Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
οχι ρε συ φετος παμε για το ουεφα εχουμε πει και σε 2 χρονια για το τσου λου
σκαλι σκαλι ανεβαινουμε

Σκαλι- σκαλι ανεβαινετε στου Παντελη την Ανορθωμενη την ψ... :2funny: :2funny: :2funny: :knockinb: :knockinb:

Για σου ρε Θρηνε με την ...ευρωπαικη σου στοφα. :piss: :piss: :piss:

Ρε τον Παντελη, τι ΠΥΓΟΡΑΠΙΣΜΑ :bottom: :bottom: ηταν αυτο στον πυρινο λαγοκοσμο. :boobies: :boobies: :birdman: :birdman: :rockon:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Δεν πάει έτσι αδελφέ!Μην τους τσουβαλιάζεις όλους!Να συγκρίνεις την μεταχείριση που έχουν οι ομάδες με τους ίδιους στόχους!Τι να το κάνω εγώ ότι με ευνοούν πιο πολύ από την Καλαμαριά?Σκοπός είναι τι γίνεται σε σχέση με τα γαυροβαζέλια...και εκεί ιστορικά είμαι μονίμως ριγμένος!
Εντάξει το ιδανικό είναι ΟΛΕΣ οι ομάδες να έχουν την ίδια μεταχείριση από την διαιτησία!Δεν το συζητάμε αυτό...
Aρα γάτε αφου δεν μπορούμε να έχουμε το ιδανικό δεν γαμιέται...ας έχουν τουλάχιστον την ίδια ευνοϊκή μεταχείριση οι 3 μεγάλοι...ωραιο επιχείρημα ρε συ!!!
Οχι φίλαρακι,εγώ προσωπικά το απολαμβάνω όταν ο ένας από τους 3 ευνοέιται περισσότερο από τους άλλους 2 και οι άλλοι μετά σκούζουν ότι αδικούνται...σκάω από τα γέλια!!!
Καταλαβαίνεις γιατί μιλάω για υποκρισία τώρα???
Αλλά να σου πώ και κατι άλλο???(που έλεγε και ο Αλέξης :grin:)με τη δική σου λογική τότε θα έπρεπε να διοργανόνεται απλά κάτι σαν πλαιϋ-οφ μεταξύ των ομάδων που έχουν τους ίδιους στόχους και να μη κουράζονται οι υπόλοιποι...τι νόημα έχει???
Εμείς οι υπόλοιποι δηλαδή δεν έχουμε δικαίωμα στο όνειρο...στην υπέβαση???(βλ. Λάρισα)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Δώσε ρε άχρηστε κανα προγνωστικό και άσε τις αμπελοφιλοσοφίες!Αφού συμφωνούμε...το ίδιο λέω κι εγώ!Εγώ δεν γουστάρω η ΑΕΚ να ευνοείται με οποιονδήποτε αντίπαλο αλλά δεν μπορείς να με βάλεις στο ίδιο τσουβάλι με τους άλλους επειδή έχω καλύτερες διαιτησίες από τον Ιωνικό!Απλό είναι νομίζω αυτό που λέω!Σε όλα τα πρωταθλήματα του εξωτερικού το ίδιο γίνεται!Είναι δυνατόν η Γιούβε να έχει χειρότερη αντιμετώπιση από την Έμπολι?Αν έχει όμως χειρότερη από την Ίντερ...πρωτάθλημα πάπαλα! :think:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
ρε τάλε..με ξέρεις να έχω πρόβλημα να μιλήσω με οποιονδήποτε οποιουδήποτε χρώματος; Αυτόν τον παπάρα όμως τον κατατρεγμένο δεν τον αντέχω....όλη η μυξοκλαψιά της Σαλόνικας μαζεύτηκε πάνω του. Ούτε ξέρει γιατί τα έχει με τους Ολυμπιακούς. Ούτε ιστορία ξέρει. Και φυσικά μια φορά δεν απαντάει.
Πού το βρήκανε το γήπεδο οι "κατατρεγμένοι"; Ποιοί είναι οι χορηγοί τους; Πού πήγανε τα λεφτά που χρωστάνε; Πώς πήρανε άδεια για συμμετοχή στο πρωτάθλημα;....του μιλάω για πράγματα που ξέρει ο κόσμος όλος...όχι για αυτά που ξέρω εγώ και δεν τα ξέρει ο πολύς ο κόσμος...που άμα τα βγάλω θα πρέπει να μετακομίσει στην Καμπότζη να κρυφτεί.

ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΟΥΣ?ΓΙΑ ΧΑΡΙΣΜΑ ΧΡΕΩΝ??? ΡΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
αυτο το θρεντ ειναι η αποδειξη της πουτσας που σας ριχνει τοσα χρονια ο κοκκαλης και μια ζωη ο ολυμπιακος
ολοι σας και μονοι μας

παλερμο ξεχασες να μας πεις αν η πουτσα στη ν.φιλαδελφεια σ'αρεσε?
μια ζωη ξυλο

ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΓΙΑ ΞΥΛΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΟΚΙΑ? ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΟΙ ΜΑΠΕΣ ΧΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΜΠΗ?  :2funny: :2funny: :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Δώσε ρε άχρηστε κανα προγνωστικό και άσε τις αμπελοφιλοσοφίες!Αφού συμφωνούμε...το ίδιο λέω κι εγώ!Εγώ δεν γουστάρω η ΑΕΚ να ευνοείται με οποιονδήποτε αντίπαλο αλλά δεν μπορείς να με βάλεις στο ίδιο τσουβάλι με τους άλλους επειδή έχω καλύτερες διαιτησίες από τον Ιωνικό!Απλό είναι νομίζω αυτό που λέω!Σε όλα τα πρωταθλήματα του εξωτερικού το ίδιο γίνεται!Είναι δυνατόν η Γιούβε να έχει χειρότερη αντιμετώπιση από την Έμπολι?Αν έχει όμως χειρότερη από την Ίντερ...πρωτάθλημα πάπαλα! :think:
Εγώ ειλικρινά χέστηκα αν θα ευνοήσει εναν από τους 3 σας περισσότερο απο τους άλλους 2 όσο θα αδικούνται επί μονίμου βάσεως οι υπόλοιποι...
Γι'αυτό σου λέω υποκρισία και κόμπλεξ!!!
περαστικά σας και καληνύχτα σας...

Α και μιας και το΄φερε η κουβέντα...όπως δήλωσα και πέρυσι τέτοια εποχή και έπεσα φυσικά μέσα,έτσι και φέτος σας δηλώνω ότι πάλι ο γαύρος θα το πάρει το πρωτάθλημα... :birdman:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Α και μιας και το΄φερε η κουβέντα...όπως δήλωσα και πέρυσι τέτοια εποχή και έπεσα φυσικά μέσα,έτσι και φέτος σας δηλώνω ότι πάλι ο γαύρος θα το πάρει το πρωτάθλημα... :birdman:
Καλά είσαι γνωστό τσατσόνι! :birdman:
Και εσύ ρε φίλε στο πρωτάθλημα της Β'Εθνικής ευνοείσαι σε σχέση με κάτι "πουθενάδες" που παλεύουν για τον υποβιβασμό!Εκεί σου αρέσει αυτό που γίνεται?
Και γιατί στο ίδιο τσουβάλι δεν βάζεις και τον Μπάοκ?Επειδή έτσι το γράφουν οι αντικειμενικές φυλλάδες?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
θες να πεις ότι είναι κρατικές χορηγίες?...ο ΟΠΑΠ και άλλες κρατικές εταιρίες είναι χορηγοί σε κάθε ομαδούλα μέχρι Δ'Εθνική και είναι μεμπτό να είναι στον ΠΑΟΚ,που στο κάτω κάτω και εμπορικά έχει πολύ κόσμο...κανένα σκάνδαλο...σκάνδαλο είναι να σας δίνει η ΝΕΤ τετραπλάσια λεφτά από όσα θα έδινε ένα ιδιωτικό κανάλι με χρηματοοικονομικά κριτη΄ρια...
και όταν λέμε για σκάνδαλα εννούμε τη διαιτησία με την οποία παίρνετε τα πρωταθλήματα το οποίο είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός,το χάρισμα 33 δισ επί Κοσκωτά,τη σύμβαση του Καραισκάκη που είναι αποικιοκρατική...
το μόνο που χαρίστηκε στον ΠΑΟΚ είναι το Παλατάκι...τα χρέη που έκανε ο Μπατατούδης υπάρχουν,ούτε χαρίστηκαν ούτε διακανονισμός έγινε όπως σε σας σε 1800 δόσεις
χαρίσματα βλέπετε μόνο εσείς. Το γεγονός πως πληρώνει τα πάντα ο Θείος δεν το βλέπετε. Ναι, συμβιβαστική λύση υπήρχε, αλλά χάρισμα έγινε μόνο με τον ΠΑΟΚ 2 φορές. Ακόμα και η ΑΕΚ μπήκε στο άρθρο 44 για να της χαριστούν χρέη. Η ΝΕΤ όπως και στον ΠΑΟ πλειοδότησε. Αυτό που εσένα δεν σου αρέσει είναι πως εσένα ούτε να σε κλάσει ...γιατί ποιος θα σε έβλεπε τόσα χρόνια;
Όσο για τους χορηγούς...ξεχνάς βλέπω εύκολα τα ελληνικά πετρέλαια έτσι; Γιατί δεν τους αραδιάζεις όλους να δούμε πόσοι είνια οι κρατικοί; Για τον ΟΠΑΠ συμφωνώ...αλλά μόνο τον ΟΠΑΠ έχετε δηλαδή;;

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Καλά είσαι γνωστό τσατσόνι! :birdman:
Και εσύ ρε φίλε στο πρωτάθλημα της Β'Εθνικής ευνοείσαι σε σχέση με κάτι "πουθενάδες" που παλεύουν για τον υποβιβασμό!Εκεί σου αρέσει αυτό που γίνεται?
Και γιατί στο ίδιο τσουβάλι δεν βάζεις και τον Μπάοκ?Επειδή έτσι το γράφουν οι αντικειμενικές φυλλάδες?
Αυτοί ειναι εκτός συναγωνισμού...(Μπαοκ) :jerking:

Είδες εσύ να μας ευνοεεί καμιά διαιτησία στη Β'???Αν είχαμε τη διατησια ρε γάτε θα βγαίναμε αέρα στη ΣκουπροΛίγκα!!!
Να δεις και φέτος τι θα γίνει με Θωμά,Κομπότη,τον δικό σας τον Αγαπούλα,Καλογιάννη,Μπέο,Αρβανιτίδη... :o
Της πουτάνας θα γίνει :grin:
Μου άρεσε όμως που αναφέρεις τον ΠΑΣ σαν παράδειγμα για ευνοϊκή διαιτησία...μ'έκανες και γέλασα :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Αυτοί ειναι εκτός συναγωνισμού...(Μπαοκ) :jerking:

Είδες εσύ να μας ευνοεεί καμιά διαιτησία στη Β'???Αν είχαμε τη διατησια ρε γάτε θα βγαίναμε αέρα στη ΣκουπροΛίγκα!!!
Να δεις και φέτος τι θα γίνει με Θωμά,Κομπότη,τον δικό σας τον Αγαπούλα,Καλογιάννη,Μπέο,Αρβανιτίδη... :o
Της πουτάνας θα γίνει :grin:
Μου άρεσε όμως που αναφέρεις τον ΠΑΣ σαν παράδειγμα για ευνοϊκή διαιτησία...μ'έκανες και γέλασα :2funny:
Τα ίδια λέμε!Και εγώ αν είχα καλύτερη διαιτησία από τους άλλους θα το έπαιρνα!Ναι και εσύ είχες καλύτερες διαιτησίες από πολλές ομάδες αλλά υπήρχαν άλλοι με καλύτερες διασυνδέσεις!Γιατί λέμε τα αυτονόητα? :tickedoff:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ειπα δεν θα ξαναγραψω εδω γιατι με πολλους ομοιδεατες μου δεν τα παω καλα
αλλα πολλοι ειστε χειροτεροι

ο ολυμπιακος ηταν πολυ καλος χτες στο ματσακι
ο ντιογο επησεις καλος
αντε να παει να γαμηθει το πεναλτι αν εσυ το βλεπεις οτι δεν ηταν οκ
εξαλλου αν ειναι αμφισβητουμενη φαση ο καθενας ας πιστευει οτι γουσταρει
τωρα του κοβασεβιτς το γκολ που το ειδατε ρε χαιβανια το οφσαιντ?
παω πασσο μονο στην περιπτωση που θα πειτε οτι ναι το κανετε επιτηδες γιατι ετσι θελετε να κανετε ''πλακα'' αλλιως παιδες πηγαινετε σε κανενα γιατρο
το αλλο τωρα ολλοι σας εχετε ενα ''μισος'' με τους σπικερ
μα καλα ειστε τοσο ΜΑΛΑΚΕΣ δηλαδη
εγω ρε μαγκες οταν θα ανοιξω την τηλεοραση και δεν μου αρεσει κατι ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ
και δεν καθομαι να ακουω αυτα που δεν μου αρεσουν για να πω ειναι μαλακιες
αυτο χωρις να ειμαι μορφωμενος νομιζω λεγεται μαζοχισμος
δεν εχω ξαναμιλησει ετσι ποτε εδω στο σαιτ και αν λεω ψεματα ας βγει ενας παλιος να με διαψευσει αλλα σημερα το παρακανατε.
ημαρτον δηλαδη αντι να καθομαστε να βλεπουμε μπαλιτσα και να κανουμε πλακα ο ενας στον αλλον καθεστε και αραδιαζεται ενα σωρο μαλακιες μονο και μονο επειδη ειναι ο ολυμπιακος.γιατι αν γινοταν στην δικια σας ομαδα αυτες οι φασεις ΚΑΙ ΠΑΛΙ για τον ολυμπιακο θα λεγατε με εκφρασεις τυπου''ε ποσα τετοια πεναλτι εχετε παρει εσεις''

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Γαυράκια έχει Φόρμουλα στον Άλφα! :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Εγκατέλειψες και τα χωριά σου όμως παπαρίδη...ο άλλος κάνει πάρτυ με ούζα :knockinb: :thefinge:
δεν μπορω να κανω κατι για τα χωρια μου
οσο αφορα την φορμουλα υπομονη
οργανωνει εκδρομη η θυρα 7 την επομενη φορα ετσι ωστε να παρει την πρωτη θεση η ομαδα μας μεσα σε καθαρα αθλητικα πλαισια(καρφια στις ροδες των αντιπαλων,ζαχαρη στα ρεζερβουαρ,ομηρεια τεχνικων κτλ)

[size=20pt]χοντρε ο μεγαλυτερος συλλογος του γαλαξια απεκτησε και μηχανοκινητο τμημα,πολυ μπροστα λεμε[/size]

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Δεν εγκαταλείψατε...δωδέκατοι είστε!Είναι μαλάκας ο οδηγός!Δεν θα κάνει παρέλαση... :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
δεν μπορω να κανω κατι για τα χωρια μου
οσο αφορα την φορμουλα υπομονη
οργανωνει εκδρομη η θυρα 7 την επομενη φορα ετσι ωστε να παρει την πρωτη θεση η ομαδα μας μεσα σε καθαρα αθλητικα πλαισια(καρφια στις ροδες των αντιπαλων,ζαχαρη στα ρεζερβουαρ,ομηρεια τεχνικων κτλ)
[size=18pt]ο μεγαλυτερος συλλογος του γαλαξια [/size] απεκτησε και μηχανοκινητο τμημα,πολυ μπροστα λεμε[/size]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom