Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (6 μέλη και 27 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
οτι επεσαν μαχαιριες ειναι ευρεως γνωστο...ποιο αβαβα?ακομα και γι το κορωνι που ταυτοποιησαν φωνη δενλεει κατι...τωρα οι δικαστες αν ειναι προκατελλημενοι και για ποια μερια θα το δουμε...οι λογοι που αλλαζουν οι καταθεσεις δεν νομιζω οτι ειναι εκφοβισμοι και εκβιασμοι...απλα αν καποιος δηλωσε παρων τωρα καταλαβαινει τι συνεπειες μπορει να εχει...μιλας κατ ιδιαν με καποιον που ειναι μεσα στη δικη?
είναι ευρέως γνωστό; Το ξέρει και η μαμά του φίλου σου λ.χ;
Η ταυτοποίηση φωνής δεν λέει κάτι;
Αμα είμαι γω πάνω από την αιμόφυρτο φοιτητή τον βιντεοσκοπώ και λέω έτσι γαμάει η Σχολή Ευελπίδων δεν λέω τίποτα στο ποινικό ε;
Επίτρεψέ μου να γνωρίζω κάτι παραπάνω για ποινικά στα οποία έχω και προσωπική εμπειρία. 
Να ξέρεις ότι στο μυαλό των δικαστών οι κατηγορούμενοι είναι ήδη ένοχοι. Επίσης να ξέρεις ότι στα ποινικά είναι πολύ άσχημο πράμα η δημοσιότητα........ Χειρότερο και από οποιαδήποτε μαρτυρία.
Θα τα πούμε από κοντά ξανά μετά το πέρας.....
Για τη δίκη έχω ενημέρωση για εγκυκλοπαιδικούς λόγους. Και όποιος γυρίζει..... μυρίζει......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
και για τις αλλαγές καταθέσεων......
Είναι άλλο να τα λες στο μπάτσο και τον εισαγγελέα και τον ανακριτή και άλλο να τα λες δημόσια φόρα παρτίδα στο ακροατήριο......
Μπορεί εκβιασμός να μην παίζει, αλλά οι περισσότεροι σ αυτή τη ζωή είναι μυρμηγκάκια και το ξέρεις καλά....
Αυτός που καταθέτει σκέφτεται τι μπορεί να γίνει αύριο όταν αυτοί περάσουν όξω.....
Σκέψου αυτό που λέω και θα καταλάβεις...... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
οι λογοι που αλλαζουν οι καταθεσεις δεν νομιζω οτι ειναι εκφοβισμοι και εκβιασμοι...απλα αν καποιος δηλωσε παρων τωρα καταλαβαινει τι συνεπειες μπορει να εχει...μιλας κατ ιδιαν με καποιον που ειναι μεσα στη δικη?

Πολυ σωστος.
Ξαφνικα ολοι αυτοι οι ''ημουν κι εγω εκει'' καταλαβαν οτι  το ρουφιανιλικι απο μονο του δε θα τους γλιτωσει και στο τελος θα κλιθουν να πουν και τι εκαναν εκει.(σιγουρα δεν πηγαν για καφε).
Εξακολουθω παντως να απορω πως σε μια συμπλοκη τοσο πολλων ατομων η αστυνομια επιασε μονο ενα πρασσινο οπαδο...

Ειλικρινα ομως θα ηθελα να ημουν εκει οταν θα αρχισουν οι καταθεσεις των κατηγορουμενων και θα ακουστουν κατι ωραια τυπου <<εγω ειμαι φιλαθλος του βολει και ειχα παει για τον αγωνα, αλλα να η κακια στιγμη...>>και αλλα τετοια.  

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
είναι ευρέως γνωστό; Το ξέρει και η μαμά του φίλου σου λ.χ;
Η ταυτοποίηση φωνής δεν λέει κάτι;
Αμα είμαι γω πάνω από την αιμόφυρτο φοιτητή τον βιντεοσκοπώ και λέω έτσι γαμάει η Σχολή Ευελπίδων δεν λέω τίποτα στο ποινικό ε;
Επίτρεψέ μου να γνωρίζω κάτι παραπάνω για ποινικά στα οποία έχω και προσωπική εμπειρία. 
Να ξέρεις ότι στο μυαλό των δικαστών οι κατηγορούμενοι είναι ήδη ένοχοι. Επίσης να ξέρεις ότι στα ποινικά είναι πολύ άσχημο πράμα η δημοσιότητα........ Χειρότερο και από οποιαδήποτε μαρτυρία.
Θα τα πούμε από κοντά ξανά μετά το πέρας.....
Για τη δίκη έχω ενημέρωση για εγκυκλοπαιδικούς λόγους. Και όποιος γυρίζει..... μυρίζει......
καταλαβαινω το περι αλλαγης καταθεσεων...τωρα gp  το οτι ειναι μονο ενας πρασινος ειναι για τωρα,αν καποιοι μιλησουν θα ναι και αλλοι...η ταυτοποιηση της φωνης και το βιντεο δεν λεει οτι αυτος τον μαχαιρωσε τον κλωτσησε τον..τον... απλα υποδηλωνι οτι ηταν εκει.οτι και να ακουγεται και ξερουμε τι ακουγεται δεν ειναι δηλωση ενοχης και το ξερεις...το αν στο μυαλο των δικαστων ειναι ενοχοι δεν το ξερουμε...γιατι αυτο που ξερω εγω και το ξερω γιατι εχω ενημερωση ειναι οτι ο εισαγγελεας τα χει παρει με αλλαγες καταθεσεων και οπως παει η ιστορια δεν θα γινει τιποτα ουσιωδες..δηλαδη πολυετεις καθειρξεις κ.λ.π..τωρα τι θα πουν οι κατηγορουμενοι την ωρα της καταθεσης εξαρταται απο πολλα πραγματα...αν δεν υπαρχει μαρτυρια οτι ηταν εκει εσυ τι λες ρε gp να πουνε?η οτι δεν ηταν εκει η περναγανε και φυγανε οταν αρχισε το ξυλικι...ευνοητα πραγματα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Πολυ σωστος.
Ξαφνικα ολοι αυτοι οι ''ημουν κι εγω εκει'' καταλαβαν οτι  το ρουφιανιλικι απο μονο του δε θα τους γλιτωσει και στο τελος θα κλιθουν να πουν και τι εκαναν εκει.(σιγουρα δεν πηγαν για καφε).
Εξακολουθω παντως να απορω πως σε μια συμπλοκη τοσο πολλων ατομων η αστυνομια επιασε μονο ενα πρασσινο οπαδο...

Ειλικρινα ομως θα ηθελα να ημουν εκει οταν θα αρχισουν οι καταθεσεις των κατηγορουμενων και θα ακουστουν κατι ωραια τυπου <<εγω ειμαι φιλαθλος του βολει και ειχα παει για τον αγωνα, αλλα να η κακια στιγμη...>>και αλλα τετοια.  
πάλι ρε το πάτε στο οπαδικό;
ξεκολλάτε ρε καμμένα γαυροβαζέλια...
Εδώ σας έχω πει χίλιες φορές υπάρχει ποινικό και μια δολοφονία....
Δε μας ενδιαφέρει τι ομάδα είναι ο ένας κι ο άλλος..
αυτοί συνελήφθησαν αυτοί περνάνε δίκη.
Ρε γαμώ την πουτάνα σας και τις ομάδες σας κολλημένοι.
Είπα και ξαναλέω. Το σκεπτικό της απόφασης θα είναι ενοχή. Αρκετά χρονάκια θα φάει επειδή τραβάει βιντεο, δλδ ηταν παρών, και θα κριθεί ένοχος για σύσταση συμμορίας κλπ κλπ.
Η ανθρωποκτονία είναι άλλο θέμα.......
Καμμιά φορά 5 6 πλημελλήματα αθροίζουν περισσότερα χρονάκια από μια ανθρωποκτονία εν βρασμώ ψυχής με ένα κάρο ελαφρυντικά.....
Μπορείς να φας την ελάχιστη για κακούργημα και τις μέγιστες για τα πλημελήμματα.
Ξεκολλάτε......
Η δε αναστολή της ποινής με δικαίωμα εξαγοράς σε αναβίωση της ποινής έγκειται και αυτή στην κρίση του δικαστή. Εάν κάποιος από αυτούς έχει και κανένα άλλο ποινικάκι με 6 8 μηνάκια με αναστολή δεν παίρνει αναστολή που να χτυπάει τον κώλο του κάτω...
Τεσπα πλατειάζω σε ανθρώπους που καταλαβαίνουν Μόνο "τι ομάδα είσαι" και δεν έχει νόημα......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
καταλαβαινω το περι αλλαγης καταθεσεων...τωρα gp  το οτι ειναι μονο ενας πρασινος ειναι για τωρα,αν καποιοι μιλησουν θα ναι και αλλοι..
και άλλοι να είναι γι αυτούς θα σχηματιστεί άλλη δικογραφία. Μην μπλέκετε τα πάντα και τα κάνετε αχταρμά. Αλλο μάρτυρας και άλλο κατηγορούμενος.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Περσονα εισε γιατρος,εισε δικιγορος,εισε γαμολογος,τον εχης 30 ποντους......αλα εχης ενα πολι μεγαλο μιονεκτιμα δε καταφερες να κουλαντραρης τον Γκουμουλη αρα απετιχες!!!!!
Δε πειραζη εχετε αναγκι απο ενα τιμιο σκαφτια,βαλτε τον στο βοτανικο να ανιγη τουνελ διαφιγις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΟΝΟ Η 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Περσονα εισε γιατρος,εισε δικιγορος,εισε γαμολογος,τον εχης 30 ποντους......αλα εχης ενα πολι μεγαλο μιονεκτιμα δε καταφερες να κουλαντραρης τον Γκουμουλη αρα απετιχες!!!!!
Δε πειραζη εχετε αναγκι απο ενα τιμιο σκαφτια,βαλτε τον στο βοτανικο να ανιγη τουνελ διαφιγις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΟΝΟ Η 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν είμαι τίποτα από τα παραπάνω.
Οταν έχω απορίες ρωτάω διαβάζω και κρίνω.
Για σένα μόνο η 7....
Να ξέρεις μόνο ότι κι αυτές οι ψυχές κάποια στιγμή τελειώνουν......
Ρώτα αυτούς που είναι μέσα πάνω από χρόνο......
Και όταν βγουν όξω με το καλό να μου πουν ξανά ΜΟΝΟ η 7.........ή η 13 ή δεν ξέρω γω ποιά άλλη κωλόπορτα αξίζει μια καταστραμμένη ζωή.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
δεν είμαι τίποτα από τα παραπάνω.
Οταν έχω απορίες ρωτάω διαβάζω και κρίνω.
Για σένα μόνο η 7....
Να ξέρεις μόνο ότι κι αυτές οι ψυχές κάποια στιγμή τελειώνουν......
Ρώτα αυτούς που είναι μέσα πάνω από χρόνο......
Και όταν βγουν όξω με το καλό να μου πουν ξανά ΜΟΝΟ η 7.........ή η 13 ή δεν ξέρω γω ποιά άλλη κωλόπορτα αξίζει μια καταστραμμένη ζωή.
εγο σε παραδεχομε στι θεορια ξερης πολα,αλα οτι λατρεβης την 7 δε σιμενει οτι δερνεσε,εδο τοσο κοσμος λατρεβη παπαροθρισκιες και σκοτονετε γιαφτες,καπιοι φισικο να παρασερνοντε και να σκοτονοντε για τη 13,7 αλλα ο σοστος φιλος της 7
λατρεβει την 7 η οπια ομορφενει τη ζοη χορις να πλακονεσε και να σκοτονεσε!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
εγο σε παραδεχομε στι θεορια ξερης πολα,αλα οτι λατρεβης την 7 δε σιμενει οτι δερνεσε,εδο τοσο κοσμος λατρεβη παπαροθρισκιες και σκοτονετε γιαφτες,καπιοι φισικο να παρασερνοντε και να σκοτονοντε για τη 13,7 αλλα ο σοστος φιλος της 7
λατρεβει την 7 η οπια ομορφενει τη ζοη χορις να πλακονεσε και να σκοτονεσε!!!!
αυτό λέω και γω αλλά στα πορτογαλικά γι αυτό δεν το κατάλαβες.....
Και γω σ αγαπάω βοθρούλη μου.....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
αυτό λέω και γω αλλά στα πορτογαλικά γι αυτό δεν το κατάλαβες.....
Και γω σ αγαπάω βοθρούλη μου.....
κολιτε εγο δε πλακονομε ποτε,οπος εχο πει οπιος θελη 29 φλεβαρη του 2010 ραντεβου για ξιλο....,αλλα την 7 τη λατρεβω και μακαρι να μπορουσα να ειμε ενεργο μελος!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
κολιτε εγο δε πλακονομε ποτε,οπος εχο πει οπιος θελη 29 φλεβαρη του 2010 ραντεβου για ξιλο....,αλλα την 7 τη λατρεβω και μακαρι να μπορουσα να ειμε ενεργο μελος!!!!!!!
είσαι ψεύτης γιατί μου έχεις κλείσει ραντεβού 29/02/2009

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ο Αχμέτης πρέπει να φύγει και να πάρεις εμένα. Είμαι καλός στη θεωρία και μαθαίνω γρήγορα .......
ο Αμετ εφιγε ανιξε ψιλικατζιδικο,εινε παντρεμενος με μια σαβουροελινιδα
εσι αμα ερθης στη δουλια θα μου φας τη θεσι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ο Αμετ εφιγε ανιξε ψιλικατζιδικο,εινε παντρεμενος με μια σαβουροελινιδα
εσι αμα ερθης στη δουλια θα μου φας τη θεσι
όχι ρε 50 50 στο σκατό θα είμαστε....
εγώ απλά θα παίρνω όλα τα λεφτά.......

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
θα μου φας τιν οικογενιακη επιχηρηση,ηδη τιν εχο με τα αδερφια μου,ασχετα που δε πατανε ουτε απεξο,μονο να περνουν ποσοστο θελουν
εγώ δεν θα παίρνω ποσοστά..... θα τα παίρνω όλα......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom