Επισκέπτης
λυπηθηκα για τον παναθηναικο και την ελλαδα που εχασε βαθμους
κι εγώ μεγάλη στεναχώρια έχω...γι'αυτό θα κλάψω στην αγκαλιά του θείου μου σε λίγο...xaxaxaxaxa
κ μπορούσε η πανάθα ρε γαμωτο...αλλα ηταν άτυχη...
λυπηθηκα για τον παναθηναικο και την ελλαδα που εχασε βαθμους
πως να σου χαλάσω χατήρι μετά.........κι εγώ μεγάλη στεναχώρια έχω...γι'αυτό θα κλάψω στην αγκαλιά του θείου μου σε λίγο...xaxaxaxaxa
κ μπορούσε η πανάθα ρε γαμωτο...αλλα ηταν άτυχη...
Ειλικρινά και εγώ λυπήθηκα για την αποψινή κατάντια του βάζελου (αναμενόμενο) αλλά δεν μπορούμε κιόλας να περιμένουμε συνέχεια από τον Θρύλο να βγάζει τα κάστανα από την φωτιά !!! >
Ας ιδρώσουν κι άλλοι για να δώσουν βαθμούς στην χώρα μας.
Τι να του χαλάσεις δωρητής σπέρματος είναι...πως να σου χαλάσω χατήρι μετά.........
Ειλικρινά και εγώ λυπήθηκα για την αποψινή κατάντια του βάζελου (αναμενόμενο) αλλά δεν μπορούμε κιόλας να περιμένουμε συνέχεια από τον Θρύλο να βγάζει τα κάστανα από την φωτιά !!! >
Ας ιδρώσουν κι άλλοι για να δώσουν βαθμούς στην χώρα μας.
Kριμα, κριμα, κριμα και χρειαζομαστε τους βαθμους για την Ελλαδα ρε γαμωτο.λυπηθηκα για τον παναθηναικο και την ελλαδα που εχασε βαθμους
ευτυχως που ειναι ο ολυμπιακος και μας ανεβαζει λιγο στην βαθμολογια της uefa
τι λες.....40 90λεπτα να έπαιζε ο ΠΑΟ με την Ιντερ ακομα γκολ δεν θα έβαζε παντως...
καλημέρα αλήτη του αστερισμού κρόκους.....καλημερα πρακτοριαααα
καλησπερα...χμμμ εβλεπα με τις μαλακιες που καναμε περισυ ποτε θα δουμε το πρωτο ματς του μπασκετ...ποτε λετε?εχουμε 2 αγωνιστικες απο περσι...15/11. με την αεκ.και την ιδια μερα παιζουμε στις 7 (λεει το προγραμμα της σουπερ λιγκ ειναι τηλεοπτικο) με τον μπαοκ στο ναο....ωραια...κανονιστε απο τωρα να ναι την ιδια ωρακαλημέρα αλήτη του αστερισμού κρόκους.....
Πατσατζογλαρε μινε για παντα στο ΘΡΥΛΟ μας ,η ΚΑΝΤΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΤΟΜΠΙΦΤΕΚΑ ΣΕ ΘΕΛΙ ΜΟΝΙΜΟ!!!!!!!!!!!
εροτας ιπιρχε,προ τραματισμου ,τον στιριξαμε αλα κανη κακο πια στιν ομαδα,αμα εινε να φερουμε πισο τον ΜΕΓΑ ΒΑΣΙΛΑΡΟ,που στα 32 σταματισε και ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!![]()
![]()
τρελλος ερωτας ο χρηστακης ...
![]()
![]()
![]()
.σε λιγο θα πιστεψω οτι ξεπερνας τον αχμεντ...
![]()
![]()
![]()
[youtube=425,350]DtI47PL6s_g[/youtube]εροτας ιπιρχε,προ τραματισμου ,τον στιριξαμε αλα κανη κακο πια στιν ομαδα,αμα εινε να φερουμε πισο τον ΜΕΓΑ ΒΑΣΙΛΑΡΟ,που στα 32 σταματισε και ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!
38 για να μη ξεχνιομαστε
Μονο η 7!!!!!!!!!!!!!!!!