Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μπα, βρήκες και εσυ ντραβαντισμένο Άγγλο γκέουλα να σε παντρευτεί??
Μωρέ μπράβο, δυο σε γάμοι σε 1 μήνα  :o :o :o :o :o

[move] :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]
Εσύ να σκάσεις απο το κακό σου που δεν μπορείς να βγάλεις απο μέσα σου τον πλούσιο γυναικείο κόσμο  και ακόμα είσαι κρυφοαδελφή που ψωνίζεται στα cine xxx 2 έργα σεξ!
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Εσύ να σκάσεις απο το κακό σου που δεν μπορείς να βγάλεις απο μέσα σου τον πλούσιο γυναικείο κόσμο  και ακόμα είσαι κρυφοαδελφή που ψωνίζεται στα cine xxx 2 έργα σεξ!
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Ραντεβού αύριο το μεσημέρι για νεα γύρο μαντινάδων γιατί τώρα βαριέμαι και δεν κατέβαζει και η κούτρα μου τίποτις καλό.
Να σε δω νυφούλα μόνο και τίποτα άλλο δεν θέλω στη ζωη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ραντεβού αύριο το μεσημέρι για νεα γύρο μαντινάδων γιατί τώρα βαριέμαι και δεν κατέβαζει και η κούτρα μου τίποτις καλό.
Να σε δω νυφούλα μόνο και τίποτα άλλο δεν θέλω στη ζωη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μου εστειλε φωτο με την προβα του νυφικου
ειναι μια κουκλα αλλα το κακο ειναι οτι τελειωσε το τουλι απο την μοδιστρα,2 τοπια χρειαστηκαν για να χωραει μεσα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ξαναγυρνόντας στην αρχική σας διαμάχη περί Γιαννακόπουλου, πριν από δύο μήνες που όλοι λέγανε για τους Γιαννακόπουλους που θα πηδήξουνε τον Ολυμπιακό τώρα που μπήκαν στο ποδόσφαιρο, είχα πει μια κουβέντα.
΄Πως καλό είναι να περιμένουνε γιατί όταν ο Γιαννακόπουλος πήδηξε τον Κόκκαλη στο μπάσκετ και ο Κόκκαλης έφυγε, ο Κρόκους είχε δύο καρπούζια σε μια μασχάλη. Και πως ο Κρόκους έφυγε για ένα απλό λόγο, γιατί είναι πολλά τα λεφτά στο τσού-λι.
Τώρα λοιπόν κάνει και ο Γιαννακούλης το ίδιο. Απλά τα πράγματα λοιπόν. Βγάλτε τα γιαλιά και σταματείστε να τρώτε χαλασμένα μανταρίνια που σας πετάνε όλοι.
Και για να σας δείξω ακριβώς ομοιότητες....αν θυμάστε ο Κρόκους είχε μπει και αυτός στο ποδόσφαιρο ΜΑΖΙ με κάποιον άλλον στην αρχή, όχι μόνος του. Μετά από 2-3 χρόνια ανέλαβε μόνος του...
Μήπως βλέπετε καμία ομοιότητα φέτος στον ΠΑΟ; Η μοναδική διαφορά είναι πως στον ΠΑΟ μπήκανε πολλοί μαζί.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Προγνωστικά:
ο Θεός του πολέμου μοιάζει με αυτόν της φακής. Οπότε η "Σουρωτή" άμυνα του ΠΑΟ δεν θα έχει μεγάλες δυσκολίες. Εμένα πιο πολύ με προδιαθέτει σε χοχοχο το αποτέλεσμα. (χι-νακι)
Οι Σέρρες ξέρουνε χορό και θέλουνε προσοχή γιατί στις αντεπιθέσεις είναι δυνατή ομάδα και η άμυνά μας έχει παίκτες που στις πολλές στροφές ζαλίζονται.
Ο ροπαλοφόρος ήρωας νομίζει πως είναι Απόκριες και πήρε πλαστικό ρόπαλο προς το παρόν. Το δικέφαλο πουλί προς το παρόν παίρνει αυτό που θέλει με τον ίδιο τρόπο που το έπαιρνε και πέρσι τέτοια εποχή. Χωρίς να παίζει μπάλα. Βλέπω λοιπόν να πετάει πάλι κι αυτή τη φορά.
ο μ-ΠΑΟΚ...δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις υπο-θέτω και υπο-θέτεις.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
καλα ο πλαστικο βυζι τι πηγε και ειπε????
μετα απο ηττα με 2-0 λεει ο παναθηναικος απεδειξε οτι ειναι η μοναδικη ελληνικη ομαδα που ''ξερει''απο ευρωπη... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καλα ο πλαστικο βυζι τι πηγε και ειπε????
μετα απο ηττα με 2-0 λεει ο παναθηναικος απεδειξε οτι ειναι η μοναδικη ελληνικη ομαδα που ''ξερει''απο ευρωπη... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
εννοουσε οτι ξερει απο ευρο-οπη
ερχοντε και 5 αρες

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
μπαγερν-βερντερ 0-3!!!!!!!
βαζελακια πειτε αλευρι..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αφιονισμενη την βλεπω την βερντερ...
λες να μας σπασουν το ρεκορ???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τα πολλα γκολ και την ξεφτιλα θα την φαει απο βερντερ ο π.ο.α.
θυμισου το,με τετοια αμυνα θα κανουν παρτι οι γερμανοι οι οποιοι φημιζοντε πως δεν δειχνουν οικτο

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Ομαδα φαινομενο και η Βερντερ...

1. Βαζει 3 εκτος εδρας στη Μπαγερ, 5 εντος εδρας στον ΠΑΟ

2. και παει και χανει ταπεινωτικα στην εδρα της απο ΟΣΦΠ,γραφοντας ιστορια ως το πρωτο διπλο της ομαδας στο τσαμπιονς λιγκ για και φερνει ισσοπαλια παλι εντος εδρας απο καποια πρωταρα ανορθωση, γραφοντας παλι ιστορια αφου ηταν και ο πρωτος βαθμος των κυπριων στη διοργανωση...

Ειναι πραγματικα του υψους(βλεπε 1 )και του βαααθους (βλεπε 2)...

Πραγματικα εξελισσεται σε πελατη ολων των "τελευταιων" ομαδων του τσου λου ! ! Την εχω ικανη να φαει 5 απο ανορθωση και να ριξει 3-4 μεσα στο μιλανο...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ομαδα φαινομενο και η Βερντερ...

Πραγματικα εξελισσεται σε πελατη ολων των "τελευταιων" ομαδων του τσου λου ! ! Την εχω ικανη να φαει 5 απο ανορθωση και να ριξει 3-4 μεσα στο μιλανο...
ε τοτε εχετε ελπιδες.... ;)

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Σωστος, αν κοψει βαθμους απο ιντερ, δωσει στην ανορθωση την πρωτη της νικη και χασει απο εμας στο ΟΑΚΑ εχουμε ελπιδες να περασουμε στον επομενο γυρο.

Και χαιρεσαι ? καλο αυτο, δειχνει οτι κατα βαθος τον αγαπατε τον Παναθηναικο ! Αλλωστε μην ξεχνατε οτι δουλευουμε για εσας, για να περνατε στους ομιλους απ ευθειας,χωρις τα στοπ των προκριματικων..

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
πότε παίζει ο γαύρος?θέλω να γελάσω λίγο πάλι μιάς και βρέχει έξω και δεν λέει για δελφινάριο.. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom