Επισκέπτης
ναι αλλα με τον κωλο..πόσο ??? έριξε καμιά τριάρα ???
ναι αλλα με τον κωλο..πόσο ??? έριξε καμιά τριάρα ???
οχι ρε..4αρες μονο με τον μονιμο γαμια τους..4αρα ?????????
τι να πουν ρε???ξερεις πλεζουρα μου λεγε ενας φιλος μου οτι στην κυπρο εχουν κατηγορησει τη γυναικα του κετσπαγια για βουντου
παντως για να δουμε τωρα με τους βαθμους που μας δινουν στην ευρωπη ,τι θα πουν...
γεια σου ψαχνω εξαφανισμενε..ετσι τα μουνακια....βεντουζα!!!
γεια σου ρε πλεζουρ...α ι αμ μπακ....γεια σου ψαχνω εξαφανισμενε..
καλα ειμαι ρε..γεια σου ρε πλεζουρ...α ι αμ μπακ....
ευχομαι να σαι καλα μαν.....
χαχαχαχαχαχαχ...α ρε καιμενε.....μαλάκες πουστόγαβροι,τις πορείες του ΠΑΟ στην Ευρώπη ούτε σε 10 ζωές δεν θα τις κάνετε εσείς...11 χρόνια ήσασταν ο Τζανετάκος της Ευρώπης....η πιο μεγάλη σας επιτυχία ήταν η νίκη στη Μονακό με Βαίτση και Μύρτσο!!!...
φέρτε τώρα τον Θωμά Μητρόπουλο πίσω για να σταματήσει η...αδικία εναντίον σας και αφηστε την Ευρώπη...
χαχαχαχα σωστος!!καλα ειμαι ρε..
ειναι δυνατον να μην ειμαι καλα οταν υπαρχει η παναθα???
καιμενος ο καμμενος..χαχαχαχαχαχαχ...α ρε καιμενε.....
Καλώς το παλικάρι μας!γεια σου ρε πλεζουρ...α ι αμ μπακ....
ευχομαι να σαι καλα μαν.....
γεια σου κι εσενα φιλτατε ταρατσα...καλως σε βρηκα!!!Καλώς το παλικάρι μας!![]()
αλήθεια...γέλαγες το ίδιο πριν 1 μήνα?......γιατί εγώ γελάω και σήμερα......σε καλος μας τα γελια σημερα ....α ρε παναθα σε μισω αλλα με κανεις και γελω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το αυτό και δι εμέ.....πριν ενα μηνα ειχα νευρικο γελιο τωρα ειναι αυτο της χαρας της ηδονης του γλεντου του κεφιου![]()
καλημερα πρεζοχουλιγκανε..καλημερα μαγκες,θα δωσουμε το παρον σημερα?για τα πουτανακια μας δεν ειπα ουτε θα πω τιποτις....εμεις γαμαμε με τις δικες μας πουτσες....το πιασατε το υποννοουμενο ετσι?![]()
![]()
![]()
![]()