Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Πολύ πράσινος είναι μήπως έχει πάθει κάτι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
καλημέρα ξανά από το διαρκώς μαστουρωμένο αβατάρ μου.
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
5:30 το πρωι δε θυμηθηκα την Ανορθωση. Μπηκα να χαλαρωσω μετα τη δουλεια και επεσα πανω στον κομπλεξισμο σου. Κι εγω εγινα πουτανα της Ευρωπης γιατι επαιζα στο Τσου Λου. Και βεβαια εγω ειμαι πουτανα επειη εχασα απο τις ομαδουλες που λες αλλα εσυ τι εισαι αραγε οταν φερνεις Χ με τις Ζαποριζιες και τις καφετεριες που παιζεις ? Επισης εγω εγινα πουτανα της Ευρωπης αλλα οχι δικη σου πουτανα, ενω εσυ εισαι χαλαρα η πουτανα μου τρωγοντας 4αρες απο εμενα καθε λιγο. Ριξε πρωτα εσυ με τις δικες σου δυναμεις μια 4αρα σ εμενα και μετα ξαναανεφερε τις αλλες ομαδες. Αλλα ετσι εισαι, οταν δεν εχεις πουτσα , γαμας με αλλες.

Για να θυμάσαι την Ανόρθωση στις 5.30 το πρωί, πάει να πει οτι πολύ σε πονάει και σένα.
Και πούσαι, μη νομίζεις οτι θα ξεχάσω ποτέ και τα υπόλοιπα "μεγαθήρια" που σας απέκλεισαν και που σας έδωσαν τον πανάξιο τίτλο της "πουτάνας της Ευρώπης".
Εσύ μπορεί να ξεχνάς τη Χέρενφεν και τη Μόλντε (μεταξύ άλλων), όχι όμως κι εγώ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
[youtube=425,350]bcZPACfcVcw&feature=related[/youtube] :2funny:
ανταλλαγες και στον παγκο με το παραρτημα του βορρα

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ρε πρεζεμπορα ποιος σε εβαλε στο youtube???
[youtube=425,350]Pa1jirFVPnc[/youtube]
εγω ειμαι ξανθος ρε αχρηστε

ακου τον ακη,σε παιρνει και σενα η μπαλα τα εκανες στο ρεντη
[youtube=425,350]h9Ccb6JKleo&feature=related[/youtube]

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Πατσα η 7  σε βγαλε παλι στη φορα,
Χριστακι σταματα το γλιφτιν στα τσατσονια και το μουνιν καθε βραδι,και αδιασε μας τι γονια....
ΜΟΝΟ Η 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
βγηκαν σημερα τα εισιτηρια με την δικεφαλη στο ιντερνετι.μπαινω το πρωι κατα τις 9,μηπως πετυχω τιποτα,αλλα τζιφος ουτε την σελιδα δεν ανοιγε.τηλεφωνω στη σιτυμπανκ,μου λεει μια καβλιτσα,παρτε αργοτερα κατα της 12,ακομα δινουμε εισιτηρια για την Πεμπτη με τους 'σουηδους' :2funny:  :headbang:.μπαινω ιντερνετ ξανα κατα της 11 και ελεγε'η σελιδα εχει περασει τον αριθμο επισκεπτων που σηκωνει,δοκιμαστε αργοτερα'καλα  :bigdick: λεω ας παρω τραπεζα,τα ιδια 'οι γραμμες κατειλημενες δοκιμαστε αργοτερα'@ρχιδι@ λεω δεν βλεπω να παιρνουμε εισιτηριο.αυτο (ιντερνετ-τηλεφωνο)συνεχιστηκε ως τις 1:30.κατα τις 2:15 λεω δεν ξαναδοκιμαζω μια τελευταια στο ιντερνετι? μπαινω kαι τι να δω: 

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΜΟΝΟ Η 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
εγω δεν φωναζα ομως
"πανι γαμα την αεκ την πουτανα" ουτε ηρθα απο τα γιαννενα για να κανω τον χουλιγκαν
Eίναι γνωστός κωλοτούμπας, θυμάσε πέρσι που μας έλεγε που πήγε σε ένα παοκ-αεκ και φώναζε παοκ παοκ? Πάλι κατά της αεκ ρε κομπλεξάρα βλαχο?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Eίναι γνωστός κωλοτούμπας, θυμάσε πέρσι που μας έλεγε που πήγε σε ένα παοκ-αεκ και φώναζε παοκ παοκ? Πάλι κατά της αεκ ρε κομπλεξάρα βλαχο?
Δεν φώναζα τίποτα...απλά απολάμβανα Κασάπα και Σαβέβσκι να κεντάνε... :birdman:

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
βγηκαν σημερα τα εισιτηρια με την δικεφαλη στο ιντερνετι.μπαινω το πρωι κατα τις 9,μηπως πετυχω τιποτα,αλλα τζιφος ουτε την σελιδα δεν ανοιγε.τηλεφωνω στη σιτυμπανκ,μου λεει μια καβλιτσα,παρτε αργοτερα κατα της 12,ακομα δινουμε εισιτηρια για την Πεμπτη με τους 'σουηδους' :2funny:  :headbang:.μπαινω ιντερνετ ξανα κατα της 11 και ελεγε'η σελιδα εχει περασει τον αριθμο επισκεπτων που σηκωνει,δοκιμαστε αργοτερα'καλα  :bigdick: λεω ας παρω τραπεζα,τα ιδια 'οι γραμμες κατειλημενες δοκιμαστε αργοτερα'@ρχιδι@ λεω δεν βλεπω να παιρνουμε εισιτηριο.αυτο (ιντερνετ-τηλεφωνο)συνεχιστηκε ως τις 1:30.κατα τις 2:15 λεω δεν ξαναδοκιμαζω μια τελευταια στο ιντερνετι? μπαινω kαι τι να δω: 
ti eides??ta 4 gkol tis aekaras pou sas ksexilose tin kolotripida?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom