Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
2 καμμένοι τσακώνονται για μπάλλα και ένας μαλάκας τους διαβάζει και τους σχολιάζει κιόλας.
Καλημέρα.
καλά ρε βλήμα εσένα δεν σε χαρακτήρησα όπως έπρεπε γιατί σεβόμουν τον αναλ. δεν ήθελα να τον πάρει η μπάλα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ε ρε κάψιμο..........
για μπάσκετ μιλούσαμε και αρχίζεις για μπάλλα...
Αλλά και έτσι ρε καμμένε.......
Ο Θανασάκης έχει πάρει 4 ευρωπαικά (ξέχωρα από τις πούτσες που σας έχει ταίσει)
συνέχισε να γράφεις παπαριές......
Ρε πουστη σε κτασταση υπερδιεγερσης πρεπει να ησουνα οταν εγραφες...
εσυ το γυρισες στην μπαλλα που εφερες για παραδειγμα τον κροκους και του βαζεις και χερι του ανθρωπου ,τον λες και καμμενο!!!1 :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
καλά ρε βλήμα εσένα δεν σε χαρακτήρησα όπως έπρεπε γιατί σεβόμουν τον αναλ. δεν ήθελα να τον πάρει η μπάλα...
βλιμα ειμε εγο,αστο το Περσονακο το μονο κακο εινε οτι γενιθικε βαζελακος

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ρε πουστη σε κτασταση υπερδιεγερσης πρεπει να ησουνα οταν εγραφες...
εσυ το γυρισες στην μπαλλα που εφερες για παραδειγμα τον κροκους και του βαζεις και χερι του ανθρωπου ,τον λες και καμμενο!!!1 :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
ευθεία αντιπαραβολή λέγεται στα πορτογαλικά.......
Ο καθένας όπου τον συμφέρει........

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εγώ είμαι με τον Ζιντάν και τον Δεληκάρη.
ασε ρε καλος ο Ζιντανακος αλλα ο ΝΤΙΕΓΚΟ ΑΡΜΑΝΤΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ εινε ο ΘΕΟΣ και τσιμεντοσκονατος...,ο Δελικαρακος τον αγαπασ για τα πρασινα χρονια του εγκαθετε!!!!!!!!!!
οπος στο μπασκετακι μετα το ΘΕΟ δεν ιπαρχη κανις ,απο τοτε που σταματισε δε μπορο να δο μπασκετ!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ο Δελικαρακος τον αγαπασ για τα πρασινα χρονια του εγκαθετε!!!!!!!!!!

είπαμε μην κάνεις παρέα με τον Παλέρμο.....

λίγα λόγια για τον Πειραιώτη.....

Η σχέση του με τον Ολυμπιακό θυελλώδης, όπως όλοι οι μεγάλοι έρωτες. Ποτέ του δεν έκρυψε την λατρεία για την ερυθρόλευκη φανέλα που τον έκανε να οδεύει πολλές φορές αντίθετα από το προσωπικό του συμφέρον. Όπως τότε που όντας παίχτης του "Αργοναύτη" αρνήθηκε την τότε διαστημική προσφορά του 1.000.000 από τον Εθνικό για τις 150.000 δραχμές του Ολυμπιακού. Η ιστορία μόλις άρχιζε…

Ο Δεληκάρης ήταν φτιαγμένος, ήταν χειραφετημένος για το ποδόσφαιρο. Δεν προσποιούταν, ήταν. Η εικόνα του μοιάζει πραγματικά εξωπραγματική συγκρίνοντας τον με τους "κατασκευασμένους" παίχτες του σήμερα. Έμπαινε στο γήπεδο με τον αέρα του αλητάκου που όρμαγε στην αλάνα για να ευχαριστηθεί το παιχνίδι, με γραμμένη στο DNA του τη λέξη "αρχηγός", αναγκάζοντας ενδόμυχα τους άλλους να παραδεχτούν την ανωτερότητα που εξέπεμπε σε κάθε του κίνηση. Έχοντας να αντιμετωπίσει αντιπάλους που ανίκανοι καθώς ήταν να τον σταματήσουν στα ίσα, κατέφευγαν σε σκληρά μαρκαρίσματα, ο Γιώργος έμαθε να προσαρμόζεται στη σκληρότητα του εκάστοτε αντιπάλου νιώθοντας παράλληλα απεριόριστη περιφρόνηση για τους κακοποιούς του ποδοσφαίρου που αντιμετώπιζε κάθε Κυριακή.

Όμως όση σκληρότητα κι αν μπορούσε να αντέξει το κορμί του, η ευαίσθητη ψυχή του σφυρηλατημένη από την καλοσύνη και την αγνότητα, μάτωνε κάθε φορά που του φέρονταν άδικα και με σκληρότητα. Και δεν ήταν λίγες εκείνες οι φορές στο τότε διοικητικό καθεστώς του Ολυμπιακού. Παίχτες με ανύπαρκτη εμφάνιση και προσφορά έπαιρναν πολλαπλάσιες απολαβές από εκείνον που μάτωνε τη φανέλα, που παθιάζονταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να σηκώσει ακόμη ψηλότερα το λάβαρο του Θρύλου. Όμως ο Γιώργος δεν νοιάζονταν για τα λεφτά αλλά για την στάση αυτών που κονομούσαν από τις μαγικές του αγωνιστικές ικανότητες και θησαύριζαν στην πλάτη του. Ο ίδιος είχε πει: "Δεν απαίτησα χρήματα. Δεν έχω πάρει πριμ ποτέ. Οι λόγοι της απουσίας μου δεν είναι οικονομικοί. Είμαι ευαίσθητος και με επηρέασε η ψυχρή στάση της διοίκησης."

Ευαίσθητος πάντα, ο Γιώργος υπέμενε με καρτερικότητα τα καψόνια κάποιων προπονητών που δεν ήταν ικανοί να έχουν υπό τις οδηγίες τους έναν τέτοιου βεληνεκούς παίχτη. Προπονητές που επιβάλλονταν ετσιθελικά από το καθεστώς της Χούντας και τον Ασλανίδη που τότε ήταν Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού. Ένας από εκείνους τους περίεργους προπονητές ήταν ο διορισμένος Πετρόπουλος που την περίοδο 1970-1971 τον είχε θέσει εκτός ομάδας παρότι την ίδια περίοδο "πέταγε" με την Εθνική ομάδα. Όμως η παρεμβατικότητα των κρατικών φορέων εκείνη την εποχή που εξυπηρετούσαν συμφέροντα άλλων, τον έθεταν εκτός ομάδας επιβάλλοντας του υψηλότατα πρόστιμα με πρόσχημα αστείες αφορμές που στόχο είχαν να κλονίσουν το ηθικό του παίχτη.

Όμως εκείνος δεν σταματούσε σε όποιο τοίχο κι αν του έστηναν μπροστά του, δεν φοβόταν κανένα και δεν δίσταζε να εκφραστεί ελεύθερα ακόμα κι αν αυτό ενοχλούσε κάποιους που ήθελαν τους παίχτες πιστά πρόβατα χωρίς θέληση και τσαγανό να υπακούν διαταγές ανωτέρων. Σε ένα αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό οι αντίπαλοι έχουν επιστρατεύσει όλα τα όπλα για να κερδίσουν την ομάδα του λιμανιού. Εκτός από κλαδέματα και αγκωνιές, ένας παράγοντας της τοπικής ομάδας έβγαζε το κόμπλεξ του στην επιφάνεια κολλημένος στα κάγκελα "Πούστηδες Αθηναίοι, ιδώ θα γεν' ο τάφος σας" Γυρίζει τότε ο Γιώργος και τον διορθώνει "Πειραιώτες!" Ο παράγοντας εξοργίζεται "Θα μι κανς ισυ τουν έξυπνου; Θα πιθάνς!". Τότε ο Γιώργος γυρίζει και με ένα συγκαταβατικό βλέμμα και με γλυκιά φωνή του απαντάει "Δεν είναι κακό που είσαι λίγο χαζούλης. Δεν είσαι ο μόνος. Αλλά πως τα βγάζεις πέρα στη ζωή; Από πού κάνουν πιπί ξέρεις;". Και άγαλμα ο παράγοντας!!

Όμως δεν δίσταζε και να επαναστατεί όταν έβλεπε πως οι άλλοι δεν ακολουθούσαν το δρόμο του πάθους και του αγώνα που είχε ο ίδιος σημαία του. Σε ένα αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έβγαλε την φανέλα του επειδή τσαντίστηκε με την κακή απόδοση των συμπαιχτών του. Το έκανε όχι γιατί περιφρονούσε την φανέλα (αν είναι ποτέ δυνατόν!) αλλά γιατί ένιωθε πως μια τόσο βαριά φανέλα πρέπει να την φοράει η καλύτερη ομάδα και αυτός εφόσον ήταν μέλος αυτής της ομάδας που δεν έπαιξε καλά (άσχετα με την προσωπική του εμφάνιση) δεν άξιζε να τη φοράει. Αυτός ήταν ο Γιώργος. Δεν γούσταρε τα ημίμετρα και τις μετριότητες. Δεν γούσταρε το καλό αλλά το καλύτερο, αδιαφορούσε για το ανώτερο γιατί ήταν αφοσιωμένος στο ανώτατο. Γι αυτό πέρασε και στη σφαίρα του μύθου.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Πολυ καλο το ποστ του περσονα για τον Δεληκαρη.Απο πολλους εχει θεωρηθει ως κατι μυθικο,ξεχωριστο οχι μονο λογω της ποδοσφαιρικης το αξιας αλλα και λογω του ιδιαιτερου χαρακτηρα του.Εχω μιλησει με καποιους του χωρου(κυριως δημοσιογραφους) για τον Δεληκαρη και ολοι εχουν να λενε για εναν ανθρωπο τελειως διαφορετικο απο ολους τους υπολοιπους ο οποιος ειναι βαθεια συναισθηματικος και ασυμβιβαστος με τα πρεπει της εποχης του.Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι αποφευγει την δημοσιοτητα και ποτε δεν επαιξε το ρολο του μαιντανου παλαιμαχου.Τελοσπαντων επειδη ειμαι 21 και δεν εχω την τιμη να απολαυσω αυτον τον ποδοσφαιριστη μεσα στο γηπεδο μηπως ξερει κανεις αν κυκλοφορουν πουθενα βιντεο απο ποδοσφαιρικες αναμετρησεις που εχει συμμετασχει?

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ο Δελικαρος ηταν γιτευτης της μπαλας ,αλα μολις εμαθα οτι πιγε τοτε στι βαζελα ειχα τρελαθη,εκλεγα μεγαλε !!!!!!!!!!!!!

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Εχεις προλαβει Δεληκαρη ρε γιγαντα?Οσο για το ξενερωμα που εφαγες καταλαβαινω απολυτα.Εδω εγω ο μαλακας ειχα ξενερωσει που ειχε ερθει σε εσας ο Κωνσταντινου.Που ηταν ενας μετριος παικτης και επαιζε για την ομαδα μου 4 χρονια μονο.Και σε μια εποχη που η φανελα για τα μουνοπανα που παιζουν μπαλα δεν σημαινει τιποτα.Σε αντιθεση με την εποχη του Δεληκαρη που οι παιχτες δενοντουσαν απιστευτα με την φανελα.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εχεις προλαβει Δεληκαρη ρε γιγαντα?Οσο για το ξενερωμα που εφαγες καταλαβαινω απολυτα.Εδω εγω ο μαλακας ειχα ξενερωσει που ειχε ερθει σε εσας ο Κωνσταντινου.Που ηταν ενας μετριος παικτης και επαιζε για την ομαδα μου 4 χρονια μονο.Και σε μια εποχη που η φανελα για τα μουνοπανα που παιζουν μπαλα δεν σημαινει τιποτα.Σε αντιθεση με την εποχη του Δεληκαρη που οι παιχτες δενοντουσαν απιστευτα με την φανελα.
μεγαλε 70 γενιθις ξερης τι εινε να τον εχεις αφισα στο δοματιο και να τη κανη για τη βαζελα,και να σε παιδι

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Σε ''νιωθω'' απολυτα μαγκα μου.Εδω σου λεω χαλαστηκα εγω για τον καθε μυρωδια που παιζει τωρα μπαλα.Τουλαχιστον ο Δεληκαρης εχει αφησει απιστετη κληρονομια στην ομαδα σου και αυτο βλεποντας τα πραγματα τωρα,σε κανει να νιωθεις τυχερος που αυτος ο θρυλος τιμησε την δικια σου φανελα και με το παραπανω,ανεξαρτητως αν εσυ εκεινη την εποχη εκλαψες για την φυγη του.Και στην σουμα η προσφορα του μετραει πολυ περισσοτερο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom