Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (14 μέλη και 51 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Έξω οι βαζέλες απο το θρέντ περικαλώ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τελικά το πράσινο σου πάει  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Δεν θα κάνουν καμιά μαλακία σήμερα, ε??  :think: :think: :think: :think: :think:

Καλημέρα πράκτορες, που δεν αφήνεται τον κοσμάκη να χωνέψει....
καλημερα συντεκνε..
τι μαλακια να κανουν???
κλαψ,λυγμ..η απολυτη καυλα λεμε..

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
τι επαθες πλεζουρα και εισαι warned?
o μουρινιο λεει δηλωσε οτι δεν τον εκπλησει που εφαγε τρια ο παναθηναικος,εδω εχασε ο ολυμπιακος που ειναι λεει καλυτερη ομαδα,ειναι αληθεια αυτη η δηλωση,ετσι μου ειπανε

Επισκέπτης
o μουρινιο λεει δηλωσε οτι δεν τον εκπλησει που εφαγε τρια ο παναθηναικος,εδω εχασε ο ολυμπιακος που ειναι λεει καλυτερη ομαδα,ειναι αληθεια αυτη η δηλωση,ετσι μου ειπανε
τι να παθω ρε???
αφου εγινε γαυρος ο περσονας,ειπα να πρασινισω..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Σιγά μην είπε κάτι τέτοιο ο Χαμουρίνιο
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
μπες στο βαζελο θρεντ και πηγαινε 15 σελιδες οπισθεν... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Σιγά μην είπε κάτι τέτοιο ο Χαμουρίνιο
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
σιγα τον προπονητη ρε..
εδω ειναι ολα τα λεφτα..
URL]]

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
σιγα τον προπονητη ρε..
εδω ειναι ολα τα λεφτα..
http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/images/paparazzi_klarino-henktencate.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Αυτός είναι μπρε καλλιτέχνης, οχι σαν τον δικό μας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.547
Πόντοι
2.306
Όντως είναι αληθής η δήλωση. :2funny:

Επισκέπτης
γιατι εχω την αμυδρα υποψια οτι ολοι οι βασκοι ειναι τελειωμενοι μαλακες???
http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/Articles/Images/article_image1_77056.jpg[/img[/URL]]
κυριε βαλβερδε φερε μας τον μεγιστο στην ΘΡΥΛΑΡΑ..
με τον αβρααμ θα κανουν το απολυτο διδυμο..
κουνουπι δεν θα περναει λεμε..

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
ε νομιζω μετα απο αυτη τη δηλωση μπορουν να το κλεισουν το μαγαζι

Επισκέπτης
ξερεις πολλα μπουρδελα που εκλεισαν???
το κακο ξεκινησε απο την μαλακια που καναμε περισυ που δεν πηγαμε στην πορεια οταν η παναθα μας χρειαζοταν..

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
γιατι εχω την αμυδρα υποψια οτι ολοι οι βασκοι ειναι τελειωμενοι μαλακες???
http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/Articles/Images/article_image1_77056.jpg[/img[/URL]]
κυριε βαλβερδε φερε μας τον μεγιστο στην ΘΡΥΛΑΡΑ..
με τον αβρααμ θα κανουν το απολυτο διδυμο..
κουνουπι δεν θα περναει λεμε..
[/quote]εγω παντως αν παρουμε σεντερ φορ απο τον βαζελο προτιμω να  παρουμε τον ηρωικο γιανναρο :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
αν και ο βασκος εχει αποδειξει οτι εκτος απο το να σκοραρει μπορει και να μοιραζει ασιστ οπως περσι στην τεσσαρα με τον τεσσειρο.....
πονταρω ομως στην εμπειρια του γιανναρου και στις δ.σ. του  ;D ;D ;D

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
τι ειπες τωρα ρε.....το μαγαζι αν ειχαν επαφη με την πραγματικοτητα θα επρεπε να ειχε κλεισει εδω και χρονια,αλλα συντηρειται στη ζωη με μηχανικη υποστηριξη τους δημοσιογραφους και το συστημα του ποδοσφαιρου....
δες παντου βαζελοι....
ο αντωνιαδης χρονια προεδρος του πσαπ παρατησε σε μια νυχτα  τα ''συμφεροντα''
των ποδοσφαιριστων για να ανεβει στο πολυμετοχικο αρμα.....
και ειχε και το θρασος το καλοκαιρι που πηγε με εξοδα του πσατ στον καναδα να παει φορα παρτιδα χωρις ντροπη στον συνδεσμο του βαζελου και να κανει ''γιορτη'' και δημοσιες σχεσεις....
ο νιομπλιας προπονητης στους νεους....
ο ΑΜΠΑΛΛΟΣ τακης φυσσας τεχνικος διευθυντης στην εθνικη !!!!!!
μιλαμε για την απολυτη βρωμα και σαπιλα,για την ομαδα που μονο με ψεμματα συντηρειται....
εδω γιορταζουν ψευτικα γενεθλια ρε.....
τι ψαχνεις τωρα να βρεις!!!!!!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
φιλε orca να μπειτε και σεις στο τσαμπιονς λιγκ να δειτε την γλυκα,ειλικρινα στο λεω,γιατι εξω απ το χορο πολλα τραγουδια λεμε και αν πατε καλα θα σου δωσω συγχαρητηρια οπως προς τιμη τους πολλοι παναθηναικοι μου δινανε περυσι
ηδη ακουγα στο ραδιο σημερα παναθηναικους που θελουν σεντρε φορ καιο σεντρε μπακ
μην ξεχνας οτι μιλαμε για παναθηναικο φιλε μου....
ακομα και η juventus βαραει προσοχες στην ευρωπη οταν με βλεπει.....
ετσι για να γελασουμε και λιγακι

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ετσι για να γελασουμε και λιγακι
τι να γελασουμε λιγο ....
εδω δεν μας εχει μεινει αντερο απο τον πειοδευοντα πολυμετοχικο θιασο και εσυ μας λες να γελασουμε λιγο;;;;;  :P :P :P :P

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
η μαλακια ειναι οτι δεν μας ζαλιζουν τ αρχιδια με βαθμους που φερνουν στην ελλαδα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ο πρεσβης???
αααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
0 χ 0 = παναθα..
ρε πουστη να δεις θα παρακαλανε και καλα να φυγει ο κοτερατος και να ξανααναλαβει ο σωφερ...αυτος ο φορ τους ειναι σιγουρα βραζιλιανος?γιατι αν ειναι ,ειναι ξαδελφι του φερουζεμ χαλαρα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom