1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
στο βρεττανικό σου πασαπόρτι.Το υπόσχεσαι?![]()
στο βρεττανικό σου πασαπόρτι.Το υπόσχεσαι?![]()
Μπα, βρήκες και εσυ ντραβαντισμένο Άγγλο γκέουλα να σε παντρευτεί??στο βρεττανικό σου πασαπόρτι.
Εσύ να σκάσεις απο το κακό σου που δεν μπορείς να βγάλεις απο μέσα σου τον πλούσιο γυναικείο κόσμο και ακόμα είσαι κρυφοαδελφή που ψωνίζεται στα cine xxx 2 έργα σεξ!Μπα, βρήκες και εσυ ντραβαντισμένο Άγγλο γκέουλα να σε παντρευτεί??
Μωρέ μπράβο, δυο σε γάμοι σε 1 μήνα :o :o :o :o :o
[move]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/move]
Ραντεβού αύριο το μεσημέρι για νεα γύρο μαντινάδων γιατί τώρα βαριέμαι και δεν κατέβαζει και η κούτρα μου τίποτις καλό.Εσύ να σκάσεις απο το κακό σου που δεν μπορείς να βγάλεις απο μέσα σου τον πλούσιο γυναικείο κόσμο και ακόμα είσαι κρυφοαδελφή που ψωνίζεται στα cine xxx 2 έργα σεξ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μου εστειλε φωτο με την προβα του νυφικουΡαντεβού αύριο το μεσημέρι για νεα γύρο μαντινάδων γιατί τώρα βαριέμαι και δεν κατέβαζει και η κούτρα μου τίποτις καλό.
Να σε δω νυφούλα μόνο και τίποτα άλλο δεν θέλω στη ζωη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και προφανώς θα σας γαμήσουν με σειρά προτεραιότητας......Η μοναδική διαφορά είναι πως στον ΠΑΟ μπήκανε πολλοί μαζί.
την βαζελινη μην ξεχασουνκαι προφανώς θα σας γαμήσουν με σειρά προτεραιότητας......
εννοουσε οτι ξερει απο ευρο-οπηκαλα ο πλαστικο βυζι τι πηγε και ειπε????
μετα απο ηττα με 2-0 λεει ο παναθηναικος απεδειξε οτι ειναι η μοναδικη ελληνικη ομαδα που ''ξερει''απο ευρωπη...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αφιονισμενη την βλεπω την βερντερ...εννοουσε οτι ξερει απο ευρο-οπη
ερχοντε και 5 αρες
δεν πειραζει θα το πω εγω: ΑΛΕΥΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙμπαγερν-βερντερ 0-3!!!!!!!
βαζελακια πειτε αλευρι.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τα πολλα γκολ και την ξεφτιλα θα την φαει απο βερντερ ο π.ο.α.αφιονισμενη την βλεπω την βερντερ...
λες να μας σπασουν το ρεκορ????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ε τοτε εχετε ελπιδες.... ;)Ομαδα φαινομενο και η Βερντερ...
Πραγματικα εξελισσεται σε πελατη ολων των "τελευταιων" ομαδων του τσου λου ! ! Την εχω ικανη να φαει 5 απο ανορθωση και να ριξει 3-4 μεσα στο μιλανο...