Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ρε παλέρμο...πότε διάβασες από εμένα πως με πείραξε που χάσαμε ή αποκλειστήκαμε; Γιατί πρέπει να βάζεις πούσι διαρκώς στα μάτια σου; Εκτός από την εφημερίδα του Παοκτζή διαβάζεις τίποτα άλλο; Κανένα βιβλίο να ανοίξει το μυαλό σου;
Πριν καν παίξουμε με την Ανόρθωση είχανε αρχίσει οι μαλακίες με τους Κυπρίους. Αλλά εσύ μάλλον δεν έχεις κάνει ΟΫΤΕ φαντάρος. Αλλιώς δεν μπορεί να μην ξέρεις πως όσοι πάνε στην Κύπρο βλαστημάνε από τον τρόπο που τους φέρονται.

άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...στον Έβρο πήγα,να γαμήσουμε και αυτούς τους Θρακιώτες,κάνουνε κακό στο...ελληνικό ποδόσφαιρο :jerking: :jerking:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε μοικαν καθεσαι και ασχολεισαι με τον μπαλλλλερμο?ημαρτον! ! !
καλά...μιλάμε για by far άνθρωπο με καμμένο εγκέφαλο....
Δεν περπατάει σε πεζοδρόμιο αν δεν είναι ασπρόμαυρο. Είναι ζήτημα αν έχει προλάβει να διαβάσει έστω και ένα βιβλίο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...στον Έβρο πήγα,να γαμήσουμε και αυτούς τους Θρακιώτες,κάνουνε κακό στο...ελληνικό ποδόσφαιρο :jerking: :jerking:
μιλάμε για τους Κύπριους και πως φέρονται. Και εγώ στον Έβρο πήγα φαντάρος και δεν είδα κανένα πρόβλημα εκεί. Αν εσύ συνάντησες εκεί πρόβλημα μάλλον ήταν λόγω χαρακτήρα...Αυτοί θεωρούν πως φταίμε εμείς που είναι μισό το νησί...
πάνε διάβασε κανα βιβλίο ρε καμένε ... σταμάτα να τρώς εφημεριδόφυλλα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
η συνομιλία με τον Παλέρμο μου προκάλεσε ενεργοποίηση εντέρου...πάω τουαλέτα να κάνω κατάθεση.

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
καλά...μιλάμε για by far άνθρωπο με καμμένο εγκέφαλο....
Δεν περπατάει σε πεζοδρόμιο αν δεν είναι ασπρόμαυρο. Είναι ζήτημα αν έχει προλάβει να διαβάσει έστω και ένα βιβλίο.
ανθρωπο? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
μιλάμε για τους Κύπριους και πως φέρονται. Και εγώ στον Έβρο πήγα φαντάρος και δεν είδα κανένα πρόβλημα εκεί. Αν εσύ συνάντησες εκεί πρόβλημα μάλλον ήταν λόγω χαρακτήρα...Αυτοί θεωρούν πως φταίμε εμείς που είναι μισό το νησί...
πάνε διάβασε κανα βιβλίο ρε καμένε ... σταμάτα να τρώς εφημεριδόφυλλα.

επειδή ενδεχομένως κάποιοι φαντάροι είχαν πρόβλημα στην Κύπρο,πρέπει να επιτεθείτε στην Ανόρθωση στο αεροδρόμιο και στο καραισκάκη?...και κάνει η Ανόρθωση κακό στο ελληνικό ποδόσφαιρο?...τί αλλο θα ακούσουμε....
και τί σχέση έχουν τα βιβλία,που το πιο σοβαρό πόνημα που έχεις διαβάσει είναι το...εν ολίγοις του Γαβαθιώτη

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
η συνομιλία με τον Παλέρμο μου προκάλεσε ενεργοποίηση εντέρου...πάω τουαλέτα να κάνω κατάθεση.
καλημέρα γαυράκια........μοικανέ..αν δεν ...καθαρίσεις καλά έλα και στο δικό μας θρέντ....θα βοηθήσει στους σπασμούς του εντερου.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
επειδή ενδεχομένως κάποιοι φαντάροι είχαν πρόβλημα στην Κύπρο,πρέπει να επιτεθείτε στην Ανόρθωση στο αεροδρόμιο και στο καραισκάκη?...και κάνει η Ανόρθωση κακό στο ελληνικό ποδόσφαιρο?...τί αλλο θα ακούσουμε....
και τί σχέση έχουν τα βιβλία,που το πιο σοβαρό πόνημα που έχεις διαβάσει είναι το...εν ολίγοις του Γαβαθιώτη
καλά ...καλά... άστο...δεν ξέρεις να διαβάζεις.
Μιλάς για ορισμένους φαντάρους...
άστο...να πας εθελοντής στην Κύπρο εσύ...θα περάσεις μούρλια

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλημέρα γαυράκια........μοικανέ..αν δεν ...καθαρίσεις καλά έλα και στο δικό μας θρέντ....θα βοηθήσει στους σπασμούς του εντερου.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε τάλε..με ξέρεις να έχω πρόβλημα να μιλήσω με οποιονδήποτε οποιουδήποτε χρώματος; Αυτόν τον παπάρα όμως τον κατατρεγμένο δεν τον αντέχω....όλη η μυξοκλαψιά της Σαλόνικας μαζεύτηκε πάνω του. Ούτε ξέρει γιατί τα έχει με τους Ολυμπιακούς. Ούτε ιστορία ξέρει. Και φυσικά μια φορά δεν απαντάει.
Πού το βρήκανε το γήπεδο οι "κατατρεγμένοι"; Ποιοί είναι οι χορηγοί τους; Πού πήγανε τα λεφτά που χρωστάνε; Πώς πήρανε άδεια για συμμετοχή στο πρωτάθλημα;....του μιλάω για πράγματα που ξέρει ο κόσμος όλος...όχι για αυτά που ξέρω εγώ και δεν τα ξέρει ο πολύς ο κόσμος...που άμα τα βγάλω θα πρέπει να μετακομίσει στην Καμπότζη να κρυφτεί.

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Βαλβέρδε: "Τώρα... κατάλαβα τον Ολυμπιακό"

Η νίκη του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, χαροποίησε ιδιαίτερα τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός στάθηκε πλην της απόδοσης της ομάδας του (στο β΄ημίχρονο) στον κόσμο του Ολυμπιακού και μάλιστα στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης κατάλαβε γιατί είναι πρωταθλήτρια ομάδα ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

"Κατ' αρχάς, έχω γνωρίσει ποδοσφαιρικά κοινά όπως αυτά της Εσπανιόλ και της Αθλέτικ Μπιλμπάο, αλλά τον κόσμο του Ολυμπιακού δεν τον ήξερα μέχρι πρόσφατα και για εκείνους που έρχονται από το εξωτερικό ακούνε πολλά για τον κόσμο αυτό.

Πριν από λίγες μέρες ζήσαμε έναν αποκλεισμό από το Champions League, όμως σήμερα μας στήριξαν από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Τώρα καταλαβαίνω γιατί ο Ολυμπιακός είναι ομάδα πρωταθλήτρια.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
σε έχω απαντήσει 100 φορές...εκτός από το γήπεδο που δόθηκε στον ΠΑΟΚ,σε όλα τα άλλα δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό...όχι ότι το γήπεδο είναι μεμπτό δηλαδή...τα χρέη υπάρχουνε,δεν χαρίστηκε τίποτα και για αυτό δεν παίζουμε ΟΥΕΦΑ...σε σας μιλάμε για ΣΚΑΝΔΑΛΑ και ΒΡΩΜΙΑ,φυλακή,δωροδοκίες,χρηματισμούς διαιτητών αποδεδειγμένους...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ...άντε ετοιμάσου σε 10 μέρες σχολείο...

Συνημμένα

• 1989_03_12PAOK_gay4_0b_jpg_jpg.jpg
    1989_03_12PAOK_gay4_0b_jpg_jpg.jpg
    56 KB · Εμφανίσεις: 21

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
σε έχω απαντήσει 100 φορές...εκτός από το γήπεδο που δόθηκε στον ΠΑΟΚ,σε όλα τα άλλα δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό...όχι ότι το γήπεδο είναι μεμπτό δηλαδή...τα χρέη υπάρχουνε,δεν χαρίστηκε τίποτα και για αυτό δεν παίζουμε ΟΥΕΦΑ...σε σας μιλάμε για ΣΚΑΝΔΑΛΑ και ΒΡΩΜΙΑ,φυλακή,δωροδοκίες,χρηματισμούς διαιτητών αποδεδειγμένους...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ...άντε ετοιμάσου σε 10 μέρες σχολείο...
και δε με λες σε αρεσει η μπουγατσα με τυρι? :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ούτε μία δεν έχεις απαντήσει. Τα λεφτά που χρωστάτε πότε θα δοθούν; Ο λόγος που δεν παίζετε ΟΥΕΦΑ είναι γιατί δεν πληρώσατε εγγυητικές. Πάμε παρακάτω...Αράδιασε τους χορηγούς αφού δεν υπάρχει μεμπτό.
Οι γνωστές μπούρδες για σκάνδαλα αναπόδεικτα εμένα δεν μου λένε τίποτα. Όχι γιατί δεν έχουνε γινει, αλλά γιατί αναπόδεικτα μιλάω κι εγώ για όλες τις ομάδες. Τα σκάνδαλα του Κοσκωτά και του Κόκκαλη και όποιου άλλου θες ΔΕΝ είναι του Ολυμπιακού όπως δεν θες εσύ τα σκάνδαλα του Μπατατούδη να είναι του ΠΑΟΚ.
Δεν μπορώ να σου βάλω λογική γιατί αυτό θα σήμαινε πως σκέφτεσαι αντικειμενικά ενώ εσύ είσαι εγκέφαλος κολλημένος. Προς το παρόν αράδιασε τους χορηγούς σας των τελευταίων 3 χρόνων (μη σε πάω πιο πίσω) και να δούμε πόσοι είναι κρατικοί και πόσοι όχι. Και ποιοι χρηματοδοτούσαν τόσο καιρό την ομάδα σας...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Α, κι επειδή κάποιος πολύ πιο πριν είχε πει κάτι για το ΠΑΟΚ a la cart και το αποτέλεσμα μετά με τον Ολυμπιακό, να τον πληροφορήσω πως ο Κόκκαλης ΔΕΝ έχει τη Vodafone και η Vodafone είναι απλά χορηγός του ΟΣΦΠ. Οπότε Δεν μπορεί να προέκυψε αποτέλεσμα αγώνα από αυτή την κίνηση.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ούτε μία δεν έχεις απαντήσει. Τα λεφτά που χρωστάτε πότε θα δοθούν; Ο λόγος που δεν παίζετε ΟΥΕΦΑ είναι γιατί δεν πληρώσατε εγγυητικές. Πάμε παρακάτω...Αράδιασε τους χορηγούς αφού δεν υπάρχει μεμπτό.
Οι γνωστές μπούρδες για σκάνδαλα αναπόδεικτα εμένα δεν μου λένε τίποτα. Όχι γιατί δεν έχουνε γινει, αλλά γιατί αναπόδεικτα μιλάω κι εγώ για όλες τις ομάδες. Τα σκάνδαλα του Κοσκωτά και του Κόκκαλη και όποιου άλλου θες ΔΕΝ είναι του Ολυμπιακού όπως δεν θες εσύ τα σκάνδαλα του Μπατατούδη να είναι του ΠΑΟΚ.
Δεν μπορώ να σου βάλω λογική γιατί αυτό θα σήμαινε πως σκέφτεσαι αντικειμενικά ενώ εσύ είσαι εγκέφαλος κολλημένος. Προς το παρόν αράδιασε τους χορηγούς σας των τελευταίων 3 χρόνων (μη σε πάω πιο πίσω) και να δούμε πόσοι είναι κρατικοί και πόσοι όχι. Και ποιοι χρηματοδοτούσαν τόσο καιρό την ομάδα σας...

θες να πεις ότι είναι κρατικές χορηγίες?...ο ΟΠΑΠ και άλλες κρατικές εταιρίες είναι χορηγοί σε κάθε ομαδούλα μέχρι Δ'Εθνική και είναι μεμπτό να είναι στον ΠΑΟΚ,που στο κάτω κάτω και εμπορικά έχει πολύ κόσμο...κανένα σκάνδαλο...σκάνδαλο είναι να σας δίνει η ΝΕΤ τετραπλάσια λεφτά από όσα θα έδινε ένα ιδιωτικό κανάλι με χρηματοοικονομικά κριτη΄ρια...
και όταν λέμε για σκάνδαλα εννούμε τη διαιτησία με την οποία παίρνετε τα πρωταθλήματα το οποίο είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός,το χάρισμα 33 δισ επί Κοσκωτά,τη σύμβαση του Καραισκάκη που είναι αποικιοκρατική...
το μόνο που χαρίστηκε στον ΠΑΟΚ είναι το Παλατάκι...τα χρέη που έκανε ο Μπατατούδης υπάρχουν,ούτε χαρίστηκαν ούτε διακανονισμός έγινε όπως σε σας σε 1800 δόσεις

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Ομαδιτσα του δημοσιου, καπου ακουστηκε οτι ο Διογο, ξερει πολυ μπαλα και οτι χτες περναγε τον καλυτερο παικτη του αστερα, τον καρντοσο αλλα και τον φινομενο σαν σταματημενους...

Πειτε του να αρχισει να μαθαινει σιγα σιγα το κατα ΛΟΥΚΑΝ ευαγγελιον,γιατι θα τον εξετασει ο ιδιος ο Λουκας... Ξερετε ποιος ο αμπαλος που σβηνει επιθετικους κλασης ροναλντινιο! 

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ομαδιτσα του δημοσιου, καπου ακουστηκε οτι ο Διογο, ξερει πολυ μπαλα και οτι χτες περναγε τον καλυτερο παικτη του αστερα, τον καρντοσο αλλα και τον φινομενο σαν σταματημενους...

Πειτε του να αρχισει να μαθαινει σιγα σιγα το κατα ΛΟΥΚΑΝ ευαγγελιον,γιατι θα τον εξετασει ο ιδιος ο Λουκας... Ξερετε ποιος ο αμπαλος που σβηνει επιθετικους κλασης ροναλντινιο! 
αφου εχει αρπαξει πρωτα ΠΕΝΤΕ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66

Πειτε του να αρχισει να μαθαινει σιγα σιγα το κατα ΛΟΥΚΑΝ ευαγγελιον,γιατι θα τον εξετασει ο ιδιος [size=16pt]ο Λουκας[/size]... [size=18pt]Ξερετε ποιος ο αμπαλος που σβηνει επιθετικους κλασης ροναλντινιο![/size]  
Τι πίνεις αγόρι μου???? :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom