις οτι θα ξεχάσω ποτέ και τα υπόλοιπα "μεγαθήρια" που σας απέκλεισαν και που σας έδωσαν τον πανάξιο τίτλο της "πουτάνας της Ευρώπης".
Εσύ μπορεί να ξεχνάς τη Χέρενφεν και τη Μόλντε (μεταξύ άλλων), όχι όμως κι εγώ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε πρεζεμπορα ποιος σε εβαλε στο youtube???[youtube=425,350]i2vObj7G9Ms[/youtube]![]()
εγω ειμαι ξανθος ρε αχρηστερε πρεζεμπορα ποιος σε εβαλε στο youtube???
[youtube=425,350]Pa1jirFVPnc[/youtube]
εγω δεν φωναζα ομωςΝα τον χαίρεστε![]()
![]()
Αυτός είναι ΓΑΥΡΟΣ![]()
![]()
![]()
Από σεβασμό απέναντι στον οικοδεσπότη αξιότιμο Κο Ryuεγω δεν φωναζα ομως
"πανι γαμα την αεκ την πουτανα" ουτε ηρθα απο τα γιαννενα για να κανω τον χουλιγκαν
Eίναι γνωστός κωλοτούμπας, θυμάσε πέρσι που μας έλεγε που πήγε σε ένα παοκ-αεκ και φώναζε παοκ παοκ? Πάλι κατά της αεκ ρε κομπλεξάρα βλαχο?εγω δεν φωναζα ομως
"πανι γαμα την αεκ την πουτανα" ουτε ηρθα απο τα γιαννενα για να κανω τον χουλιγκαν
σε βριζει στο premier leagueEίναι γνωστός κωλοτούμπας, θυμάσε πέρσι που μας έλεγε που πήγε σε ένα παοκ-αεκ και φώναζε παοκ παοκ? Πάλι κατά της αεκ ρε κομπλεξάρα βλαχο?
Δεν φώναζα τίποτα...απλά απολάμβανα Κασάπα και Σαβέβσκι να κεντάνε...Eίναι γνωστός κωλοτούμπας, θυμάσε πέρσι που μας έλεγε που πήγε σε ένα παοκ-αεκ και φώναζε παοκ παοκ? Πάλι κατά της αεκ ρε κομπλεξάρα βλαχο?
ti eides??ta 4 gkol tis aekaras pou sas ksexilose tin kolotripida?βγηκαν σημερα τα εισιτηρια με την δικεφαλη στο ιντερνετι.μπαινω το πρωι κατα τις 9,μηπως πετυχω τιποτα,αλλα τζιφος ουτε την σελιδα δεν ανοιγε.τηλεφωνω στη σιτυμπανκ,μου λεει μια καβλιτσα,παρτε αργοτερα κατα της 12,ακομα δινουμε εισιτηρια για την Πεμπτη με τους 'σουηδους'![]()
.μπαινω ιντερνετ ξανα κατα της 11 και ελεγε'η σελιδα εχει περασει τον αριθμο επισκεπτων που σηκωνει,δοκιμαστε αργοτερα'καλα
λεω ας παρω τραπεζα,τα ιδια 'οι γραμμες κατειλημενες δοκιμαστε αργοτερα'@ρχιδι@ λεω δεν βλεπω να παιρνουμε εισιτηριο.αυτο (ιντερνετ-τηλεφωνο)συνεχιστηκε ως τις 1:30.κατα τις 2:15 λεω δεν ξαναδοκιμαζω μια τελευταια στο ιντερνετι? μπαινω kαι τι να δω:
οχι της μαμας σου ειδαti eides??ta 4 gkol tis aekaras pou sas ksexilose tin kolotripida?