Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Σε ''νιωθω'' απολυτα μαγκα μου.Εδω σου λεω χαλαστηκα εγω για τον καθε μυρωδια που παιζει τωρα μπαλα.Τουλαχιστον ο Δεληκαρης εχει αφησει απιστετη κληρονομια στην ομαδα σου και αυτο βλεποντας τα πραγματα τωρα,σε κανει να νιωθεις τυχερος που αυτος ο θρυλος τιμησε την δικια σου φανελα και με το παραπανω,ανεξαρτητως αν εσυ εκεινη την εποχη εκλαψες για την φυγη του.Και στην σουμα η προσφορα του μετραει πολυ περισσοτερο.
τοτε ημασταν μαθιμενοι αλιος,τορα αλαξαν τα πραματα
ηλθε μετα κι η φαπα με το Κιραστα,Γαλακο,Σαργκανη

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
μεγαλε 70 γενιθις ξερης τι εινε να τον εχεις αφισα στο δοματιο και να τη κανη για τη βαζελα,και να σε παιδι
αφού ρε καβλιάρη ίδια ηλικία περίπου έχουμε.......
Με ποιόν νομίζεις ότι μεγάλωσα εγώ;
Πάρε και άλλο ένα κομματάκι για να σταματήσει η παραμύθα για βάζελο.......
Πάρε για να δούνε μερικά λαμόγια του σήμερις τι σήμαινε κάποτε να είσαι Πειραιώτης....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Κάποτε ο Γουλανδρής του είχε πει: "Γιώργο, η μοίρα όλων των μεγάλων παιχτών και των μεγάλων καλλιτεχνών είναι να αγαπηθούν υπερβολικά και να μισηθούν παράλογα. Όσοι δεν αντέχουν κάνουν λάθος δουλειά". Τότε δεν ήξερε ούτε ο ίδιος πόσο προφητικά έμελλε να αποδειχθούν αυτά τα λόγια. Όμως το προβλεπόμενο πεπρωμένο για ένα παίχτη-καλλιτέχνη έπρεπε να εκπληρωθεί με κάθε θυσία. Και αυτή ήταν η κίνηση του υπέρτατου πόνου. Και για εκείνον και για τους εκατομμύρια οπαδούς του Ολυμπιακού που έβλεπαν μια σημαία τους να πηγαίνει στο εχθρικό στρατόπεδο. Αυτό του προστατευόμενου από τη χούντα Παναθηναϊκού. Για τον Γιώργο αυτές οι ελάχιστες εμφανίσεις με τον αιώνιο αντίπαλο ήταν μαχαιριές που δεν έχει καταφέρει ακόμα να ξεπεράσει. Ήταν σπαθιά που του έκοβαν την ψυχή σε κομμάτια και τον οδήγησαν σε κατάσταση τρέλας. Στο πρώτο του παιχνίδι με τη νέα του ομάδα εναντίον στον λατρεμένο του Ολυμπιακό είχε ζητήσει να μην παίξει. Ήταν στον πάγκο για ένα ημίχρονο περίπου, μέχρι την στιγμή που ο προπονητής του τού είπε να αρχίσει ζέσταμα γιατί θα έμπαινε μέσα. Στην άρνηση του Δεληκάρη ο προπονητής τον φοβέρισε με τιμωρία. Η λιτή απάντηση του Δεληκάρη "Στ' αρχ.. μου" ήταν οι τελευταίες του λέξεις πριν κατευθυνθεί προς την έξοδο του σταδίου.

Όπως ήταν φυσικό στο μικρό χρονικό διάστημα που έκατσε στην ομάδα της Αθήνας δεν κατάφερε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, μην δείχνοντας κάτι σημαντικό στους παράγοντες του Παναθηναϊκού που γρήγορα τον έθεσαν εκτός ομάδας. Δεν ήξεραν βλέπετε πως η φυγή του από την ομάδα της καρδιάς του και η πορεία του στον μεγάλο αντίπαλο δεν ήταν μια κίνηση κερδοσκοπική αλλά μια πράξη αντίδρασης. Αντίδρασης ενάντια σε αυτούς που του φέρθηκαν σαν σκουπίδι στον Ολυμπιακό ενώ εκείνος πρόσφερε τα πάντα, αντίδραση στην αδικία που έβλεπε να πνίγει την ομάδα από τα αποδυτήρια μέχρι τα κεντρικά γραφεία. Παντού παρεμβατικότητα, ψίθυροι, μυστικοπάθεια και κρυφτό. Αυτά ο μάγκας, ο άντρας, ο άνθρωπος με όλη τη σημασία των λέξεων, Δεληκάρης δεν μπορούσε να τα αντέξει. Επέλεξε τον αιώνιο αντίπαλο για να μπει στο μάτι εκείνων που νόμιζαν ότι εξαιτίας της αγάπης του θα τον είχαν υποχείριο για πάντα.

Όταν μπήκε σαν αντίπαλος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ήταν όταν ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί να παίξει στην Πάτρα με τον Παναθηναϊκό, και τότε που όλοι κρεμασμένοι στα κάγκελα αποδοκίμαζαν τον Κυράστα και τον Αποστολάκη, χειροκροτούσαν τον Δεληκάρη, λέγοντάς του: "Ρε Γιώργο στο λιμάνι ήσουν βασιλιάς και 'δω είσαι αναπληρωματικός του Λιβαθηνού και του Κατσιάκου;" για να έρθει η απάντηση "Τι ήθελα και έμπλεξα με τους μαλάκες;!". Αυτός ήταν ο Δεληκάρης. Μπέσα για μπέσα, μαγκιά πειραιώτικη και άγρια ομορφιά. "Ο Τζορτζ Μπεστ της Ελλάδος" τον φώναζαν πολλοί και δεν είχαν άδικο. Όπως ο Ιρλανδός, έτσι και αυτός είχε τα δύο θανάσιμα χαρακτηριστικά: Μπαλαδόρος και καρδιοκατακτητής. Κυκλοφορούσε με ένα κόκκινο Άλφα Ρομέο, που στο κάθισμα του συνοδηγού κάθονταν μια πανέμορφη παρουσία, κάνοντας τα κοριτσόπουλα στις γειτονιές να αναστενάζουν…

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ιταν μεγαλος πιδικουλας ο Δελικαρος,και μη λες για πιρεοτες του παλια και του τορα αλλι εποχι τοτε αλλι τορα,γιατι τα ιδια ελεγε και ο πατερας μου τοτε ,ολοι οι παλιοι τα ιδια λενε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ιταν μεγαλος πιδικουλας ο Δελικαρος,και μη λες για πιρεοτες του παλια και του τορα αλλι εποχι τοτε αλλι τορα,γιατι τα ιδια ελεγε και ο πατερας μου τοτε ,ολοι οι παλιοι τα ιδια λενε
γιατί έτσι είναι ρε .........
εγώ έχω μεγαλώσει μέσα στο καραισκάκη από τριών χρονών......
Κάποτε ο γαύρος ήταν τίτλος τιμής....τώρα είναι τίτλος Cash....
Σας ξεφτύλισαν τα λαμόγια... Αλλά έτσι είναι όποιος είναι αγνός και καθαρός....
Τον πήζουν στο σκατό για να κρύψουν οι παλιόπουστες τη βρωμιά τους.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
γιατί έτσι είναι ρε .........
εγώ έχω μεγαλώσει μέσα στο καραισκάκη από τριών χρονών......
Κάποτε ο γαύρος ήταν τίτλος τιμής....τώρα είναι τίτλος Cash....
Σας ξεφτύλισαν τα λαμόγια... Αλλά έτσι είναι όποιος είναι αγνός και καθαρός....
Τον πήζουν στο σκατό για να κρύψουν οι παλιόπουστες τη βρωμιά τους.
αλες εποχες,εδο τορα εινε μοδα να σε πουστης,παλια τους κρεμαγανε κουδουνια και τορα εινε και διμαρχοι...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ναι ρε έτσι είναι γαμώ το σπίτι τους γαμώ.
τορα ομος ζουμε και πρεπι να κολιμπισουμε,στα 15 ο πατερασ εδινε λεφτα να παμε σε μπουρδελο και τορα οι 15ριδεα φορανε σκουλακιες και βραχιολακια,αλα εγο ΓΑΒΡΟΣ ειμε ΓΑΒΡΟΣ θα πεθανο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Τα δυό αγαπημένα μου Δεκάρια μαζί........
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• DelikarisKroif.jpg
    DelikarisKroif.jpg
    66,3 KB · Εμφανίσεις: 24

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
τορα ομος ζουμε και πρεπι να κολιμπισουμε,στα 15 ο πατερασ εδινε λεφτα να παμε σε μπουρδελο και τορα οι 15ριδεα φορανε σκουλακιες και βραχιολακια,αλα εγο ΓΑΒΡΟΣ ειμε ΓΑΒΡΟΣ θα πεθανο
εγώ δεν είμαι γαύρος. Είμαι δεληκάρης. Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ναι... αυτά τα δεκάρια είναι σαν αερικά.....
Παίρνουν απλα τη φανέλα με το 10 και οι άλλοι κάνουν οχτάρια.....
κοιτα να δεις ο Τζιο που για μενα ηταν καλιτερος απο το ριμπο,πριν σπαση το ποδι του ο Σεμος ηταν αλο επιπεδο,απο βαζελοπεκτης ο ΜΙκρος μου αρεσε,ο Βαζεχα δε τρελενομουν προτιμο το Μουστακια

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
κοιτα να δεις ο Τζιο που για μενα ηταν καλιτερος απο το ριμπο,πριν σπαση το ποδι του ο Σεμος ηταν αλο επιπεδο,απο βαζελοπεκτης ο ΜΙκρος μου αρεσε,ο Βαζεχα δε τρελενομουν προτιμο το Μουστακια
σε όλα μωρή βρωμιάρα ταιριάζουμε........

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Τζιό ο καλύτερος ξένος που έχει περάσει από Ελλάδα ΕΒΕΡ........

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
σε όλα μωρή βρωμιάρα ταιριάζουμε........

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Τζιό ο καλύτερος ξένος που έχει περάσει από Ελλάδα ΕΒΕΡ........
οχι σε ολα,εσι εχις μιαλο εγο δε εχο αλα ειμε γαβρος και σι βαζελος
τα λεμε παω σπιτι!!!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
οχι σε ολα,εσι εχις μιαλο εγο δε εχο αλα ειμε γαβρος και σι βαζελος
τα λεμε παω σπιτι!!!!!!!!!!
εσύ έχεις πιο πολύ μυαλό από μένα μωρή λουμπίνα.....
Καλό κοτομπίφτεκο.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom